d_nutki 24.08.09, 10:20 ... wczoraj PO 22 do dzis do 8-mej czy tylko u mnie? a jaki powod? jaka przyczyna? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
d_nutki Re: brak wpisow od.... 24.08.09, 13:52 wolna444 napisała: > film ci sie urwal ... > dzieki za reakcje Odpowiedz Link Zgłoś
cyniol Re: brak wpisow od.... 24.08.09, 13:56 byly wpisy, tylko Zydzi na nocnym dyzurze wyklikali Odpowiedz Link Zgłoś
d_nutki Re: brak wpisow od.... 24.08.09, 13:58 cyniol napisał: > byly wpisy, tylko Zydzi na nocnym dyzurze wyklikali cyniol,a mozesz mi bprzyblizyc czy Zyd=zyd? Odpowiedz Link Zgłoś
cyniol Re: brak wpisow od.... 24.08.09, 15:07 d_nutki napisała: > > cyniol,a mozesz mi bprzyblizyc czy Zyd=zyd? Jeden diabel Odpowiedz Link Zgłoś
d_nutki Re: brak wpisow od....rozeznanych w temacie ? 24.08.09, 18:49 cyniol napisał: > d_nutki napisała: > > > > cyniol,a mozesz mi przyblizyc czy Zyd=zyd? > > Jeden diabel a POlak KATolik? to nie to samo co Polak chrzescijanin? tez jeden diabel? Odpowiedz Link Zgłoś
szach0 _____ma chamstwo czelność- kto ich TAK wytresował? 24.08.09, 14:48 Oczom włąsnym nie daje wiary...momentami... . gdybym się...NA WŁĄSNEJ SKÓRZE NIE PRZEKONAŁ DO JAKIEGO STOPNIA PODŁOSCI ZDOLNI SĄ WYEDUKOWANI W "KONKRENCJI" NA "WOLNYM RyNKU" ... W ŻYCIU BYM NIKOMU NIE UWIERZYŁ!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
szach0 _NnieZALEŻnie od stanowiska nie wiem jak wysokiego 24.08.09, 14:51 łże TAKI patrzac PROSTO W OCZY ...choc każdy widzi, zę jest inaczej! Skąd się yo u NICH bierze?...jestem za stary zeby móc sobie samemu to wytłumaczyć... Moze ktoś z Was wie?...nie maja wstydu? Sumienia? zasad żadnych nie znali? nie przekonali sie że zło wraca? Odpowiedz Link Zgłoś
szach0 ________________TUPET_________por ażajacy!_______ 24.08.09, 14:57 __dla___ludzi nienawykłych do swiństw i podchodów_________ Pisze taki pytania obelżywe bez najmniejszego pretekstu... pod adresem zmarłych bardzo dawno rodziców... ... dla potrzeb jakiejś bieżącej bzdurnej dyskusji... PO CZYM DODAJE ZE NIE WIERZY W MOJE ODPOWIEDZI ... oszczerczo oskarżając jakobym był "notorycznym kłamcą" ...tak sie broni w sporze merytorycznym metodą czarnego PR - sprawdzonego jak na psach - na Polakach w ostatnich wyborach i na koniec twierdzi, ________że mnie nie obraziŁ_______ nikt mu uwagi nie zwróci? na taką brzydką przypadłosć braku minimum honoru? Odpowiedz Link Zgłoś