d_rf 10.02.09, 10:41 Mialas racje Ewo. Watek spadl,wiec to nie byl kierowca,a zlodziej. Pewnie dodatkowo ukradl dowod osobisty. Stad zanizony wiek. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
josepha.k Re: Meritum jest. 10.02.09, 11:49 d_rf napisała: > Mialas racje Ewo. Watek spadl,wiec to nie byl kierowca,a zlodziej. > Pewnie dodatkowo ukradl dowod osobisty. Stad zanizony wiek. A nie zauwazylas, ze ZAWSZE w tle stoi kobieta? Jestesmy aniolami lub demonami, moja droga Odpowiedz Link Zgłoś
d_rf Re: Meritum jest. 10.02.09, 11:52 Niektorzy twierdza: madonny i qrwy(zwaz - obie w jednej; nie albo albo),ale to gbury jakies, przedstawiciele pci bzytkiej. Odpowiedz Link Zgłoś
josepha.k Re: Meritum jest. 10.02.09, 11:56 d_rf napisała: > Niektorzy twierdza: madonny i qrwy(zwaz - obie w jednej; nie albo > albo),ale to gbury jakies, przedstawiciele pci bzytkiej. Jesli chodzi o te gbury, to u nich sa Dzekyle i Hajdy - lepiej to? Orly i reszki ...albo orly albo reszki... Odpowiedz Link Zgłoś
d_rf Re: Meritum jest. 10.02.09, 11:58 Tak,jakbys mi z ust(a raczej z klawiatury) wyjela. Orly i resztki, powiedzialabym. Odpowiedz Link Zgłoś
josepha.k Re: Meritum jest. 10.02.09, 12:01 d_rf napisała: > Tak,jakbys mi z ust(a raczej z klawiatury) wyjela. Orly i resztki, > powiedzialabym. A jesli chodzi o madonny i ptactwo podwoekowe, to nie zgodzilabys sie na madonna dla meza, qura, dla kochanka? Odpowiedz Link Zgłoś
d_rf Re: Meritum jest. 10.02.09, 12:19 Ja bym sie zgodzila,ale natura jest przeciwna takim rozwiazaniom. Madonna i qrwa zawsze razem; w malzenstwie i poza malzenstwem. Tak juz niestety jest. Jesteśmy jakie jesteśmy. Odpowiedz Link Zgłoś
josepha.k Re: Meritum jest. 10.02.09, 12:22 d_rf napisała: > Ja bym sie zgodzila,ale natura jest przeciwna takim rozwiazaniom. > Madonna i qrwa zawsze razem; w malzenstwie i poza malzenstwem. Tak > juz niestety jest. Jesteśmy jakie jesteśmy. Sa przypadki, na przyklad wysokich urzednikow religijnych, gdzie potrzebna jest jedynie czesc madonny. Reszte pozostawia sie reszkom Mimo, ze jestesmy jakie jestesmy, mozemy roznic sie zdolnoscia interpretacyjna - w tych zdolnosciach lezy (czasem kwiczy) nasze bogactwo Odpowiedz Link Zgłoś
d_rf Re: Meritum jest. 10.02.09, 12:38 Wszystko to byc moze,droga Josephko,ale w moim wieku rozdzielac co przez wieki zlaczone bylo,to juz ponad moje watle sily. Jesli uwazasz jak uwazasz,nie mam nic przeciwko. Jestem za bogactwem. Odpowiedz Link Zgłoś
josepha.k Re: Meritum jest. 10.02.09, 12:48 d_rf napisała: > Wszystko to byc moze,droga Josephko,ale w moim wieku rozdzielac co > przez wieki zlaczone bylo,to juz ponad moje watle sily. Jesli uwazasz > jak uwazasz,nie mam nic przeciwko. Jestem za bogactwem. Rozdzielilas jednak Josephe od K, a to nierozerwalny zwiazek. Jesli jestes za bogactwem, to tym bardziej - madonna, to powazna inwestycja, rezygnacja moze pociagnac bankructwo.... Mysle, nawet i biorac pod uwage twoj wiek - choc trudno mi uwierzyc, nieco edukacji permanentej, nie zaszkodzi Odpowiedz Link Zgłoś
d_rf Re: Meritum jest. 10.02.09, 13:34 No dobrze,trudno.Czuj sie edukatorka,a ja doedukowana. Permanentnie, Josephko Ka. Odpowiedz Link Zgłoś
ewa8a Re: Meritum jest. 10.02.09, 16:57 d_rf napisała (napisała!) > Pewnie dodatkowo ukradl dowod osobisty. Stad zanizony wiek Moja wersja : dowód był Perły, tylko wzorem biografii pewnej mieszkanki Łodzi, przeszedł lifting. Popatrz, jak szybko zniknął wątek z Perłą w tytule, a taki np. o wieprzu Pożarskim wisi do dzisiaj. Odpowiedz Link Zgłoś
d_rf Re: Meritum jest. 10.02.09, 17:43 Bo Pozarski,Ewo, wieprz jest wlasnie i ma wisiec.)) Odpowiedz Link Zgłoś