bir.ke 18.02.05, 11:40 www.themeatrix.com/polish/ co o tym sadzicie? pozdr Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kiei Re: the meatrix IP: *.chello.pl 18.02.05, 11:51 Szkoda, ze taka słaba jakość dźwięku mi sie odtworzyła. Hodowla przemysłowa - jeśli są inne mozliwości, to świetnie. Mam nadzieję, ze się rozpowszechnią. Moim zdaniem największym problemem jest STRASZLIWE marnotrawienie zywności w wielu krajach, pewnie wystarczyłaby połowa czy 2/3 hodowanych obecnie zwierząt, gdybysmy kupowali rozważnie, nie wyrzucali jedzenia niepotrzebnie kupionego "na zapas", nie wspominając już o tym, ile marnuje się w wielkich hotelach i restauracjach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiwi Poprzedni post to też ja, kiwi. IP: *.chello.pl 18.02.05, 11:52 Oto dowód na to, ze lepiej sie logować. Wyklucza pomyłkę we wpisywaniu nicka. Odpowiedz Link Zgłoś
kikkera Re: the meatrix 18.02.05, 12:06 Mnie hodowle przemysłowe przerażają ! Staram się kupować mięso znanego pochodzenia. Jeżeli jednak nie udało mi się zrobić zakupów u znanego mi rzeźnika, to wolę poprzestać na warzywach. Zdaje sobie sprawę, że nie wszyscy z nas mają możliwości zakupu produktów pochodzących z niezależnych, małych hodowli mających na uwadze nie tylko jakość sprzedawanych produktów, ale także "godziwe warunki" w jakich hodowane są zwierzęta. Związane jest to często z wyższą ceną takich produktów jak i większym nakładem sił i energii, aby do nich dotrzeć. Choć może się mylę? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Constellation Re: the meatrix IP: *.adslplus.ch 18.02.05, 18:38 Po ilości reakcji można wywnioskować, że polscy konsumenci nie są zainteresowani jakością spożywanej żywności i jeszcze przez lata kupować będą produkty, które nie budzą zainteresowania w Europie :( Czysty zysk wielkich korporacji agrobiznesu ... Smacznego Odpowiedz Link Zgłoś