gini 26.12.03, 16:47 Moga mnie dzis zabanowac, moga zawirusowac komputer, i nic mi nie bedzie. To co moglam stracic w realu, okazalo sie NAJWAZNIEJSZE!!!! Wszystkie forumowe przyjaznie, posty watki to nic, najwazniejszy jest real i juz!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
miltonia Re: Real jest najwazniejszy !!!!!!!!!!! 26.12.03, 16:49 Ooo, ale mialas przezycia, no, no. Nie to co inni jedli, pili, jedli, pili, itd. Odpowiedz Link Zgłoś
gini Re: Real jest najwazniejszy !!!!!!!!!!! 26.12.03, 16:50 Jadlam i pilam tyz , a co!!! Odpowiedz Link Zgłoś
miltonia Re: Real jest najwazniejszy !!!!!!!!!!! 26.12.03, 16:51 To co to jest to NAJWAZNIEJSZE? Moglabys zdradzic? Odpowiedz Link Zgłoś
gini Re: Real jest najwazniejszy !!!!!!!!!!! 26.12.03, 16:52 Spytaj kto jest najwazniejszy to Ci odpowiem. Odpowiedz Link Zgłoś
miltonia Re: Real jest najwazniejszy !!!!!!!!!!! 26.12.03, 16:53 To kto jest najwazniejszy? Odpowiedz Link Zgłoś
gini Re: Real jest najwazniejszy !!!!!!!!!!! 26.12.03, 16:55 Glupie pytanie.Wiadomo, ze ja, a po mnie tylko POTOP!!! Odpowiedz Link Zgłoś
miltonia Re: Real jest najwazniejszy !!!!!!!!!!! 26.12.03, 16:58 Jak wiadomo, to po co chcialas, zebym sie pytala? Odpowiedz Link Zgłoś
gini Re: Real jest najwazniejszy !!!!!!!!!!! 26.12.03, 17:00 Zebym mogla odpowiedziec, . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: e_rider Eee... Dla mnie ważniejszy jest Manchester Utd. ;) IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 26.12.03, 17:01 Odpowiedz Link Zgłoś
gini Re: Eee... Dla mnie ważniejszy jest Manchester Ut 26.12.03, 17:01 Bo sie nie znasz i tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
miltonia Re: Eee... Dla mnie ważniejszy jest Manchester Ut 26.12.03, 17:02 Tez sie nie znam. Co to jest ten Manchester Ut? Odpowiedz Link Zgłoś
gini Re: Eee... Dla mnie ważniejszy jest Manchester Ut 26.12.03, 17:04 Guma do zucia amerykanska.Wszystko musze Ci mowic. Odpowiedz Link Zgłoś
miltonia Re: Eee... Dla mnie ważniejszy jest Manchester Ut 26.12.03, 17:15 To dlaczego ten ktos, co go nie znam, napisal, ze ta guma dlan wazniejsza jest od realu? Jakas nierealna ona, czy co? Odpowiedz Link Zgłoś
gini Re: Eee... Dla mnie ważniejszy jest Manchester Ut 26.12.03, 17:16 Tu jest FA musisz spytac co autor mial na mysli. Odpowiedz Link Zgłoś
miltonia Re:Miltonia !!! 26.12.03, 17:33 gini napisała: > Lubisz lwy? Aha, a co? Odpowiedz Link Zgłoś
pollak Re: Eee... Dla mnie ważniejszy jest Manchester Ut 26.12.03, 17:30 gini napisała: > Tu jest FA musisz spytac co autor mial na mysli. Nienienie! Tu jest FA i tu się walczy! Odpowiedz Link Zgłoś
pollak Można też inaczej powiedzieć 26.12.03, 17:32 pollak napisał: > gini napisała: > > > Tu jest FA musisz spytac co autor mial na mysli. > > > Nienienie! Tu jest FA i tu się walczy! Tu jest FA i tu się łowi tolerantów. Odpowiedz Link Zgłoś
gini Re: Można też inaczej powiedzieć 26.12.03, 17:35 Przepraszam Pollak zlowiles mnhie na kraju a, nie na FA.Przyszlam juz jakby troszke mniej tolerancyjna. Odpowiedz Link Zgłoś
pollak Re: Można też inaczej powiedzieć 26.12.03, 17:48 gini napisała: > Przepraszam Pollak zlowiles mnhie na kraju a, nie na FA.Przyszlam juz jakby > troszke mniej tolerancyjna. Hiehiehiehie Ale już Hania coś się wymknęła (tak jakby) .... Odpowiedz Link Zgłoś
