shabbat.shalom 25.01.09, 15:12 Kochani przyjaciele! Aby się dostać na Wasze Forum, należy kliknąć kolejne tytuły: Gazeta.pl => Forum => Specjalne => Aquanet Ale ja nie mogę tytułu >>Specjalne<< znaleźć! Kto mi pomoże? Z góry dziękuję.... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
off_nick Re: Kochani przyjaciele! 25.01.09, 15:19 Masz tu Przyjacielu bezpośredni link do Aqua: forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=13 wystarczy dodać do "ulubionych" Odpowiedz Link Zgłoś
hasz0 Przyjaciele kogo? 25.01.09, 15:22 Nakręcono film pt. "Stalin" o wodzu szlachetnym i dobrym. W Hoolywood. _____________Może tam nalezy szukać tego słowa? Odpowiedz Link Zgłoś
canaris.jr Re: coś za jeden? nie znam waści ... 25.01.09, 15:32 Musi , że sympatyczny … Ale jako agent to dupa , skoro nie rozkodował adresowego labiryntu … Odpowiedz Link Zgłoś
shabbat.shalom nie rozkodował adresowego labiryntu … 25.01.09, 15:59 canaris.jr napisał: > Musi , że sympatyczny … > Ale jako agent to dupa , skoro nie rozkodował adresowego labiryntu … ------------------------------ Odpowiedz Link Zgłoś
shabbat.shalom Ja jestem Volksdojcz z tego forumu: 25.01.09, 16:09 aaki napisała: coś za jeden? nie znam waści ... --------------------------------- Odpowiedz Link Zgłoś
cyborg.jr Re: Ja jestem Volksdojcz z tego forumu: 25.01.09, 16:15 oooo , to ty zasłużony polus !!! no to rym ,cym, cym i rach ,ciach ,ciach ... www.spiegel.de/img/0,1020,1210302,00.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
shabbat.shalom Re: Ja jestem Volksdojcz z tego forumu: 25.01.09, 16:26 cyborg.jr napisał: > oooo , to ty zasłużony polus !!! > no to rym ,cym, cym i rach ,ciach ,ciach ... ------------------------------------------------- Odpowiedz Link Zgłoś