Dodaj do ulubionych

Rasiści… :(

10.04.09, 06:59
Poczytajcie ludzi, którzy tak chętnie wyzywają od antysemitów
tych, którzy nie należą do zwolenników izraelskiej frakcji wojny.
Popatrzcie jacy z nich rasiści, jak pysznie się bawią, naigrawając
z rasy, którą pogardzają. Nie dziwota, że innych też o rasizm
podejrzewają, bo przecież zwykle innych sądzi się po sobie...

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=13&w=93904882

W razie jakby admin usunął zalinkowany wątek, kopiuję tu post
założycielski z niego:

==================
Arab rozbił brykę:
Autor: jaceq☺ 10.04.09, 00:41

www.sport.pl/F1/1,96341,6485720,Wiceszef_FIA_rozbil_bolid_Renault_podczas_pokazow.html

Kilka guzików i Arab się gubi.
Obserwuj wątek
    • marouder.eu Komuch Ziutka, gdy nawet na jego wlasnym... 10.04.09, 10:02
      ..forum malo kto chcial z nim zamienic slowo, przybyla na FAQ, gdzie w sposon
      nieopanowany eksponowl swoja namietnosc do szczucia i donoszeniasmile
      • g-48 Re: Komuch Ziutka, gdy nawet na jego wlasnym... 10.04.09, 10:07
        ..forum malo kto chcial z nim zamienic slowo, przybyla na FAQ, gdzie
        w sposon
        > nieopanowany eksponowl swoja namietnosc do szczucia i donoszeniasmile
        Masz racje eunuchu!Dlatego wasza "potega" rozrasta sie na
        Gaze ,Auschwitz i forum Aquanet.
      • polski_francuz Kazdy ma swoje 10.04.09, 10:20
        wady.

Ty, na ten przyklad, jaks sie przyczepisz to jak rzep psiego ogona. I do tego
        jestes wyjatkowym chamem.

Pozwol zatem innym miec tez inne wady.

PF
        • taziuta Hmm, ja dziękuję za taką 'obronę'! ;) 10.04.09, 11:06
          polski_francuz napisał:
          Re: Kazdy ma swoje

> wady.

...
          > Pozwol zatem innym miec tez inne wady.

Hmm, wiedzę o moich rzekomych wadach czerpiesz z postów
          socjopatycznego rasisty? wink
          • polski_francuz To nie obrona Czestochowy 10.04.09, 11:11
            ale obrona tolerancji.

Zbyt malo cie znam bym mogl twoja postawe spoleczno-polityczna ocenic. Licze
            wiec na aktywny udzial na forum.

Pozdro

PF

• marouder.eu Re: To nie obrona Czestochowy 10.04.09, 11:14
              Ziutek to komuch. Lubi jednak, gdy mowi sie o nim, jako o klasycznym
              socjaldemokracie. Praktykujacy wyznawca SLDsmile
              • polski_francuz Ktorych to informacji 10.04.09, 11:18
                mi udzielasz jako serdeczny przyjaciel. I z tym nowym przyjacielem zaatakujemy
                razem komucha taziute...

Tak to sobie wyobrazasz?

I jeszcze, nie myslales serio o karierze politycznej? Tam tez trzeba miec gietki
                kregoslup.

PF
                • maroude.eu Re: Ktorych to informacji 10.04.09, 13:51
                  Nie PF.
                  Wiesz, ze mierzi mnie wiele twoich zachowan, nie ukrywam tego.
                  Ziutek, to insza inszosc.
                  Nie da sie porownac dwu roznych porzadkow, czyli twojej naiwnosci i
                  czesto zyczeniowego stosunku do rzeczywistosci z ordynarnym
                  zaklamaniem kolegi komucha Ziutki..

• taziuta Nie obiecałeś przypadkiem być miły na Święta?! 10.04.09, 15:14
                    maroude.eu napisał:

> ...
                    > Ziutek, to insza inszosc.

> Nie da sie porownac dwu roznych porzadkow, czyli /.../
                    > z ordynarnym zaklamaniem kolegi komucha Ziutki..

Ha! Widzę, że nazwanie socjopaty socjopatą zabolało?!
                    Biedna gnida, prawie mi cię szkoda, bo w końcu to nie twoja wina,
                    /ze jesteś jaki jesteś/, takim cię Bóg stworzył... wink
                  • polski_francuz Raz jeszcze 10.04.09, 15:17
                    niech sie taziuta wykaze by ja/go ocenic.

W ocenie politycznej nie kieruje sie pragmatyzmem politycznym ale idealami
                    rownosci ludzi. Zostwiam mierzwie politycznej ich pragmatyzm.

I, dodam jeszcze, ze historia na dluzsza mete takie postawy i takie rozwiazania
                    wybiera.

I wiem tez jak skonczy Izrael: tak jak RPA z dwunarodowym krajem. Lepiej wiec
                    sobie tych wzajenych mordowan oszczedzic. I faszolskich pacanow jak Liebermann
                    nie wybierac.

Przekaz te wytyczne danie, jak sie zastosuje, do nich w nastepnych wyborach, to
                    zniknie jakikolwiek konflikt i zapanuje na tym forum milosc i braterstwo.

PF
                    • taziuta Mów do nich jeszcze... 10.04.09, 15:37
                      polski_francuz napisał:

...
                      > I wiem tez jak skonczy Izrael: tak jak RPA z dwunarodowym krajem.
                      > Lepiej wiec sobie tych wzajenych mordowan oszczedzic.
                      > I faszolskich pacanow jak Liebermann
                      > nie wybierac.
                      >
                      > Przekaz te wytyczne danie, jak sie zastosuje, do nich w nastepnych
                      > wyborach, to zniknie jakikolwiek konflikt i zapanuje na tym forum
                      > milosc i braterstwo.
                      >
                      > PF

Oj, naiwny, naiwny...
                      Toż to towarzystwo gardłujące tu za jastrzębią polityką Izraela,
                      jest przez jastrzębi z Izraela opłacane. I jedyne wytyczne, jakie
                      Dane przyjmuje, pochodzą z Mossadu...

A wtóruje jej /za darmo/ paru pożytecznych idiotów rasistów,
                      jeden pies! wink
                      • burdelowa Re: Mów do nich jeszcze... 10.04.09, 15:40
                        Ziuta, durna baba z ciebie. Przecież oni się znaja wszyscy jak łyse konie od
                        wielu lat. Załosna jesteś.
                        Chłop cię zaniedbuje?
                        • taziuta Re: Mów do nich jeszcze... 10.04.09, 15:46
                          burdelowa napisała:

> Ziuta, durna baba z ciebie.

Żadna tam durna baba ze mnie, jeśli już to chłop, durna babo! wink

> Przecież oni się znaja wszyscy jak łyse konie od wielu lat...

Znam ich też od lat, ale od niedawna dopiero zrozumiałem, z kim mam
                          do czynienia...

> Załosna jesteś.

Nie znam ciebie, więc się nie odwdzięczę takim samym stwierdzeniem,
                          sorki, jeśli na to liczyłaś. smile

> Chłop cię zaniedbuje?

Jeśli już, to baba! wink
                          • marouder.eu Re: Mów do nich jeszcze... 10.04.09, 16:14
                            Ziutka "zdobyles" se forum Normalne Kolo. W sumie, jak sadze, za
                            zaslugi w ujajeniu Krzywego, oraz za niecne proby wykolejenia TGP,
                            wiec lec, produkuj sie w tamtym gronie, gdzie ci nikt zlego slowa nie
                            powie za potwarze, narcyzm, mitomanie oraz bezsens twoich postow o
                            tematyce politycznej, czy spolecznej.

Przylazisz na FAQ, by donosic i sklocac, a mysmy z PF-em skloceni.
                            Twoja pomoc w tym dziele jest zbedna komuchu.
                            • taziuta Mów do mnie jeszcze... n/t 10.04.09, 17:15
                              marouder.eu napisał:

...
                              > Twoja pomoc w tym dziele jest zbedna komuchu.
                              • marouder.eu Idzcie se komuchu, jaka stonkie pozbierajcie.. 10.04.09, 21:04
                                ...amierykansko.
                                • taziuta To już wszystko na co cię stać?! 10.04.09, 21:29
                                  marouder.eu napisał:
                                  Re: Idzcie se komuchu, jaka stonkie pozbierajcie.

> ...amierykansko.

Od tego zawsze mieliśmy przygłupie marudy... wink
                                  • e-marouder Wyscie mnieli? Gdzie to "wyscie" mnieli.. 10.04.09, 21:38
                                    ..Ziutka, w komitecie, czy na komendzie?
                                    • absztyfikant Re: Wyscie mnieli? Gdzie to "wyscie" mnieli.. 10.04.09, 21:42
                                      Na Malopolskiej w Szczecinie.
                                      • taziuta Trafiłeś w dziesiątkę! :) 10.04.09, 22:41
                                        absztyfikant napisał:

> Na Malopolskiej w Szczecinie.

