awuk 04.05.09, 22:16 Policja kontynuuje usuwanie zadymiarzy związkowych z biur poselskich PO. Pisdoloty zdegustowane, liczyli na długa zadymę. Brawo policja !!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
awuk Re: a czy te biura kiedykolwiek działały? 04.05.09, 22:28 Nie wiem, nie bywam. Odpowiedz Link Zgłoś
aaki Re: a czy te biura kiedykolwiek działały? 04.05.09, 22:30 nie masz kontaktu ze swoim posłem? oj nieładnie... Odpowiedz Link Zgłoś
awuk Re: a czy te biura kiedykolwiek działały? 04.05.09, 22:37 aaki napisała: > nie masz kontaktu ze swoim posłem? oj nieładnie... Może i nieładnie ale nie mam przekonania co do skuteczności takich działań. Ale nie wykluczam że kiedyś skorzystam. Odpowiedz Link Zgłoś
aaki Re: a czy te biura kiedykolwiek działały? 04.05.09, 22:39 skoro biuro POselskie nie ma znaczenia to i jego okupacja takoż. nie masz się więc czym podniecać Odpowiedz Link Zgłoś
awuk Re: a czy te biura kiedykolwiek działały? 04.05.09, 23:15 aaki napisała: > skoro biuro POselskie nie ma znaczenia to i jego okupacja takoż. > nie masz się więc czym podniecać A gdzie wyczytałas że nie ma znaczenia ? A jest podniecenie ? Nie widzisz sprzecznosci ? Odpowiedz Link Zgłoś
off_nick Dezynsekcja.... 04.05.09, 22:23 awuk napisał: Fajny wątek mógłby być gdyby nie ta *dyzynsekcja*... Odpowiedz Link Zgłoś
awuk Usuwanie zadymiarzy zwiazkowych 04.05.09, 22:32 off_nick napisała: > awuk napisał: > > Fajny wątek mógłby być gdyby nie ta *dyzynsekcja*... Mogę odwołać jak razi czyjeś wrażliwe uszka. Powiedzmy dosłownie - usuwanie zadymiarzy zwiazkowych. Nie ma znaczenia z biur jakiej partii. Gdyby usuwali z biur PiS-u czy SLD też bym się cieszył. Odpowiedz Link Zgłoś
jaceq Re: Dezynsekcja.... 04.05.09, 22:39 off_nick napisała: > Fajny wątek mógłby być gdyby nie ta *dyzynsekcja*... Rycha Czarneckiego przyjaciele też nazywają "Myndą" a nie "Mendą". Odpowiedz Link Zgłoś
awuk Re: Dezynsekcja.... 04.05.09, 23:17 jaceq napisał: > Rycha Czarneckiego przyjaciele też nazywają "Myndą" a nie "Mendą". A propos, podobno już nie chce sądzić sie z Wałęsą ? Odpowiedz Link Zgłoś
jaceq Re: Dezynsekcja.... 04.05.09, 23:25 > A propos, podobno już nie chce sądzić sie z Wałęsą ? Jeszcze o tyj nichynci do pieniactwa nie słyszałem. Ale przypomniał mi się kawał: Wstaje zając podchmielony w knajpie, podwija rękawy i pyta: - No, Q, który, Q chce w morde dostać? Na to podnosi się niedźwiedź i pyta: - Ja chcę, a bo co? Na to zając opuszcza rękawy i mówi: - A bo nic, to nie wolno się zapytać? Odpowiedz Link Zgłoś