hasz0 25.02.09, 11:59 więc żegnam forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=13&w=91819765&a=91870119 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
g-48 Re: Marudzinski 25.02.09, 12:49 Dobiles Co jednak ci ta chorobe zdiagnozowali?!Wyrazy wspolczucia! Odpowiedz Link Zgłoś
hasz0 ____________________Nie dobiłem. Są w letargu..... 25.02.09, 20:54 Dobije ich naród. Gdy posmakuje Argentynskiego finału - walenia łyżkami w puste garnki na ulicach... Odpowiedz Link Zgłoś
matelot Re: ____________________Nie dobiłem. Są w letargu 25.02.09, 21:32 Nie dobiłeś, komuszku. Znakomita wiekszość twojej 'widowni' ma w zyci twoje rewelacje. Pozegnaleś sie, badź konsekwentny. Jesli juz musisz pisac bo wpadłes w nałóg - załóż bloga. Odpowiedz Link Zgłoś
rycho7 Re: ____________________Nie dobiłem. Są w letargu 26.02.09, 06:05 matelot napisał: > Nie dobiłeś, komuszku. On nie jest komuszkiem. On jest "naukawcem spolecznym" swojego kopsciolka. Jak dla mnie jest komunista nie z KomInternu lecz z Opus Dei. Aczkolwiek w obu przypadkach bylyby to za wysokie progi dla takiego "pozytecznego idioty". > Znakomita wiekszość twojej 'widowni' ma w zyci twoje rewelacje. Ja jego rewelacje mam tamze, natomiast jego sposob myslenia nie jest mi obojetny. Nadaje sie on na trybuna ludowego dla tych "ktorzy nie maja nic do stracenia". Trzeba juz dla niego szykowac zaplombowany pociag do Szwajcarii. Moze uda sie obalic potomkow Ochrany w bastionach bialych. Odpowiedz Link Zgłoś
haszszachmat ______Byłbys łaskaw sie założyć o przyzwoitą sumę? 26.02.09, 09:47 Przydałaby mie się pokaźniejsza kwota na ciężkie czasy. I jestem coraz bardziej pewien, ze te oskarżenia są efektem komuszego wychowania. Moje dane zna każdy....tutaj. Więc przygotuj dowody. No i dawaj!!!! Sprawdzimy nie tylko IQ ale i Twe cechy honorowe. Bardzo Cię proszę...nie okaż się szmatą..... Chyba, że nie rozumiesz do tej pory co to komuszek.. a wyjaśnię...i wolny rynek...i zasady niekomusze... i łamanie demokracji przez wycinanie opozycji... cenzurę...przekupywanie dziennikarzy oraz zastraszanie sł. specjalnymi tę nieliczna grupę nieprzekupnych. Czekam na honorowe zakończenie. Bez piczego plucia i bolszewickich odzywek z psychuszek. Odpowiedz Link Zgłoś
awuk hasz0__________________dobiłem Aqwanet__________ 26.02.09, 09:31 hasz0 napisał: > więc żegnam > forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=13&w=91819765&a=91870119 Już tyle razy żegnałeś że nikt ci nie wierzy. Jak, zresztą, można wierzyć nawiedzinemu psycholowi bez wstydu, honoru i ambicji. Odpowiedz Link Zgłoś
haszszachmat młodzieńcze! Za każdym razem sądzę, że zrozumieliś 26.02.09, 09:41 cie swe kompromitujące Was tak haniebnie błędy Waszego naiwnego wnioskowania! Wyciągane przez niedoświadzconych, tresowanych wąsko, i naiwnie wierzących, że to Wasze przemyslania i wnioski a nie skutek mendialnej kampanii promującej idola sztucznego wizerunku dla załosnych fanów. Dlatego pełen OPTYMIZMU i WIARY w WAS pisze "zegnam" i za kazdym razem czuję ulgę, przeciez muszą to widzieć...muszą ... patrzę ...nie mija godzin wiele...a Ty znowu sprawiasz mi zawód...i to po 1 minucie. Do argumentów typu Ad personalia... wybacz - nie odniosę się. Odpowiedz Link Zgłoś