Zgadłeś! Tam się mieściły biura centrali PŻM, czyli firmy,
                                        w której zaczynałem pracę od strajku w sierpniu 1980... wink
                                        • marouder.eu Zaczynales od sekretarza POP?/nt 10.04.09, 22:48

• taziuta To mi miało ubliżyć?! Oj, Marudo, Marudo... ;) 10.04.09, 22:51
                                            marouder.eu napisał:
                                            Re: Zaczynales od sekretarza POP?/nt

Za głupiś, aby odgadnąć, co mnie może obrazić.
                                            A właściwie kto... wink
                                            • manny_ramirez Re: To mi miało ubliżyć?! Oj, Marudo, Marudo... ; 10.04.09, 22:53
                                              Czlowieka bez rozumu nic nie obrazi.
                                              • taziuta Re: To mi miało ubliżyć?! Oj, Marudo, Marudo... ; 10.04.09, 23:00
                                                manny_ramirez napisał:

> Czlowieka bez rozumu nic nie obrazi.

Znowu nie chwyciłeś, robaczku boży. Nie nic tylko NIKT,
                                                kto nie ma zdolności honorowej(*)! wink

(*) a zdolności takiej z pewnością nie posiada socjopata Maruda...
                                                • marouder.eu Nie przypisuj sobie komusza "twarzy" zdolnosci.. 10.04.09, 23:02
                                                  ...ktorych od czasow Zuchow nie posiadasz!
                                                  • taziuta Zrób wypad, plizz... 10.04.09, 23:08
                                                    marouder.eu napisał:

> ...ktorych od czasow Zuchow nie posiadasz!

Znudziłeś mi się już na dziś...
                                                    Wesołych Świąt w gronie ludzi, którzy muszą cię znosić!
                                                    Ja na szczęście do nich nie należę. wink
                                                  • marouder.eu W przeciwienstwie do ciebie matole.. 10.04.09, 23:21
                                                    ..mnie nikt nie "musi znosic". Obok mnie, tak jak ja obok nich, sa te osoby,
                                                    ktore nie znosza mnie a kochaja.
                                                    A teraz pedz komuchu.
                                                  • taziuta No no, żyjesz wśród odważnych ludzi! 10.04.09, 23:25
                                                    marouder.eu napisał:
                                                    Re: W przeciwienstwie do ciebie matole..

> ...Obok mnie, tak jak ja obok nich, sa te osoby,
                                                    > ktore nie znosza mnie a kochaja.

Kochać socjopatę? Przekaż im moje wyrazy szczerego współczucia... wink
                                                  • g-48 Re:Maruder eunuch 10.04.09, 23:11
                                                    Opowiedz lepiej o swojej dzialalnosci w haremie,jest to zawsze
                                                    ciekawszy temat ni z tylko o Zydach,a na inny temat to jestes do
                                                    dyskusji za ciemny.
                      • dana33 Re: Mów do nich jeszcze... 10.04.09, 18:00
                        jasne, ze z mossadu.... i nie tylko....
                        a teraz, bo latasz z tymi twoim bzdurami o rasizmie, to wkleje tutaj
                        moj post z innego watka.... cobys sobie przeczytal....

nu cos takiego.....
                        na forum aqua wpisow o zydach jest 6740 na tym samym forum o arabach
                        jest 2000 wpisow...

no i twoje, taziuto, klamliwe i rasistowskie slowa, z jednego tylko
                        watka, bo mi sie dalej szukac nie chcialo:

O czym piszecie na tym forum w czasie tych krótkich przerw gdy
                        Izrael nie napada na sąsiadów?

I zdaje się, że te 3.000 rakiet (czy raczej rac, jeśli wziąć pod
                        uwagę ich skuteczność) zabiło w ciągu kilku lat 15 Izraelczyków,
                        natomiast Izraelczycy zabili w kilkanaście godzin 500
                        Palestyńczyków...

... od napaści Izraela na sąsiadów, do napaści...

... typowy zionaziol...

masz chucpe, taziuta....
                        forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=13&w=93904882&a=93926586
                        • taziuta Rozumiesz ty słowo pisane, Dane? 10.04.09, 19:52
                          dana33 napisała:

> ... typowy zionaziol...
                          >
                          > masz chucpe, taziuta....

Jeszcze raz napiszę, specjalnie dla ciebie:

Poczytajcie ludzi, którzy tak chętnie wyzywają od antysemitów
                          tych, którzy nie należą do zwolenników izraelskiej frakcji wojny...

Powiedz, czego w tym zdaniu nie zrozumiałaś, Dane?!
                          Bo odpowiadasz dokładnie zgodnie z moją tezą, że kto się z wami,
                          jastrzębiami nie zgadza, ten antysemitą, czy zionazi...
                          /o tym ostatnim zapomniałem napisać/ smile
                          • dana33 Re: Rozumiesz ty słowo pisane, Dane? 10.04.09, 21:45
                            taziuta... antysemita jest do zniesienia.... antysemita manipulant
                            juz nie...
                            • marouder.eu Idzisz go, jak to sie roznamietnil?! 10.04.09, 22:14
                              Ale zapewniamm cie, ze niebawem zmieni zdanie n/t zasadnosci komuszego
                              produkowania sie na FAQsmile
                              • taziuta Maruda ciągle na etapie przedszkolaka?! :) 10.04.09, 22:46
                                marouder.eu napisał:
                                Re: Idzisz go, jak to sie roznamietnil?!

> Ale zapewniamm cie, ze niebawem zmieni zdanie n/t zasadnosci
                                > komuszego produkowania sie na FAQsmile

Cóż za żałosny chłystek!
                                Pamiętam, że podobnie się odgrażał pewien malec w przedszkolu -
                                "a mój wujek jest lotnikiem i jak będziecie dla mnie niedobrzy,
                                to przyleci i zbombarduje to przedszkole"... wink
                                • marouder.eu Re: Maruda ciągle na etapie przedszkolaka?! :) 10.04.09, 22:49
                                  W tym wypadku, to ja jestem lotnikiem Ziutkasmile
                                  No i ja sie nie odgrazam komuchu.
                                  Ja obiecujesmile
                                  • taziuta Nudnyś, zrób wypad, grzecznie proszę. ;) 10.04.09, 22:55
                                    marouder.eu napisał:

> ...
                                    > Ja obiecujesmile

No właśnie mówię, że postępujesz jak chłystek,
                                    który tylko obiecywać potrafi... wink
                            • taziuta Re: Rozumiesz ty słowo pisane, Dane? 10.04.09, 23:14
                              dana33 napisała:

> taziuta... antysemita jest do zniesienia.... antysemita manipulant
                              > juz nie...

A wracając do tematu wątku? Rozumiem, że naśmiewanie się z arabów
                              jest absolutnie na miejscu dla überfrau Dane?
                              Bo to podludzie?...
                              • dana33 Re: Rozumiesz ty słowo pisane, Dane? 10.04.09, 23:27
                                po pierwsze, taziuto, to ja dana, a nie dane.... po drugie, to
                                napisalam moj pierwszy post do rozdetka absolutnie w temacie...
                                a jesli do ciebie nie dotarlo, to to juz twoj problem, a nie moj..
                                mam prawo nasmiewac sie z kogo chce, taziuto... z arabow tez...
                                nasmiewam sie rowniez z wlasnego narodu, a jak wiesz, my nie tylko
                                nie podludzie, ale nawet narod wybrany...
                                tak ze nie zaczepiaj tutaj przedstawicielki tego wybranego narodu...
                                arabowie stoja nizej od nas, bez zadnej watpliwosci... poczytaj
                                sobie historie iszmaila, to moze cos do ciebie dojdzie, ale nadzieja
                                nikla.....
                                • taziuta A jednak, ÜberFrau Dana! 10.04.09, 23:33
                                  dana33 napisała:

...
                                  > arabowie stoja nizej od nas, bez zadnej watpliwosci...

I wszystko jasne, pani NadPani Dana!
                                  Tak podejrzewałem, bo tylko 'nadludzie' mogą mieć tyle pogardy dla
                                  innych, co ty... crying
                                  • dana33 Re: A jednak, ÜberFrau Dana! 10.04.09, 23:40
                                    nu, widzisz jak ci dogodzilam, taziuto?
                                    teraz mozesz spac spokojnie...
                                    • marouder.eu On sie naebal z okazji "piatku" Dano.. 10.04.09, 23:43
                                      ..naebal sie i wydaje mu sie, ze tym watkiem jest bardziej "heroiczny", niz
                                      dotychczassmile
                                    • taziuta Tak, tak, ÜberFrau Dana! ;) 11.04.09, 06:54
                                      dana33 napisała:

> nu, widzisz jak ci dogodzilam, taziuto?

Dzień dobry wink

Nie mi dogodziłaś, lecz prawdzie obiektywnej, że tak jak złodziej
                                      zwykle najgłośniej woła 'łap złodzieja', tak rasista ma naturalną
                                      skłonność do nazywania innych antysemitami, czy nazicośtam...
                                      A twój, i paru jeszcze osób na tym forum, zwolenników siłowych
                                      rozwiązań, stosunek do arabów, wyraźnie wskazuje, że macie
                                      rasistowskiego hopla. Co było do udowodnienia.

