Dodaj do ulubionych

O dywersyfikacji dla Rycha, Hasza i Francuza...

15.04.09, 13:46

www.youtube.com/watch?v=pHhUDKfiggY&feature=related
Obserwuj wątek
    • polski_francuz Zaglebie samochodowe 15.04.09, 14:18
      padlo. GM wlasnie sie przygotowuje do bankructwa po amerykansku. Tzn, zamrozenie
      dlugow i separacji na 2 czesci. Jednej z dlugami a drugiej bez.

I cale Detroit pada.

Podobnie bylo w Rheinland - Westphalen (Essen+Dortmund) i Nord Pas de Calais
      (Lens) jak padly kopalnie. Na Slasku zreszta tez.

Ameryka jest troche bardziej bezlitosna dla tych bez pracy.

That is all.

PF
      • qwardian Re: Zaglebie samochodowe 15.04.09, 14:29

www.youtube.com/watch?v=T6WKMNmFsxM&feature=related
        Ktoś potwierdzi, że tak wyglądało Zagłębie Ruhry, Śląsk, albo Wielka
        Brytania po kryzysach gospodarczych. Bo tam w komentarzach wypowiada
        się Szkot i pisze, że nic podobnego nie miało miejsca...
        Detroit ma obecnie populację czarną w 90 procentach, po
        demonstracjach lat 60-tych populacja białych zaczęła się stopniowo
        kurczyc. To było również miejsce gdzie mieszkali polscy emigranci z
        tzw. starej emigracji.
        • polski_francuz Re: Zaglebie samochodowe 15.04.09, 14:31
          Wybierz sie do Dubai. Same Arabusy...

PF
          • qwardian Powstało z ropy naftowej i pracy obcokrajowców... 15.04.09, 14:52
            www.mowiepopolsku.com/content/view/20094/244/
            Obecny Dubaj liczy około 3 mln mieszkańców, z czego 2/3 to
            obcokrajowcy.
            • polski_francuz Zgadzam sie 15.04.09, 14:57
              ale moze lepiej by sie Amerloki wypowiedzialy. Detroit to ich problem.

PF
              • qwardian Re: Zgadzam sie 15.04.09, 15:09
                Również chciałbym, żeby wypowiedzieli sie. Z komentarzy wyczytałem,
                że odwiedzanie tego miejsca i fotografowanie stało sie regularną
                rozrywką przyjezdnych... Kolejne ujęcia:

www.youtube.com/watch?v=BfhsS-KMFL4&feature=related
                • hasz0 mam jeszcze ban za promocję polskiej drogi? 15.04.09, 15:48
                  https://studio.wp.pl/i,polskie-drogi,mid,282587,foto.html?
ticaid=17daf

"Komunikat forum
                  Prosimy zapoznać się z Netykietą.
                  Nie możesz pisać do 15:48 Wyjaśnienia: forum.abuse@gazeta.pl."

• hasz0 _nie jest mi miło gdy w Ojczyźnie banują za patrio 15.04.09, 15:53
                    Napisałem kilka NIEOBRAŹLIWYCH ZDAŃ ...
                    czy ktoś z was je czytał?

O tym jak terroryzuje się...mówiacych prawdę zamiataną pod dywan
                    "poprawnosci" - tej okreslanej przez rzad koalicji zwąchanej w
                    1992 ...

jak się szantażuje obcięciem dotacji rządowej Insytytut, gdy ośmiela
                    się badać niechciana przez rząd prawdę..

jak się emeryta narża na a

Lwów czci żołnierzy SS Galizien
                    Mordercy Polaków bohaterami Ukrainy
                    www.dziennik.pl/foto/article360948/WLK_BRYTANIA_WAFFEN_SS_GALIZIEN.html
                    • qwardian Re: _nie jest mi miło gdy w Ojczyźnie banują za p 15.04.09, 19:44
                      Czytam Haszo, mam nadzieję, że przeglądałeś te filmy, obym
                      nie dozył nigdy podobnej masakry, to ludzie zrobili... Nie przyjmuję
                      na sekundę, że to z biedy. Polska była o skokroć biedniejsza i nic
                      poddobnego nas nie dotknęło, nawet jak przemysły włókniarskie,
                      stoczniowe i motoryzacyjne padały. Bo u nas ludzie nie paliliby
                      własnych domów, nie demolowaliby. Ci piraci z Somalii, to niby co
                      też z powodu kryzysu. Hehe ktoś w nocy puścił notkę, że oni
                      pobierają słuszną opłatę, za zanieczyszczenia toksyczne a zddobyte
                      środki przeznaczają na ekologię. Buhahaha. Jedno kłamstwo. Dla mnie
                      najważniejsza jest jakość i standard ludzi. Tak, to prawda oni
                      normalni nie są, to w większości ich ideologia zasiała ten
                      smród na naszej planecie i teraz zbierają plony. Niech sobie śnią w
                      letargu i wypatrują z karabinem w ręku. W naszym interesie jest,
                      żeby nie dopuścić żeby to czego jesteśmy świadkami do nas nie
                      przywędrowało. Ochłap ludzki, taki jak ten, który powyżej
                      przedstawiłem, nawet zwierzęta nie robią wokół siebie takiego
                      bajzlu...
                      • polski_francuz Qwardian 15.04.09, 19:57
                        Pamietam kilka lat temu metro paryskie. I dwoch pijaczkow z winem w reku.
                        Zgadnij po jakiemu mowili?

Pamietam w 2006 roku takie scierwo na granicy w Montrealu, ktory mnie jak szmate
                        traktowalo bo mam polskie imie i nazwisko.

I to inne scierwo kanadyjsskie, ktore potraktowalo teaserem innego Polaka na
                        granicy w Kanadzie.

I po tych przezyciach jakos moj osad co do tych innych zlagodnial. Bo dla wielu,
                        to ja i to my jestesmy tymi innymi.

PF
                        • qwardian Francuzie to my, nasza cywilizacja ma świecić, czy 15.04.09, 20:30
                          ... nie tak. Dlaczego my się mamy dostosowywać?

Z powodu polskiego nazwiska można równiez zostać potraktowanym jako
                          Żyd, Francuzie, kilka razy mi się to zdarzyło, i cierpliwie
                          tłumaczyłem dlaczego tak nie jest. Ooo tak ja widziałem wielu
                          polskich pijaczków, nie mam do nich za grosz respektu, nie
                          identyfikuję się z nimi, pomimo, że sam nie uważam się za świętego i
                          okaz kultury, czy elegancji. Ale dom, otoczenie traktuję jak
                          świętość, wokół mnie gdzie mieszkam musi być spokój i elegancja. oja
                          dzielniczka w Poznaniu jest ładniejsza niż wokół siedziby Microsoftu
                          w Redmont. I w Poznaniu nie ma złych dzielnic, są lepsze, czy
                          gorsze, ale nie ma złych. Może zbyt wysoko poprzeczkę zawieszam,
                          może zbyt przewrażliwiony jestem, ale dla mnie Wersal, jego ogrody i
                          historia, to jest to co moją wyobraźnię kręci.
                          • polski_francuz Alez nie 15.04.09, 20:32
                            trzeba byc porzadnym czlowiekiem. Masz tysiac razy racje.

Ale rozsadna jest duuuuza doza liberalizmu i cierpliwosci wobec otoczenia.

Tyle przynajmniej ja sie nauczylem na emigracji.

PF
                      • hasz0 To ludzie a nie ....są zdegener 15.04.09, 20:17
                        Motto:
                        hasz0
                        UstawieniaWyloguj się
                        Ulubione wątki ____To ludzie a nie forum są zdegene...
                        ##################################################################

Wiesz co? Obejrzałem pobieżnie...bez dźwieku...sądziłem że to
                        pobojowisko po fali uderzeniowej tsunami...

L_____________U____________D___________Z_____________I__________E...?

to ... z r o b i l i ?

mieszanie cywilizacji jednak cofa rozwój najbardziej nawet
                        rozwiniętego państwa!
                        -----------------------

Nasi rozmówcy z Aquy byliby zdolni do tego?

Widziałeś dialog Piniora i Grabowskiego o Talibach w Klewkach
                        w TVPInfo? Określił dzialanie Piniora jednoznacznie...
                        Pamiętam Grabowskiego...z 98 o Wąsaczu i idolu B.
                        www.kurier.wzz.org.pl/kz/kz39/8.shtml
                        Polska się już zaczyna ostro degenerować...
                        nawet na Aquie to widzę...
                        piq i podziw tłuszczy forumowej dla jego haniebnej wielotygodniowej
                        akcji jest dla szokiem do teraz

• hasz0 Moja KL ("mnie") nie wydrukowała/nie wiń PF pijac 15.04.09, 20:29
                          zka a tego KTO
                          stworzył koniecznośc picia w paryskim metrze dla niego!

OFE miały inwestować pieniądze przyszłych POLSKICH emerytów w
                          POLSKIE firmy dla korzyści i rozwoju POLSKIEJ gospodarki...

W Iraku mieliśmy mieć kontrakty...

Politycy przekonywali naród o wdzięczności USA, kraju najbardziej
                          interesownego..
                          ...
                          za obietnice stołków w ONZ.

Wyrolowany.......Lepepr nagłasniał Talibów w Klewkach

Gdyby Chiny oferowały im coś za swą tarczę
                          Rosja zaprosił na cykl wykladów
                          a Bialoruś - zyski ze spółki energetycznej

• qwardian Re: To ludzie a nie ....są zdegener 15.04.09, 21:05
                          Jakby huragan, wojna, kataklizm się zdarzył. Jak horror z
                          najgorszych scenariuszy, tak przygnębiający. Tam kiedyś dzieci sie
                          rodziły, rodziny wychodziły na spacer i gdzie te wspomnienia,
                          zostały pogrzebane, podeptane, zatopione. Co za obraz nędzy i
                          rozpaczy...
                          • hasz0 ______________Liczy się $ nic nadto/n 16.04.09, 08:41
                            • rycho7 Re: ______________Liczy się $ nic nadto/n 16.04.09, 09:57
                              Mozna tez w $ kochac jezusicka. Ja najchetniej kochalbym miliardy
                              jezusickow.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka