polski_francuz 22.06.09, 15:44 Po 50tce poped seksualny nie zanika: sex-po-50tce.notlong.com Co prawda to prawda jednak troche rzadziej sie wyzywa 3 razy/dobe jak za mlodych lat. PF Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
superspec GW to naukowa gazeta.:) 22.06.09, 15:59 wyborcza.pl/1,76506,6622080,Spektakl_zwany_demokracja.html Odpowiedz Link Zgłoś
polski_francuz Wezmy na przyklad Berlusconiego 22.06.09, 16:59 72 lata ale nie dosc, ze mu sie rozporek nie zamyka: www.spiegel.de/politik/ausland/0,1518,631794,00.html to jeszcze demoralizuje Czechow w willi na Sardynii. Radza mu nawet, zeby sie wycofal i sie poswiecil juz calkowicie sexowi. PF Odpowiedz Link Zgłoś
matelot Re: Wezmy na przyklad Berlusconiego 22.06.09, 17:28 Najważniejsze, ze Sylvio to katolik. Da na tace i bog mu wybaczy. Odpowiedz Link Zgłoś
cyborg.jr Re: Wezmy na przyklad Berlusconiego 22.06.09, 17:32 bądz uprzejmy wobec PT postmenów i tłumacz swoje projekty , nie wszyscy muszą znać języki , szczególnie tureckiego hasza... zwroć uwagę , że nigdy nie przytaczam artykuły , czy ich fragmenty w języku nadawcy ...natomiast podaję często link gazety zachodniej ...by potem mogli se porównać z moim tłumaczeniem ... ciao ! pisz do mnie po ruskie ... albo w cocneyu londynskim ... pozdrawiam , ze slamsów delty Missisipii ... chciałem ci jeszcze pier'dolnąć coś z japonska , ale się rozmyśliłem ... to byłaby autoreklama ... pozdrów wajdę .. on ma kontakty z japoncami ... Odpowiedz Link Zgłoś
polski_francuz Re: Wezmy na przyklad Berlusconiego 22.06.09, 17:56 Caly artykul mam tlumaczyc? Give me a break! T'es fou ou quai? Bist Du denn verrückt geworden? Che cosà tu vuoi encora? Czewo ty jeszczio choczesz? Jezykow trzeba sie uczyc! PF Odpowiedz Link Zgłoś
cyborg.jr Re: Wezmy na przyklad Berlusconiego 22.06.09, 18:00 twoje twierdzenie wyprzedza kilka pokoleń .. be careful .... ciao ! lubię cię , choć jesteś awanturnikiem ,,, Odpowiedz Link Zgłoś
nutka.pl Re: Wezmy na przyklad Berlusconiego 22.06.09, 19:01 polski_francuz napisał: > Caly artykul mam tlumaczyc? > > Jezykow trzeba sie uczyc! > > PF ponoc najmniej przeklamany jest...jezyk ciala...zwlaszcza po 50-ce. zdaje sie,ze cos na ten temat wiesz,bo chwalisz GW za pdjecie tego tematu Odpowiedz Link Zgłoś
polski_francuz Re: Wezmy na przyklad Berlusconiego 22.06.09, 19:05 Ide z wyzem demograficznym. Wyz poszedl do szkol - byly klasy do e i f, wyz poszedl na uniwerek - bylo 10 kandydatow na 1 miejsce, wyz zrobil dzieci - przedszkola pekaly, wyz sie zloscil - rewolucja z 68 roku wybuchla...a teraz wyz sie chce ciagle kochac - i juz jest wiagra PF Odpowiedz Link Zgłoś
nutka.pl Re: Wezmy na przyklad Berlusconiego 22.06.09, 19:16 polski_francuz napisał: ...a teraz wyz sie chce ciagle kochac - i juz jes > t > wiagra > > PF to te niebiekie? Odpowiedz Link Zgłoś
polski_francuz Re: Wezmy na przyklad Berlusconiego 22.06.09, 19:22 Nie wiem, nie biore poki co...chociaz moja skrzynka pracowa pelna ofert PF Odpowiedz Link Zgłoś