Dla mnie temat jest zakończony.
                                      Wesołych Świąt! smile
                                • g-48 Re: Rozumiesz ty słowo pisane, Dane? 10.04.09, 23:42
                                  nasmiewam sie rowniez z wlasnego narodu, a jak wiesz, my nie tylko
                                  > nie podludzie, ale nawet narod wybrany...
                                  No do gazu?!I sliscie tam bardzo skoordynowani bez sprzeciwow
                                  • dana33 idz sie polskiego ucz, gie48..... 10.04.09, 23:53
                                    szliscie, a nie sliscie...
                                    a ty volksliste na slasku podpisales, nie? i jako vertriebener
                                    papiery sobie zalatwiles, nie?
                                    nu, jako vertriebener margaryniarz to musieli cie wziac.... prace
                                    jeszcze masz, czy juz sie herr direktor, mimo ciaglego ja und amen
                                    wyrzucil na zbity pysk?
                                    • marouder.eu Re: idz sie polskiego ucz, gie48..... 10.04.09, 23:56
                                      Slyszalem, ze jeszcze Gowienka48 nie wyrzucil. Zwiazki mu nie pozwalaja, ale jak
                                      nikt nie widzi, to przechodzac zawsze kopnie w doope to nasze Goowiwnkosmile
                                      • g-48 Re:Tak jest panie Eunuch... 10.04.09, 23:59
                                        ..racja po twojej stronie.A masz w tym haremie tez mlodki albo
                                        wszystkie w wieku Rostschildowej?
                                        • dana33 Re:Tak jest panie Eunuch... 11.04.09, 00:19
                                          rothschild, rothschild, margaryniarzu... tego tez nie umiesz napisac?

to ty teraz odyseje marudzinskiemu piszesz? moje juz skonczyles?
                                      • dana33 Re: idz sie polskiego ucz, gie48..... 11.04.09, 00:17
                                        aaaaaaa, to dlatego tak majaczy..... z bolu... smile
                                        • g-48 Re: Swietnie Durna33 11.04.09, 00:20
                                          aaaaaaa, to dlatego tak majaczy..... z bolu... smile
                                          Dzisiaj plakalem nad losem Zydow.
                    • dana33 Re: Raz jeszcze 10.04.09, 17:53
                      nie trudz marudzinskiego, rozdetek.... ja czytam twoje posty
                      dokladnie... juz ci pisalam nie raz i nie dwa, zebys nie bredzil, bo
                      pojecia nie masz o tutejszych sprawach, pojecia nie masz o zydach, i
                      pojecia nie masz o israelu... nigdy nie bedzie tutaj dwunarodowego
                      kraju....
                      nu i ty, rozdetek, nie bedziesz mnie wytycznych dawal... te mozesz
                      swojej zonie dawac, ale i do tego jaj nie masz, wiec dlatego myslisz,
                      ze mozesz tutaj te twoje watle picepsiki naprezac....
                      a co maja wybory w israelu do braterstwa na tym forum, to juz jest mi
                      zupelnie schleierhaft....
                      • polski_francuz Wytyczne 10.04.09, 18:14
                        "nie bedziesz mnie wytycznych dawal... te mozesz swojej zonie dawac, ale i do
                        tego jaj nie masz"

Moja zona nie zabladzila tak daleko na prawo jak ty. Wracaj zatem zagubiona
                        owieczko do stajenki harmonii i milosci.

PF
                        • dana33 Re: Wytyczne 10.04.09, 18:20
                          hahahahahahaha...... znow wiesz wszystko lepiej, nie rozdetku?
                          ja nigdzie nie zabladzilam.... zawsze bylam prawicowa z dziada
                          pradziada wlasnie... i po 18 latach zycia w komunizmie, to juz nawet
                          kolor rozowy jest mi za duzo, nie mowiac o czerwonym.... tobie jak
                          widac ciagle marza sie komunistyczne slogany, nie?

tak tak.... widze to milosc i harmonie... i na tych forumach i u
                          mnie w kraju z arabami....
                          nie podskakuje tyle, bo za malo wiesz....
                          • dana33 Re: Wytyczne 10.04.09, 18:21
                            powinno byc oczywiscie "nie podskakuj tyle...", bo to ty podskakujesz
                            tutaj ciagle.....
                            • absztyfikant Re: Wytyczne 10.04.09, 18:28
                              Corke by lepiej polskiego nauczyl, patriota forumowyuncertain
                              • polski_francuz Absztyfikant 10.04.09, 18:29
                                spieprzaj stad gnojku. Szefowa ci pozniej opowie.

PF
                                • absztyfikant Re: Absztyfikant 10.04.09, 18:43
                                  A co Ghhhronostajku? Tobie wolno pisac o moim pozyciu, a mnie nie wolno o
                                  znajomosci polskiego corki?
                              • vicky17 Re: Wytyczne 10.04.09, 18:51
                                absztyfikant napisał:

> Corke by lepiej polskiego nauczyl, patriota forumowyuncertain
                                >

sam sobie zrob dzieci i wyucz je zawodu i jezyka twoich kuzynek,patrioto za 3
                                grosze. patrzac na takich jak ty to czlek wogole sie wstydzi,ze zna ten jezyk.
                                • off_nick A zna? n/txt 10.04.09, 19:00
                                  vicky17 napisała:
                                  >czlek wogole sie wstydzi,ze zna ten jezyk.
                                • absztyfikant Re: Wytyczne 10.04.09, 19:00
                                  Co za banda emigracyjnych swirow, ktorzy z malzonkami w obcej mowie nawijaja i
                                  ktorych dzieci po polsku nie mowia.. I takie cudaki maja czelnosc zeby mnie
                                  zyjacego w ojczyznie (cudem z trzech czesci zrodzonej, ktora hitlerowska nawale
                                  przetrwala i z komunizmu sie oswobodzila) z milosci ojczyzny rozliczac. Ciaotongue_out
                                  • belgijska Re: Wytyczne 10.04.09, 19:05
                                    absztyfikant napisał:

> Co za banda emigracyjnych swirow, ktorzy z malzonkami w obcej mowie nawijaja

Absztys, sa 'tego' dobre strony, uwierz, Bracie wink)))
                                    • absztyfikant Re: Wytyczne 10.04.09, 19:15
                                      Niewatpliwie, tylko ze to inny temat. Mnie idzie o hucpe hurrapatriotyczna i tropienie zdrajcow polskosci w wykonaniu okraglactwasmile
                                      • belgijska Re: Wytyczne 10.04.09, 19:21
                                        absztyfikant napisał:

> Niewatpliwie, tylko ze to inny temat. Mnie idzie o hucpe hurrapatriotyczna i tr
                                        > opienie zdrajcow polskosci w wykonaniu okraglactwasmile

Dzisiaj jest dzien refleksji i pokuty - rozprawimy sie z nimi jutro! wink
                                        • absztyfikant Re: Wytyczne 10.04.09, 19:24
                                          Przekonalas mnie siostro. Mam nadzieje, ze moj uklon dotrze do diamentowego Anverswink
                                  • vicky17 Re: Wytyczne 10.04.09, 19:28
                                    absztyfikant napisał:

> Co za banda emigracyjnych swirow, ktorzy z malzonkami w obcej mowie nawijaja i
                                    > ktorych dzieci po polsku nie mowia.. I takie cudaki maja czelnosc zeby mnie
                                    > zyjacego w ojczyznie (cudem z trzech czesci zrodzonej, ktora hitlerowska nawale
                                    > przetrwala i z komunizmu sie oswobodzila) z milosci ojczyzny rozliczac. Ciaotongue_out
                                    >

a ty kogo tu swirze reprezentujesz moze patriotow polskich i co daje prawo takim
                                    jak ty chlystkom do dawania rad nam? kim ty wogole jestes smieszny adykcie by
                                    mowic nam co my mamy robic ze swoimi dziecmi..i soba? chyba ci palma odbila juz
                                    zupelnie,ze uwazasz,ze na forum dyskusyjnym jakies polskojezyczne pajace maja
                                    prawa do czegos wiecej niz do pocenia sie na wlasne tematy i grzania sobie
                                    polskiego termoforu jak im z nosa cieknie?
                                    ja sie nie zajmuje toba,ani zboczeniami w twojej rodzinie to f..off od naszych
                                    rodzin zboczencu i zajmij sie najpierw swoimi adykcjami zanim zaczniesz komus
                                    cos doradzac czego uczyc a czego nie nasze (nie twoje pajacu) dzieci.
                                    nie wiesz co robic ze swoim zyciem to ucz sie polskiego i chlip nad tym,ze
                                    mieszkasz,gdzie mieszkasz a najlepiej bedzie jak po prostu odkleisz sie od paru
                                    nickow,bo to wyglada na swirowata psychoze z maniakalnym skretem.
                                    ciao..polaczku,ciao..bo chyba nie znasz wersji polskiej tego slowa,patrioto,co
                                    przetrwal 3 rozbiory i komuchow,tyle,ze sciagnal od nich zamilowanie do
                                    kablowania i prymitywne chamstwo wlasnie.
                                    • absztyfikant Re: Wytyczne 10.04.09, 19:32
                                      Odmarsz. I to juz naprwde zenada, zeby polonijna gaska nazywala mnie "Polaczkiem".
                                      • vicky17 Re: Wytyczne 10.04.09, 19:40
                                        absztyfikant napisał:

> Odmarsz. I to juz naprwde zenada, zeby polonijna gaska nazywala mnie "Polaczkie
                                        > m".
                                        >
                                        > odmarszeruj sobie sam pajacu i licz sie ze slowami,bo nie jestem twoja
                                        polskojezyczna,wesola kuzyneczka.
                                        powiedziales pajacu ciao to nie odpowiadaj na moje wpisy a dawac dyrektywy to
                                        mozesz sobie twoim kapciom,nie mnie i pamietaj o tym polaczku dla ubogich.
                                        myslisz,ze komus tu zaimponujesz swoim prymitywnym,grubianskicm chamstwem i
                                        myslisz,ze twoje wplywy siegaja tam,gdzie twoja kieszen nie siega..naprawde
                                        zalosny z ciebie adykt i najlepiej bedzie jak skonczysz nawijanie do mnie,bo nie
                                        mam przyjemnosci na twoj polskojezyczny slinotok na tematy dowolne, ten zanies
                                        na balkonik,bo tam az kipi od dobrego,staropolskiego jezyka i tradycji
                                        czystopolskich,ktorym holdujesz.slowem ciao wlasnie i nie sil sie na
                                        riposty,rownie smiszne jak i staropolskie.
                                        • belgijska Vicky.... 10.04.09, 19:51

Ty masz cos z Prousta.....
                                          • vicky17 Re: Vicky.... 10.04.09, 19:56
                                            belgijska napisała:

>
                                            > Ty masz cos z Prousta.....
                                            >

watpie,bo nie szukam straconego czasu..trace go niepotrzebnie odpowiadajac jakis
                                            dziwnym typom,ktorzy czuja wewnetrzna potrzebe truchtania za mna z tzw.dobrymi
                                            radami i by kolekcjonowac to,co do nich nie nalezy,ba strasznie sie oburzaja jak
                                            im odpale cos w ich stylu.mamisynki zakichane a proust nudny byl
                                            niemilosiernie,jak te mamisynki wlasnie.
                                            • belgijska Re: Vicky.... 10.04.09, 21:36
                                              vicky17 napisała:

> watpie,bo nie szukam straconego czasu..

Nie chcialam ryzykowac ale do odwaznych (...) Yaakov Shabtai - z Inwentarzem wink
                                              • vicky17 Re: Vicky.... 10.04.09, 21:45
                                                belgijska napisała:

> vicky17 napisała:
                                                >
                                                >
                                                > > watpie,bo nie szukam straconego czasu..
                                                >
                                                > Nie chcialam ryzykowac ale do odwaznych (...) Yaakov Shabtai - z Inwentarzem wink
                                                >
                                                >

a ja wole Lato Muminkow,przynajmniej nie ma tam nadetej durnoty,tylko polotsmile
                                                • belgijska Re: Vicky.... 10.04.09, 21:49
                                                  vicky17 napisała:

> a ja wole Lato Muminkow,przynajmniej nie ma tam nadetej durnoty,tylko polotsmile

A lataj sobie, na zdrowie! wink
                                                  • vicky17 Re: Vicky.... 10.04.09, 21:51
                                                    belgijska napisała:

>
                                                    > A lataj sobie, na zdrowie! wink
                                                    >

a bede,juz niedlugo, a zdrowie dziekuje, dopisuje,bo nie pije,nie pale i co
                                                    dzien pare kilometrow truchcikiem z muminkami przemierzam wlasniewink
                                                  • jaceq Re: Vicky.... 10.04.09, 22:49
                                                    > > A lataj sobie, na zdrowie! wink
                                                    > >
                                                    >
                                                    > a bede,juz niedlugo

Na miotle.
                                                  • belgijska Re: Vicky.... 10.04.09, 23:03
                                                    jaceq napisał:

> Na miotle.

Nie, nie na miotle - miotla to szlachetne instrumentum. W mozdzierzu; jest to
                                                    bowiem ustensylium wkomponowane w obraz.
                              • dana33 Re: Wytyczne 10.04.09, 19:12
                                on mas tylko jedna chusteczke blekitna na otarcie lez przy czytaniu
                                pana tadeusza, absztyfikant.... musialby sie wykosztowac na druga
                                dla corci... smile
                                • absztyfikant Re: Wytyczne 10.04.09, 19:16
                                  Nakbasad((( Moze mu rektor swoja keffiyeh pozyczywink
                          • polski_francuz No prosze 10.04.09, 18:28
                            a historycy truja, ze sie Zydzi lewicowymi ideami komunizmu zachwycili. I ich
                            obecnosc w komitetach centralnych KPZR (Obcegow) i PZPR byla znaczaca. I jeszcze
                            mi sie przypomina ta zydowska frakcja z Pulaw sprzed 1968 dzieki ktorej Polacy
                            sie antysemitami stali. Ze juz nie wspomne o licznej nadreprezentacji w organach
                            scigania, NKWD i SB.

No to to historycy klamia czy ty klamiesz?

PF

PF

• dana33 Re: No prosze 10.04.09, 19:16
                              to ty rozdetek, nie czytasz, nie uczysz sie, tylko polegasz na
                              wpisach niektorych forumowiczow, durniu jeden, i powtarzasz te
                              brednie, bo ci tak w kram twoj francuski pasuja... tutaj, poducz sie:

"Profesor Andrzej Paczkowski "Żydzi w UB, próba weryfikacji
                              stereotypu":
                              Na dzień 25 listopada 1945 r. na 25 600 pracowników Ministerstwa
                              Bezpieczeństwa Publicznego jest 438 Żydów, w tym na 500 osób
                              zajmujących kierownicze stanowiska w MBP - 67 Żydów.
                              Reszta to Polacy.

W publikacji MSW z 1978 r. liczby dotyczące stanowisk kierowniczych
                              są nieco inne. Piszą, że w latach 1944-1956 na 447 osób zajmujących
                              stanowiska kierownicze w MBP było 131 Żydów.
                              W Milicji Obywatelskiej Żydów praktycznie (z małymi wyjątkami) nie
                              było."

a teraz, jak mowi jeden z twoich kolego: morda w kubel....
                              • manny_ramirez Re: No prosze 10.04.09, 19:20
                                Dana,

czyli wychodzi ze w kierownictwa aparatu przemocy bylo okolo 25% Zydow w kraju
                                gdzie w tamtym okresie Zydow bylo mniej niz jeden procent.

Hmm, pomysl moze nad tym co wklejasz bo nie czytuja tu jedynie idioci wink
                                • absztyfikant Re: No prosze 10.04.09, 19:25
                                  Link?
                                  • manny_ramirez Re: No prosze 10.04.09, 19:26
                                    do czego?

Ja jedynie przetrawilem informacje wklejone przez Dane.
                                    • absztyfikant Re: No prosze 10.04.09, 19:33
                                      I see.
                                • dana33 Re: No prosze 10.04.09, 19:48
                                  wyliczenie ktore zacytowalam mowi tylko i wylacznie o stosunku zydow
                                  do polakow w ub, a nie zydow do spolecznosci polskiej.... jesli
                                  chcesz liczyc w tej sposob, to policz sobie procentowo ilosc polakow
                                  w ub to calej spolecznosci polskiej.... i dodaj jeszcze procentowo
                                  ilosc polakow nalezacych do partii komunistycznej w stosunku do
                                  calego polskiego spoleczenstwa... etc etc etc.... ja wiem dobrze, co
                                  wklejam.... i wklejam to po to, zeby taki rozdetek francuski przestal
                                  bajdurzyc, ze cale ub to byli zydzi, bo nie byli... zreszta nie tylko
                                  on pisze takie brednie.... nu, ale tak im pasuje... dokladnie tak
                                  samo "tlumaczyli" jedwabne.... takie to typy....
                    • manny_ramirez Re: Raz jeszcze 10.04.09, 19:13
                      Ziutek wykazal sie wystarczajaco.

Pupcis uwaza ze UB to organizacja pro-panstwowa, bohaterska i chwaly godna.

Plynie w nim krew Stalina.
                      • taziuta Maniuś! 10.04.09, 20:09
                        manny_ramirez napisał:

> Ziutek wykazal sie wystarczajaco.
                        /.../

> Plynie w nim krew Stalina.

Wiem, że masz mnie za komucha, podczas gdy ja ciebie tylko za
                        głupka, ale czy choć raz /wbrew mojej opinii o tobie/ mógłbyś
                        napisać cos w temacie wątku, a nie o mnie?! wink
                        • manny_ramirez Re: Maniuś! 10.04.09, 20:19
                          Twoje posty sa ponizej krytyki. A ze ubeckich pomiotow nie trawie pozostaje
                          pisac jedynie o Tobie.

