anathesis 26.01.09, 21:25 www.islamonline.net/English/In_Depth/GazaHolocaustMuseum/topic_01/a_01.shtml Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
d_rf Re: Muzeum holokaustu Palestynczykow 26.01.09, 21:31 Moze w muzeum powstania warszawskiego? Zostalabys przewodniczka? A moze sanitariuszka? Odpowiedz Link Zgłoś
ponurazniwiarka Re: Muzeum holokaustu Palestynczykow 26.01.09, 21:35 Wystarczy, że jest hieną. Odpowiedz Link Zgłoś
anathesis Re: Muzeum holokaustu Palestynczykow 26.01.09, 21:38 teraz bardziej przejmuje mnie muzeum holokaustu Palestynczykow. Wnosze, ze radosc ci sprawia patrzenie na dzieciecie ofiary zbrodni Izraela? Gaza po izraelskim nalocie wyglada jak Warszawa po powstaniu 1944. Odpowiedz Link Zgłoś
ponurazniwiarka Re: Muzeum holokaustu Palestynczykow 26.01.09, 21:40 To wynieś, bo to ty wklejasz...Hiena. Odpowiedz Link Zgłoś
d_rf Re: Muzeum holokaustu Palestynczykow 26.01.09, 21:42 No wlasnie, Orwello. Holocaust Warszawy i Gazy. I ty jako sanitariuszka. Tylko nie pokloc sie o palme piersienstwa z pania matka pierdzydeta. Odpowiedz Link Zgłoś
marouder.eu Jak smiesz tak postponowac TW Albine, znana.. 27.01.09, 10:10 ...powstanke starachowicka oraz jej syna, ktory cie byl odznaczal Kaczym Krzyzem???!!! d_rf napisała: > No wlasnie, Orwello. Holocaust Warszawy i Gazy. I ty jako sanitariuszka. Tylko > nie pokloc sie o palme piersienstwa z pania matka pierdzydeta. Odpowiedz Link Zgłoś
anathesis holokaust Palestynczykow c.d. 26.01.09, 21:43 www.revisionisthistory.org/palestine.html Odpowiedz Link Zgłoś
anathesis holokaust Palestynczykow c.d. 26.01.09, 21:44 peacepalestine.wordpress.com/2008/03/01/israeli-holocaust-against-palestinians-continues-27-massacred-today/ Odpowiedz Link Zgłoś
anathesis izraelskie zbrodnie przeciw ludzkosci czekaja na 26.01.09, 21:49 sprawiedliwosc swiata. www.indybay.org/newsitems/2009/01/21/18565012.php Odpowiedz Link Zgłoś
anathesis izraelaska propaganda ludobojstwa 26.01.09, 21:51 www.pej.org/html/modules.php?op=modload&name=News&file=article&sid=7573&mode=thread&order=0&thold= 0 Odpowiedz Link Zgłoś
hansgrubber Daj spokoj 26.01.09, 21:51 to porownanie pasuje jak piesc do nosa. Nie mieszac Holokaustu do dzisiejszej polityki, wojny i zabijania w Gazie. Odpowiedz Link Zgłoś
ponurazniwiarka Re: Daj spokoj 26.01.09, 21:55 Hans. Porównanie nie wynika z tego, ze szanowna glosi wolnosc dla Palestyny. Odpowiedz Link Zgłoś
hansgrubber Re: Daj spokoj 26.01.09, 21:58 Niezaleznie z czego wynika czy nie wynika, niczego nie wyjasnia, a zaciemnia. I kopromituje autora/autorke. Odpowiedz Link Zgłoś
anathesis Re: Daj spokoj 26.01.09, 22:01 holokaut Zydow jest dokladnie TYM samym czym holokaust Palestynczykow urzadzony przez Zydow. niczym innym i caly swiat tak wlasnie to widzi, mimo goebbelsowskiej izraelskiej propagandy. Teraz zydowski holokaust juz wyparowal z ludzkiej swiadomosci, pozostal tylko ten ostatni (Palestynczykow), ktory wszysy mamy przed oczyma. Odpowiedz Link Zgłoś
hansgrubber Re: Daj spokoj 26.01.09, 22:03 To poprosze zdjecie rampy, komory gazowej i izraelskiego obozu koncentracyjnego dla Palestynczykow. Albo chociaz jakas informacje o nich. Ale z potwierdzeniem a nie z glowy. Nie wiesz co mowisz. Odpowiedz Link Zgłoś
anathesis Re: Daj spokoj 26.01.09, 22:13 nie ma roznicy, czy cywile gina w komorach gazowych, czy od napalmu, bialego fosforu czy innych broni masowego razenia, ktorymi poslugiwali sie zydzi w Gaziew. Hitlerowcy mimo wszystko kryli sie ze swym barbarzystwem, zydzi dokonuja go na oczach calego swiata i jeszcze sa dumni ze swych zbrodni. Oto jedyna roznica. Odpowiedz Link Zgłoś
ariadna-enta Re: Daj spokoj 26.01.09, 22:04 no ktos robi porównania sytuacji w Gazie do zagłady Zydów powienien dać się zbadać na głowę Odpowiedz Link Zgłoś
vicky17 Re: Daj spokoj 26.01.09, 22:11 ariadna-enta napisała: > no ktos robi porównania sytuacji w Gazie do zagłady Zydów > powienien dać się zbadać na głowę o tia..smierc smierci nierowna,tyle,ze metody i widoczki jakby nieco znajome. ktos kto tak postepuje faktycznie powinien sobie glowe zbadac,jak rowniez ktos kto promienieje radoscia na widok smierci niewinnych ludzi a pod te kategorie ty podpadasz. ciebie martwi tylko smierc koszerna,te inne jakby nie mialy juz znaczenia. kazdy kto jest zabijany w taki sposob,lub w taki sposob ponizany ma prawo do wlasnych interpretacji wydarzen i zachowania pamiatek po tym co mu zostalo.zapamietaj to sobie lidus,ze nie ty decydujesz co dany narod ma prawo eksponowac w muzeach. www.uruknet.info/?p=m50995&hd=&size=1&l=e Odpowiedz Link Zgłoś
vicky17 Re: Vicky 27.01.09, 02:00 hansgrubber napisał: > To sie nie da porownac. No pomysl. co sie nie da porownac..bo ja widze zbyt duzo podobnych zboczen. chodzi ci o ilosc zabijanych,czy rodzaj smierci jaki im zgotowano? uwazasz,ze zabijanie cywilow,w tym dzieci,w taki sposob jaki mialo to miejsce w gazie,czy libanie jest bardziej cywilizowany,mniej brutalny czy bardziej ludzki niz to co dzialo sie w WWII? wojna to wojna i kazda moim zdaniem jest zboczeniem,bo jej celem jest unicestwienie ludzi,a ze kazdy ma swoje metody jak to robic to nie powd do tgeo by uwazac,ze jedna wojna jest lepsza a druga gorsza. Odpowiedz Link Zgłoś
ariadna-enta Re: Daj spokoj 26.01.09, 22:15 znowu rachelka bezmyślny bełkot gdzie to niby okazałam radośc z zabitych Palestyńczyków? pokaż jedno moje zdanie że sie cieszę z tego powodu,albo nie łżyj kretynko Odpowiedz Link Zgłoś
anathesis stan twojej zbrodniczej glowy jest wszystkim 26.01.09, 22:16 widoczny. trzeba byc samemu zbrodniarzem, zeby popieraac zbrodnie innych na niewinnych cywilach. humanitarni Zydzi potepili zbrodnie izraela, zbrodniczy zydzi je popieraja i na tym forum jest ich wiekszosc. Odpowiedz Link Zgłoś
ponurazniwiarka Re: stan twojej zbrodniczej glowy jest wszystkim 26.01.09, 22:23 Ja nadal twierdzę, że do Ciebie nie psychiatra na wizytę przyjść powinien. Odpowiedz Link Zgłoś
ariadna-enta Re: stan twojej zbrodniczej glowy jest wszystkim 26.01.09, 22:59 Aurora nie wiem co ci zaszkodziło,ale cokolwiek to jest odstaw to bo bredzisz Odpowiedz Link Zgłoś
ponurazniwiarka Re: Daj spokoj 26.01.09, 22:05 Wyparowało co innego. Myśl głowe opuściła. Rozum poszedł precz. Odpowiedz Link Zgłoś
anathesis swiat zaszokowany zbrodniami iissraelczykow w Gazi 26.01.09, 22:10 news.bbc.co.uk/2/hi/middle_east/7846625.stm Odpowiedz Link Zgłoś
hansgrubber Tu zgoda 26.01.09, 22:17 ale nie Holokaust. Po co mieszac do tego Henia Żytomirskiego. Niech spi w spokoju. Odpowiedz Link Zgłoś
