vicky17 29.08.09, 02:23 co to spac nie moga..cos na skolatane dusze i ku pokrzepieniu serc. www.youtube.com/watch?v=t894eGoymio&feature=related Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marouder.eu A powiedz ty mnie Vickulec.. 29.08.09, 02:43 ..jak ty to wew sobie laczysz, nienawisc do "humanistow" z potrzeba sluchania dobrej muzyki, niechec do Zydow, ktorzy jak nikt inny byli godni wspolczucia ze wzgledu na praktyki panstw i europejskich wladcow wobec nich z sympatia dla islamu, ktory jest religia upiorna, wymuszajaca, a przy tym chaotyczna jesli idzie o interpretacje tekstow zrodlowch..Vickulec zdaje sobie sprawe ile szkol myslenia o islamie, szkol najzupelniej liberalnych upadlo przed, po i w trakcie pochodu wahabbityzmu przez swiat islamski? Odpowiedz Link Zgłoś
vicky17 nie piernicz marudny 29.08.09, 02:56 marouder.eu wypierniczyl bzdety nocne: > ..jak ty to wew sobie laczysz, nienawisc do "humanistow" z potrzeba sluchania > dobrej muzyki,? alez ja lubie humanistow,szczegolnie tych ktorzy wiedza co mowia i niebanalnie mysla..a wrecz uwielbiam flecistow,polecam pojsc na koncert najlepszego..warty jest kazdych pieniedzy. www.youtube.com/watch?v=lZIDzoTAh8I Odpowiedz Link Zgłoś
d_nutki Re: nie piernicz marudny 29.08.09, 08:34 vicky17 napisała: > alez ja lubie humanistow,szczegolnie tych ktorzy wiedza co mowia i niebanalnie mysla.. powinnas wiec mnie lubic ) >a wrecz uwielbiam flecistow,polecam pojsc na koncert najlepszego..warty jest kazdych pieniedzy. > w/g zasady -krolestwo za konia? czy raczej... 'po nas chocby potop'? Odpowiedz Link Zgłoś
d_nutki Re: A powiedz ty mnie Vickulec.. 29.08.09, 08:22 tez jestem ciekawa jej odpowiedzi,chociaz...znam wielu antysemitow,ktorzy nie maja klopotow z laczeniem odbioru Kultury nienawistnych sobie nacji.takich spotkasz na peczki wszystkich dniach tzw. kultury zydowskiej. Odpowiedz Link Zgłoś
vicky17 Re: A powiedz ty mnie Vickulec.. 29.08.09, 14:41 d_nutki napisała: > tez jestem ciekawa jej odpowiedzi,chociaz...znam wielu > antysemitow,ktorzy nie maja klopotow z laczeniem odbioru Kultury > nienawistnych sobie nacji.takich spotkasz na peczki wszystkich > dniach tzw. kultury zydowskiej. z ust mi wyjelas to zdanie bo nawet na tych forach niektorzy filo i semici po kolejnym wbiciu w piach tysiecy ludzi leca sluchac muzyki,ktora sie wrecz rozkoszuja. jak mozna polaczyc w sobie chec mordowania jednego czlowieka z checia sluchania czy ogladania rzeczy,ktore inny geniusz ludzki wytowrzyl? Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: A powiedz ty mnie Vickulec.. 29.08.09, 15:20 z latwoscia, rochellinska.... ja dzien w dzien, po wbiciu w piach okolo 100 niemowlakow arabskich slucham sobie requiem mozartowskie.... pasuje nie? Odpowiedz Link Zgłoś