gini Re: Można też inaczej powiedzieć 26.12.03, 17:58 sprytniejsza widac ode mnie. chlip, chlip, chlip... Odpowiedz Link Zgłoś
bimi Re: Real jest najwazniejszy !!!!!!!!!!! 26.12.03, 18:29 gini napisała: > Moga mnie dzis zabanowac, moga zawirusowac komputer, i nic mi nie bedzie. > To co moglam stracic w realu, okazalo sie NAJWAZNIEJSZE!!!! > Wszystkie forumowe przyjaznie, posty watki to nic, najwazniejszy jest real i > juz!!! Napiłaś się, czy co? Odpowiedz Link Zgłoś
gini Re: Real jest najwazniejszy !!!!!!!!!!! 26.12.03, 18:39 bimi napisał: > gini napisała: > > > Moga mnie dzis zabanowac, moga zawirusowac komputer, i nic mi nie bedzie. > > To co moglam stracic w realu, okazalo sie NAJWAZNIEJSZE!!!! > > Wszystkie forumowe przyjaznie, posty watki to nic, najwazniejszy jest real > i > > juz!!! > > Napiłaś się, czy co? Alez wcale nie, stwierdzam fakt i tyle. A Ty masz inne zdanie? Odpowiedz Link Zgłoś
bimi Re: Real jest najwazniejszy !!!!!!!!!!! 26.12.03, 18:50 gini napisała: > Alez wcale nie, stwierdzam fakt i tyle. > A Ty masz inne zdanie? Myślę, że pisanie na forum to też swego rodzaju real. No bo w końcu forum to nie jest program komputerowy, ani gierka, która gada z Tobą sama z siebie - gadasz z prawdziwymi ludźmi. I nawet jeśli używają kilku róźnych nicków, podają się za prezydenta, albo zmieniają sobie płeć, to jednak ciągle są prawdziwi. A że zazwyczaj kłamią? No cóż... Czyż nie na tym polega real? Odpowiedz Link Zgłoś
bimi Re: Real jest najwazniejszy !!!!!!!!!!! 26.12.03, 19:03 Choć oczywiście nie da się ukryć, że jeden kumpel z reala jest pewnie więcej wart niż wszyscy przyjaciele z tego forum. Głównie dlatego, że o tym pierwszym wie się, iż na pewno istnieje Odpowiedz Link Zgłoś
gini Re: Real jest najwazniejszy !!!!!!!!!!! 26.12.03, 19:33 Cos jeszcze Bimi w realu mozesz spojrzec czlowiekowi w oczy, mozesz uscisnac reke, obserwowac reakcje, wreszcie co najwazniejsze mozesz dac po buzi, w razie koniecznosci... Odpowiedz Link Zgłoś
bimi Re: Real jest najwazniejszy !!!!!!!!!!! 26.12.03, 19:46 gini napisała: > Cos jeszcze Bimi w realu mozesz spojrzec czlowiekowi w oczy, mozesz uscisnac > reke, obserwowac reakcje, wreszcie co najwazniejsze mozesz dac po buzi, w razie > koniecznosci... Też racja. No i mozesz też dać buzi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jozef Zawadzki Rozumiesz teraz ze wasze forumowe wojny IP: 5.2.* / *.cu.edu.tr 26.12.03, 19:09 to smieszne zabawy na poziomie nastolatkow? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: e_rider Real - szmaty!!! Red Devils są najlepsi!!!!!! :))) IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 26.12.03, 19:52 Barca też może być!!! Odpowiedz Link Zgłoś
abstrakt2003 gini co ci się stało? 26.12.03, 22:15 nie chciało mi się pisać ale ciekawość zwyciężyła. Czego ty się opiłaś? Wiadomo że real to życie a sieć to złudzenie ale żeby robic z tego taką chece! Odpowiedz Link Zgłoś
bimi Re: gini co ci się stało? 26.12.03, 22:17 abstrakt2003 napisał: > nie chciało mi się pisać ale ciekawość zwyciężyła. > Czego ty się opiłaś? > Wiadomo że real to życie a sieć to złudzenie ale żeby robic z tego taką chece! to już było Odpowiedz Link Zgłoś