Dodaj do ulubionych

Luka, awangarda

IP: *.unl.edu 22.01.02, 15:57
wolnego i niepodleglego swiata, ci, ktorych tak gloryfikujesz, czyli banda
skurwieli z Enron, opuscila tonacy statek z miliardem dolarow, grzebiac
zwyklych ciulaczy, ludzi zbierajacych na emeryture, na dnie rozpaczy.
Prosze o komentarze, Mosci Ksiaze.
PS. czy nie wydaje Ci sie, ze wlasnie teraz, za czasow Jerzego Mlota, vel Dabji
von Busz, system, ktory jest tym "jedynym" sprawiedliwym dla Ciebie, pokazal
swe prawdziwe oblicze ?
Pozdr, Andrzej.
Obserwuj wątek
    • wild może ta banda posłuchała IMAGINE Lenonka? 22.01.02, 16:20
      i wzieła sobie do serca słowa tych osobliwych marzeń...
      • Gość: Andrzej do maxa IP: *.unl.edu 22.01.02, 17:19
        wild napisał(a):

> i wzieła sobie do serca słowa tych osobliwych marzeń...

Jestes mistrzem w gmatwaniu spraw. Nie wiem, czy ktokolwiek tu na forum
        dorownalby Ci.
        Andrzej.
        • Gość: Hiacynt Jędruś IP: *.klodzko.sdi.tpnet.pl 22.01.02, 18:13
          Gość portalu: Andrzej napisał(a):

> wild napisał(a):
          >
          > > i wzieła sobie do serca słowa tych osobliwych marzeń...
          >
          > Jestes mistrzem w gmatwaniu spraw. Nie wiem, czy ktokolwiek tu na forum
          > dorownalby Ci.
          > Andrzej.

Max pisze zwięźle, konkretnie.
          Specjalistą od nudzenia jest K52,
          a od przynudzania - sorki - ale Ty smile
    • Gość: Mag Nic w przyrodzie nie ginie IP: *.duke-energy.com 22.01.02, 18:10
      W skutek smutnego i tragicznego konca Enronu sad((, moja firma, ktorej Enron byl
      potezna konkurencja, zwiekszyla swoje obroty w ostatnim kwartale ub. roku o
      400% smile)) wiec nasze roczne bonusy wyplacone za 2001 beda o 50% wyzsze smile)).
      Niestety, rzad federalny sciaga mi ze tego rowno 30% podatku, z czego czesc
      trafi do programow federalnych ustanawiajacych granty dla uczelni, a z takiego
      grantu zapewne Andrzejku jestes placony. I to bardzo mi sie nie podoba sad((.
      Ale TY powinienes sie cieszyc; gdyby Enron nie padl, to ani cent z ich dochodow
      nie trafil by do kasy panstwowej, bo w ciagu ostatnich 4 lat zaplacili zero
      podatkow. A chyba lepsze moje pare groszy niz nic od korporacji ?
      • Gość: Andrzej do apologety MAGA IP: *.unl.edu 22.01.02, 18:43
        Ja o jednym , Wy o drugim. Wy juz nawet nie zdajecie sobie sprawy, jak Wasze
        umysly zdolano nakierowac na obrone tych, ktorzy Was wykorzystuja. Cel zostal
        osiagniety. Klika z Enronu moze spac spokojnie. Samokontrola mas osiagnela wyzyny
        perfekcji. Nie potrzeba tajnej policji. Owieczki same przyciagna do stada
        te "zagubione". Gratuluje Ci MAG i Hiacyntowi tez przesylam Pucio ode mnie.
        Pozdro, Andrzej.
        • Gość: Hiacynt Re: do apologety MAGA IP: *.klodzko.sdi.tpnet.pl 22.01.02, 18:50

> Ja o jednym , Wy o drugim. Wy juz nawet nie zdajecie sobie sprawy, jak Wasze
          > umysly zdolano nakierowac na obrone tych, ktorzy Was wykorzystuja. Cel zostal
          > osiagniety. Klika z Enronu moze spac spokojnie. Samokontrola mas osiagnela wyzy
          > ny
          > perfekcji. Nie potrzeba tajnej policji. Owieczki same przyciagna do stada
          > te "zagubione". Gratuluje Ci MAG i Hiacyntowi tez przesylam Pucio ode mnie.
          > Pozdro, Andrzej.

Wolę owieczki od ....... Jędrusiów, nawet jeżeli są nawiedzeni. smile
          • Gość: Andrzej Re: do apologety MAGA IP: *.unl.edu 22.01.02, 18:56
            Gość portalu: Hiacynt napisał(a):

> Gość portalu: Andrzej napisał(a):
            >
            > > Ja o jednym , Wy o drugim. Wy juz nawet nie zdajecie sobie sprawy, jak Was
            > ze
            > > umysly zdolano nakierowac na obrone tych, ktorzy Was wykorzystuja. Cel zos
            > tal
            > > osiagniety. Klika z Enronu moze spac spokojnie. Samokontrola mas osiagnela
            > wyzy
            > > ny
            > > perfekcji. Nie potrzeba tajnej policji. Owieczki same przyciagna do stada
            > > te "zagubione". Gratuluje Ci MAG i Hiacyntowi tez przesylam Pucio ode mnie
            > .
            > > Pozdro, Andrzej.
            >
            > Wolę owieczki od ....... Jędrusiów, nawet jeżeli są nawiedzeni. smile

Tego tez juz Cie nauczono. O czym my tu mowimy, Hiacynt i spolka potrzebuje
            dobrego ekonoma, ktorzy nie dosc ze przylozy pala, to jeszcze pozwoli siebie
            traktowac jak boga. POKORA wobec SWEGO PANA, oto religia ktora wyznajecie.
            Pozdr, Andrzej.
        • Gość: krzys52 Re: do apologety MAGA IP: *.proxy.aol.com 22.01.02, 19:05

> Ja o jednym , Wy o drugim. Wy juz nawet nie zdajecie sobie sprawy, jak Wasze
          > umysly zdolano nakierowac na obrone tych, ktorzy Was wykorzystuja. Cel zostal
          > osiagniety. Klika z Enronu moze spac spokojnie. Samokontrola mas osiagnela wyzy
          > ny
          > perfekcji. Nie potrzeba tajnej policji. Owieczki same przyciagna do stada
          > te "zagubione". Gratuluje Ci MAG i Hiacyntowi tez przesylam Pucio ode mnie.
          > Pozdro, Andrzej.
          ..
          ..
          ..............
          ..
          .......Czesc
          ....Dabja udal sie nad wyraz swemu poboznemu elektoratowi. W przeciwienstwie do
          Clintona kwintesencja cnot wszelkich - 'character & integrity'.
          Widziales moze ten wywiad z nim kiedy to wypieral sie jakichkolwiek znajomosci z
          tymi spryciulami z Enronu? Byc moze spotkalem "go" na jakms spotkaniu - powiada
          Dabja - i byc moze nawet zamienilem kilka slow, ale zawsze jest tyle roznych
          ludzi... A ta korporacja finansowala zarowno jego jak i taty kampanie i wszyscy
          znali sie od latjak lyse konie - co okazalo sie wkrotce.
          ..
          Co do oryginalnego tematu - widze to podobnie.
          ..
          Pzdr.
          K.P.

• Gość: Andrzej Re: do apologety MAGA IP: *.unl.edu 22.01.02, 19:50
            Gość portalu: krzys52 napisał(a):

>
            > > Ja o jednym , Wy o drugim. Wy juz nawet nie zdajecie sobie sprawy, jak Was
            > ze
            > > umysly zdolano nakierowac na obrone tych, ktorzy Was wykorzystuja. Cel zos
            > tal
            > > osiagniety. Klika z Enronu moze spac spokojnie. Samokontrola mas osiagnela
            > wyzy
            > > ny
            > > perfekcji. Nie potrzeba tajnej policji. Owieczki same przyciagna do stada
            > > te "zagubione". Gratuluje Ci MAG i Hiacyntowi tez przesylam Pucio ode mnie
            > .
            > > Pozdro, Andrzej.
            > ..
            > ..
            > ..............
            > ..
            > .......Czesc
            > ....Dabja udal sie nad wyraz swemu poboznemu elektoratowi. W przeciwienstwie do
            >
            > Clintona kwintesencja cnot wszelkich - 'character & integrity'.
            > Widziales moze ten wywiad z nim kiedy to wypieral sie jakichkolwiek znajomosci
            > z
            > tymi spryciulami z Enronu? Byc moze spotkalem "go" na jakms spotkaniu - powiada
            >
            > Dabja - i byc moze nawet zamienilem kilka slow, ale zawsze jest tyle roznych
            > ludzi... A ta korporacja finansowala zarowno jego jak i taty kampanie i wszyscy
            >
            > znali sie od latjak lyse konie - co okazalo sie wkrotce.
            > ..
            > Co do oryginalnego tematu - widze to podobnie.
            > ..
            > Pzdr.
            > K.P.
            >
            >

Dzieki Krzysiu. Latwiej zyc, gdy jeszcze sa LUDZIE na tym padole.
            Pozdr, Andrzej.
        • Gość: Mag Re: do wszystkowiedzacego Andrzeja IP: *.duke-energy.com 22.01.02, 19:16
          Andrzeju !
          System zadzialal znakomicie. Kilku facetow (szefow Enrona,) postanowilo przy
          pomocy legalnych, aczkolwiek niemoralnych srodkow (i nielegalnych tez),
          stworzyc model biznesu opartu na braku "hard assets" oraz wysokich obrotach,
          ktory nie przetrzymal i poszedl w dol (a to niespodzianka, to samo stalo sie z
          firmami dot.com w ubieglym roku). Politycy, ktorzy dostawali szmal od Enronu na
          prawo i lewo (tak, Enron oplacal obie partie) nawet nie kiwneli palcem. 4500
          pracownikow Enronu stracilo prace, miliony ludzi, ktorzy lokowali swoje
          pieniadze w firmie, swoje oszczednosci. Ludzie powoli znajda prace, czesc
          pieniedzy zostanie odzyskana w tzw. class action suits, troche pomoze
          najbardziej potrzebujacym rzad federalny lub rzady stanowe. Lay, Fastow & Co
          pojda pewnie do pierdla, choc nie chcialbym, aby na ich sanatorium szly moje
          pieniadze; stac ich na oplacenie sobie wiezienia. A co niby mialo sie stac w
          Twoim idelanym swiecie. Oczywiscie, tacy jak Lay i Fastow powinni sie nie
          urodzic, a juz na pewno nie zostac szefami korporacji. Ale jak to zrobic ?
          Operacje mozgu we wczesnym dziecinstwie ? A moze politycy powinni utrzymywac
          na sile taka firme z pieniedzy podatnikow (znany model europejski), aby
          pozornie wszystko bylo w porzadku ? Napisz mi, jakie sa Twoje rozwiazania.
          Tylko nie pisz, ze mam mozg niewolnika, bo to juz nudne; wymysl cos nowego.
          • Gość: Andrzej Re: do wszystkowiedzacego Andrzeja IP: *.unl.edu 22.01.02, 19:49
            Ale to u Ciebie cacy MAG. Miliony ludzi stracilo swe oszczednosci i miliony
            zrujnowalo swe zycie lub wiele lat tego zycia, a MAG mowi o tym jak o papierkach
            od cukierkow. To juz nie tylko niewolniczy umysl, to juz brak umyslu MAG. Nie mam
            zadnych rozwiazan ekonomiczno-politycznych, gotowych tak od reki. Nie zajmujue
            sie zawodowo ani z ciekawosci detalami polityki, ale w przeciwienstwie do Ciebie,
            rozumiem bol owych milionow, gdy dla Ciebie sa to tylko liczby. Tu sie roznimy,
            mosci MAG. Twoje zimnokrwiste, bezemocjonalne podejscie do czegos takiego jak
            Enron przeraza mnie. Ludzie powoli znajda prace, ktos komus cos odda, oto
            Twoje podsumowanie tego dranstwa. Co z tego ze hitleryzm wymordowal miliony ?
            Ludzie i tak zapomna, ktos komus odda jakies odszkodowanie a ci co do tego
            dopuscili moga sami sobie oplacic wiezienie. W Tobie nie ma czlowieczenstwa.
            Jestes automatem stworzonym na potrzeby tego systemu.
            Pozdr, Andrzej.
            • Gość: Mag Re: do wszystkowiedzacego Andrzeja IP: *.duke-energy.com 22.01.02, 20:00
              O moj Boze, ktos mi ukradl moje emocje i zamienilam sie w automat !!!
              Andrzejku, my tu w TX mamy taki fundusz dla bylych pracownikow Enrona. Moze bys
              tak emocjonalnie (lub z zimna krwia, mnie tam wszystko jedno) wrzucil jakiego
              dolka zamiast tyle gadac?
              • Gość: Andrzej Re: do wszystkowiedzacego Andrzeja IP: *.unl.edu 22.01.02, 20:06
                Gość portalu: Mag napisał(a):

