cepekolodziej 04.01.09, 17:59 Przykro to powiedzieć, ale trzeba. Akcja w Gazie zakryła, niemal na 100%, największe finansowe oszustwo stulecia [być może nawet dziejów] - Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aaki Re: Cele 04.01.09, 18:27 ciekawe co by było gdyby zlikwidować hamas a te przysłowiowe już 50 mld $ przeznaczyć na rozwój gazy i zachodniego brzegu? p.s. swoją drogą co się z tymi pieniedzmi stało? Odpowiedz Link Zgłoś
cepekolodziej Re: Cele 04.01.09, 18:45 Nie wiem, i nikt do końca nie wie. Spytaj Felusiaka, on jest specjalistą, można mu zaufać, kto jak kto, ale na finansach typu Madoff się zna Ale że trafło trochę na specjalne fundusze - to na mur beton. Odpowiedz Link Zgłoś
aaki Re: Cele 04.01.09, 18:49 predzej powie ze madoff to fantasmagoria stworzona przez antysemitów nie pociąga mnie dyskusja z redneckiem. Odpowiedz Link Zgłoś
cepekolodziej Re: Cele 04.01.09, 18:48 www.huffingtonpost.com/adam-horowitz/jews-are-soul-searching-a_b_154545.html Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 jak wyglada durnowaty cepowaty? 04.01.09, 19:09 nu, nie chce w zaden sposob przyznac, ze hamas nas atakowal przez 3 lata i w koncu dostaje w dupsko, wiec po dlugich namyslach wpadl na genialna po prostu idee, ze panstwo israel poslalo swoich synow na smierc, zeby zamazal afere madoffa... na cos tak genialnego moze wpasc tylko taki gienius jak cepowaty intelektualista dla biednych.... Odpowiedz Link Zgłoś
benek231 Re: jak wyglada durnowaty cepowaty? 04.01.09, 19:17 dana33 napisała: > nu, nie chce w zaden sposob przyznac, ze hamas nas atakowal przez 3 > lata i w koncu dostaje w dupsko, wiec po dlugich namyslach wpadl na > genialna po prostu idee, ze panstwo israel poslalo swoich synow na > smierc, zeby zamazal afere madoffa... > > na cos tak genialnego moze wpasc tylko taki gienius jak cepowaty > intelektualista dla biednych.... === No ale tym razem nie udalo sie wam i tak. )) Np. dzis w kolejnych wiadomosciach przypominana jest i walkowana afera Madoffa. Nie ma tez dnia bym o niej nie slyszal. Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: jak wyglada durnowaty cepowaty? 04.01.09, 19:27 nu, kurrrrrrrka....... ja cie mowie benek.... ciagle nam cos nie wychodzi jak trza.... ale moze bedzie cos spektakularnego? np wezmiemy do niewoli..... cepa.... oboz dla wiezniow wojennych juz budujemy.... Odpowiedz Link Zgłoś
cepekolodziej Re: jak wyglada durnowaty cepowaty? 04.01.09, 19:32 Mogę iść do niewoli, ale pod warunkiem, że jako jeniec, nie więzień wojenny, i że nikt mi nie będzie wciskał czulętu a tym bardziej gęsich pipek, bo bym chyba musiał do Rygi. Odpowiedz Link Zgłoś
cepekolodziej Re: jak wyglada durnowaty cepowaty? 04.01.09, 19:23 Piramida Madoffsa > > Czy siedzi > > na niej Dana, > > kontemplując > > szpiczaste > > kolana? > > > > Siedzi i > w myślach > bredzi > wszystko się > jej zmieszało > piramida > i ciało > w głowie > kiełbiaste rybki > czulent > i gęsie pipki Odpowiedz Link Zgłoś