polski_francuz 05.03.09, 15:50 odpowiedzi dla pozarskiego. Moje watki tez znikaja. Wtedy, kiedy hunwejbini uznaja ze sie ich paskudne manipulacje na swiatlo dzienne wywleka. PF Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
off_nick Re: Uzupelnienie 05.03.09, 15:55 polski_francuz napisał: > odpowiedzi dla pozarskiego. > > Moje watki tez znikaja. Wtedy, kiedy hunwejbini uznaja ze sie ich paskudne > manipulacje na swiatlo dzienne wywleka. > > PF Długo jeszcze masz zamiar łkać,żałosna kreaturo? Odpowiedz Link Zgłoś
pozarski Re: Uzupelnienie 05.03.09, 15:59 Niech placze,moze mu pomoze rozumiec innych? To chyba byla premiera! I nie zapisalem,bo bylem pewny,ze nie spadnie. Ale fakt - watek rozwinal sie zupelnie nie po mysli pfrancuza. Odpowiedz Link Zgłoś
belgijska Re: Uzupelnienie 05.03.09, 16:01 pozarski napisał: > Niech placze,moze mu pomoze rozumiec innych? To chyba byla premiera! > I nie zapisalem,bo bylem pewny,ze nie spadnie. Ale fakt - watek > rozwinal sie zupelnie nie po mysli pfrancuza. Ciekawosc, pierwszy stopien do piekla .... ale plone, nic na to nie poradze Odpowiedz Link Zgłoś
off_nick Re: Uzupelnienie 05.03.09, 16:03 pozarski napisał: > Plon. A zapisalas? A warto takie guano zapisywać?...tak tylko pytam Odpowiedz Link Zgłoś
off_nick Re: Uzupelnienie 05.03.09, 16:08 pozarski napisał: > Warto. Kupa mięci. Ale to jest pewnego rodzaju nobilitacja guana Odpowiedz Link Zgłoś
pozarski Re: Uzupelnienie 05.03.09, 16:10 Nie dla mnie. To dowod glupoty autora kupy. Ty patrzysz na to z punktu widzenia jakosci,a ja ilosci. Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Zapisalem ten watek dla szefowej :-) 05.03.09, 16:08 Z ciebie chamie to mozna boki zrywac - nikt Cie nie wyklikuje, bo dostarczasz mase rozrywki Ponadto wbij sobie do lba pustego, ze to admilicja wycina, a klikanie w kosz nie moze usunac watku. To robi recznie admilicja, zawsze. Patrz na watek i wycinaja. Twoj usuniety watek lamal regulamin i netykiete - polecial. I nie placz tak, bo to naprawde juz nie przystoi facetowi po 60-tce... Lono Buddy? Nic nie wiesz o tej religii, a buddyści stanowia 6% populacji Chin. Doksztalc sie, bo zalosc bierze... Hunwejbini Autor: polski_francuz 05.03.09, 08:28 to byli mlodzi, naiwni i glupi zwolennicy Mao. Zadnych dyskusji nie tolerowali. Zas wrogow ideologicznych przewodniczacego wysylali w najlepszym razie na banicje a w najgorszym razie na lono Buddy. Role hunwejbinow przejela na tym forum grupa o skladzie: belgijska - podajaca sie za Belgijke z Anvers, off-nick - blizej mi nie znana, marodouder - blizej mi nie znany, absztyfikant - podobno mieszkaniec Szczecina. Role przewodniczacego Mao, a wlasciwie przewodniczacej Jian Qing przejela dana33 - podajaca sie za Zydowke z Jerozolimy. To jej wyroki sa ferowane. Jakie wyroki? Ano dwa glowne: (i) wywalanie wpisu; (ii) wywalanie watku. Jak to jest mozliwe? Ano Giwi, admin FK wyjasnila niedawno na moderacji, ze nacisniecie kosza przez dwoch roznych uzytkownikow forum wystarczy do usuniecie wpisu. Wyobrazam sobie, ze sie hunwejbini po prostu umawiaja jaki wpis wywalic i go wywalaja. Co mnie to obchodzi? Ano lubie pogadac sobie o dupie Maryny z Rachelka. I szlag mnie trafia, ze jej wpisy na moim watku o Beatlesach zostaly wyciete. Podobne doswiadczenia ma Perla, ktory zadarl z przewodnicza Jian Qing i mu nawet niewinne watki wyrzucaja. Co mozna zrobic? Potepic te praktyki. No wiec je POTEPIAM! PF Odpowiedz Link Zgłoś
pozarski Re: Zapisalem ten watek dla szefowej :-) 05.03.09, 16:12 Szefowa na urlopie? Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: Zapisalem ten watek dla szefowej :-) 05.03.09, 16:15 Skadze znowu Szefowa czuwa 24/7. Nawet jak spi, to czuwa Odpowiedz Link Zgłoś
pozarski Re: Zapisalem ten watek dla szefowej :-) 05.03.09, 16:17 Tos mnie pocieszyl. Ale kogos innego zmartwil. Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: Zapisalem ten watek dla szefowej :-) 05.03.09, 16:23 Takie moje zadanie. Budzic trwoge i przerazenie u wrogow, a serca przyjaciol napelniac pocieszeniem i duchowa strawa Aaaaaaaaaa, szefowa jest juz on-line Odpowiedz Link Zgłoś
belgijska Re: Uzupelnienie 05.03.09, 16:29 pozarski napisał: > Plon. A zapisalas? Pozar!!! Nie zapisalam, bo malowalam a jeszcze na razie nie jestem Napoleonem ) Odpowiedz Link Zgłoś
pozarski Re: Uzupelnienie 05.03.09, 16:30 Nie jestes? A ja myslalem,ze jestes! Kiedy bedziesz? Odpowiedz Link Zgłoś
belgijska Re: Uzupelnienie 05.03.09, 17:44 pozarski napisał: > Nie jestes? A ja myslalem,ze jestes! Kiedy bedziesz? A kiedy egzamin? Odpowiedz Link Zgłoś
pozarski Re: Uzupelnienie 05.03.09, 17:55 Mnie pytasz? Ja nie wiem, jestem spoza ukladu. Odpowiedz Link Zgłoś
belgijska Re: Uzupelnienie 05.03.09, 18:02 pozarski napisał: > Mnie pytasz? Ja nie wiem, jestem spoza ukladu. Pluton? Myslalam, ze Jowisz )) www.czary.pl/horoskopy/hor_roczny/horoskop02r.php SŁAWNE BYKI: William Szekpir, Katarzyna II, Henryk Sienkiewicz, Jan Kiepura, Zygmunt Freud, Włodzimierz Lenin i Karol Marks. www.czary.pl/horoskopy/hor_charakter/horoskop02ch.php )) Odpowiedz Link Zgłoś
pozarski Re: Uzupelnienie 05.03.09, 18:07 Pluto. Kiepura(ale tylko pod prysznicem). Odpowiedz Link Zgłoś
belgijska Re: Uzupelnienie 05.03.09, 18:14 pozarski napisał: > Pluto. Kiepura(ale tylko pod prysznicem). www.youtube.com/watch?v=mi-km1b6xwE Odpowiedz Link Zgłoś
pozarski Re: Uzupelnienie 05.03.09, 18:54 belgijska napisała: > pozarski napisał: > > > Pluto. Kiepura(ale tylko pod prysznicem). > > www.youtube.com/watch?v=mi-km1b6xwE Wlasnie. I forma i tresc. Odpowiedz Link Zgłoś
belgijska Re: Uzupelnienie 05.03.09, 18:58 pozarski napisał: > Wlasnie. I forma i tresc. Ciesze sie, ze trafilam w kolor - ja ten kolor znam od dziecinstwa - przy goleniu Odpowiedz Link Zgłoś
g-48 Re: Widze 05.03.09, 16:42 No Dana musi gumke pierwszej podwiazki zmienic bo peka. Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant fajnie dzisiaj podskakujecie 05.03.09, 16:46 Hahahaha, i tak trzymac! Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 szefowa daje znak zycia.... 05.03.09, 16:57 po to sie ma asystenta, zeby moc zajac sie czasem czyms innym... a ja mam super asystenta.... po prostu one in a million... szalenie spodobal mi sie post francuzika.... przede wszystkim dlatego, ze podnosi moje ego dzien w dzien... doszlo juz do prawie do ostatniego pietra azrieli center w tel avivie... wysoki jest.. nie ma w ostatnich dniach postu, w ktorym francuzikowaty profesorek nie wspomni tutaj offnickowej, belgijskiej, absztyfikanta, marudzinskiego i mojej skromnej, aczkolwiek tlustej osobki... wprawdzie niesamowita wprost inteligencja francuzika polaczona ze zmudna robota ubecka wie, po prostu wie, ze go sie wyklikuje, to mimo wszystko ubecki francuzik to dlugo jeszcze nie mossadowska agentka: po raz nie wiem ktory juz oswiadczam, ze wyklikuje automatycznie, nie czytajac i nie otwierajac linkow, tylko i wylacznie zerowca i to niemieckie gie-48..... goldbauma nie widze juz od tygodni, wiec nie moge wyklikiwac, ale cala reszte czytam namietnie, jako ze dostarczaja mi mase rozrywki... szczegolnie wlasnie francuzik, ktoremu po przeczytaniu jego cudownych postow, zawsze z przyjemnoscia moge dokopac... tymczasem pa pa... jak skoncze pisac na moim forum, to wroce... Odpowiedz Link Zgłoś
g-48 Re:Dana kapuś 05.03.09, 17:16 Nie zapomnij tej gumki Absztif zmienic bo ci ponczoszka opadnie i zrobisz buchhh! Odpowiedz Link Zgłoś
aaki cześć dana-fajnie,ze jesteś 05.03.09, 17:26 msp42.photobucket.com/albums/e327/zacktron/save_the_whales.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: cześć dana-fajnie,ze jesteś 05.03.09, 17:32 dzieki felczerku prowincjonalny.... juz dawno nie przyslales mi tego zdjecia... musze sobie zasejfowac, zebym mogla czesciej sobie ogladac.... zawsze to duza przyjemnosc pomyslec, ze ty nie tam, gdzie ja... Odpowiedz Link Zgłoś
cyniol Re:Koncert zyczen dla Zydow 05.03.09, 19:03 www.youtube.com/watch?v=vQhro_GJFgk Odpowiedz Link Zgłoś
off_nick Cyniolku... 05.03.09, 19:13 nie przeginaj... Posłuchaj sobie:www.youtube.com/watch?v=yQNVB1ghR9c Odpowiedz Link Zgłoś
cyniol Re: Cyniolku... 05.03.09, 19:17 to na zgode)) www.youtube.com/watch?v=64fId2jsUpo&feature=related Odpowiedz Link Zgłoś
off_nick Re: Cyniolku... 05.03.09, 19:44 cyniol napisał: > to na zgode)) www.youtube.com/watch?v=64fId2jsUpo&feature=related Nie moje klimaty to są... Posłuchaj sobie i uspokój się: www.youtube.com/watch?v=8x8S5Mgimy0 Odpowiedz Link Zgłoś