anathesis to jest holokaust, NIE inaczej 26.01.09, 22:21 i caly swiat tak to wlasnie widzi, niezaleznie od tego czy ci sie to podoba czy nie. Odpowiedz Link Zgłoś
ponurazniwiarka Re: to jest holokaust, NIE inaczej 26.01.09, 22:23 Jesteś całym światem? Czy delagacją? Odpowiedz Link Zgłoś
hansgrubber Re: to jest holokaust, NIE inaczej 26.01.09, 22:27 To gdzie ta rampa? Odpowiedz Link Zgłoś
orwella rampa nie jest miernikiem holokaustu, jest nim 27.01.09, 23:49 zaglada tysiecy niewinnych ludzi. Rampy mamy na kazdej stacji. TO czego izraelczycy dokonuja dzis w Gazie, poprzednio w Libanie i na zachodnim wybrzezu jest holokaustem sensu sctricto i jego sprawcy sa faszystami-neohitlerowcami. zaspiewajcie sobie hail hitla, to wasz nowy hymn. Odpowiedz Link Zgłoś
ponurazniwiarka Re: rampa nie jest miernikiem holokaustu, jest ni 27.01.09, 23:50 Idź sobie... Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Największy kompleks współczesnych antysemitów 27.01.09, 04:19 Największy kompleks współczesnych antysemitów: Żydów już nie można b e z k a r n i e mordować: Odpowiedz Link Zgłoś
barak-o-bama Tylko ze ty jestes zionazista a nie Zyd 27.01.09, 04:59 Ty bedziesz wisial za popieranie zbrodni lub uczestnictwo w zbrodni.Co sie odwlecze to nie uciecze. Odpowiedz Link Zgłoś
marouder.eu Czy w Mątanie macie jakis niebanalny meczet? 27.01.09, 10:14 Ciekawy jestem jak przecietny Mątanczyk odbiera 5-cio krotne w ciagu dnia meczenie dobiegajace z meczetu? A w ogole Auroro Pietrowna, to umowmy sie, zadnej Palestyny nie bylo, nie ma, no i zanosi sie, ze nie bedzie. Po prostu Odpowiedz Link Zgłoś
anathesis jak tam towarzystwo adoracji syjon-ludobojcow? 27.01.09, 18:24 ile dzieci palestynskich dzis wymordowaliscie? Odpowiedz Link Zgłoś
pozarski Re: jak tam towarzystwo adoracji syjon-ludobojcow 27.01.09, 18:27 Ja osobiscie zjadlem pare dzieci,ktore mi podano jako palestynskie,ale smakiem przypominaly raczej polskie kaczki. Odpowiedz Link Zgłoś
anathesis Re: jak tam towarzystwo adoracji syjon-ludobojcow 27.01.09, 18:36 powiem tak, sa Zydzi, godni nazwy "czlowiek" (N. Chomsky, N. Klein, Richard Falk, J. Stiglitz etc.) i zydowscy bestialscy zbrodniarze oraz ich wspolnicy. sam wybierasz, do ktorej grupy chcesz sie zaliczac. Odpowiedz Link Zgłoś
d_rf Re: jak tam towarzystwo adoracji syjon-ludobojcow 27.01.09, 18:38 anathesis napisała: > powiem tak, sa Zydzi, godni nazwy "czlowiek" (N. Chomsky, N. Klein, > Richard Falk, J. Stiglitz etc.) i zydowscy bestialscy zbrodniarze > oraz ich wspolnicy. sam wybierasz, do ktorej grupy chcesz sie > zaliczac. Wybieram mordercow niewiniatek palestynskich. Ci twoi guru to czysta,rasowa, goebbelsowska propaganda. Odpowiedz Link Zgłoś
orwella Re: jak tam towarzystwo adoracji syjon-ludobojcow 27.01.09, 23:43 ze wybierasz mordercow niewinnych dzici, to widac z twoich wypowiedzi. stawiasz sie w jedej linii z hitlerowcami, ktorych tez zapewne popierasz, to twoi duchowi bracia. Odpowiedz Link Zgłoś
marouder.eu A ja mam pecha! Zamawiam np slabo wysmazonego... 27.01.09, 18:41 ...palestynczyka, a dostaje tatara z jednym jajkiem! Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: A ja mam pecha! Zamawiam np slabo wysmazonego 27.01.09, 18:44 Tylko na forumowego Falafela sie nie polas! Odpowiedz Link Zgłoś