polski_francuz 03.07.09, 21:53 o jednym Zydzie, ktory wyjechal i ma nam za zle o odszkodowaniach dla Zydow o tym ze czesc Zydow zdezerterowala z armii polskiej z 70 lat temu .... PF Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marksistowski to żydzi o tym deliberują - ma odbijamy piłeczkę 03.07.09, 22:01 tak.tak. Odpowiedz Link Zgłoś
polski_francuz To żydzi o tym deliberują - my prezymy pałeczke 03.07.09, 22:03 Tak.tak PF Odpowiedz Link Zgłoś
polski_fhancuz Labaratułar Garnie Pari 03.07.09, 22:15 zajmuje sie produkcja wykwintnych szamponow w mojej ukochanej Francy. Czy w Polsce produkuje sie dzis dobry, wytrawny szampon? Odpowiedz Link Zgłoś
polski_francuz Pałeczke to ma marine kierujacy ruch w Sajgonie 03.07.09, 22:10 Rakiete to ma gracz w tenisa. Nie mowie juz o tym co kryja jego biale szorty... Tak.tak PF Odpowiedz Link Zgłoś
melord O czym powinno sie deliberowac... 03.07.09, 22:32 po pierwsze primo o dwuwladzy w Polsce po drugie primo o indolencji wladzy w Polsce co sie w tym kraju k..mac dzieje? zyd zada by na wskazanie palca wlasnosc oddawac jakiejs organizacji syjonistycznej w USA ktore powstaja jak grzyby po deszczu nie posiadajacej nawet aktu wlasnosci ....lub z brak spadkobiercy bo"holokaustowani" zyja w nedzy w eretz ofkors i Polska zywic ich musi prezydentowi Ukrainy ktory gloryfikuje OUN-UPA polski uniwersytet honoris causa przyznaje....o dziesiatkach tys.pomordowanych przez ta organizacje wiedziec nie chce Prezydent i Premier nabrali wody w usta udajac,ze problemu nie ma........przeciez zostali wybrani przez Polakow w wolnych podobno wyborach co jest k..grane?? ...znow nas sprzedali?? Odpowiedz Link Zgłoś
marksistowski Miejmy nadzieje, ze Rosja zaanektuje Ukraine 03.07.09, 22:37 i skonczy z tym zalosnym tworem CIA Odpowiedz Link Zgłoś
melord Re: Miejmy nadzieje, ze Rosja zaanektuje Ukraine 03.07.09, 22:40 w pierwszej kolejnosci Krym....chyba ,ze Putin pojdzie na calosc Odpowiedz Link Zgłoś
polski_francuz Cool mate 03.07.09, 22:38 "zyd zada by na wskazanie palca wlasnosc oddawac jakiejs organizacji syjonistycznej w USA" No tu profesor z warszawska elitarna matura dal skuteczny odpor. "prezydentowi Ukrainy ktory gloryfikuje OUN-UPA polski uniwersytet honoris causa przyznaje....o dziesiatkach tys.pomordowanych przez ta organizacje wiedziec nie chce" Powiedzmy, ze ci pomordowani byli ofiarami na drodze pojednania polsko ukrainskiego. Po pojednaniu zrobimy Nelly taka polska Steinbachowa i tak im bedziemy dogryzac. Cool mate, kto ci mowil, ze Polska to racjonalny kraj? PF Odpowiedz Link Zgłoś
melord nie wierze w pojednanie.... 03.07.09, 22:47 polsko-ukrainskie dla nas powojennych... Lwow to juz historia ale kiedy rozmawiam z 40 letnim Ukraincem i ten chce Ukraine az pod Krakow.....to sztucer co zostawilem pare tys km....gdzies,sam sie zaczyna odbezpieczac,czuje to... Odpowiedz Link Zgłoś
polski_francuz Re: nie wierze w pojednanie.... 03.07.09, 22:50 Zyjesz daleko. Przyjdzie Europa i wyrowna. Innego wyjscia nie ma. Czyli, jak mowil towarzysz Stalin, inaczej byc nie moze. PF Odpowiedz Link Zgłoś
melord Re: nie wierze w pojednanie.... 03.07.09, 22:58 wiesz co PF...jak patrze na ten burdel to czasami ciesze sie ,ze z Polski wyjechalem na zadupie swiata...nie przychodzi to latwo mnie szlag bedzie trafial do konca zycia ale przynajmniej jeden moj sym bedzie zyl na luzie...tak jak ja to probuje robic Odpowiedz Link Zgłoś
polski_francuz Re: nie wierze w pojednanie.... 03.07.09, 23:02 Popatrz na Niemcow i Francuzow tez sie mordowali. Geopolityka jest prosta. Rosja to juz Azja. Tylko trzeba postawic gdzies granice Europy. Polska graniczaca z Rosja to kiepskie dla nas rozwiazanie. Bo kiedys wkrocza. Lepiej miec izolacje. Tyle slow... na dzisiejszy wieczor. Ide spac. Trzym sie do jutra. PF Odpowiedz Link Zgłoś
marouder.eu Jak pare razy 03.07.09, 22:47 napisalem tu o tzw. moralnosci kaczystowskiej, to zwrotnie zdazalo mi sie dostawac odpowiedz, ze zydzi, ze zawiazuja spisek przeciwko pierwszemu narodowemu rzadowi po upadku komuny..itp. Bartoszewski, na ktorym na Aquanecie psy wieszano wyraznie byl odparl organizacjom zydowskim, ze grosza nie zobacza z pieniedzy za nieruchomosci zydowskie, ktorych wlasciciele zmarli bezpotomnie. Odpowiedz Link Zgłoś
melord Re: Jak pare razy 03.07.09, 22:52 nu...wreszcie pod wlasnym nickiem Bartoszewski to kto???...zero mamy Rzad,Sejm,Prezydenta...oni sa wwybrani przez Polakow by sprawy polskiej bronic Odpowiedz Link Zgłoś
polski_francuz Re: Jak pare razy 03.07.09, 22:55 Prawde w oczy to mozesz powiedziec patrzac sie w odbicie twojej twarzy w glebokiej studni w poludnie w pustej wiosce upewniwszy sie ze nikogo w okolicy nie ma. Jesli juz komus dac w morde to zaczalbym od Amerlokow za brak dotrzymania slowa w/s Patriotow. Ciagle w Polsce? PF Odpowiedz Link Zgłoś
melord Re: Jak pare razy 03.07.09, 23:07 polski_francuz napisał: > Prawde w oczy to mozesz powiedziec patrzac sie w odbicie twojej twarzy w > glebokiej studni w poludnie w pustej wiosce upewniwszy sie ze nikogo w okolicy > nie ma. > > Jesli juz komus dac w morde to zaczalbym od Amerlokow za brak dotrzymania slowa > w/s Patriotow. > > Ciagle w Polsce? > > PF te Patrioty potrzebne Polsce jak pryszcz na d... tych ktore spelnily by nasze mozliwoci obronne nigdy nie kupimy(PAC3) za drogie...choc rosyjski odpowiednik S-300 mozna by kupic za 1/3 ceny....wiem politycznie nie poprawne to co nam oferuja(PAc2) to zlom ....podobnie do tego co dotychczas dostalismy od nich w ramach "pomocy" Odpowiedz Link Zgłoś
marouder.eu Re: Jak pare razy 03.07.09, 22:57 Jakkolwiek nie jestem zadowolony z obecnych rzadow, prezydenta i skladu parlamentu, to wiem jednak, ze ustawa, ktora cedowala by na organizacje zydowskie nieruchomosci po zmarlych bezpotomnie, lub jakies kwoty w charakterze zadoscuczynienia za utracona wlasnosc, nie ma zadnych szans. Cos sie tak medialnym halasem podniecil Bambuko? Odpowiedz Link Zgłoś
aaki Re: Jak pare razy 03.07.09, 23:05 a jego ekscelencja pan ambasador peleg uwaza inaczej Odpowiedz Link Zgłoś
polski_fhancuz W dupie mam pana Pelega 03.07.09, 23:07 Czego tez nigdy nie krylem. Odpowiedz Link Zgłoś
zawsze-botox Re: W dupie mam pana Pelega 04.07.09, 01:19 I Peleg ma was w dupie,bo ambasadorem w Polsce nie jest, choc moze i ten fakt nie jest zwiazany z ta funkcja.)) poznan.jewish.org.pl/index.php/wydarzenia/Nowy-Ambasador-Izraela-w-Polsce.html Odpowiedz Link Zgłoś
marouder.eu Re: W dupie mam pana Pelega 04.07.09, 01:26 Nu, dobrze, to co pan Peleg zrobil dobrego w czasie trwajacej lat kilka poslugi dyplomatycznej w Polsce? Dla polepszenia relacji polsko-zydowskich? Odpowiedz Link Zgłoś
melord Re: Jak pare razy 03.07.09, 23:14 marouder.eu napisał: > Cos sie tak medialnym halasem podniecil Bambuko? media w dzisiejszych czasach to potezna bron jesli w wybiorczej na pierwszej stronie napisza,ze marouder to kupa ch......przepadles jesli nawet sad potepi oszczercow i sprostowanie zamieszcza na 34 stronie...dupa,jestes ch... podobnie z tym zadaniami..na pierwszej stronie poszlo,ze nie majac prawa chca....i sie im nalezy konkluzja?............ Odpowiedz Link Zgłoś
marouder.eu Australijczyk fatalista 03.07.09, 23:28 Gdybym mial za dobra monete brac wszystko, co GW i inne mainstreamowe wypisuja, to zapewne skonczylbym u czubkow. Swiat przedstawiany przez media jest bardziej niespojny ideowo, niz sytem urojeniowy paranoika. Odpowiedz Link Zgłoś
melord nie jestem 03.07.09, 23:41 australijczykiem...choc obywatelstwo(dugie) mam amerykanskie ze wzgledow czysto pragmatycznych jestem Polakiem,bez wzgledu gdzie mieszkam...to tak dla wyjasnienia (obecnie przez 6 tyg. w Anglii) jednak wiekszosc dyskutantow podpiera sie przekazami prasowymi roznej masci...i w nie wierzy nie uwazasz,ze (media...czy jak im tam)to pralnia mozgow?? Odpowiedz Link Zgłoś
vicky17 Re: nie jestem 03.07.09, 23:49 melord napisał: > australijczykiem...choc obywatelstwo(dugie) mam amerykanskie > ze wzgledow czysto pragmatycznych > jestem Polakiem,bez wzgledu gdzie mieszkam...to tak dla wyjasnienia > (obecnie przez 6 tyg. w Anglii) > > jednak wiekszosc dyskutantow podpiera sie przekazami prasowymi > roznej masci...i w nie wierzy > nie uwazasz,ze (media...czy jak im tam)to pralnia mozgow?? > > dlatego prasy sie nie czyta tylko popija dobre trunki na 4th of July. Cheers choc u nas nie wiadomo dlaczego zaczelo padac,ale tak czy tak swietujemy przy dobrym BBQ a wieczorem idziemy na tance niech sie swieci dla wszyckich hamerykancow i szkoda,ze cie tu nie ma w NYC bo firewerki na pewno beda jak zwykle obledne Odpowiedz Link Zgłoś
melord Re: nie jestem 04.07.09, 00:06 cz vicky siedze w Anglii,upaly jak....w Sydney latem nastepny weekend spedzam w W-wie...balanga wielka sie szykuje takich imprez ja nie odpuszczam....choc to juz nie te oczy o czym ciagle poucza/przypomina mnie zona Odpowiedz Link Zgłoś
marouder.eu Re: nie jestem 03.07.09, 23:49 W jakims sensie napewno media dokonuja przepiorki mozgu..jednakze w sprawie jaka tu poruszyles, by cokolwiek uczynic po mysli mediow, trzeba by wywrocic caly system prawny do gory nogami. Tego sie zrobic nie da. Odpowiedz Link Zgłoś
melord Re: nie jestem 04.07.09, 00:00 biorac pod uwage "pracowitosc" naszego Sejmu raczej nie ale...bedac w ub . tyg. w W-wie jadac rozklekotanym tramwajem typu N cos tam z 78r,pomyslalem,k..tyle lat i dycha? okazuje sie,ze stolicy naszego panstwa nie stac na nowe tramwaje,autobusy..o wyboistych jezdniach nawet nie wspomne ale na muzeum zydow tak...prezydent Gronkowiec priorytety zna Odpowiedz Link Zgłoś
jaceq Re: O czym sie deliberuje? 04.07.09, 01:38 O dupie Maryni. I słusznie, bo ja lubię dupę Maryni. Odpowiedz Link Zgłoś