Niech Cie w tym swiatecznym okresie Bog nad Toba zlituje i troche rozume wen
                          wepchnie...
                          • vicky17 Re: Maniuś! 10.04.09, 20:23
                            manny_ramirez napisał:

> Twoje posty sa ponizej krytyki. A ze ubeckich pomiotow nie trawie pozostaje
                            > pisac jedynie o Tobie.
                            >
                            > Niech Cie w tym swiatecznym okresie Bog nad Toba zlituje i troche rozume wen
                            > wepchnie...

jak to czasy sie zmieniaja manius. nie tak dawno taziuta byl kompanem absztyfa,a
                            ty jako nieubek w kukulkach nadawales przeciwko innym forumowiczom..z innymi
                            nieubekami,zajmujacymi sie ot tak ,porostu zbijaniem niewygodnych ideowo
                            forumowiczow, a sama smietanka tam byla jak prostytutka manka i inna balkonowa
                            elita nieubecka.
                            tak to faktycznie zamilowanie do prawdy jest wzruszajace u tak wielu
                            forumowiczow a jeszcze bardziej wzruszajacy jest fakt postepujacej amnezji u tak
                            wielu z nich.
                            • manny_ramirez Re: Maniuś! 10.04.09, 20:25
                              Zazdrosc wciaz drazy tyle ze podpierana igmorancja konczy sie na glupocie.
                              • vicky17 Re: Maniuś! 10.04.09, 20:41
                                manny_ramirez napisał:

> Zazdrosc wciaz drazy tyle ze podpierana igmorancja konczy sie na glupocie.

zazdrosc czego manius? myslisz,ze nalezenie do frakcji V kolumny,plus
                                adminowanie w dziwnym miejscu to chluba?
                                dosc dziwna masz definicje glupoty,patriotyzmu i..skonnosci do lubowania sie w
                                ubeckich metodach wlasnie. chyba zapomniales o poczatku swej dzialanosci na
                                forum, a nie jedno tam sie dzialo wtedy i co poniektorzy maja jeszcze dobra
                                pamiec,dlatego dziwi mnie twoja mania do dawania dobrych rad,ktorych sam nie
                                stosujesz,ani nie stosowales w stosunku do siebie.
                                • manny_ramirez Re: Maniuś! 10.04.09, 20:48
                                  Rachela,

PO pierwsze nie oceniaj nikogo swoim postepowaniem.

Po drugie ja zaraz zaczne opisywac to co Ty wyrabisz w domu ze swoim mezem i
                                  dziecmi. I bede rozpisywal sie o tym ile tylko wlezie. I wiesz co tyle bedzie w
                                  tym prawdy jak w tym co Ty wypisujesz o kukulkach. Bo moja wiedza o tym co sie
                                  dzieje w Twoim domu jest dokladnie taka sama jak Twoja o tym co sie dzialo na
                                  kukulkach.

Czyli zadna.

A ubecka metoda miedzy innym bylo sianie falszywej propagandy opartej na jakis
                                  zaslyszanych gdzies plotach. Na tym akurat Ty sie znasz doskonale stad tez taka
                                  pewnosc w wypowiadaniu sie na temat ubeckich metod.
                                  • vicky17 Re: Maniuś! 10.04.09, 20:58
                                    manny_ramirez napisał:

wystarczajaco wiele smrodu na temat kukulek wyszlo na swiatlo dzienne z roznych
                                    stron,by wiedziec jedno:kazdy kto w tym bral udzial,w dowolnej formie, niech
                                    lepiej milczy na temat ubeckich metod i niech skonczy bawic sie tu w swietoszka
                                    dla ubogich. zreszta nie tylko o kukulkach tu mowa,a jesli masz takie a nie inne
                                    zdanie na moj temat..to Bog z toba,tylko nie udawaj nikogo innego niz tego kim
                                    jestes i na Boga nie praw moralow,bo w tym od dawna jestes smieszny.
                                    • manny_ramirez Re: Maniuś! 10.04.09, 21:23
                                      Uwierz mi ze nie udaje nikogo kim nie jestem. A oceniajac innych na podstawie
                                      "hearsay" to wydajesz swiadectwo jedynie sobie Rachela. I to tez ubeckie
                                      zachowanie jest.
                                      • vicky17 Re: Maniuś! 10.04.09, 21:29
                                        manny_ramirez napisał:

> Uwierz mi ze nie udaje nikogo kim nie jestem. A oceniajac innych na podstawie
                                        > "hearsay" to wydajesz swiadectwo jedynie sobie Rachela. I to tez ubeckie
                                        > zachowanie jest.

owszem od dawna dajesz wielu ludziom dobre rady i dlatego podtykam ci pod nos
                                        cos,co raczej do chlubnych nie nalezy,ani nigdy nie nalezalo,zwazywszy na to
                                        jakie smrody wyszly na jaw i z kim ty sie zadawales/zadajesz w dalszym ciagu.
                                        nie musisz dbac o moja osobe,ja niegdy nie znizylabym sie do poziomu szpicla
                                        forumowego wlasnie,niezaleznie od tego jakie swiatle argumenty bym miala na
                                        poparcie moich teorii na ten temat.
                                        szastasz ubecja juz tak smiesznie manius,ze daj se siana i zejdz z tego
                                        smiesznego,zajezdzonego konia,na ktorym udajesz ,ze ciagle siedzisz, a on juz
                                        dawno zdechl.
                                        wesolych ci zycze i na tym konczymy..
                                        • manny_ramirez Re: Maniuś! 10.04.09, 21:36
                                          Masz jakikolwiek dowod na te "smrody' oprocz hearsay? Nie masz pojecia kto co
                                          pisal i robil.Gdyby ktos napisal ze na kukulkach Dana wypisuje ze koch sie w
                                          Racheli to bys nie uwierzyla. Wierzysz temo co chcesz a nie masz pojecia co sie
                                          dzialo.

Osmieszasz sie pouczajac ludzi ze nie powinni pouczyac gdy sama najbardziej sie
                                          na tym forum wymadrzasz w dodatku kompletnie bez wiedzy o tym o czym piszesz.
                                          • vicky17 Re: Maniuś! 10.04.09, 21:42
                                            manny_ramirez napisał:

>
                                            >
                                            > Osmieszasz sie pouczajac ludzi ze nie powinni pouczyac gdy sama najbardziej sie
                                            > na tym forum wymadrzasz w dodatku kompletnie bez wiedzy o tym o czym piszesz.

jeszcze raz manius,bo nie doszlo..wole osmieszac sie w moim wlsnym stylu niz
                                            robic cos co smierdzi i nalezec do grupy,ktora ten smrod roznosi, udajac swietoszka.
                                            nie mysl,ze ludzie nie umieja dodac dwa do dwoch,zwazyszy jak smrodliwie
                                            dzialanosc tej grupy juz wielokrotnie wiele ludzi moglo POZNAC z opisow
                                            forumowych. zaslaniaj sie czym chcesz,ale dzialanosc tego typu kazdy inny nazwie
                                            tak jak ja to nazwalam,dlatego twa obsesja z nazewnictwem ubeckim smieszna jest
                                            i tyle.
                                            raz jeszcze odejdz w pokoju,ale na Boga skoncz te kadzenie,bo to juz niesmaczne
                                            jest..a to co masz do powiedzenia na moj temat tyle mnie interesuje co i twoje
                                            rozgrzeszanie sie z..kukulek..
                                            • manny_ramirez Re: Maniuś! 10.04.09, 21:44
                                              Moja droga po ubecku to Ty traktujesz Zydow co tez ten Twoj post potwierdza.

Zegnam bo i tak juz o te kilka postow do Ciebie za duzo napisalem.
                                              • vicky17 Re: Maniuś! 10.04.09, 21:49
                                                manny_ramirez napisał:

> Moja droga po ubecku to Ty traktujesz Zydow co tez ten Twoj post potwierdza.
                                                >
                                                > Zegnam bo i tak juz o te kilka postow do Ciebie za duzo napisalem.

ojej,ale sie wysililes..kukulko. faktycznie dzialasz jak kazdy ubek,ktory szuka
                                                wsrod innych tego czym sam jest,ale nie kazdy jest toba na szczescie, a ten
                                                akcent zydowski o tym wlasnie swiadczy. jak brak argumentow na wlasne swinstwa
                                                to sie zydami zaslaniasz,a jakby nie bylo to wlasnie ty z nimi kukulczyles,nie jasmile
                                                zalosny jestes i tak dziecinnie malostkowy,ze faktycznie lepiej pojdz sobie w
                                                swoja strone tylko nie udawaj swietoszka,bo jawnie grzeszysz a Swiata za pasem.
                                        • dana33 Re: Maniuś! 10.04.09, 21:53
                                          ach ach, rochellino..... nie znizylabys sie?????
                                          bo donosilas na nas do administracji dzien i noc... wszyscy widzieli
                                          twoje wpisy.... klamczucha patologiczna jestes....
                                          • manny_ramirez Re: Maniuś! 10.04.09, 21:56
                                            Ona po prostu zazdrosna ze nie wpadla na pomysl zeby wlasne forum zalozyc zanim
                                            Ty to zrobilas.