> O moj Boze, ktos mi ukradl moje emocje i zamienilam sie w automat !!!
                > Andrzejku, my tu w TX mamy taki fundusz dla bylych pracownikow Enrona. Moze bys
                >
                > tak emocjonalnie (lub z zimna krwia, mnie tam wszystko jedno) wrzucil jakiego
                > dolka zamiast tyle gadac?

Jak ja Ci wrzuce cos do tego TX, to Cie Jerzy Mlot nie rozpozna. Na skautow
                ani centa nie dalem ani na tych Twoich potworow nie bede placil. Zeby sie znowu
                jakis skurwiel milionow dorobil.
                Pozdr, Andrzej.
                • Gość: Mag Re: do wszystkowiedzacego Andrzeja IP: *.duke-energy.com 22.01.02, 20:11

> Jak ja Ci wrzuce cos do tego TX, to Cie Jerzy Mlot nie rozpozna.
                  Grozba ???

> Na skautow ani centa nie dalem...
                  Scrooge !!!
                  • Gość: Hiacynt do Cierpliwej Mag IP: *.klodzko.sdi.tpnet.pl 22.01.02, 20:15

>
                    > > Jak ja Ci wrzuce cos do tego TX, to Cie Jerzy Mlot nie rozpozna.
                    > Grozba ???
                    >
                    > > Na skautow ani centa nie dalem...
                    > Scrooge !!!

Mag!

Masz anielską cierpliwość, ale Jędrek jest nieprzemakalny na argumenty.
                    Ma usta pełne frazesów, ale Scrooge z niego wyłazi.

Hiacynt
                    • Gość: Mag Re: do Hiacynta IP: *.duke-energy.com 22.01.02, 20:34

> Jędrek jest nieprzemakalny na argumenty ...

To tak, jak ten policjant w Jedrka Nebrasce, co wlepil mi mandat. Tez nie dal
                      sie przekonac. Ciekawe, czy to miejsce takich ludzi przyciaga, czy tez ludzie
                      sie zmieniaja pod wplywem miejsca smile))
                      • Gość: Andrzej Re: do Hiacynta IP: *.unl.edu 22.01.02, 20:45

> Gość portalu: Hiacynt napisał(a):
                        >
                        > > Jędrek jest nieprzemakalny na argumenty ...
                        >
                        > To tak, jak ten policjant w Jedrka Nebrasce, co wlepil mi mandat. Tez nie dal
                        > sie przekonac. Ciekawe, czy to miejsce takich ludzi przyciaga, czy tez ludzie
                        > sie zmieniaja pod wplywem miejsca smile))

A do czego Ty chcialas przekonac owego policjanta ? Myslisz ze to Polska,
                        i ze za kilo kaszanki mozna nie dostac ticketu ? Myslalem ze Cie stac na
                        rozsadniejszy argument przeciwko mnie.
                        Pozdr, Andrzej.
                      • Gość: wild unl.edu!!:)) to GREATPLAINS!! RASA PANÓW!! IP: *.net.bialystok.pl 22.01.02, 20:48

> Gość portalu: Hiacynt napisał(a):
                        >
                        > > Jędrek jest nieprzemakalny na argumenty ...
                        >
                        > To tak, jak ten policjant w Jedrka Nebrasce, co wlepil mi mandat. Tez nie dal
                        > sie przekonac. Ciekawe, czy to miejsce takich ludzi przyciaga, czy tez ludzie
                        > sie zmieniaja pod wplywem miejsca smile))

oświeconych nadludzi!! kapłanów fanaticum!! NOWA KLASA RZĄDZĄCA!!
                        w dziale poezje Ynt. Inc. polecam ... Mandalina! :>
                        NOWY WSPANIAŁY ŚWIAT!!

to Andrieja lokum intelektum ~~:]

Greatplains Consortium (GREATPLAINS3-DOM)
                        Computer Center University of Kansas
                        Lawrence, KS 66045
                        US

• Gość: Andrzej Re: do Cierpliwej Mag IP: *.unl.edu 22.01.02, 20:42

> Gość portalu: Mag napisał(a):
                      >
                      > > Gość portalu: Andrzej napisał(a):
                      > >
                      > > > Jak ja Ci wrzuce cos do tego TX, to Cie Jerzy Mlot nie rozpozna.
                      > > Grozba ???
                      > >
                      > > > Na skautow ani centa nie dalem...
                      > > Scrooge !!!
                      >
                      > Mag!
                      >
                      > Masz anielską cierpliwość, ale Jędrek jest nieprzemakalny na argumenty.
                      > Ma usta pełne frazesów, ale Scrooge z niego wyłazi.
                      >
                      > Hiacynt

Hej, rozbawiles mnie Hejacyncie z ta nieprzemakalnoscia. Dobre. Nie powiem.
                      Jesli MAG jest z Texasu, teraz zaczynam rozumiec dlaczego ten "lone star"
                      slang nie dociera do mnie. Ludzie Waszego pokroju nie smiesza mnie, tylko
                      przerazaja. Co za egzystencja ? Ja moze jestem nieprzemakalny na Wasza
                      soczysta mowe (nic oprocz powodzi slow i WODY w niej nie ma)ale Wy to napewno
                      jestescie niemodyfikowalni. Jak mnie boziu stworzylas, takiego mnie masz, pucio,
                      pucio. Maly mozdzek, dobra smycz naokolo szyjki, dobry, niebijacy do krwi PAN,
                      przytulna laweczka w osiedlowym kosciolku, hamburgerek z colka co niedziela,
                      a reszta ? JAKOS TO BEDZIE, ludzie zapomna, zrobi sie zrzutke na fundusz...
                      a DYNASTIE BANDZIOROW ZACIERAJA RECE.
                      Pozdr, Andrzej.
                      • Gość: luka Re: do Cierpliwej Mag IP: 217.67.196.* 23.01.02, 08:18

> Ludzie Waszego pokroju nie smiesza mnie, tylko
                        > przerazaja. Co za egzystencja ? Ja moze jestem nieprzemakalny na Wasza
                        > soczysta mowe (nic oprocz powodzi slow i WODY w niej nie ma)ale Wy to napewno
                        > jestescie niemodyfikowalni. Jak mnie boziu stworzylas, takiego mnie masz, pucio
                        > ,
                        > pucio. Maly mozdzek, dobra smycz naokolo szyjki, dobry, niebijacy do krwi PAN,
                        > przytulna laweczka w osiedlowym kosciolku, hamburgerek z colka co niedziela,
                        > a reszta ? JAKOS TO BEDZIE, ludzie zapomna, zrobi sie zrzutke na fundusz...
                        > a DYNASTIE BANDZIOROW ZACIERAJA RECE.

Jak się masz, zdobywco ósmego wymiaru? Ukradłeś już Panu Bogu portfel z kieszeni?
                        I zamiast się tak mądrzyć podaj adres swojego nieprzemakalnego azylu wolności i
                        wszechwiedzy, nie zapominając dodać, ż czego się utrzymujesz, gdyż na dragi
                        wydajesz chyba majątek?
                        Imagine, mój Lenninie. Pardon, Lennonie. Elvis żyje!!!

• Gość: jaski Re: do wszystkowiedzacego Andrzeja IP: 64.37.254.* 22.01.02, 20:56
            MAG:
            "....A moze politycy powinni utrzymywac
            na sile taka firme z pieniedzy podatnikow (znany model europejski"

A teraz znany model hamerykanski, UA i AA ostatnio, Chrysler pare lat temu i
            cala energetyka nuc jeszcze dawnej. Gradacja celow.
            • Gość: Mag Re: do Jaska IP: *.duke-energy.com 22.01.02, 21:09
              Gość portalu: jaski napisał(a):

> "....A moze politycy powinni utrzymywac
              > na sile taka firme z pieniedzy podatnikow (znany model europejski"
              >
              > A teraz znany model hamerykanski, UA i AA ostatnio, Chrysler pare lat temu i
              > cala energetyka nuc jeszcze dawnej. Gradacja celow.

A mowia, ze Hamerykanie sa glupie i edukacje maja do d..., a tu prosze, od jasnie
              pani Europy jednak czegos sie nauczyli.
              • Gość: Andrzej Re: do Jaska IP: *.unl.edu 22.01.02, 21:14

> Gość portalu: jaski napisał(a):
                >
                > > "....A moze politycy powinni utrzymywac
                > > na sile taka firme z pieniedzy podatnikow (znany model europejski"
                > >
                > > A teraz znany model hamerykanski, UA i AA ostatnio, Chrysler pare lat temu
                > i
                > > cala energetyka nuc jeszcze dawnej. Gradacja celow.
                >
                > A mowia, ze Hamerykanie sa glupie i edukacje maja do d..., a tu prosze, od jasn
                > ie
                > pani Europy jednak czegos sie nauczyli.

MAG, powiedz wreszcie cos madrego, tylko te Twoje cyniczne uwagi.
                • Gość: Mag Re: do Andrzeja IP: *.duke-energy.com 22.01.02, 21:20

> MAG, powiedz wreszcie cos madrego, tylko te Twoje cyniczne uwagi.

Nie potrafie sad((, tylko cyniczne mi wychodza. Zreszta, od madrych uwag, to Ty
                  jestes na tym Forum smile
                  • Gość: Andrzej Re: do Andrzeja IP: *.unl.edu 22.01.02, 21:53

>
                    > > MAG, powiedz wreszcie cos madrego, tylko te Twoje cyniczne uwagi.
                    >
                    > Nie potrafie sad((, tylko cyniczne mi wychodza. Zreszta, od madrych uwag, to Ty
                    >
                    > jestes na tym Forum smile

Dzieki za uznanie, MAG.
              • Gość: jaski Re: do Jaska IP: 64.37.254.* 22.01.02, 21:20
                No i nie poszla w las nauka(patrz malpy). Skad inad to jednak tumany straszne,
                przez tyle lat mogli sie wiecej nauczyc, nie?
    • Gość: krzys52 Re: Luka, awangarda IP: *.proxy.aol.com 22.01.02, 23:51

> wolnego i niepodleglego swiata, ci, ktorych tak gloryfikujesz, czyli banda
      > skurwieli z Enron, opuscila tonacy statek z miliardem dolarow, grzebiac
      > zwyklych ciulaczy, ludzi zbierajacych na emeryture, na dnie rozpaczy.
      > Prosze o komentarze, Mosci Ksiaze.
      > PS. czy nie wydaje Ci sie, ze wlasnie teraz, za czasow Jerzego Mlota, vel Dabji
      > von Busz, system, ktory jest tym "jedynym" sprawiedliwym dla Ciebie, pokazal
      > swe prawdziwe oblicze ?
      > Pozdr, Andrzej.
      ..
      ...............
      ..
      .......Andrzeju
      ....Rozumiem, ze z nudow w pracy robicie sobie z Magiem takie miedzystanowe jaja,
      ale moze sie myle.
      ....Na te druga ewentualnosc nalezy sie Tobie malenkie sprostowanie - gwoli
      uczciwosci. Otoz w poprzednim poscie zgodzilem sie z Toba co do fotografii
      kapitalizmu (niestety taki tez czasem on bywa), oraz poparlem w oburzeniu na ten
      numer w ENRONie. Takze co do Dabja jestesmy zgodni. Ale to by bylo z grubsza na
      tyle. W niemal calej reszcie zgadzam sie z Magiem. W duperele wchodzil nie bede.
      I nie tylko dlatego, ze Ona raz poparla mnie. Za co i tak pozostane dozgonnie
      wdzieczny.
      ....Ten kapitalizm potrafi byc wlasnie taki, ale ja rowniez uwazam, ze jest
      najlepszy. Mag twierdzi, ze najmniejszym zlem jest ale ja mialbym wtedy pytanie o
      jakis chocby posmak tego co sie Dobrem zowie. Do kategorii "niestety" zaliczylbym
      tylko te okolicznosc, ze nie mozemy sobie wybrac z tego kapitalizmu wylacznie co
      nam pasuje - ze musimy wziac caly pakiet. Albo odrzucic wszystko.
      ....Krotko mowiac, oceniam, ze mamy tu do czynienia z brzydkim numerem w dobrym
      systemie. Z wypadkiem przy pracy. Czy mozna bylo temu zapobiec - oto jest
      pytanie. Nie wiesz, ze sie przewrocisz az sie przewrocisz. Mozesz caly czas
      siedziec, na wrazie czego, ale wtedy bedziesz jednak siedzial. I dorobisz sie
      jakiegos niedowladu.
      ....Uwazam nadal, ze amerykanskie podejscie do rynku jest lepsze od europejskiego
      (co nie oznacza jednak, ze jestem przeciw przystapieniu Polski do EU)
      ..Pzdr.
      K.P.

• Gość: wild Herr SZPROTKA!! :) IP: *.net.bialystok.pl 23.01.02, 00:06
        Gość portalu: krzys52 napisał(a):

>
        > > wolnego i niepodleglego swiata, ci, ktorych tak gloryfikujesz, czyli banda
        > > skurwieli z Enron, opuscila tonacy statek z miliardem dolarow, grzebiac
        > > zwyklych ciulaczy, ludzi zbierajacych na emeryture, na dnie rozpaczy.
        > > Prosze o komentarze, Mosci Ksiaze.
        > > PS. czy nie wydaje Ci sie, ze wlasnie teraz, za czasow Jerzego Mlota, vel
        > Dabji
        > > von Busz, system, ktory jest tym "jedynym" sprawiedliwym dla Ciebie, pokaz
        > al
        > > swe prawdziwe oblicze ?
        > > Pozdr, Andrzej.
        > ..
        > ...............
        > ..
        > .......Andrzeju
        > ....Rozumiem, ze z nudow w pracy robicie sobie z Magiem takie miedzystanowe jaj
        > a,
        > ale moze sie myle.
        > ....Na te druga ewentualnosc nalezy sie Tobie malenkie sprostowanie - gwoli
        > uczciwosci. Otoz w poprzednim poscie zgodzilem sie z Toba co do fotografii
        > kapitalizmu (niestety taki tez czasem on bywa), oraz poparlem w oburzeniu na te
        > n
        > numer w ENRONie. Takze co do Dabja jestesmy zgodni. Ale to by bylo z grubsza na
        >
        > tyle. W niemal calej reszcie zgadzam sie z Magiem. W duperele wchodzil nie bede
        > .
        > I nie tylko dlatego, ze Ona raz poparla mnie. Za co i tak pozostane dozgonnie
        > wdzieczny.
        > ....Ten kapitalizm potrafi byc wlasnie taki, ale ja rowniez uwazam, ze jest
        > najlepszy. Mag twierdzi, ze najmniejszym zlem jest ale ja mialbym wtedy pytanie
        > o
        > jakis chocby posmak tego co sie Dobrem zowie. Do kategorii "niestety" zaliczylb
        > ym
        > tylko te okolicznosc, ze nie mozemy sobie wybrac z tego kapitalizmu wylacznie c
        > o
        > nam pasuje - ze musimy wziac caly pakiet. Albo odrzucic wszystko.
        > ....Krotko mowiac, oceniam, ze mamy tu do czynienia z brzydkim numerem w dobrym
        >
        > systemie. Z wypadkiem przy pracy. Czy mozna bylo temu zapobiec - oto jest
        > pytanie. Nie wiesz, ze sie przewrocisz az sie przewrocisz. Mozesz caly czas
        > siedziec, na wrazie czego, ale wtedy bedziesz jednak siedzial. I dorobisz sie
        > jakiegos niedowladu.
        > ....Uwazam nadal, ze amerykanskie podejscie do rynku jest lepsze od europejskie
        > go
        > (co nie oznacza jednak, ze jestem przeciw przystapieniu Polski do EU)
        > ..Pzdr.
        > K.P.
        >

kiedy zmierzasz umrzeć?
        • Gość: krzys52 A ja Ciebie i tak lubie, Maxiu :O) IP: *.proxy.aol.com 23.01.02, 06:44
          Gość portalu: wild napisał(a):

> Gość portalu: krzys52 napisał(a):
          >
          > > Gość portalu: Andrzej napisał(a):
          > >
          > > > wolnego i niepodleglego swiata, ci, ktorych tak gloryfikujesz, czyli
          > banda
          > > > skurwieli z Enron, opuscila tonacy statek z miliardem dolarow, grzebi
          > ac
          > > > zwyklych ciulaczy, ludzi zbierajacych na emeryture, na dnie rozpaczy.
          > > > Prosze o komentarze, Mosci Ksiaze.
          > > > PS. czy nie wydaje Ci sie, ze wlasnie teraz, za czasow Jerzego Mlota,
          > vel
          > > Dabji
          > > > von Busz, system, ktory jest tym "jedynym" sprawiedliwym dla Ciebie,
          > pokaz
          > > al
          > > > swe prawdziwe oblicze ?
          > > > Pozdr, Andrzej.
          > > ..
          > > ...............
          > > ..
          > > .......Andrzeju
          > > ....Rozumiem, ze z nudow w pracy robicie sobie z Magiem takie miedzystanow
          > e jaj
          > > a,
          > > ale moze sie myle.
          > > ....Na te druga ewentualnosc nalezy sie Tobie malenkie sprostowanie - gwol
          > i
          > > uczciwosci. Otoz w poprzednim poscie zgodzilem sie z Toba co do fotografii
          >
          > > kapitalizmu (niestety taki tez czasem on bywa), oraz poparlem w oburzeniu
          > na te
          > > n
          > > numer w ENRONie. Takze co do Dabja jestesmy zgodni. Ale to by bylo z grubs
          > za na
          > >
          > > tyle. W niemal calej reszcie zgadzam sie z Magiem. W duperele wchodzil nie
          > bede
          > > .
          > > I nie tylko dlatego, ze Ona raz poparla mnie. Za co i tak pozostane dozgon
          > nie
          > > wdzieczny.
          > > ....Ten kapitalizm potrafi byc wlasnie taki, ale ja rowniez uwazam, ze jes
          > t
          > > najlepszy. Mag twierdzi, ze najmniejszym zlem jest ale ja mialbym wtedy py
          > tanie
          > > o
          > > jakis chocby posmak tego co sie Dobrem zowie. Do kategorii "niestety" zali
          > czylb
          > > ym
          > > tylko te okolicznosc, ze nie mozemy sobie wybrac z tego kapitalizmu wylacz
          > nie c
          > > o
          > > nam pasuje - ze musimy wziac caly pakiet. Albo odrzucic wszystko.
          > > ....Krotko mowiac, oceniam, ze mamy tu do czynienia z brzydkim numerem w d
          > obrym
          > >
          > > systemie. Z wypadkiem przy pracy. Czy mozna bylo temu zapobiec - oto jest
          > > pytanie. Nie wiesz, ze sie przewrocisz az sie przewrocisz. Mozesz caly cza
          > s
          > > siedziec, na wrazie czego, ale wtedy bedziesz jednak siedzial. I dorobisz
          > sie
          > > jakiegos niedowladu.
          > > ....Uwazam nadal, ze amerykanskie podejscie do rynku jest lepsze od europe
          > jskie
          > > go
          > > (co nie oznacza jednak, ze jestem przeciw przystapieniu Polski do EU)
          > > ..Pzdr.
          > > K.P.
          > >
          >
          > kiedy zmierzasz umrzeć?
          ..
          ........
          ..
          Umierania nie planuje sobie jakos? Hmm, a jakby tak NIE umrzec...
          ..
          Pzdr.
          K.P.

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka