Gość: krzys52 IP: *.proxy.aol.com 01.02.02, 07:09 ...noo, śmiało milusińscy. Przecież dla Was jest to zgadywanka. Miesiącem zdejmowania czego jest luty? .. K.P. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: krzys52 Luty Miesiącem Zdejmowania... :O) IP: *.proxy.aol.com 01.02.02, 08:14 Gość portalu: krzys52 napisał(a): > ...noo, śmiało milusińscy. Przecież dla Was jest to zgadywanka. Miesiącem > zdejmowania czego jest luty? > .. > K.P. .. Ależ nie wstydźcie się. Będą nagrody... ) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siedem Re: Luty Miesiącem Zdejmowania... :O) IP: *.tgory.pik-net.pl 01.02.02, 08:21 Gość portalu: krzys52 napisał(a): > Gość portalu: krzys52 napisał(a): > > > ...noo, śmiało milusińscy. Przecież dla Was jest to zgadywanka. Miesiącem > > zdejmowania czego jest luty? > > .. > > K.P. > .. > Ależ nie wstydźcie się. Będą nagrody... ) > krzysiu nie jestess czasami spiacy? 7,00 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kryzs52 Re: Luty Miesiącem Zdejmowania... :O) IP: *.proxy.aol.com 01.02.02, 08:27 Gość portalu: siedem napisał(a): > Gość portalu: krzys52 napisał(a): > > > Gość portalu: krzys52 napisał(a): > > > > > ...noo, śmiało milusińscy. Przecież dla Was jest to zgadywanka. Miesi > ącem > > > zdejmowania czego jest luty? > > > .. > > > K.P. > > .. > > Ależ nie wstydźcie się. Będą nagrody... ) > > > > krzysiu nie jestess czasami spiacy? > 7,00 .. .. Nie, Siedem, nie jestem spiacy, bo wyobraz sobie, ze jeszcze nikt!, takze na drugim F., nie dal prawidlowej odpowiedzi na to proste pytanie. Baaardzo jest to excytujace. Przez co spac mi sie oczywiscie nie chce. K.P. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siedem Re: Luty Miesiącem Zdejmowania... :O) IP: *.tgory.pik-net.pl 01.02.02, 08:29 Gość portalu: kryzs52 napisał(a): > Gość portalu: siedem napisał(a): > > > Gość portalu: krzys52 napisał(a): > > > > > Gość portalu: krzys52 napisał(a): > > > > > > > ...noo, śmiało milusińscy. Przecież dla Was jest to zgadywanka. > Miesi > > ącem > > > > zdejmowania czego jest luty? > > > > .. > > > > K.P. > > > .. > > > Ależ nie wstydźcie się. Będą nagrody... ) > > > > > > > krzysiu nie jestess czasami spiacy? > > 7,00 > .. > .. > Nie, Siedem, nie jestem spiacy, bo wyobraz sobie, ze jeszcze nikt!, takze na > drugim F., nie dal prawidlowej odpowiedzi na to proste pytanie. Baaardzo jest t > o > excytujace. Przez co spac mi sie oczywiscie nie chce. > K.P. > No to ***** powiedz i nie ******** dłużej! 7,01 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krzys52 Re: Luty Miesiącem Zdejmowania... :O) IP: *.proxy.aol.com 01.02.02, 08:33 Gość portalu: siedem napisał(a): > Gość portalu: kryzs52 napisał(a): > > > Gość portalu: siedem napisał(a): > > > > > Gość portalu: krzys52 napisał(a): > > > > > > > Gość portalu: krzys52 napisał(a): > > > > > > > > > ...noo, śmiało milusińscy. Przecież dla Was jest to zgadywa > nka. > > Miesi > > > ącem > > > > > zdejmowania czego jest luty? > > > > > .. > > > > > K.P. > > > > .. > > > > Ależ nie wstydźcie się. Będą nagrody... ) > > > > > > > > > > krzysiu nie jestess czasami spiacy? > > > 7,00 > > .. > > .. > > Nie, Siedem, nie jestem spiacy, bo wyobraz sobie, ze jeszcze nikt!, takze > na > > drugim F., nie dal prawidlowej odpowiedzi na to proste pytanie. Baaardzo j > est t > > o > > excytujace. Przez co spac mi sie oczywiscie nie chce. > > K.P. > > > > No to ***** powiedz i nie ******** dłużej! > 7,01 .. .. Oooo! patrzcie go. Cala zabawe by zepsul... ) .. K.P. .. PS....Czy byles moze w watku o Bachledzie i oscypku? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hiacynt Bardzo ekscytujace dla K52 - przecież to oczywist IP: *.klodzko.sdi.tpnet.pl 01.02.02, 08:34 Gość portalu: kryzs52 napisał(a): > > > Ależ nie wstydźcie się. Będą nagrody... ) > Nie, Siedem, nie jestem spiacy, bo wyobraz sobie, ze jeszcze nikt!, takze na > drugim F., nie dal prawidlowej odpowiedzi na to proste pytanie. > Baaardzo jest to > excytujace. Przez co spac mi sie oczywiscie nie chce. Krzysiu, kaftanik ci zdejmą. Nagrodę przekaż Urbanowi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krzys52 Re: Bardzo ekscytujace dla K52 - przecież to oczywist IP: *.proxy.aol.com 01.02.02, 08:37 Gość portalu: Hiacynt napisał(a): > Gość portalu: kryzs52 napisał(a): > > > > > Ależ nie wstydźcie się. Będą nagrody... ) > > > Nie, Siedem, nie jestem spiacy, bo wyobraz sobie, ze jeszcze nikt!, takze > na > > drugim F., nie dal prawidlowej odpowiedzi na to proste pytanie. > > Baaardzo jest to > > excytujace. Przez co spac mi sie oczywiscie nie chce. .. .. > >Krzysiu, kaftanik ci zdejmą. .. .. Kaftanik powiadasz, aaa? To niby czym w takim razie ja stukam w te klawiature ) > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > Nagrodę przekaż Urbanowi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hiacynt Re: Bardzo ekscytujace dla K52 - przecież to oczywist IP: *.klodzko.sdi.tpnet.pl 01.02.02, 08:43 Gość portalu: krzys52 napisał(a): > Gość portalu: Hiacynt napisał(a): > > > Gość portalu: kryzs52 napisał(a): > > > > > > > Ależ nie wstydźcie się. Będą nagrody... ) > > > > > Nie, Siedem, nie jestem spiacy, bo wyobraz sobie, ze jeszcze nikt!, t > akze > > na > > > drugim F., nie dal prawidlowej odpowiedzi na to proste pytanie. > > > Baaardzo jest to > > > excytujace. Przez co spac mi sie oczywiscie nie chce. > .. > .. > > > >Krzysiu, kaftanik ci zdejmą. > .. > .. > Kaftanik powiadasz, aaa? To niby czym w takim razie ja stukam w te klawiature : > O) Albo siostrzyczka, albo pielęgniarka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krzys52 Re: Bardzo ekscytujace dla K52 - przecież to oczywist IP: *.proxy.aol.com 01.02.02, 08:48 Gość portalu: Hiacynt napisał(a): > Gość portalu: krzys52 napisał(a): > > > Gość portalu: Hiacynt napisał(a): > > > > > Gość portalu: kryzs52 napisał(a): > > > > > > > > > Ależ nie wstydźcie się. Będą nagrody... ) > > > > > > > Nie, Siedem, nie jestem spiacy, bo wyobraz sobie, ze jeszcze nik > t!, t > > akze > > > na > > > > drugim F., nie dal prawidlowej odpowiedzi na to proste pytanie. > > > > Baaardzo jest to > > > > excytujace. Przez co spac mi sie oczywiscie nie chce. > > .. > > .. > > > > > >Krzysiu, kaftanik ci zdejmą. > > .. > > .. > > Kaftanik powiadasz, aaa? To niby czym w takim razie ja stukam w te klawiat > ure : > > O) > > Albo siostrzyczka, albo pielęgniarka .. ..Twoja? .. Mnie chlopcze do stukania w klawiature, zadne panienki nie sa potrzebne. Stukam sobie sam. .. K.P. > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krzys52 A wracajac do tematu... IP: *.proxy.aol.com 01.02.02, 08:57 to podpowiem Ci dla ulatwienia Hiacyntku, ze chodzi o pewien zwis scienny. No ale jak nawet teraz nie zgaaadnieeesz... .. .. K.P. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krzys52 Bardzo ekscytujace :O) IP: *.proxy.aol.com 01.02.02, 16:43 Gość portalu: Hiacynt napisał(a): > Gość portalu: kryzs52 napisał(a): > > > > > Ależ nie wstydźcie się. Będą nagrody... ) > > > Nie, Siedem, nie jestem spiacy, bo wyobraz sobie, ze jeszcze nikt!, takze > na > > drugim F., nie dal prawidlowej odpowiedzi na to proste pytanie. > > Baaardzo jest to > > excytujace. Przez co spac mi sie oczywiscie nie chce. > > > Krzysiu, kaftanik ci zdejmą. .. .. A ja jestem bardzo ciekaw która(?!) to z Pań Herbatkowych wyćmoktała Cię po łbie Hiacyntku, żeś z ropucha przemienił się w taką mendę. .. K.P. > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > Nagrodę przekaż Urbanowi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XXL Ja wiem !! Krzysia z Forum GW ! Proszę nagrodę ! IP: *.echostar.pl 01.02.02, 16:48 Kurna, dobry jestem !!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DSD No nie, za latwe!!! IP: 212.33.88.* 01.02.02, 17:32 Piecdziesiaty drugi Krzysiu, wystarczy spojrzec na Twoj nick i od razu mysli moje biegna do sciany sejmowej... )) Moze martw sie tym, jakie ustawy tam uchwalaja a nie co wisi na scianie? P.S. Ale uwazaj, bo jeszcze na to miejsce zawiesza ten obraz, co go nasz kanclerz dostal od papieza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Balzer Poki LPR w sejmie bedzie wisiał IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 01.02.02, 22:01 Własna piersia beda go bronic przed zdjeciem, a posłanka Sobecka trzasnie modlitwe. Przypomnij sobie Krzysiu co sie działo pare lat temu na żwirowisku. Sprobujesz zdjac jeden - dowiesza Ci 300 innych Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vist¸ _Czy_Wy_wiecie_że_my_mamy_te_krzyże.... IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 01.02.02, 22:08 Gość portalu: krzys52 napisał(a): > ...noo, śmiało milusińscy. Przecież dla Was jest to zgadywanka. Miesiącem > zdejmowania czego jest luty? > .. > K.P. Pamietasz strajk kielecki ? Ksiądz grał na gitarze, a dzieci śpiewały. Kilka dni. " Czy Wy wiecie że my mamy te krzyże ? Czy Wy wiecie że my mamy te krzyże ? Czy Wy wiecie że my mamy te krzyże ? Te krzyże w których mieszka Święty Duch. " Krzysiu. W części Kraj otwórz wątek: " Zdjąć krzyż ! " I wszystkie żydowskie wątki wysiadają pzdr Vist¸________________/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krzys52 To sobie miejcie ale w swoim domu IP: *.proxy.aol.com 01.02.02, 23:06 Gość portalu: Vist¸ napisał(a): > Gość portalu: krzys52 napisał(a): > > ...noo, śmiało milusińscy. Przecież dla Was jest to zgadywanka. Miesiącem > > zdejmowania czego jest luty? > > .. > > K.P. > > > Pamietasz strajk kielecki ? > > Ksiądz grał na gitarze, a dzieci śpiewały. > > Kilka dni. > > " Czy Wy wiecie że my mamy te krzyże ? > Czy Wy wiecie że my mamy te krzyże ? > Czy Wy wiecie że my mamy te krzyże ? > Te krzyże w których mieszka Święty Duch. " > > Krzysiu. > W części Kraj otwórz wątek: > > " Zdjąć krzyż ! " > > I wszystkie żydowskie wątki wysiadają > > > pzdr > > Vist¸________________/ .. .. Byc moze wtedy spiewalbym razem z tymi dziecmi. Teraz sa inne czasy i spiewam inna piosenke. Nie mniej wazna - jesli nie wazniejsza. .. Na F. Kraj byl niedawno (miesiac temu) taki watek (Zdjac Krzyz Z Sejmu - czy cos w tym rodzaju) i koscielni dostali zdrowo popalic. .. Nie wydaje mi sie przy tym by byl to watek najbardziej popularny. .. Pzdr. K.P. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lekarz Re: Luty Miesiącem Zdejmowania... :O) IP: 151.112.27.* 02.02.02, 02:09 siostro - podwojna lewatywa dla pacjenta krzysztofa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krzys52 Re: Luty Miesiącem Zdejmowania... :O) IP: *.proxy.aol.com 03.02.02, 09:32 Gość portalu: lekarz napisał(a): > siostro - podwojna lewatywa dla pacjenta krzysztofa .. ....... .. A ladna jest chociaz ta Twoja siostra? To wazne. .. Przeciez nie musiales az tak wysilac sie z tym zgadywaniem by zatwardzenia dostac? Nieco umiaru, chlopcze. ) .. K.P. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SUMIENIE Re: KRZYS52 IP: *.chello.pl 03.02.02, 13:11 TY DLAEJ SRASZ NA TYM FORUM GOWNEM CO ZE SCIAN SCIAGASZ? LEPIEJ CALUJ DALEJ ZABY MOZE JAKIEGOS DRUGIEGO PEDALA DOSTANIESZ. DWA GOWNA ZAWSZE LEPIEJ SMIERDZA. ODBYCIE NIEMYTY. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krzys52 Re: KRZYS52 IP: *.proxy.aol.com 03.02.02, 23:23 Gość portalu: SUMIENIE napisał(a): > TY DLAEJ SRASZ NA TYM FORUM GOWNEM CO ZE SCIAN SCIAGASZ? > LEPIEJ CALUJ DALEJ ZABY MOZE JAKIEGOS DRUGIEGO PEDALA DOSTANIESZ. > DWA GOWNA ZAWSZE LEPIEJ SMIERDZA. > ODBYCIE NIEMYTY. .. .... .. Jestes tak wyuzdane i wulgarne, ze nie nadajesz sie na sumienie kogokolwiek .. .. K.P. Odpowiedz Link Zgłoś
ptwo Re: KRZYS52 04.02.02, 06:20 Gość portalu: SUMIENIE napisał(a): > TY DLAEJ SRASZ NA TYM FORUM GOWNEM CO ZE SCIAN SCIAGASZ? > LEPIEJ CALUJ DALEJ ZABY MOZE JAKIEGOS DRUGIEGO PEDALA DOSTANIESZ. > DWA GOWNA ZAWSZE LEPIEJ SMIERDZA. > ODBYCIE NIEMYTY. To pewnie odezwał się polski katolik! Odpowiedz Link Zgłoś