A to ze sobie z krystkiem i reszta antysemickiej zgraji pisywali, i pisuja moze
                                            wciaz, na boczku na emailu to skrzetnie zdazyla zapomniec...
                                            • dana33 Re: Maniuś! 10.04.09, 22:13
                                              mysle, ze zazdrosna jest o to, ze nie umiala takiego forum zrobic...
                                              dla niej i dla wielu moze to i nudne forum.... ale nawet nudnego
                                              zrobic nie umiala... miala zwykle antysemickie fora, ktore zajmowaly
                                              sie tylko i wylacznie pluciem na zydow... nasze jakby nie bylo nudne,
                                              to raczej nie pluje na nikogo... oprocz terrorystow oczywiscie.. smile
                                              to ja drazy... to jej zyc nie daje... no i najwazniejsze: niemoznosc
                                              wejsc tam i popluc sobie.... ale czytac, to czyta... od deski do
                                              deski.. znaczy sie od postu do postu... smile
                                              nu, na stworzenie forum trzeba i minimum inteligencji i ciut wiedzy
                                              i duzo pracy... niech sie zlosci... smile
                            • xenocide Re: Maniuś! 10.04.09, 20:56
                              vicky17 napisała:

>
                              > jak to czasy sie zmieniaja manius. nie tak dawno taziuta byl kompanem absztyfa,
                              > a
                              > ty jako nieubek w kukulkach nadawales przeciwko innym forumowiczom..z innymi
                              > nieubekami,zajmujacymi sie ot tak ,porostu zbijaniem niewygodnych ideowo
                              > forumowiczow, a sama smietanka tam byla jak prostytutka manka i inna balkonowa
                              > elita nieubecka.
                              > tak to faktycznie zamilowanie do prawdy jest wzruszajace u tak wielu
                              > forumowiczow a jeszcze bardziej wzruszajacy jest fakt postepujacej amnezji u ta
                              > k
                              > wielu z nich.

Piekne podsumowanie smile

Wesolych Swiat Vicky.
                              • absztyfikant Re: Maniuś! 10.04.09, 20:57
                                Oho! Widze, ze wezwano posilki.
                                • vicky17 Re: Maniuś! 10.04.09, 21:01
                                  absztyfikant napisał:

> Oho! Widze, ze wezwano posilki.
                                  >

a ja widze,ze siedzisz juz 20 godzine bez posilu chyba. tia taziuta juz wypadl z
                                  twego grona kompanow,ciekawe czemu? pewnie sie zle wyrazil na temat twych czysto
                                  polsko-semickich pogladow?
                              • vicky17 Re: Maniuś! 10.04.09, 21:00
                                xenocide napisał:

.
                                >
                                >
                                > Piekne podsumowanie smile
                                >
                                > Wesolych Swiat Vicky.

na prawde smieszy mnie nadetosc paru tu piszacych,ktorym to sie wydaje,ze kazdy
                                ma amnezje smile
                                Wesolych nawzajemsmile
                                • dana33 Re: Maniuś! 10.04.09, 22:14
                                  nadetosc..... znow rochellino, sciagasz ze mnie... smile
                              • manny_ramirez Re: Maniuś! 10.04.09, 21:23
                                Kolejny "ekspert" sie znalazl.
                          • taziuta Re: Maniuś! 10.04.09, 21:27
                            manny_ramirez napisał:

>
                            > Niech Cie w tym swiatecznym okresie Bog nad Toba zlituje i troche
                            > rozume wen wepchnie...

Bóg, jaki bóg?
                            To mzimu wymyślone dla takich głupków jak ty? wink
                            • manny_ramirez Re: Maniuś! 10.04.09, 21:40
                              Smial sie bedzie ten kto sie bedzie smial ostatni.

Na Sadzie Ostatecznym smile
                              • taziuta Sąd Ostateczny czeka wierzących! :) 10.04.09, 22:37
                                manny_ramirez napisał:

> Smial sie bedzie ten kto sie bedzie smial ostatni.
                                >
                                > Na Sadzie Ostatecznym smile

Wiesz dlaczego nie miałem nigdy problemu z 'sądem ostatecznym',
                                tak samo zresztą jak z 'grzechem pierworodnym'? Bo to jest problem
                                wierzących, a nie mój!

Chcesz się bać Sądu Ostatecznego, to się bój,
                                ale głupiś jeśli sądzisz, że boją się go niewierzący! smile
                                • manny_ramirez Re: Sąd Ostateczny czeka wierzących! :) 10.04.09, 22:49
                                  Nie ZIutek. Glupi sa neiwierzacy ze sie nie boja.
                                  • taziuta Re: Sąd Ostateczny czeka wierzących! :) 10.04.09, 23:03
                                    manny_ramirez napisał:

> Nie ZIutek. Glupi sa neiwierzacy ze sie nie boja.

No tak, twój mzimu z pewnością cię umiłował obdarowując głęboką
                                    wiarą, szkoda, że o odrobinie rozumku nie pomyślał... wink
                        • marouder.eu Nie maniusiuj tutaj Ziutka za wiele! 10.04.09, 21:03
                          Cieszysz sie komuszy trollu, ze tak ci dobrze "pozarlo"?
                          • taziuta Bo co, zaplujesz się na ament? ;) 10.04.09, 21:25
                            marouder.eu napisał:
                            Re: Nie maniusiuj tutaj Ziutka za wiele!

> Cieszysz sie komuszy trollu, ze tak ci dobrze "pozarlo"?

A co mi dobrze pożarło, socjopato?
                            • e-marouder Re: Bo co, zaplujesz się na ament? ;) 10.04.09, 21:39
                              Kretynski watek, znamionujacy intryganta, ktory pieknie wkomponowal sie miedzy
                              antysemickie Okraglactwo fajansie!
                              • absztyfikant Re: Bo co, zaplujesz się na ament? ;) 10.04.09, 21:41
                                On jest jednym z nich, przypadkowo sie zdemaskowal. Zerowiec przy nim to okaz
                                honoru. Przynajmniej sie nigdy nie wypiera wlasnych slow i nie chowa sie za
                                spodnice Siwej. Scierwo ubeckie.
                                • manny_ramirez Re: Bo co, zaplujesz się na ament? ;) 10.04.09, 21:46
                                  No widzisz Abstys zgadzamy sie. Zraz przyleci Vicky i napisze co to ze mnie za
                                  "ubeckie zydowskie scierwo". wink
                                  • vicky17 Re: Bo co, zaplujesz się na ament? ;) 10.04.09, 21:52
                                    manny_ramirez napisał:

> No widzisz Abstys zgadzamy sie. Zraz przyleci Vicky i napisze co to ze mnie za
                                    > "ubeckie zydowskie scierwo". wink

no wlasnie manius to jezyk kukulek a z tymi ty sie calowales,nie jasmile
                                    • manny_ramirez Re: Bo co, zaplujesz się na ament? ;) 10.04.09, 21:55
                                      Calowalem sie bo nie segreguja narodowosciowo w przeciwienstwie do Ciebie.

A wiesz ze sie calowalem bo nigdy sie z tym nie krylem.

To powinno dac Ci cos do myslenia, ale zaraz... no tak... to niemozliwe...
                                    • marouder.eu Moze tak bys odlecial z jakimis zaprzeszlymi.. 10.04.09, 21:56
                                      ..Kukulkamy Vicky!
                                      I nie insynuuj Mankowi rzeczy, o ktorych z natury rzeczy pojecie masz blade,
                                      niewypieczone a zakalcowatesmile
                                    • absztyfikant Re: Bo co, zaplujesz się na ament? ;) 10.04.09, 21:57
                                      Mnie na kukulkach nie bylo.
                                  • absztyfikant Re: Bo co, zaplujesz się na ament? ;) 10.04.09, 21:55
                                    Kojarze Cie od kilku lat, na pewno iles razy posprzeczalismy sie o cos i
                                    zgodzilismy sie w czyms. Na tym polega forum, ze normalni ludzie wymieniaja sie
                                    pogladami. Pisuje od jakiegos czasu na ukrytym forum religioznawczym, gdzie
                                    naprawde fajnie dyskutuje m.in. z Azerka, z ktora mamy naprawde odlegle od
                                    siebie poglady. Kto zna mnie i Azerke troche lepiej, to wie. Zreszta wiekszosc
                                    forumowiczow tam sprzecza sie o rozne sprawy, ale naprawde kulturalnie. Moze
                                    dlatego, ze to forum ukryte i nie ma potrzeby popisywania sie.

Jednego nie znosze - tchorzostwa. Aquanet to bardzo wulgarne forum. Kazdy
                                    uczestnik to wie. Nawet przy okladaniu sie sztachetami powinny pasowac jakies
                                    zasady.
                                • g-48 Re:Abszti bawi sie dalej w kapusia. 10.04.09, 22:04
                                  Juz zapomniales jak donosiles na mnie na moderacje z Dana33.
                                  Wyscie sa normalnie smiecie zydowskie.
                                  • marouder.eu A Jezus za ciebie cierpial Gowienko48:/ 10.04.09, 22:11
                                    Masz juz swoje lata a wiedz, ze potem (niebawem) idziesz do PIEKLA!
                                  • absztyfikant Re:Abszti bawi sie dalej w kapusia. 10.04.09, 22:13
                                    Nie jestem Zydem. Owszem, zglaszalem administracji portalu (do wyciecia) twoje
                                    watki gloryfikujace Holokaust.
                                    • melord Re:Abszti bawi sie dalej w kapusia. 10.04.09, 23:54
                                      absztyfikant napisał:

> Nie jestem Zydem.

hehe cos nowego...kiedys na FS, j-k zapewnial to w prawie kazdym swoim poscie

Owszem, zglaszalem administracji portalu (do wyciecia) twoje
                                      > watki gloryfikujace Holokaust.

swoje posty tez czasami zglaszasz???
                                      donoszenie to parszywy obowiazek....czy tez powinnosc
                                      • absztyfikant Re:Abszti bawi sie dalej w kapusia. 11.04.09, 00:00
                                        J-K nie jest Zydem. Naprawde Bambus nie kazdy, kto nie jest antysemita, musi byc
                                        Zydemwink
                                        • marouder.eu Re:Abszti bawi sie dalej w kapusia. 11.04.09, 00:08
                                          J-K w przeciwienstwie do takiego Gowienka48 jest tez w miare przyzwoitym (nie
                                          rozchodzi sie o sfere intymnasmile facetemsmile
                                          A Goowienko wiadomo, klei sie sie do kazdego, kto mial nieszczescie byc za bliskouncertain
                                        • melord Re:Abszti bawi sie dalej w kapusia. 11.04.09, 00:08
                                          nie napisalem,ze j-k jest zydem
                                          napisalem ,ze zapewnial o tym w co drugim poscie
                                          zaczynasz robic podobnie....

staraj sie zrozumiec co napisalem...dla ciebie nie powinno to byc trudne
                                    • g-48 Re:Abszti bawi sie dalej w kapusia. 11.04.09, 00:11
                                      Owszem, zglaszalem administracji portalu (do wyciecia) twoje
                                      > watki gloryfikujace Holokaust.
                                      Pokaz mi jeden moj post ktory gloryfikowal holokaust!A kapowales tak
                                      czy tak.Jestes typowym faryzeuszem.
    • vicky17 no prosze 10.04.09, 22:56
      jeszcze tu tylko pare innych kukulek powinno tu wskoczyc z gotowa lojalka
      ubecka..kto tam wam pozostal oprocz manki i scana?
      a nieubecy z dziwnego forum niech dalej wszystko sejfuja (w trzech
      kopiach),donosza do adminow,strasza sadami..etc..i niech robia takie rozne inne
      podsmiechujki propatriotyczne i propolskie(mankowe),coby sobie manius mogl
      poskrzeczec na innych,ze sie w ubecje bawia i jakiejs tam balkonowej nacji nie
      kochaja na zaboj,jak onsmile
      no nie dzisiaj nie wypada sie smiac,ale paru tych wierzacych a la manius,to mnie
      rozbawilo,nie powiem.
      • manny_ramirez Re: no prosze 10.04.09, 22:58
        Vicky to pisze ta wierzaca w aborcje.

Zjezdzaj babo bo jedynie na swieta ludziom humor psujesz.
        • vicky17 Re: no prosze 10.04.09, 23:03
          manny_ramirez napisał:

> Vicky to pisze ta wierzaca w aborcje.
          >
          > Zjezdzaj babo bo jedynie na swieta ludziom humor psujesz.

ojej a ty jaka frakcje kosciola tu reprezentujesz,moze katolicka z tymi swoimi
          slowkami zaporzyczonymi z innej religii?
          zjezdzaj to ty mow do kukulek a nie do mnie a manier tez sie naucz od kogos
          innego a nie od swoich ubeckich kumpli wlasnie,bo wystarczy cie nakluc lekko,by
          sloma z butow i chamstwo ubeckie wlasnie z ciebie wylazlo. jakby nie bylo te
          maniery to zawsze mozna poznac u kazdego kto w nich gustuje,moj drogi a
          pogladami na temat aborcji to ty sie wymien z dana,nie ze mna,bo znowu
          zapomniales o swoich kumplach,z ktorymi sie calujesz jako..katolik.
          • marouder.eu Naucz sie gramatykow i ortografiow w jakimkolwiek 10.04.09, 23:11
            ...jezyku a potem dopiero probuj cos napisac.
            Czytaj tez cos czasmi Vicky. To nie boli i nie szkodzi na zoladek.
          • absztyfikant Re: no prosze 10.04.09, 23:12
            Autor: i-love-2-bike
            siedzac bez majtek i obgryzajac paznokcie u nog widzisz prawde
            inaczej niz
            caly swiat.

widze,ze tu same pedzie
            Data: 21.04.07, 17:12

no,no kto by pomyslal,ze tu tyle goracych chlopow,palajacych
            miloscia do siebie.
            ,to juz chyba z zalu,ze nie mieszkacie na tej samej klatce
            schodowej
            a to pech.no coz biednemu chlopcy to zawsze wiatr w oczy
            wieje,szczegolnie jak
            "you can't get no.. satisfaction"

Re: Uwaga dyskutujecie z kims ........
            Data: 26.08.06, 22:10

spie####j onanisto,kup sobie lustro aby sie wyzyc,a nie przylaz na
            cudze
            watki,bo nikt z toba rozmawiac plugawcze nie bedzie. won
            • vicky17 pajac 10.04.09, 23:21
              cos jeszcze bo archiwum ci sie zestarzeje? jakos ubecki pajacu nie mozesz sie
              odczepic od mego nicku a tak juz cialowales od ranasmile
              ps.ktora to godzina twego sleczenia przed kompem dzisiaj..jakies pastyleczki by
              sie przydaly a moze sklony w przod by...ubeckie plecy przecwiczyc?
          • dana33 Re: no prosze 10.04.09, 23:22
            nareszcie...... rochellina wrocila do siebie i rozdarla sie na calego
            w swoim nie do nasladowania stylu..... smile
            i znow tutaj o chamstwie nawija.... swojego to nikak nie widzi....

welcome rochellino z samego centrum rochellinowic... smile
            • vicky17 Re: no prosze 10.04.09, 23:26
              dana33 napisała:

> nareszcie...... rochellina wrocila do siebie i rozdarla sie na calego
              > w swoim nie do nasladowania stylu..... smile
              >
              a ty w zalobie z samych zalobnic chyba..buhahaha,ale kino z wami dzisiaj. jeden
              placzliwy manius sie nadyma i mu ubecja przeszkadza,a tu ubecja forumowa az sie
              slini by swe przestarzale archiwa podac (zapominajac o swoim chamstwie,alez
              oczywiscie bo kazdy z was ma amnezje od lat)oplakujac swoich najblizszych i
              najbardziej zacnych. no nie tego to juz za wiele nawet jak dla mnie..a i jeszcze
              pozostala ta sprawa aborcji,ktora tak trapi maniusia. moze wrzucisz i tu swoje
              co nieco pasztet,tylko sie nam nie schlip za bardzo przy tym,bo sie manius
              obrazi i sobie pojdzie.
              • dana33 Re: no prosze 10.04.09, 23:31
                znow mnie kopiujesz, rochellino?
                sama nic wymyslec nie mozesz?
                durna jakas.....
                • vicky17 Re: no prosze 10.04.09, 23:36
                  dana33 napisała:

> znow mnie kopiujesz, rochellino?
                  > sama nic wymyslec nie mozesz?
                  > durna jakas.....

w czym,moze w placzu..buahhha.latasz za mna od lat ,jak pies za pasztetem
                  wlasnie,ale slin sie dalej i najwazniejsze sejfuj wszystko ze swoimi
                  komentarzami na moj temat. zawsze wprawia mnie to w dobry nastroj..taki wzor
                  cnot zydowskiej mame,ze nie wspomne o wzorze pieknosci i madrosci..z cmokiem i
                  brodka, potrojna chybasmile
                  • dana33 Re: no prosze 10.04.09, 23:44
                    jak to w czym...... to ja pisze od zawsze w ten sposob.... np durna
                    z samych durnowic.... a ty malpujesz ciagle i to jeszcze
                    nieumiejetnie... bo piszesz "a ty w zalobie z samych zalobnic"...
                    nawet porzadnie zmalpowac nie umiesz, szurnieta z sasmego centrum
                    szurnowic.... smile
                    i tu znow brednie jakies: ja za toba latam? i to jeszcze "jak pies
                    za pasztetem"????? przeciez to ja pasztet.... to ty znaczy sie pies?
                    czy ty pasztet a ja pies? zdecyduj sie, kretynko z samych
                    kretynowic... smile
                    • vicky17 Re: no prosze 10.04.09, 23:51
                      dana33 napisała:
                      "a ty w zalobie z samych zalobnic"...
                      > nawet porzadnie zmalpowac nie umiesz, szurnieta z sasmego centrum
                      > szurnowic.... smile

no wlasnie durny pasztecie,nic nie klapujesz..bos durny pasztet z sasmych
                      centrum zalobic..chlip.chlip cmoku.
                      • dana33 Re: no prosze 11.04.09, 00:07
                        a co tu nie mozna klapowac, rochellino? napisalas, ze biegam za toba
                        jak pies za pasztetem.... czyli ja pies a ty pasztet... smile a to ja
                        pasztet wg ciebie od miesiecy.... wiec mozliwosci sa takie tylko:
                        - ja i pasztet i pies, ale trudno to jakos, zebym biegala sama za
                        soba, nie?
                        - ja pasztet, a ty pies, wiec to ty biegasz za mna, a nie ja za
                        toba...
                        - ja pies, a ty pasztet.... to znaczy, ze caly czas nazywajac mnie
                        pasztetem, klamalas jak najeta, bo pasztet to ty... smile

nu, a juz napisac pasztet z samych centrum zalobic, to naprawde
                        tylko taka idiotka z samewgo centrum idiotkowic moze napisac... smile

ty sie strasznie pienisz, rochellino.... pieniaczka z samego centrum
                        pieniaczkowic... smile
    • taziuta No tak, jak zwykle pyskówka nie na temat... 10.04.09, 23:23
      taziuta napisał:
      Re: Rasiści… sad

> Poczytajcie ludzi, którzy tak chętnie wyzywają od antysemitów
      > tych, którzy nie należą do zwolenników izraelskiej frakcji wojny.
      > Popatrzcie jacy z nich rasiści, jak pysznie się bawią, naigrawając
      > z rasy, którą pogardzają. Nie dziwota, że innych też o rasizm
      > podejrzewają, bo przecież zwykle innych sądzi się po sobie...

Nie zauważyłem tutaj (może przegapiłem) wielu postów osób
      podzielających moje spostrzeżenia co do ewidentnego rasizmu osób,
      które innym zarzucają antysemityzm czy zionazim, co by to ostatnie
      nie miało znaczyć. Ala mam nadzieję, że kropla drąży skałę,
      i że coraz więcej osób zauważy z kim tutaj na Aquanecie
      mamy do czynienia... wink

Na mnie pora, na dziś, bawcie się dobrze, żuczki! smile
      • marouder.eu Rozserdylsa:) 10.04.09, 23:27
        Ty Ziutka musisz byc poszkodowany na mozgowiu, by sadzic, ze ktos ci sie komuchu
        tu na twoja modele dopiszesmile
        • absztyfikant Re: Rozserdylsa:) 10.04.09, 23:31
          Marouderze dobitnie to wyklarowalessmile
      • perla Re: No tak, jak zwykle pyskówka nie na temat... 10.04.09, 23:41
        taziuta napisał:

> Nie zauważyłem tutaj (może przegapiłem) wielu postów osób
        > podzielających moje spostrzeżenia co do ewidentnego rasizmu osób,
        > które innym zarzucają antysemityzm czy zionazim, co by to ostatnie
        > nie miało znaczyć.

to fakt jest. Zresztą, nieraz o tym pisałem.
        Dlatego też, ja będąc rasistą, jestem rasistą w każdą stronę. A nie jak to
        niektórzy, grzmią na jednych anty, sami będąc anty w stosunku do innych.
        A, i jeszcze jedno jest. Mój rasizm ograniczam jedynie do forum. Być może
        dlatego, iz mieszkając we wschodniej Polsce, tak naprawdę nie ma tu na kim
        rasizmu uprawiać właśnie.
        • melord Re: No tak, jak zwykle pyskówka nie na temat... 10.04.09, 23:50
          to juz tradycja....woda na mlyn erecjan
          wystarczy,ze wybiora watek ktory chca zniszczyc...nawet swojego
          • marouder.eu Jak ty zadziwiajaco malo rozumiesz Bambuko.. 10.04.09, 23:54
            ...na swoje troche wiecej niz nascie latuncertain
            • melord wystarczajaco maruder 10.04.09, 23:56
              by badziewie azjatyckie popychane czasmi przez Polakow rozumiec
              • absztyfikant Re: wystarczajaco maruder 11.04.09, 00:08
                ata beacmecha.. lech torid et hazewel ba rosz szelcha
                • absztyfikant Re: wystarczajaco maruder 11.04.09, 00:10
                  mi, lo "ba" smile
                • melord Re: wystarczajaco maruder 11.04.09, 00:11
                  absztyfikant napisał:

> ata beacmecha.. lech torid et hazewel ba rosz szelcha
                  >
                  jak przestaniesz pajacowac jak gowniarz i popisywac sie belkotem
                  to napisz cos.....
                  • vicky17 Re: wystarczajaco maruder 11.04.09, 00:19
                    melord napisał:

>
                    > jak przestaniesz pajacowac jak gowniarz i popisywac sie belkotem
                    > to napisz cos.....

tak sobie mysle,ze ten chlop to musi miec jakis problem mentalny,ze siedzi od
                    lat po 20+ godzin pajacujac jak kretyn na forach giewu. wyobrazasz sobie
                    jakiegos normalnego chlopa zarabiajacego na chleb taka droga,a na boku
                    szpiclujacego dla...balkonika,jako polak ma sie rozumiec? tozto najgorsza
                    degrengolada meska jaka czlek widzial,w sam raz dobry partner dla pasztetu z
                    cmokiem,bo to ten sam rozmiar..ambicji i wymagan.
                    • dana33 Re: wystarczajaco maruder 11.04.09, 00:25
                      a dlaczego, glupia z samego centrum glupkowic, absztyfikant ma
                      szpiclowac dla balkoniku? przeciez wszystko jest na forach.... tych
                      dzisiejszych i tych twoich zamknietych, co sobie skopiowalam
                      pereleczki rozne z samych perelkowic... smile
                    • melord Re: wystarczajaco maruder 11.04.09, 00:36
                      moja zona ma kolezanke ktora do jakiej sekty "nowo narodzonych"
                      sie zalapala i tam ...ktoryms stopniem wtajemniczenia jest mowa jakims dziwnym
                      jezykiem...tzn. belkot
                      absztyf chyba tez sie chyba podczepil do jakiejs sekty z gory synaj
                      i coraz czescie belkocze....rowniez osiagnal pewien stopien wtajemniczenia
                      • absztyfikant Re: wystarczajaco maruder 11.04.09, 00:54
                        Napisales bunczucznie, ze wszystko rozumiesz, wiec ci udowodnilem, ze nie
                        roumiesz nic. Hebrajski nie jest taki trudny. Alfabet troche czasu mi zajal, ale
                        statnio idzie coraz lepiej. Mam kilka ksiazek, mase plyt z muzyka, ktora sobie
                        tlumacze, no i zawsze paru sympatycznych syjonistow sie znajdzie, ktorzy mnie
                        naprostuja jezykowo w razie potrzeby. Iwrit ze laszon hakodesz... Ata lo kadoszsmile
    • marouder.eu Mi sie wydaje, ze mysmy juz dosc uprzejmosci.. 11.04.09, 00:25
      ..komuchowi Ziutce Esbeckiej uczynili. Zacznijmy moze jaki nowy wateksmile
      • dana33 Re: Mi sie wydaje, ze mysmy juz dosc uprzejmosci. 11.04.09, 00:26
        swieta racja, marudzinski..... mozna ten wateczek zakonczyc.. smile
        co chcielismy, to i powiedzielismy... smile
        • absztyfikant Re: Mi sie wydaje, ze mysmy juz dosc uprzejmosci. 11.04.09, 00:55
          NIech tak sie stanie!smile
      • taziuta Jabłko, gruszka? Tak się namawiacie dzieciuchy? ;) 11.04.09, 07:05
        marouder.eu napisał:
        Re: Mi sie wydaje, ze mysmy juz dosc uprzejmosci.

> ...komuchowi Ziutce Esbeckiej uczynili. Zacznijmy moze jaki nowy
        > wateksmile

Zabrakło mi w tym wątku pozarskiego, ale widzę że poświęcił mi
        osobny wątek, więc mu zaliczam obecność. Cieszę się, że wpadliście
        tu 'porozmawiać', pozwoliliście mi dobitnie wykazać kim jesteście.
        • 1zorro A ladnie to sie tak opluwac? 11.04.09, 08:34
          mamy i Passover i Wielkanoc....Allacha wam brakuje?
          • vicky17 Re: A ladnie to sie tak opluwac? 11.04.09, 16:14
            1zorro napisał:

> mamy i Passover i Wielkanoc....Allacha wam brakuje?

Wielkanoc dopiero bedziemy mieli a passover to chyba wlasnie tak sie obchodzi
            jak w tym watkusmile
            opluwanie nigdy ladne nie bylo,tak samo nie jest ladny slepy rasizm,faszyzm i
            sklonnosci do szpiclowani,ktore ma tu paru uzytkownikow forum.
            dlatego faktycznie zamknijmy ten watek,bo nic tu juz dodac nie wypada poza ...ciaosmile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka