Dodaj do ulubionych

Polaku, kupuj cukier właśnie

13.11.03, 10:56
W Estonii ludzie masowo wykupują cukier, sól, mąkę, itp. długoterminowe
produkty spożywcze. Powód oczywisty jest. Po wejściu do Unii ma to zdrożeć
dwukrotnie właśnie.
Swoją drogą to może niezły interes być. Trzeba by kupić parę ton tego i za
kilka miesięcy zysk pewny jest.

Perła
Obserwuj wątek
    • Gość: pollak Re: Polaku, kupuj cukier właśnie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.03, 10:59
      Wy Perła to stary spekulant jesteście. Całe szczęście że ludowi towarzysze
      komisarze chcą walczyć z takim elementem jak wy.
      • perla_ Re: Polaku, kupuj cukier właśnie 13.11.03, 11:01
        Gość portalu: pollak napisał(a):

> Wy Perła to stary spekulant jesteście. Całe szczęście że ludowi towarzysze
        > komisarze chcą walczyć z takim elementem jak wy.

walczyć z zyskiem? O! to źle z reguły kończy się.
    • Gość: mamona zydzi maja leb do interesow IP: 5.5.* / 80.58.4.* 13.11.03, 11:01
      perla_ napisał:

> W Estonii ludzie masowo wykupują cukier, sól, mąkę, itp. długoterminowe
      > produkty spożywcze. Powód oczywisty jest. Po wejściu do Unii ma to zdrożeć
      > dwukrotnie właśnie.
      > Swoją drogą to może niezły interes być. Trzeba by kupić parę ton tego i za
      > kilka miesięcy zysk pewny jest.
      >
      > Perła

co ty perla polakom radzisz,Miriam film o zydach kreci wlasnie,
      to lepszy geszeft jest
      • perla_ Re: zydzi maja leb do interesow 13.11.03, 11:04
        Gość portalu: mamona napisał(a):

> perla_ napisał:
        >
        > > W Estonii ludzie masowo wykupują cukier, sól, mąkę, itp. długoterminowe
        > > produkty spożywcze. Powód oczywisty jest. Po wejściu do Unii ma to zdrożeć
        >
        > > dwukrotnie właśnie.
        > > Swoją drogą to może niezły interes być. Trzeba by kupić parę ton tego i za
        >
        > > kilka miesięcy zysk pewny jest.
        > >
        > > Perła
        >
        >
        > co ty perla polakom radzisz,Miriam film o zydach kreci wlasnie,
        > to lepszy geszeft jest

witaj pacynko. co ty byś biedaku bez nas zrobił? tylko my dajemy ci możliwość
        wykrztuszenia czegoś na forum tym, matołku.

Perła
        • Gość: mamona Perla, zalosna chluba zydowska IP: 5.5.* / 80.58.4.* 13.11.03, 11:19

perla blazen forumowy sad(
          • perla_ Re: Perla, zalosna chluba zydowska 13.11.03, 11:22
            pohasaj sobie pacynko. tyle twego.
      • miriamfirst_ Re: zydzi maja leb do interesow 13.11.03, 16:36
        Gość portalu: mamona napisał(a):

Miriam film o zydach kreci wlasnie, to lepszy geszeft jest

Nieee, o polskim antysemityźmie to jeszcze lepszy geszeft jest. O Żydożercach-
        Polakach. Idzie temat - jak świeże bułeczkismile))
        • gini Re: zydzi maja leb do interesow 13.11.03, 16:39
          miriamfirst_ napisała:

> Gość portalu: mamona napisał(a):
          >
          > Miriam film o zydach kreci wlasnie, to lepszy geszeft jest
          >
          > Nieee, o polskim antysemityźmie to jeszcze lepszy geszeft jest. O Żydożercach-
          > Polakach. Idzie temat - jak świeże bułeczkismile))
          >
          Czy dostane glowna role pani Zydowko Miriam, ja mazm wielki talent.
          >
    • Gość: siedem Re: Polaku, kupuj cukier właśnie IP: 213.216.66.* 13.11.03, 11:31
      > W Estonii ludzie masowo wykupują cukier, sól, mąkę,

właśnie wymieniłeś 3 z 4 produktów niszczacych nasza cywilizacje. do białych
      śmierci zaliczamy jeszcze mleko.

5040
      • gini Re: Anie Zydzie Perlo 13.11.03, 15:29
        Panie Zydzie perlo , a ile masz pan do sprzedania tego cukru?
        I ja sie jeszcze chcialam dowidziec w sprawie tej promocji najnowszego dziela
        pani Zydowki Miriam.
        Robic te promocje?
        • perla_ Re: Anie Zydzie Perlo 13.11.03, 15:35
          gini napisała:

> Panie Zydzie perlo , a ile masz pan do sprzedania tego cukru?

a ile potrzeba? sto, dwieście wagonów?

> I ja sie jeszcze chcialam dowidziec w sprawie tej promocji najnowszego dziela
          > pani Zydowki Miriam.
          > Robic te promocje?

nie nadajesz się. Ty gini właściwie do niczego nie nadajesz się. Cóż, pospolitą
          osobą jesteś, to i nie ma co dziwić się.
          • gini Re: PAnie Zydzie Perlo 13.11.03, 15:38
            perla_ napisał:

> gini napisała:
            >
            > > Panie Zydzie perlo , a ile masz pan do sprzedania tego cukru?
            >
            > a ile potrzeba? sto, dwieście wagonów?
            > *******
            A ile pan chce panie Zydzie na tym zarobic.
            > > I ja sie jeszcze chcialam dowidziec w sprawie tej promocji najnowszego dzi
            > ela
            > > pani Zydowki Miriam.
            > > Robic te promocje?
            >
            > nie nadajesz się. Ty gini właściwie do niczego nie nadajesz się. Cóż,
            pospolitą
            >
            > osobą jesteś, to i nie ma co dziwić się.
            Panie Zydzie z poprzedniej promocji byl pan zadowolony, to co to znaczy, ze sie
            nie nadaje teraz.
            • bykk Re: jak dzieci kuźwa! 13.11.03, 15:58
              Anngini, Perła, dajcie se dupie siana!
              To już nie jest zabawne, wymyślcie cosik innego, sam siemsmile pośmieje.
              pozdrawiam
              hej!
              co do cukru i innych produktów, to sami za "chwilę" się przekonamy!
              Perła, co to, u Was samochody drągami bijąsmile)?
              • gini Re: jak dzieci kuźwa! 13.11.03, 16:07
                bykk napisał:

> Anngini, Perła, dajcie se dupie siana!
                > To już nie jest zabawne, wymyślcie cosik innego, sam siemsmile pośmieje.
                > pozdrawiam
                > hej!
                > co do cukru i innych produktów, to sami za "chwilę" się przekonamy!
                > Perła, co to, u Was samochody drągami bijąsmile)?
                Bykku, ale pan Zyd Perla mnie wczoraj poinformowal, ze ma troche krwi
                zydowskiej w dobrym gatunku, i strasznie sie ucieszyl ,ze bede do niego pisac
                panie Zydzie.Wg Twojego kolegi pana Zyda perly to my Polacy chlubimy sie
                Zydami, no to ja sie chlubie.
                Hej bykku
                Tylko przez pomylke panu Zydowi schabowych nie dawaj bo niekoszerne sa, jakas
                pejsachowke, sledzik, karpik no nie wiem co jeszcze, ja sie na koszernej kuchni
                nie znam.
                • bykk Re: jak dzieci kuźwa! 13.11.03, 16:22
                  Anngini, nie opowiadaj bzdur, Perła schaboszczaki z kapustą bardzo lubi,
                  no i Króla Jana III też, więc o czym Ty? Czyżbyś się dał nabrać?
                  Daj pokój.
                  hej!
                  • bykk do Anngini poprawka tam ma być "dała":!nt 13.11.03, 16:23

• gini Re: do Anngini poprawka tam ma być "dała":!nt 13.11.03, 16:26
                      bykk napisał:

>
                      A bo ja wiem Bykku, sam to pisal moze sie przechrzcil, i jeszcze jakis
                      zydowskich przodkow sobie wyszukal, ja tam tyle wiem co perla sam napisze, a on
                      chyba wie co pisze.
                      Hej !!!!!!Bykku.
                • miriamfirst_ Re: jak dzieci kuźwa! Gini 13.11.03, 16:44
                  gini napisała:

Tylko przez pomylke panu Zydowi schabowych nie dawaj bo niekoszerne sa, jakas
                  pejsachowke, sledzik, karpik no nie wiem co jeszcze, ja sie na koszernej kuchni

nie znam.

Ania? Skąd Ty to wszystko Wiesz, nu? O tej koszerności?
                  A w ogóle, to Perła Ci wczoraj napisał, bykk takoż, żebyś się im pokazała w
                  fotografii. I zaczynało być fajnie i przyjemnie, a teraz znowu zaczęło się
                  okropnie. Perła nie chciał Cię zaczepiać, dobrze o tym Wiesz i ... SPOKOJU!

Anka, nie jest łatwo. "Daj se siana" - ja też skorzystamsmile)

Miriam
                  • gini Re: jak dzieci kuźwa! Gini 13.11.03, 16:49
                    miriamfirst_ napisała:

> gini napisała:
                    >
                    > Tylko przez pomylke panu Zydowi schabowych nie dawaj bo niekoszerne sa,
                    jakas
                    > pejsachowke, sledzik, karpik no nie wiem co jeszcze, ja sie na koszernej
                    kuchn
                    > i
                    >
                    > nie znam.
                    >
                    > Ania? Skąd Ty to wszystko Wiesz, nu? O tej koszerności?
                    > A w ogóle, to Perła Ci wczoraj napisał, bykk takoż, żebyś się im pokazała w
                    > fotografii. I zaczynało być fajnie i przyjemnie, a teraz znowu zaczęło się
                    > okropnie. Perła nie chciał Cię zaczepiać, dobrze o tym Wiesz i ... SPOKOJU!
                    >
                    > Anka, nie jest łatwo. "Daj se siana" - ja też skorzystamsmile)
                    >
                    >
                    > Miriam

Miriam wczoraj zalozyliscie kolejny prowokacyjny watek.
                    Ty sie nigdy nie uspokoisz, bo widac ten typ tak ma.
                    Ja juz nie raz probowalam z Wami po dobroci ale Wy po prostu nie chcecie, wiec
                    po co ja bede kolejny raz z siebie idiotke robic.
                    • bykk Re: jak dzieci kuźwa! Gini 13.11.03, 16:58
                      Anngini, nawet ładnie wyglądasz, hehehe!
                      No i widzisz sama, już jest i smaczniej, i lepiejsmile. A ja jakem bykk, to
                      zielone lubięsmile.
                      hej!
        • miriamfirst_ *******************GINI********************** 13.11.03, 16:38
          gini napisała:

> Panie Zydzie perlo , a ile masz pan do sprzedania tego cukru?
          > I ja sie jeszcze chcialam dowidziec w sprawie tej promocji najnowszego dziela
          > pani Zydowki Miriam.
          > Robic te promocje?

Gini - nie musisz robić promocji. Fachowcy tym się zajęli. Zostaw to w spokoju,
          co ja robię, ok? Niepotrzebnie o tym mówimy. Bardzo Cię proszę. Oczywiście
          zrobisz z moją prośbą, co zechcesz. Ty lubiłabyś, gdyby o Twojej pracy kpiąco
          pisać?
          • gini Re: *******************GINI********************** 13.11.03, 16:52
            miriamfirst_ napisała:

> gini napisała:
            >
            > > Panie Zydzie perlo , a ile masz pan do sprzedania tego cukru?
            > > I ja sie jeszcze chcialam dowidziec w sprawie tej promocji najnowszego dzi
            > ela
            > > pani Zydowki Miriam.
            > > Robic te promocje?
            >
            >
            > Gini - nie musisz robić promocji. Fachowcy tym się zajęli. Zostaw to w
            spokoju,
            >
            > co ja robię, ok? Niepotrzebnie o tym mówimy. Bardzo Cię proszę. Oczywiście
            > zrobisz z moją prośbą, co zechcesz. Ty lubiłabyś, gdyby o Twojej pracy kpiąco
            > pisać?

A po co w ogole nie pytana piszesz o swojej pracy, widac do czegos Ci to
            potrzebne, przeciez Perla jak zwykle sam sie pochwalil, myslal moze, ze forum
            buzie rozdziawi i na kolana padnie.
            Prowokujecie, prowokujecie i jeszcze raz prowokujecie, chcecie widac cos
            osiagnac.No to prowokujcie dalej.
            • perla_ kolejne kłamstwo gini jest 13.11.03, 17:19
              gini napisała:

> A po co w ogole nie pytana piszesz o swojej pracy, widac do czegos Ci to
              > potrzebne, przeciez Perla jak zwykle sam sie pochwalil, myslal moze, ze forum
              > buzie rozdziawi i na kolana padnie.

kłamiesz gini,
              tak prosiłaś, to i potraktowałem to poważnie. Sama zaczęłaś pisać o tym
              wczoraj, także przestań kłamać gini w końcu.
              Twojej pracy w charakterze belgijskiej kuchty nikt nie podważa. Wielokrotnie
              pisałaś jak zajmujesz się domem, i jak gotujesz obiady mężowi Belgowi. I każdy
              szanuje to co robisz. Szkoda tylko, że progresu nie robisz i panią domu zostać
              nie chcesz. Nie chcesz lub nie możesz zostac, bo to wyższa szkoła jazdy jest.

Perła
              • gini Re: panie od reklamy 13.11.03, 17:49
                perla_ napisał:

> gini napisała:
                >
                > > A po co w ogole nie pytana piszesz o swojej pracy, widac do czegos Ci to
                > > potrzebne, przeciez Perla jak zwykle sam sie pochwalil, myslal moze, ze fo
                > rum
                > > buzie rozdziawi i na kolana padnie.
                >
                >
                > kłamiesz gini,
                > tak prosiłaś, to i potraktowałem to poważnie. Sama zaczęłaś pisać o tym
                > wczoraj, także przestań kłamać gini w końcu.
                >
                Sluchaj perla, nikt by nigdy nie wiedzial czym sie zajmuje Miriam gdybys ty nie
                napisal tego w jakims watku, konkretnie pisales o tym, ze krecila film o
                Millerze.
                Potem jakas stopklatka podala link a potem ty podales nastepne.
                Wczoraj napisalam zebys wpisal Miriam na liste, od razu sie pochwaliles , ze
                najnowszy film Miriam robi kariere w Stanach, spytalam o tytul tez podales,
                widac chcesz sie troche pochlubic i tyle.
                Robisz te reklame tak nachalnie tak niezrecznie, ze nie dziw sie ,ze ludzie
                sobie kpia , bo zachwycac sie na razie nie bardzo jest czym.
                Czym sie mam zachwycac filmem o Millerze, czy tym co to w Stanach furore robi,
                temat wiadomy, o Zydach z lodzkiego getta, i pewnie o zlych Polakach co to
                pomagac nie chcieli.
                Rumkowskiemu pewnie aureole walnela nad glowka.

Twojej pracy w charakterze belgijskiej kuchty nikt nie podważa. Wielokrotnie
                > pisałaś jak zajmujesz się domem, i jak gotujesz obiady mężowi Belgowi. I
                każdy
                >
                > szanuje to co robisz. Szkoda tylko, że progresu nie robisz i panią domu
                zostać
                > nie chcesz. Nie chcesz lub nie możesz zostac, bo to wyższa szkoła jazdy jest.
                >
                > Perła
                Widzisz miedzy mna a ta twoja pania rezyserka to jest taka roznica mala.
                Ja nie ukrywam, ze siedze sobie w domu , gotuje obiadki, mieszkam za granica a
                wiec znajomych nie za duzo, wiec z nudow dla zabicia czasu i aby pogadac po
                polsku pukam sobie na forum.
                W dodatku jestem anonimowa, wiadomo, ze Ania, a czy ja Ania czy Kunegunda to
                juz inna sprawa, nikt tego niewie.
                Slawna zas pani rezyserka z Lodzi, znana tu i z imienia i nazwiska, ktora
                powinna miec kupe znajomych , ma ponoc ciekawa prace filmy kreci, siedzi na tym
                forum i wykloca sie z ludzmi jak przekupa, w dodatku, zachowuje sie jak
                ostatnia idiotka puszac sobie z toba prywatne listy na tym forum, jakby nie
                bylo innej mozliwosci, jakby nie bylo sobie napisac tego na priwie.
                Za nic poczucia wstydu, za nic godnosci.
                Jedyne co moze budzic to politowanie.
                Bo nawet Danka jak pisze glupoty to pozostaje anonimowa.
                Piszcie sobie dalej ja nie mam juz dla was wiecej czasu.
                Co raz wiecej osob otwiera oczy na to co piszecie, poczytaj dokladnie co ludzie
                pisza o niej o tobie.
                Osmieszajcie sie dalej jak taka wasza wola, ja nikomu nie jestem w stanie
                niczego zabronic.
                • Gość: Hans Gini! :-*** IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.03, 18:11
                  Nic dodać nic ująć, Aniu (albo i nie Aniu)! Czytam te niesmaczne wywody i
                  prowokacje, niedorozwiniętej emocjomnalnie miriam i perły i w 100% zgadzam się
                  z Tobą! Krętacze, donosiciele i kłamcy z nich są. Nic więcej.

pzdr!
                • perla_ ________________gini jest 13.11.03, 18:14
                  ale się zapieniłaś gini. Czasami to nawet cię lubię. smile
                  Widzisz gini, piszesz o animowości. I owszem niektórzy anonimowi są. Na
                  przykład twoja przełożona czyli Carmina tak anonimowa była, że płeć zatraciła
                  na forum tym.
                  My jesteśmy żywili ludzi i czasami coś się chlapnie o sobie. Tylko podli ludzie
                  będą mieli powód do kpin z powodu tego. Zresztą, większość informacji pochodzi
                  z czasów gdy na forum nie było gnid jeszcze.
                  Ja to darzę cię sympatią bo wiem jaka trudna twoja sytuacja jest. Starasz się
                  gini złośliwa być ale ja wiem, że to mimikra jest. Miriam pisze mało na forum
                  tym, ja często i wiem jak to absorbuje w życiu. Ty zaś piszesz non stop
                  właśnie. Piszesz o wiele więcej postów niż ja. Świetanie orientujesz się co,
                  kto i kiedy napisał. Piszesz do tego na innych forach. Skoro wiem ile mnie to
                  czasu pochłania to i wiem ile tobie. Ty na nic już czasu nie masz. Zaczynasz o
                  7-8 rano, jesteś cały dzień, a kończysz 1-2 w nocy. Mąż widzi cię tylko przy
                  komputerze. Idzie spać a ty piszesz, wstaje a ty piszesz, chce obiad a ty
                  piszesz. To jego sprawa, że to toleruje (wspomonałaś, że nie lubisz
                  pantoflarzy, he, he...).
                  Ja wiem dlaczego tak jest. To każdy wie. Skoro ty non stop w necie jesteś to
                  znaczy, że ci źle w realu jest. Ty jesteś tu non stop. Nie ma takiej drugiej
                  osoby, która by tyle siedziała przy komputerze. Tylko ty. Masz dość tego co cię
                  otacza i dlatego siedzisz cały czas przy komputerze. I nienawidzisz za to co
                  cię spotyka w realu. I zazdrościsz innym. I dlatego taka zgrzybiała w necie
                  jesteś.

Perła
                  • gini Re: ________________gini jest 13.11.03, 18:28
                    perla_ napisał:

> ale się zapieniłaś gini. Czasami to nawet cię lubię. smile
                    > Widzisz gini, piszesz o animowości. I owszem niektórzy anonimowi są. Na
                    > przykład twoja przełożona czyli Carmina tak anonimowa była, że płeć zatraciła
                    > na forum tym.
                    >
                    A to cos nowego Carmina moja przelozona jest.No niech bedzie, coz tam moge miec
                    i przelozona.

My jesteśmy żywili ludzi i czasami coś się chlapnie o sobie. Tylko podli ludzie
                    >
                    > będą mieli powód do kpin z powodu tego. Zresztą, większość informacji
                    pochodzi
                    > z czasów gdy na forum nie było gnid jeszcze.
                    > Ja to darzę cię sympatią bo wiem jaka trudna twoja sytuacja jest.
                    Jeszcze jedna nowina jestem w trudnej sytuacji.Czego to sie czlowiek nie dowie
                    o sobie na forum.

Starasz się
                    > gini złośliwa być ale ja wiem, że to mimikra jest. Miriam pisze mało na forum
                    > tym, ja często i wiem jak to absorbuje w życiu.
                    Miriam pisze malo, niech ci bedzie perla, ale ile wojen ile awantur, jakie
                    bagno...

Ty zaś piszesz non stop
                    > właśnie. Piszesz o wiele więcej postów niż ja. Świetanie orientujesz się co,
                    > kto i kiedy napisał. Piszesz do tego na innych forach. Skoro wiem ile mnie to
                    > czasu pochłania to i wiem ile tobie. Ty na nic już czasu nie masz. Zaczynasz
                    o
                    > 7-8 rano, jesteś cały dzień, a kończysz 1-2 w nocy.
                    Ale to moja sprawa jest perla, i nic nikomu do tego.

Mąż widzi cię tylko przy
                    > komputerze. Idzie spać a ty piszesz, wstaje a ty piszesz, chce obiad a ty
                    > piszesz. To jego sprawa, że to toleruje (wspomonałaś, że nie lubisz
                    > pantoflarzy, he, he...).
                    >******
                    Perla nie mam zamiaru opowiadac Ci moich szczegolow z realu, widac mam tyle
                    czasu, ze moge pisaci kropka.

Ja wiem dlaczego tak jest. To każdy wie. Skoro ty non stop w necie jesteś to
                    > znaczy, że ci źle w realu jest. Ty jesteś tu non stop. Nie ma takiej drugiej
                    > osoby, która by tyle siedziała przy komputerze. Tylko ty. Masz dość tego co
                    cię
                    >
                    > otacza i dlatego siedzisz cały czas przy komputerze.
                    Siedze sobie bo lubie, rozumiesz i to moja sprawa jest, o moj real sie nie
                    martw, martw sie o real Miriam bo widac z nia cos nie tak skoro porozumiewa sie
                    z Toba przez forum publiczne.
                    Ja mam mezczyzne na miejscu , i zareczam, ze nie pantoflarza, bo nie lubie.

I nienawidzisz za to co
                    > cię spotyka w realu. I zazdrościsz innym. I dlatego taka zgrzybiała w necie
                    > jesteś.
                    > ******
                    To sa perelko twoje projekcje, czego ja komu moge zazdroscic?
                    Czego moge zazdroscic Miriam tych pulkownikow co je nakrecila?
                    Tych caluskow co jej z Lublina posylasz, a moze wreszcie ciebie, fagasa
                    gotowego obrzucic blotem kazdego na kiwniecie jej palca.
                    Daj sobie spokoj ze mna perla, zajmij sie lepiej miriam, moze zapelnij jej ten
                    real pokloc sie z nia troche, nie bedzie tu sie wyklocac na forum bo wstyd,
                    naprawde,o tobie nikt nic nie wie ale o niej wiadomo wszystko, wiec trzeba byc
                    nierozgarnietym by pisac i to pisac tak prowokujaco.
                    • perla_ Re: ________________gini jest 13.11.03, 18:35
                      to wszystko co napisałaś o sobie, swoim realu, o mnie, to kłamstwo jest. Ale
                      niech ci będzie. Przyjmuję twoją wersję.

Perła
                      • perla_ na koniec do gini jest 13.11.03, 18:50
                        gini, to, że nierozumiesz pewnych spraw to kładę na karb inteligencji twojej
                        właśnie. Otóż gini, twoja wypowiedź: "w życiu zajmuję się gotowaniem dla męża"
                        i wypowiedź Miriam: "w życiu zajmuję się filmem", jest równoważne. To pisanie o
                        sobie jest i swoim realu jest.
                        Ujawniasz info o sobie tak jak i Miriam. Dlatego też twoje słowa o potępieniu
                        fałszywie brzmią właśnie.

Perła
                  • Gość: Hans Re: ________________perla jest IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.03, 18:34
                    perla_ napisał:

> My jesteśmy żywili ludzi i czasami coś się chlapnie o sobie.

"Coś się chlapnie"??? Walnij mocno głową w ścianę - może zrozumiesz co to
                    znaczy "chlapnie". Wy tu opisujecie ze szczegółami jak kupkę walicie i jak się
                    podcieracie - z tego nieopanowanego ekshibicjonizmu i jakiejś
                    przedziwnej "autopromocji" swoich smutnych postaci

> Ja to darzę cię sympatią bo wiem jaka trudna twoja sytuacja jest. Starasz się
                    > gini złośliwa być ale ja wiem, że to mimikra jest. Miriam pisze mało na forum
                    > tym, ja często i wiem jak to absorbuje w życiu. Ty zaś piszesz non stop
                    > właśnie. Piszesz o wiele więcej postów niż ja. Świetanie orientujesz się co,
                    > kto i kiedy napisał.

Może pamięć ma Gini lepszą od ciebie. Znaczy wogóle ma pamięć, bo ty jej nie
                    masz wcale - nie pamiętasz tego co sam piszesz.

> Piszesz do tego na innych forach. Skoro wiem ile mnie to
                    > czasu pochłania to i wiem ile tobie. Ty na nic już czasu nie masz. Zaczynasz
                    o
                    > 7-8 rano, jesteś cały dzień, a kończysz 1-2 w nocy. Mąż widzi cię tylko przy
                    > komputerze. Idzie spać a ty piszesz, wstaje a ty piszesz, chce obiad a ty
                    > piszesz. To jego sprawa, że to toleruje (wspomonałaś, że nie lubisz
                    > pantoflarzy, he, he...).

Istotnie, to jego sprawa i Gini. Natomiast nie twoja na pewno.

> Ja wiem dlaczego tak jest. To każdy wie.

Tobie się bez przerwy wydaje, że wszystko wiesz. I że jak tobie się coś uroi,
                    to tak jest. A co gorsza sądzisz, że to co "ty wiesz" to jest jakaś uniwersalna
                    prawda.

> Skoro ty non stop w necie jesteś to
                    > znaczy, że ci źle w realu jest. Ty jesteś tu non stop. Nie ma takiej drugiej
                    > osoby, która by tyle siedziała przy komputerze.

No i znowu... Wyobraź sobie panie perla_, ze ja jestem częściej przy kompie
                    niżź Gini. I co? Coś z tego wynika? Ano nic, tylko to że jak zwykle się mylisz.
                    A co do tego, że o tym jak komu w realu miałoby świadczyć czas spędzany na
                    forum GW, to należysz do pierwszej 10 najnieszczęśliwszych ludzi na tym
                    ziemskim globie.

> Tylko ty. Masz dość tego co cię
                    > otacza i dlatego siedzisz cały czas przy komputerze. I nienawidzisz za to co
                    > cię spotyka w realu. I zazdrościsz innym. I dlatego taka zgrzybiała w necie
                    > jesteś.

Tworzenie wizerunków psychologicznych na podstawie wpisów na forum jest twoją
                    bardzo słabą stroną, panie perla_. Mierzysz wszystkich swoją miarą, a to domena
                    ludzi strachliwych i słabych.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka