Dodaj do ulubionych

Nadchodzi "ERA LEPPERA"

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.11.03, 07:59
Obejrzalem w telewizji "Linie specjalna" i jestem w szoku.Albo Pani redaktor
Czajkowska miała zły dzień, albo Lepper był,aż taki dobry.Chwilami odnosiłem
wrażenie że to On jest prowadzącym program.Nie było z Jego strony zwykłego
chamstwa , lub mówiąc delikatniej "lepperstwa".Mówił płynnie , co prawda z
buraczanym akcentem {słome z butów można wyjąć,a tego nie da sie
zmienić} ,ale poprawnie.
Mówił rzeczy w które niestety chyba większość Polaków chce uwierzyć.
Na koniec był wynik sontażu i tu przeżyłem prawdziwy szok...Społeczenstwo
wierzy Lepperowi! Takiego jak on dodrego wyniku dawno nie dostał zaden inny
polityk występujący w tym programie!
Czy nasze społeczeństwo już naprawdę sfiksowało?
Czy naprawdę grozi nam...... "ERA LEPPERA"/
Obserwuj wątek
    • d_nutka Re: Nadchodzi "ERA LEPPERA" 06.11.03, 09:11
      Gość portalu: macant napisał(a):

> Obejrzalem w telewizji "Linie specjalna" i jestem w szoku.Albo Pani redaktor
      > Czajkowska miała zły dzień, albo Lepper był,aż taki dobry.Chwilami odnosiłem
      > wrażenie że to On jest prowadzącym program.Nie było z Jego strony zwykłego
      > chamstwa , lub mówiąc delikatniej "lepperstwa".Mówił płynnie , co prawda z
      > buraczanym akcentem {słome z butów można wyjąć,a tego nie da sie
      > zmienić} ,ale poprawnie.
      > Mówił rzeczy w które niestety chyba większość Polaków chce uwierzyć.
      > Na koniec był wynik sontażu i tu przeżyłem prawdziwy szok...Społeczenstwo
      > wierzy Lepperowi! Takiego jak on dodrego wyniku dawno nie dostał zaden inny
      > polityk występujący w tym programie!
      > Czy nasze społeczeństwo już naprawdę sfiksowało?
      > Czy naprawdę grozi nam...... "ERA LEPPERA"/

niestety grozi
      a przyczyną jest 14 lat naszej nieudolnej i złodziejskiej transformacji
      i gdyby nie to, że lepperyzm jest zagrożeniem fundamentów naszej państwowości
      powiedziałabym sobie, a jedzcie teraz tę żabę co ją sobie przygotowaliście

d_nutka
      ps
      oglądałam
      ani Lepper, ani wynik mnie nie zszokował
      to było do przewidzenia
      • Gość: macant Re: Nadchodzi "ERA LEPPERA" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.11.03, 16:40
        może i było do przewidzenia, ale to straszne,już widze Begerową na stołku
        jakiegoś ministra, śle kurwiki i robi cos na czym sie nie zna, lub tego co
        przekręcił miliony ton zboża na stanowisku ministra
        rolnictwa.
        Czy ludzie biedni i zdesperowani mogą być az tak szaleni?
        Czy korupcja obecnej władzy padła ludziom na mózg?
        Czy naprawde nie ma innej alternatywy niż Lepper?
    • Gość: AdamM Nie - to IP: *.konin.cvx.ppp.tpnet.pl 06.11.03, 09:44
      ty po prostu jesteś z lekka upośledzony na umyśle i nie potrafisz dostrzec
      rzeczy oczywistej - Lepper byl zawsze dobry w tym, co robil, a rzeczy, o
      ktorych mowi są problemami olbrzymiej wiekszosci spoleczenstwa. A slome z butow
      to sobie sam wyjmij zanim zaczniesz stukac w klawiature, bo az na monitorze ja
      widac.

A.
      • d_nutka Re: Nie - to 06.11.03, 10:17
        Gość portalu: AdamM napisał(a):

> A slome z butow
        >
        > to sobie sam wyjmij zanim zaczniesz stukac w klawiature, bo az na monitorze
        ja
        > widac.
        >

co za bystrość spojrzenia!
        a belka w iraku
        d_
        > A.
      • Gość: macant Re: Nie - to IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.11.03, 16:22
        po pierwsze:jesli ktos nie wie co powiedziec to zawsze mówi ty idioto, zamiast
        spojrzeć w lustro. Ja osobiscie nikomu nie ubliżam, bo po co?a zresztą zostało
        ci jeczcze oplucie monitora.
        Po drugie; może i lepper był i dobry w tym co robi,problem tylko w tym CO I
        DLA KOGO ROBI? A tak na marginesie to był już taki jeden zasłużony człowiek,też
        mówił co zrobi i co zrobił, latał z siekierą , puszczał ludzi w skarpetkach i
        co kto zyskał na tym ,nie wiesz to powiem Kwach. To dzięki awanturnictwu Pana
        Wałęsy{Z całym szacunkiem dla jego wcześniejszej działalności}Kwaśniewski jest
        na topie i bije rekordy popularności.Po tamtej prezydenturze pewnie i ty byś
        był dobry, oczywiście, jeśli przestałbyś ludzi wyzywać.
        Po trzecie słomy w butach sie człowiek nie dorabia. Z tym sie rodzi, czyli
        albo sie ją ma albo nie.Osobiście nie wiem jakiej długości jest słoma, ale
        skoro twierdzisz,że aż na monitorze ją widać, to musz sie na tym znać.
        Pozdrawiam wszystkich, a w szczególności adama. m. specjaliste od słomy.

ps. Już widze jak dzieki takim jak ty lepper pnie sie do góry.ZGROZA!
    • oleg3 do AdamaM 06.11.03, 10:51
      Usilnie namawiam Cię do ponownego przemyślenia przypadku Andrzeja L.

Jak zrozumiałem, jesteś gotów oddać temu Panu formaną władzę w Polsce. Jesteś
      gotów głosować tak, żeby mógł on realizować swój program. A kim jest A.L., jaki
      on ma program. Toż to tylko wydmuszka, w najlepszym razie ślepa uliczka. NA
      PEWNO NIE JEST SAMODZIELNY, JEST STEROWANY DAJ BOŻE ŻE TYLKO PRZEZ MILLERA.
      • d_nutka Re: do AdamaM 06.11.03, 10:53
        oleg3 napisał:

> NA
        > PEWNO NIE JEST SAMODZIELNY, JEST STEROWANY DAJ BOŻE ŻE TYLKO PRZEZ MILLERA.

chyba jednak tu i "daj boże" nie pomoże
        d_
      • Gość: AdamM olegu3 IP: *.konin.cvx.ppp.tpnet.pl 06.11.03, 10:56
        I za takie posty bardzo cenię forumowiczów. Co tu dużo ukrywać - zwróciłeś
        uwagę na ważną rzecz, czyli że jedno się widzi i słyszy a drugie jest pod
        spodem. Przyznaję się, ze ja tak faktycznie to biorę Leppera na to, co widzę i
        zupelnie uczciwie mowie, ze nie zakladalem, ze on moze byc sterowany.
        Oczywiscie gdyby tak bylo to by byla tragedia. Przyznam, ze nieswojo poczulem
        się po Twoim poscie, gdyż jasno mi on uswiadomil luki w mojej analizie sprawy.

Pozdrawiam

A.
      • indris Skąd ta pewność ? 06.11.03, 11:00
        Czy oleg ma jakieś argumenty na to, że Lepper jest NA PEWNO sterowany ? Poza
        własnym przekonaniem (z czym oczywiście nie da się dyskutować) i Caps Lock'iem ?
        • oleg3 Caps Lock 06.11.03, 11:09
          Sorry, moja klawiatura jest do wymiany; shift nie działa.

a o leperze

podaj jeden, jedyny przykład kiedy andrzej lepper w istotnej, a nie taktycznej,
          sprawie działał inaczej niż sld. dlaczego klub samoobrony składa się prawie
          wyłącznie z osób, które mają kłopoty z prawem i jako takie są bezbronne wobec
          nacisków przewodniczącego. to samo dotyczy radnych samoobrony.dlaczego inny
          lider chłopów zagórny nie jest tolerowany a lepper jest bezkarny.

indris napisał:

> Czy oleg ma jakieś argumenty na to, że Lepper jest NA PEWNO sterowany ? Poza
          > własnym przekonaniem (z czym oczywiście nie da się dyskutować) i Caps
          Lock'iem
          > ?
          • indris Lepper a SLD 06.11.03, 16:36
            Samoobrona była przeciw SLD w takich sprawach jak: winiety, Irak, prywatyzacja
            Stoenu, chyba liberalizacja kodeksu pracy, obecnie (anty)społeczna część "planu
            Hausnera". Uzależnienie posłów/radnych od Leppera nie jest uzależnieniem od SLD.
            • oleg3 Re: Lepper a SLD 06.11.03, 19:34
              indris napisał:

> Samoobrona była przeciw SLD w takich sprawach jak: winiety, Irak,
              prywatyzacja
              > Stoenu, chyba liberalizacja kodeksu pracy, obecnie (anty)społeczna
              część "planu
              >
              > Hausnera". Uzależnienie posłów/radnych od Leppera nie jest uzależnieniem od
              SLD

Indris, bo stracę ciągle żywiony szacunek dla Twojego intelektu. Podane przez
              Ciebie przykłady są konieczną taktyką populisty. Podaj jedyny przykład kiedy
              przez Samoobronę zostały naruszone ISTOTNE interesy SLD. Podaj mi również
              nazwisko posła SLD, który został ukarany głosując tak jak Samoobrona w Twoich
              przykładach.
        • d_nutka Re: Skąd ta pewność ? 06.11.03, 11:09
          indris napisał:

> Czy oleg ma jakieś argumenty na to, że Lepper jest NA PEWNO sterowany ? Poza
          > własnym przekonaniem (z czym oczywiście nie da się dyskutować) i Caps
          Lock'iem
          > ?

sterowanie się "włącza" kiedy pojawia się odpowiedni mechanizm

taka jest logika działania
          d_
    • Gość: wikul Odchodzi "ERA LEPPERA" ? IP: *.acn.waw.pl 06.11.03, 23:45

Nie strasz ludzi . Myślę że aż tak źle nie będzie i ludzie się przekonają
      z kim maja do czynienia . Wynik w Linii Specjalnej rzeczywiście miał dobry
      ale to nie pierwszy raz sondaże telewizyjne są zaskakujące . Znając Leppera
      i jego kamarylę mam niejasne podejrzenia że zmobilizował swoich zwolenników
      i ci nabijali licznik .
      Pzdr.
      • Gość: macant Re: Odchodzi "ERA LEPPERA" ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.03, 07:01
        ja nie strasze,.Lepper konsekwentnie pnie sie do góry we wszystkich
        sondażach.Tak,ze mysle nadchodzi "ERA LEPPERA". a nie odwrotnie.
        KIlka lat temu e tejże "lini specjalnej" Lepper powiedział, cytuję"Cóż Ja
        poradzę,że mnie Pan Bóg darem wymowe obdażył" .Prowadząca program ta sama
        redaktor Czajkowska odpowiedziała"Nie skomentuję.Cóż ja będe wyroki boskie
        komentować.
        Ja widać z tych 2ch cytatów wtedy Lepper zrobił z siebie idiote.Oprucz
        powtarzania "Balcerowicz musi odejść" nie miał nic do powiedzenia, a teraz jak
        zapewne wszyscu wiedzieli "naumiał' sie i przejął inicjatywę.
        Czyli ERA LEPPERA?
    • trol7 Re: Nadchodzi "ERA LEPPERA" 07.11.03, 11:16

Myślę że to możliwe. Społeczeństwo wiele razy dawało dowody głupoty .Nie
      wiem jak będzie wyglądała Era Leppera,ale potem niech ostatni zgasi światło.
      Kto to powiedział? " Nie wiem jak będzie wyglądała trzecia wojna światowa, wiem
      że czwarta odbędzie się na kije i kamienie".

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka