Dodaj do ulubionych

Ale --- dopiero ------

30.07.09, 16:53

to ci dopiero ---

Przyzwoity, bezbluzgowy (przynajmniej do południa!) wątek Gilad
Szalit został zlikwidowany. Nie wiem, kto zdecydował, że trzeba go
wywalić. Ale, i to jest dziwne, ta sama osoba zdecydowała, że należy
zachować kretyńskie wymiany inwektyw.

Gratulacje.
Obserwuj wątek
    • spitt Re: Ale --- dopiero ------ 30.07.09, 17:06

Biedna dana sad - Moj post z 40 wpisami tez zniknal ,...
      ===================================================================
      ta sama osoba zdecydowała, że należy zachować kretyńskie wymiany
      inwektyw.
    • off_nick Re: Ale --- dopiero ------ 30.07.09, 17:20
      cepekolodziej napisał:

Była interwencja Perły w tej i innych sprawach na FoM,która to interwencja wylądowała na oślej:

Złośliwość
      • cepekolodziej Re: Ale --- dopiero ------ 30.07.09, 17:32

Zatem wynikałoby - jesli to prawda, że wycinanka kieruje się tylko
        nikiem - że na D33 jest zapis?

Bo to ona była założycielką wątku, przecież?
        • off_nick Re: Ale --- dopiero ------ 30.07.09, 18:04
          cepekolodziej napisał:

Hipotetycznie tak,natomiast należy także rozważyć przypuszczenie,że wątek został *wyklikany* przez usera,któremu nie odpowiadała forma dyskusji,w której okazał się ów user słabszy w sensie argumentowania swojego stanowiska.
          A może po prostu czysta złośliwość jakiegoś marginesu Aquanetowego?
          • cepekolodziej Re: Ale --- dopiero ------ 30.07.09, 18:15
            Wszystko jest możliwe.

Uważam, że ten wątek należałoby przywrócić. Choćby dlatego, że
            zarysowały się w nim wreszcie jakieś poglądy, a nie karykatury
            poglądów.
            • nutka.pl Re: Ale --- dopiero ------ 30.07.09, 18:58
              cepekolodziej napisał:

> Wszystko jest możliwe.
              >
              > Uważam, że ten wątek należałoby przywrócić. Choćby dlatego, że
              > zarysowały się w nim wreszcie jakieś poglądy, a nie karykatury
              > poglądów.

popieram-przywrocic
              ale ja nie mam mocy...ja nie klikam na kasacje
          • vicky17 Re: Ale --- dopiero ------ 30.07.09, 18:52
            off_nick napisała:

> cepekolodziej napisał:
            >
            >
            > Hipotetycznie tak,natomiast należy także rozważyć przypuszczenie,że wątek zosta
            > ł *wyklikany* przez usera,któremu nie odpowiadała forma dyskusji,w której okaza
            > ł się ów user słabszy w sensie argumentowania swojego stanowiska.
            > A może po prostu czysta złośliwość jakiegoś marginesu Aquanetowego?
            >
            >
            >
            >
            no wlasnie ktos sie tu dopiero obudzil bo poleciala dana..a to wyklikiwanie, to
            juz mnie powalilo,zwazywszy kto i jak w administacji w kolece stawal..
            od wielu miesiecy admini tna bez zadnych klikan,tak jak im sie widzi i leca po
            nickach. ja lecialam za dzien dobry a ktos inny ,choc uzywal smietnikowego
            jezyka, dalej wisi.

forum.gazeta.pl/forum/w,654,98249754,98249754,czy_mozna_sie_tu_pytac.html
          • g-48 Re: Ale --- dopiero ------ 30.07.09, 18:56
            Hipotetycznie tak,natomiast należy także rozważyć przypuszczenie,że
            wątek zosta
            > ł *wyklikany* przez usera,któremu nie odpowiadała forma dyskusji,w
            której okaza
            > ł się ów user słabszy w sensie argumentowania swojego stanowiska.
            > A może po prostu czysta złośliwość jakiegoś marginesu Aquanetowego?
            No ten user jest w mojej sygnaturce .Abszti na Moderacji( i nie
            tylko) tez sie chwali ze ma pociag alzheimera i trzesie sie mu
            raczka nad koszem.A wiec koleczko Ereckie sie zamyka.
            • off_nick Re: Ale --- dopiero ------ 30.07.09, 19:03
              margines dał głos...uderz w stół wink

vicky17 30.07.09, 18:52 Odpowiedz

no wlasnie ktos sie tu dopiero obudzil bo poleciala dana..a to wyklikiwanie, to
              juz mnie powalilo,zwazywszy kto i jak w administacji w kolece stawal..
              od wielu miesiecy admini tna bez zadnych klikan,tak jak im sie widzi i leca po
              nickach. ja lecialam za dzien dobry a ktos inny ,choc uzywal smietnikowego
              jezyka, dalej wisi.

g-48 30.07.09, 18:56

No ten user jest w mojej sygnaturce .Abszti na Moderacji( i nie
              tylko) tez sie chwali ze ma pociag alzheimera i trzesie sie mu
              raczka nad koszem.A wiec koleczko Ereckie sie zamyka.
              • dana33 Re: Ale --- dopiero ------ 30.07.09, 19:26
                ale mi sie ego znow podnioslo.... smile

jak widac, stoje koscia w gardle wszystkim: i marginesowi i administracji....
                znaczy sie, niewygodna jestem.... czlowiekowi niewygodnemu, takiemu co pokazuje
                innym rozne takie przekrety, manipulacje, mowi prawde w oczy, takiemu sie buzie
                zamyka... z czasow
                komuny wsadzalo sie do wiezienia... dzisiaj, w wolnej polsce, gdzie na kazdym
                roku krzyczy sie o wolnosci slowa, to sie klika, a "wladza"
                nie czytajac, nie sprawdzajac, wywala...

jak sie nie klika, to wtedy wladza "nie widzi, nie slyszy i nie mowi", czyli
                wateczki pelne scierw, cunts, doop i innych szmat ladnie
                wisza ku chwale forum i ojczyzny... aaa i ku chwale wolnosci rowniez...

jak to mowili juz moi przodkowie: zajd mir gezunt...... big_grin big_grin big_grin
                • dana33 aaaaaaa...... jeszcze cos..... 30.07.09, 19:32
                  przestaje wyklikiwac.... niech sobie to wszystko wisi i niech swiat podziwia...

przestaje rowniez bronic imienia polski.... jak sami o to nie dbacie, jak
                  administracja o to nie dba, to ja napewno nie bede wiecej bronic, wyjasniac,
                  tlumaczyc i opowiadac wszystkim, jaka polska piekna i polacy fajni...

jak to mowi ladne polskie przyslowie, ktore czesto uzywam: jak sobie poscielisz,
                  tak sie wyspisz...
                  • cepekolodziej Re: aaaaaaa...... jeszcze cos..... 30.07.09, 19:40

Mnie też szlag trafił. Tym bardziej, że starałem się wyjaśnić własne
                    stanowisko. Nie skopiowałem, niestety. A liczyłem na dalszy ciąg
                    rozmowy. Wreszcie rozmowy, a nie wrzaskowiska.
                    • dana33 hehehehehehe..... 31.07.09, 13:28
                      ladnie wyklikalliscie pare postow i administracja ladnie przeczyscila watek....
                      ladnie, ale jak zwykle bez sensu...
                      wiec jeszcze raz:

wyjasniles swoje stanowisko.... nie, zeby mi bylo nieznane juz wczesniej.... ale
                      nie potepiles terroru, nie potepiles hamasowskiego traktowania gilada
                      shalita.... o zamordowaniu iranki otworzylec conajmniej 2 watki.... jesli chodzi
                      o gilada, to bylo ci "przykro"...

tak wyglada facet, ktory popiera terror nie krytykujac go nigdy...
                • cepekolodziej Re: Ale --- dopiero ------ 30.07.09, 19:38
                  dana33 napisała:

> wateczki pelne scierw, cunts, doop i innych szmat ladnie
                  > wisza

nie zapominaj o pricks

big_grin
                • nutka.pl Re: Ale --- dopiero ------ 30.07.09, 19:38
                  dana33 napisała:

>... aaa i ku chwale wolnosci rowniez...
                  >

przede wszystkim "ku chwale wolnosci" a nie
                  "rowniez ku chwale"
                  • dana33 Re: Ale --- dopiero ------ 30.07.09, 19:43
                    rowniez ku chwale wolnosci....

ty mnie nie poprawiaj... nikt ci nie udzielil prawa do tego...
                    i po raz ostatni: prosilam pare razy, zeby sie mnie nie czepiala...
                    jesli nie przestaniesz, to jak ja sie zaczne czepiac ciebie, to miejsca sobie
                    nie znajdziesz....
                    wal sie kolezanko, jak to mowisz do innych....
                    • nutka.pl Re: Ale --- dopiero ------ 30.07.09, 19:55
                      dana33 napisała:

> rowniez ku chwale wolnosci....
                      >
                      > ty mnie nie poprawiaj... nikt ci nie udzielil prawa do tego...

ty dana33 nie masz zielonego pojecia chyba co znaczy wolnosc
                      wypowiedzi

> i po raz ostatni: prosilam pare razy, zeby sie mnie nie czepiala...

mozesz prosic az do...jak to czasem mowie-us*anej smierci
                      moze byc i mojej,co jest bardziej prawdopodobne

> jesli nie przestaniesz, to jak ja sie zaczne czepiac ciebie, to
                      miejsca sobie
                      > nie znajdziesz....

czyzbys do tej pory sie nie czepiala? nawet tu i teraz?

> wal sie kolezanko, jak to mowisz do innych....

dobrze,ze dodalas ze 'do innych' a konkretnie do nickow
                      facetow.
                      oni ten jezyk rozumieja,bo od nich sie nauczylam tego 'slangu'
                      meskiego
                      • dana33 Re: Ale --- dopiero ------ 30.07.09, 20:06
                        sluchaj kolezanko szurnieta kompletnie...
                        na tym watku nie tyle czepilam sie ciebie, tylko ci powiedzialam, ze nie masz
                        prawa poprawiania mnie.... jesli uwazasz, ze masz prawo, to razczej ty nie
                        rozumiesz, co to jest wolnosc wypowiedzi...

nie dopisuje sie do zadnego twojego wpisu, jesli on mnie nie tyka,
                        ktore produkujesz praktycznie na kazdym watku, na kazdy temat, z kazdym zerowcem
                        tego forum, i nie tylko tego forum, bo latasz po calym portalu jak kot z
                        pecherzem.... nie zaczynam z toba rozmawiac, bo nie ma z kim i nie ma o czym, to
                        juz dawno stwierdzilam...
                        ale moge.... moge latac za toba i osmieszac twoj kazdy wpis...
                        wiec po prostu wygas mnie i bedzie spokoj....
                        nie wygasisz, nie przestaniesz zwraca mi uwag, poprawiac, prawic filozofie na
                        moj temat, to bede cie osmieszac gdzie cie zauwaze...
                        jak to sie ladnie mowi: doszlam do granicy mojej cierpliwosci i tolerancji...
                        wal sie......
                        • nutka.pl Re: Ale --- dopiero ------ 30.07.09, 20:10
                          dana33 napisała:

> ale moge.... moge latac za toba i osmieszac twoj kazdy wpis...

prosze bardzo-lataj za mna

> wiec po prostu wygas mnie i bedzie spokoj....

nie mam obowiazku sluchac twoich polecen,a grozby...

> nie wygasisz, nie przestaniesz zwraca mi uwag, poprawiac, prawic
                          filozofie na
                          > moj temat, to bede cie osmieszac gdzie cie zauwaze...
                          > jak to sie ladnie mowi: doszlam do granicy mojej cierpliwosci i
                          tolerancji...
                          > wal sie......
                          >

mam napisac gdzie mam twoje grozby?
                          tam gdzie mi kazesz sie walic
                      • off_nick Re: Ale --- dopiero ------ 30.07.09, 20:35
                        nutka.pl napisała:

> ty dana33 nie masz zielonego pojecia chyba co znaczy wolnosc
                        > wypowiedzi
                        > mozesz prosic az do...jak to czasem mowie-us*anej smierci

A jak samopoczucie Twoje w towarzystwie marginesu Aquanetowego?smile

Polecam Tobie modlitwę św.Tomasza z Akwinu:

Panie, Ty wiesz lepiej, aniżeli ja sam, że się starzeje i pewnego dnia będę stary. Zachowaj mnie od zgubnego nawyku mniemania, że muszę coś powiedzieć na każdy temat i przy każdej okazji.

Odbierz mi chęć prostowania każdemu jego ścieżek.

Uczyń mnie poważnym lecz nie ponurym, czynnym, lecz nie narzucającym się.

całość tutaj
                        • nutka.pl Re: Ale --- dopiero ------ 30.07.09, 20:41
                          off_nick napisała:

> Uczyń mnie poważnym lecz nie ponurym, czynnym, lecz nie
                          narzucającym się.
                          >

to moja juz prywata jest smile
                          • dana33 Re: Ale --- dopiero ------ 30.07.09, 21:05
                            nu, ta twoja "prywata" meczy wszystkich naokolo...
                            narzucasz sie nachalnie po prostu kazdemu, w kazdym watku... i to jeszcze
                            zupelnie bez sensu... przy okazji ciagle insynuujac twoje prywatne sprawy....

tyle co do twojej "prywaty"....
                            • nowy_rusek Re: Ale --- dopiero ------ 30.07.09, 23:10
                              juz dawno mialem zapytac nutke ile ona wydaje na wazelinesmile Nikt jej
                              nie chce a ona ciagle wlazi. Wziela by sobie kota na wychowanie to
                              by i samotnosc ja nie meczyla i ludzie by na forum mieli spokuj.)
                              • marouder.eu Re: Ale --- dopiero ------ 30.07.09, 23:19
                                Kota, to ona ma od dawna. Nieleczonego, niestetyuncertain
                              • nutka.pl Re: Ale --- dopiero ------ 31.07.09, 08:53
                                nowy_rusek napisał:

>ludzie by na forum mieli spokuj.)

ano mieliby spokoj,ale jakie mieliby sumienie?
                                • dana33 Re: Ale --- dopiero ------ 31.07.09, 13:29
                                  ty sie kobito zajmij swoim sumieniem..... przestan pouczac innych i niech cie
                                  nie obchodzi sumienie innych ludzi...
                                  twoja pycha i zadufanie powoli dogania rozdetkowe....
                                • nowy_rusek Re: Ale --- dopiero ------ 31.07.09, 20:28
                                  Taka z toba rozmowa.) Ja o twoich wydatkach (na wazeline) a ty o
                                  sumieniu? Ty tylko gadac o sumieniu mozesz a inni go poprostu maja!

Polski kiedys sie naucze. Mam du tego duuuzo czasu a ty juz tak
                                  samotnie bedziesz biegac z wazelina od jednego do drugiegosmile
                                  • nutka.pl Re: masz zapasy wazeliny? 31.07.09, 20:38
                                    nowy_rusek napisał:

> Taka z toba rozmowa.) Ja o twoich wydatkach (na wazeline) a ty o
                                    > sumieniu? Ty tylko gadac o sumieniu mozesz a inni go poprostu maja!
                                    >
                                    > Polski kiedys sie naucze. Mam du tego duuuzo czasu a ty juz tak
                                    > samotnie bedziesz biegac z wazelina od jednego do drugiegosmile

przydadza ci sie.dana33 pod tym wzgledem jest wymagajaca
                                    • nowy_rusek Re: masz zapasy wazeliny? 31.07.09, 20:45
                                      Moze i jest wymagajaca nie wiem. Czy mowisz to z wlasnego
                                      doswiadczenia?

Juz mi sie znudzilas bo widze ze nie ma z toba o czym gadac.
                                    • off_nick Re: masz zapasy wazeliny? 31.07.09, 20:59
                                      nutka.pl napisała:
                                      > przydadza ci sie.dana33 pod tym wzgledem jest wymagajaca

Odpinkol się wreszcie od Dany.

I wykuj to na pamięć:

Panie, Ty wiesz lepiej, aniżeli ja sam, że się starzeje i pewnego dnia będę stary. Zachowaj mnie od zgubnego nawyku mniemania, że muszę coś powiedzieć na każdy temat i przy każdej okazji.

Odbierz mi chęć prostowania każdemu jego ścieżek.

Uczyń mnie poważnym lecz nie ponurym; uczynnym, lecz nie narzucającym się.

• dana33 Re: masz zapasy wazeliny? 31.07.09, 21:04
                                        ona nie moze.....
                                        es wurmt sie... jak to sie mowi... smile
                                        zranione ego... smile

ale podoba mi sie ta modlitwa...
                                        i slowo "odpinkol sie"..... duzo ladniejsze, od tego danutkowego
                                        "wal sie".... smile
                                        • nutka.pl Re: masz zapasy wazeliny? 31.07.09, 21:11
                                          dana33 napisała:

> zranione ego...
                                          >

...jest lepsze od ego przerosnietego

dzieki ci Panie za moje zranienia smile
                                          • dana33 Re: masz zapasy wazeliny? 31.07.09, 21:13
                                            aaaa, to dlatego tak zebrzesz o uwage kazdego, zeby ci to zranione ego
                                            wyzdrowialo????
                                            • nutka.pl Re: masz zapasy wazeliny? 31.07.09, 21:18
                                              dana33 napisała:

> aaaa, to dlatego tak zebrzesz o uwage kazdego, zeby ci to zranione
                                              ego wyzdrowialo????
                                              >

a ty sie pewnie spodziewasz,ze okreslenie "zebrzesz" mnie
                                              obrazi albo dotknie albo wyleczy moje ego
                                            • nutka.pl Re: masz zapasy wazeliny? 31.07.09, 21:36
                                              dana33 napisała:

> aaaa, to dlatego tak zebrzesz...itp.itd.

i zapamietaj.
                                              "ona jest jak ten mur"
                                              ale nie,nie ten wokol Izraela,o nie!
                                              ja powrotu do 'takiego muru'nie chcialam nigdy.
                                              za zadna cene
                                              choc ta cena,ktora zaplacilam za brak wokol mnie takiego muru
                                              nie byla osobiscie wiele mniejsza,a moze indywidualnie nawet wieksza
                                              • dana33 Re: masz zapasy wazeliny? 31.07.09, 21:54
                                                nu i po co ten wpis, danutko?
                                                kogos interesuja tutaj twoje powroty?
                                                a kogo obchodzi jaka cene za co zaplacilas?
                                                ktos sie pytal o to?

sygnaturke mam juz od dlugich miesiecy.... to co cus nagle ci sie zachcialo
                                                wyrazic twoja opinie o tym?
                                                inne sygnaturki sie nie bulwersuja, nie?
                                                nu, mur moj... nie twoj... glowa tez moja, napewno nie twoja...

forum to nie konfesjonal, szanowna....
                                                nudzisz tymi twoimi osobistymi wynurzeniami...
                                                i tymi idiotycznymi niedomowieniami.... czekasz, az ktos poprosi o dokladna
                                                informacje, za co placisz, ile i komu?
                                      • nutka.pl Re: masz zapasy wazeliny? 31.07.09, 21:05
                                        off_nick napisała:

> Odbierz mi chęć prostowania każdemu jego ścieżek.
                                        >

obwiniasz mnie,ze wchodze na 'boskie sciezki'?
                                        • off_nick To jest modlitwa 31.07.09, 21:09
                                          nutka.pl napisała:

> obwiniasz mnie,ze wchodze na 'boskie sciezki'?

Danutko.
                                          Po prostu modlitwa.
                                      • nutka.pl Re: masz zapasy wazeliny? 31.07.09, 21:09
                                        off_nick napisała:

> Uczyń mnie uczynnym, lecz nie narzucającym się.
                                        >

kazdy by chcial tylko takich ludzi spotykac.
                                        ja tez
                                      • marksistowski Jak można jednoczesnie wyciąc wypowiedzi.... 31.07.09, 21:09
                                        .... dyskutanta na 9 rożnych tematow jednoczesnie? Co to jest?
                                        Czy to żydowskie marzenie o zbiorowy gwalcie? Czy tej siwej i
                                        michnikowi syfilytykowi bedę musial osobiscie du*pe skopac? Jak sie
                                        żyda nie bije ,to jarmułka na nim gnije. ha,ha,ha,ha,ha
                                        • pan.scan To dlatego, że byzkałeś już dziuplę, frajerski 31.07.09, 21:26
                                          menelu.
                                          forum.gazeta.pl/forum/w,13,97763258,97765654,Czy_wiecie_kto_to_dendrosexualita_jest_.html

forum.gazeta.pl/forum/w,13,98085647,98190376,a_czy_wiecie_kto_to_jest_dendrofil_.html
                                          • marksistowski Re: To dlatego, że byzkałeś już dziuplę, frajersk 31.07.09, 21:43
                                            Witam panią opornikową vel scumową. Czy pani dużo znajomosci wsrod
                                            dendrosexualistow ma? To zboczenie jest często spotykane wsrod
                                            żydow i arabów. No a pani w arabskich slumsach niemiec mieszka.
                                            O nieszczesie łatwo i ktos moze pani w dziuple konar wepchnąc i nie
                                            zaplacic zwyczajowych 5 euro za usługę.
                • spitt Re: Ale --- dopiero ------ 30.07.09, 21:32

A po polsku umieli ??? - Kilkaset lat w Polsce , mam prawo spytac ,.
                  ===================================================================
                  jak to mowili juz moi przodkowie: zajd mir gezunt......
              • g-48 Re:No nocnikowa 30.07.09, 22:07
                Zawsze robilismy margines na czerwono.No piekna jestes w
                towarzystwie dwoch inteligentnych psow/twoja wypowiedz/ prowadzacych
                na smyczy jedna nie oswojona krowke.
                ludzie.gazeta.pl/off_nick/0,0.html
    • rycho7 niepoprawnosc kiszenia ogorkow w sezonie ogorkowym 30.07.09, 19:08
      cepekolodziej napisał:

> Przyzwoity, bezbluzgowy

Zlikwidowano watek ogorkowy ze wzgledu na nawiazanie do kiszenia sie Ogory.
    • t.o.t.y.l.e Re: Ale --- dopiero ------ 30.07.09, 20:06
      watek nie mial wystarczajaco zrozumienia ze strony gojow dla tragedi i dramatow
      Shalita.Dalsze walkowanie juz bylo tylko kompromitacja dla rzecznikow izraela
      wiec go wiklikali.

Ja zaloze nastepny zaraz.
    • marouder.eu Re: Ale --- dopiero ------ 30.07.09, 22:02
      Gdzies czytalem, ze portale wynajmuja firmy wyposazone w gownazerie studencka,
      ktora to gownazeria jako podnajety moderator tnie podlug wytycznych danego portaluuncertain
      To ci dopiero prawdziwie khoojowa sprawa by byla prosze panauncertain
      • cepekolodziej Re: Ale --- dopiero ------ 31.07.09, 08:31

To już by było kompletne dno. Staram się tu poważnie rozmawiać, przynajmniej z niektórymi. Niezawsze wychodzi, fakt. I pewnie nieraz z mojej winy.

Ale być na łasce jakichś niedouczonych chłystków, którzy nawet pojęcia nie mają, że pewne rozmowy toczą się tu od pięciu, nawet sześciu lat?

https://www.dziennik.pl/files/archive/00231/FR_712858_45999214_231146g.jpg
        • nutka.pl Re: Ale --- dopiero ------ 31.07.09, 09:11
          cepekolodziej napisał:

>
          > To już by było kompletne dno. Staram się tu poważnie rozmawiać,
          przynajmniej z niektórymi. Niezawsze wychodzi, fakt. I pewnie nieraz
          z mojej winy. Ale być na łasce jakichś niedouczonych chłystków,
          którzy nawet pojęcia nie mają, że pewne rozmowy toczą się tu od
          pięciu, nawet sześciu lat?
          >
          >

znam takiego podobnego 'niedouczonego chlystka'
          podoba mi sie ten pomysl smile
    • perla ja tam też się wpisałem 31.07.09, 10:49
      ale przedstawiłem problem trochę inaczej. Ciekaw byłem zdania dany33. Ale ktoś
      doszedł do wniosku, że wie lepiej od nas czy możemy pogadać sobie czy też nie
      właśnie.
      • dana33 Re: ja tam też się wpisałem 31.07.09, 13:32
        administracja buja nie z tej ziemi.... niby nie czytaja, tylko reaguja na
        kosz... bo niby czasu nie maja na czytanie wszystkiego... ale widac czarno na
        bialym, jak to przeczyscili ten watek.... chociaz bluzgow dalej nie ma....
        nu, ale jasne juz nie od dzisiaj, ze czytaja, wycinaja, a przede wszystkim sami
        nie trzymaja sie punktow netykiety i regulaminu, ktore sami postawili...
        • wolna444 Re: ja tam też się wpisałem 31.07.09, 14:35
          dana33 napisała:

> nie trzymaja sie punktow netykiety i regulaminu, ktore sami
          postawili...

postaw i ty wreszcie swojemu staremu ... regulamin - beczko loju.
          sama wyklikuje a najwiecej szczeka, lapac zlodzieja ! krzyczy
          zlodziejka...
          • off_nick Re: ja tam też się wpisałem 31.07.09, 15:26
            wolna444 napisała:

A Ty w taki gorąc popijasz?
            Zobaczysz,że to się źle skończy suspicious
            • wolna444 Re: ja tam też się wpisałem 31.07.09, 16:03
              off_nick napisała:

> wolna444 napisała:
              >
              >
              > A Ty w taki gorąc popijasz?
              > Zobaczysz,że to się źle skończy suspicious
              >
              glodnemu chleb na mysli a tobie alkoholiczko alkohol ...
              daj lepiej kundlom swoim wody jak tak goraco.

Ps. wlasnie jestem przy pakowaniu, wiec zegnam panstwa na 2
              tygodnie - zegnam PANSTWA powtarzam - parchate i chalaciarze
              niech do siebie nie biora big_grin
              • off_nick Re: ja tam też się wpisałem 31.07.09, 16:15
                wolna444 napisała:

Ooooooo,na detoksie jesteś?
                Nareszcie poszłaś po rozum do głowy suspicious
                • marksistowski A mnie wycieto wszystkie moje wypowiedzi..... 31.07.09, 20:49
                  .....jakie zamiescilem na rożne tematy w dniu dzisiejszym!!!!!
                  Wszystkie były nieprawomyslne? Czy tez jest to dintojra gownianego
                  sanhedrynu gownianej gazety? Walcie sie w swoje obrzezane penisy
                  bydlaki. ha,ha,ha,ha,ha

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka