wkkr 29.08.09, 13:47 www.youtube.com/watch?v=E9PnPjp6iSc&feature=related Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marouder.eu I co, dumny jestes? 29.08.09, 13:54 Mnie dla przykladu bierze nielichy wqrw. 200 tys. ludzi w 2 miesiace do piachu, nie liczac zabitych po stronie niemieckiej...nie czujesz, jakie to chore? Odpowiedz Link Zgłoś
amamit Re: I co, dumny jestes? 29.08.09, 14:05 sami powstancy dosc krytycznie oceniaja ten zryw... 200.000 zabitych to ofiary cywilne (gorna przyjmowana przez historykow granica)... trzeba dodac do tego kilkanascie tysiecy zolnierzy... Niemcy - 26 tysiecy zolnierzy... miasto leglo w gruzach... a jednak ja bede o nich pamietac Panie M. Odpowiedz Link Zgłoś
wkkr M nie jest w stanie zrozumieć 29.08.09, 14:09 www.youtube.com/watch?v=LKkS2PFdsGA&feature=related Odpowiedz Link Zgłoś
wkkr Re: M nie jest w stanie zrozumieć 29.08.09, 14:18 amamit napisała: > ??? marudny to człowiek który nie jest w stanie pojąć czym jest ojczyzna. on ojczyzny nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś
amamit Re: M nie jest w stanie zrozumieć 29.08.09, 14:19 a z ciebie ojczyzna jest dumna... Odpowiedz Link Zgłoś
wkkr Re: M nie jest w stanie zrozumieć 29.08.09, 14:22 amamit napisała: > a z ciebie ojczyzna jest dumna... ============ To nie jest kwestia dumy. Zresztą, to ja moge być dumny z mojej ojczyzny (i jestem) A cóż moze marudny? Z czego on może być dumny? Odpowiedz Link Zgłoś
wkkr Re: M nie jest w stanie zrozumieć 29.08.09, 14:23 amamit napisała: > oj jaki ty durny! ====================== Widzę że trafiłem w sedno. Odpowiedz Link Zgłoś
marouder.eu Ty nawet, gdybys sie o samosedno otarl.. 29.08.09, 14:34 ..i tak bys w nie trafil Piewca smierci miasta i jego mieszkancow! Odpowiedz Link Zgłoś
vicky17 Re: Ty nawet, gdybys sie o samosedno otarl.. 29.08.09, 14:38 marouder.eu napisał: > ..i tak bys w nie trafil > Piewca smierci miasta i jego mieszkancow! odwrotnie..czesc tym,ktorzy nie poddali sie wrogowi i woleli umrzec walczac niz zyc pod butem. tacy jak ty slinia sie zawsze pod cudzym butem,omdlewajac na widok obcych kultur glosno krzyczac na temat patriotyzmu. Odpowiedz Link Zgłoś
marouder.eu Nu, wiadomo niby wszystkim, zes durna.. 29.08.09, 14:41 ...a tu na dodatek wylazi z ciebie jakas ludozerka Odpowiedz Link Zgłoś
vicky17 Re: Nu, wiadomo niby wszystkim, zes durna.. 29.08.09, 14:47 marouder.eu napisał: > ...a tu na dodatek wylazi z ciebie jakas ludozerka pochwal prawdziwa polska kulture przy dzwiekach klezmerowskiej muzyki a potem idz sie pokiwac oczerniajac powstancow,bo oni sie niestety nie kiwali a wiec nie byli patriotami polskimi. Odpowiedz Link Zgłoś
marouder.eu Wy in gremio jestescie ludozerczy:) 29.08.09, 14:53 Caly Okraglak dzien za dniem nie zajmuje sie niczym innym, tylko liczeniem trupow polskich, zydowskich i arabskich. Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: Nu, wiadomo niby wszystkim, zes durna.. 29.08.09, 15:05 faktow rochellinska, zmienic nie mozesz.... zydowska muzyka klezmerska jest czescia kultury polskiej, tak samo jak polscy zydzi sa czescia spoleczenstwa polskiego... nie podskakuj tyle, bo ci lakierek z paznokietkow opadnie... Odpowiedz Link Zgłoś
d_nutki Re: Nu, wiadomo niby wszystkim, zes durna.. 29.08.09, 15:10 do 'siwej'. prosze kasowac wszystkie wpisy ze slowami uwazanymi za obrazliwe ad personam Odpowiedz Link Zgłoś
d_nutki Re: Nu, wiadomo niby wszystkim, zes durna.. 29.08.09, 15:11 d_nutki napisała: > do 'siwej'. > prosze kasowac wszystkie wpisy ze slowami uwazanymi za obrazliwe ad personam ------------------------- nie ma obowiazku odpowiadania-poki co Odpowiedz Link Zgłoś
off_nick Re: Nu, wiadomo niby wszystkim, zes durna.. 29.08.09, 15:13 d_nutki napisała: Nie znasz zasad kapusiu? Uwaga: posty, wątki do wycięcia itp. prosimy zgłaszać na forum@agora.pl Odpowiedz Link Zgłoś
d_nutki Re: Nu, wiadomo niby wszystkim, zes durna.. 29.08.09, 15:18 off_nick napisała: > Nie znasz zasad kapusiu? a ty znasz zasady dzialania z otwarta przylbica? > Odpowiedz Link Zgłoś
d_nutki Re: Nu, wiadomo niby wszystkim, zes durna.. 29.08.09, 15:12 dana33 napisała: > faktow rochellinska, zmienic nie mozesz.... zydowska muzyka klezmerska muzyka bez kultury? Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: Nu, wiadomo niby wszystkim, zes durna.. 29.08.09, 15:03 ona wielka patriotka, co to pisze, jak to do niej w hameryce "ten slaski smrod" dochodzi.... Odpowiedz Link Zgłoś
d_nutki Re: Nu, wiadomo niby wszystkim, zes durna.. 29.08.09, 15:13 dana33 napisała: > ona wielka patriotka, co to pisze, jak to do niej w hameryce "ten slaski smrod" dochodzi.... ============================== wachasz "ten smrod" na slasku czy w gazie? Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: Nu, wiadomo niby wszystkim, zes durna.. 29.08.09, 15:27 a ty co sie wtracasz, danutko? o tobie pisalam? myslisz, ze tylko sie O tobie tutaj pisze? albo tylko DO ciebie? az taka wazna nie jestes... to bylo do rochellinskiej... ona wacha ten "slaski smrod" u siebie... ja nie czuje u mnie zadnego smrodu.... DOszlo TEraz CZy TEz NIe? Odpowiedz Link Zgłoś
pozarski Re: Nu, wiadomo niby wszystkim, zes durna.. 29.08.09, 15:39 dana33 napisała: > a ty co sie wtracasz, danutko? o tobie pisalam? myslisz, ze tylko sie O tobie > tutaj pisze? albo tylko DO ciebie? az taka wazna nie jestes... > > to bylo do rochellinskiej... ona wacha ten "slaski smrod" u siebie... > ja nie czuje u mnie zadnego smrodu.... DOszlo TEraz CZy TEz NIe? Najgorzej,kiedy w jednym watku biora udzial obie idiotki. Powinno sie im zakazac wspolnego wystepu albo zakladac 2 blizniacze watki: jeden dla rachci, a drugi dla nutki.pl.)) Odpowiedz Link Zgłoś
marouder.eu otoz to, wlasnie! 29.08.09, 15:41 Obiedwie naraz! Nu, koszmar Jakby jeszcze Motorowna dolaczyla..strach nawet pomyslec! Odpowiedz Link Zgłoś
d_nutki Re: otoz to, wlasnie! 29.08.09, 15:43 marouder.eu napisał: > Obiedwie naraz! Nu, koszmar ostrzegalam wylaczam ciebie Odpowiedz Link Zgłoś
d_nutki Re: Nu, wiadomo niby wszystkim, zes durna.. 29.08.09, 15:41 dana33 napisała: >DOszlo TEraz CZy TEz NIe? to jest otwarte forum i nie ty dyktujesz tego forum zasady. DOszlo?! Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: Nu, wiadomo niby wszystkim, zes durna.. 29.08.09, 15:58 a ja ci gdzies cos dyktowalam danutko?????? ja ci bardzo uprzejmie wyjasnilam, ze post byl do rochlliny, a nie do ciebie... i rownie uprzejmie ci odpowiedzialam, ze u mnie zadnego smrodu nie czuc, bos sie tak "inteligentnie" zapytala.... DOszlo? nie? nu, bozi ci poskapila.... ta zydowska, oczywiscie... Odpowiedz Link Zgłoś
d_nutki Re: Nu, wiadomo niby wszystkim, zes durna.. 29.08.09, 16:02 dana33 napisała: > ja ci bardzo uprzejmie wyjasnilam, to u ciebie okreslenie "uprzejmie" tak wyglada? dobrze wiedziec Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: Nu, wiadomo niby wszystkim, zes durna.. 29.08.09, 16:15 nu, juz postep, ze dochodzi, nawet jak powoli.... i nastepny postep, ze przestalas cos bredzic o dyktowaniu... a teraz mnie wygas, danutko.... a najlepiej to wygas siebie i oszczedz czytania twoich bredni... Odpowiedz Link Zgłoś
d_nutki Re: Nu, wiadomo niby wszystkim, zes durna.. 29.08.09, 16:20 dana33 napisała: > a najlepiej to wygas siebie i oszczedz czytania twoich bredni ... ta prosbe spelnie-teraz pisz wiec dalej na berdyczow Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: Nu, wiadomo niby wszystkim, zes durna.. 29.08.09, 19:53 wygasilas sie, danutko??? jezuuuuuu...... to chyba kieliszeczek z tej okazji wypije... Odpowiedz Link Zgłoś
d_nutki Re: Nu, wiadomo niby wszystkim, zes durna.. 30.08.09, 07:28 dana33 napisała: > jezuuuuuu...... to chyba kieliszeczek z tej okazji wypije... nie wzywaj panaboga nadaremno,choc ty ateistka i ci wogole nie przystoi.a wracajac do spraw technik wizyjnych... 100 lat w zdrowiu,szczesciu i pokoju-jesli rzeczywiscie kieliszeczek wypijesz Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: Nu, wiadomo niby wszystkim, zes durna.. 30.08.09, 10:51 ty mnie przestan wychowywac, danutko.... ja juz duza dziewczynka... dobrze, ze nie wypilam, bo jak widze, nie wygasilas sie... znow puste slowka.... Odpowiedz Link Zgłoś
d_nutki Re: Nu, wiadomo niby wszystkim, zes durna.. 30.08.09, 11:04 dana33 napisała: > bo jak widze, nie wygasilas sie... wygasilam na kilka godzin z nocka wlacznie,a teraz mam cie "na siwo" > znow puste slowka.... to po co czytasz? nie szkoda ci twojego czasu? bo o moj to pewnie nie dbasz a co do 'wychowywania', to mam taka osobnicza ceche,ze w kontaktach interpersonalnych nie jestem obojetna na skrzywienia roznego rodzaju,nie tylko u siebie,choc od siebie zaczynam...od pewnego czasu Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: Nu, wiadomo niby wszystkim, zes durna.. 30.08.09, 11:35 danutko..... ty nigdy nie zaczynasz OD siebie..... ty zaczynasz i konczyc O sobie.... nu, mozesz miec te swoje cechy, ale wychowywac mnie nie bedziesz... Odpowiedz Link Zgłoś
amamit Re: Ty nawet, gdybys sie o samosedno otarl.. 29.08.09, 15:23 vicky17 napisała: > marouder.eu napisał: > > > ..i tak bys w nie trafil > > Piewca smierci miasta i jego mieszkancow! > > odwrotnie..czesc tym,ktorzy nie poddali sie wrogowi i woleli umrzec walczac niz > zyc pod butem. tacy jak ty slinia sie zawsze pod cudzym butem,omdlewajac na > widok obcych kultur glosno krzyczac na temat patriotyzmu. nikt nie wolal umrzec... nie dlatego zostaje sie zolnierzem... slow brak vickulec... nastepna durna... Odpowiedz Link Zgłoś
d_nutki Re: Ty nawet, gdybys sie o samosedno otarl.. 30.08.09, 07:29 amamit napisała: > nastepna durna... no coz...i vice versa...a niech tam...co mam sobie zalowac Odpowiedz Link Zgłoś
amamit Re: Ty nawet, gdybys sie o samosedno otarl.. 30.08.09, 09:43 to bylo do vickulca Danka... ale jesli sobie zyczysz... Odpowiedz Link Zgłoś
amamit Re: M nie jest w stanie zrozumieć 29.08.09, 15:12 wkkr napisał: > amamit napisała: > > > oj jaki ty durny! > ====================== > Widzę że trafiłem w sedno. tak... jak kula w plot. durak. Odpowiedz Link Zgłoś
wkkr Trzeba mieć ojczyznę 29.08.09, 14:07 by zrozumieć sens takiego czynu. PS Z dedykają dla takich jak ty. www.youtube.com/watch?v=nCVROd6n_8g&feature=related Odpowiedz Link Zgłoś
amamit Re: Trzeba mieć ojczyznę 29.08.09, 14:11 przesadzasz... bijesz nie w ten dzwon... patriotyzm to nie tylko pragnienie oddania zycia... powstanie nie doprowadzilo do niczego innego... zgineli ludzie, zginelo miasto... Czesc poleglym, honor tym co przezyli... o to mi caly czas chodzi... i o nic wiecej... Odpowiedz Link Zgłoś
wkkr Re: Trzeba mieć ojczyznę 29.08.09, 14:15 Nie chodzi o patriotyzm tylko przypomnienie pewnego wydarzenia. Najwyraźniej niektórym brak elementarnej kultury. Odpowiedz Link Zgłoś
amamit Re: Trzeba mieć ojczyznę 29.08.09, 14:16 co to ma z kultura wspolnego...? Odpowiedz Link Zgłoś
amamit Re: Trzeba mieć ojczyznę 29.08.09, 14:18 twoje zawolanie "trzeba miec ojczyzne" swiadczy o jej braku... tej elementarnej kultury... Odpowiedz Link Zgłoś
wkkr Re: Trzeba mieć ojczyznę 29.08.09, 14:21 amamit napisała: > twoje zawolanie "trzeba miec ojczyzne" swiadczy o jej braku... tej elementarnej > kultury... ========================= Mam się certolic z takim bufome jak marudny? Wlazł do wątku z buciorami i jeszcze mam go za to pogłaskać? Taki jak on knutem nalezy traktować! Odpowiedz Link Zgłoś
marouder.eu Re: Trzeba mieć ojczyznę 29.08.09, 14:37 Takich piewcow absurdalnej tragedii nalezy traktowac z kopa, moj drogi.. Odpowiedz Link Zgłoś
marouder.eu Gornolotne lgarstwo.. 29.08.09, 14:31 Ojczyzny nie mierzy sie trupami poleglych i zameczonych, baranie! Odpowiedz Link Zgłoś
wkkr Re: Gornolotne lgarstwo.. 29.08.09, 19:51 marouder.eu napisał: > Ojczyzny nie mierzy sie trupami poleglych i zameczonych, baranie! ============== Trollu! Nawet nie zadałeś sobie trudu by zajarzyć czego wątek dotyczty! Ty zwyczajnie nie masz pojęcia o czym to jest! Czego dotyczy data podana w tytule! Co chciałem na forum przypomnieć! Nie! Ciebie to gó... obchodzi! Ty chcesz się tylko ponawalać! Biorac pod uwagę cały aspekt sprawy, poświęcenie i ofiarę tych którzy wtedy walczyli musze stwierdzić, że: Godzien jesteś najwyższej pogardy! Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: I co, dumny jestes? 29.08.09, 15:09 znow zly dzien, danutko??? a dlaczego to marudzinski ma byc dumny z masady? on zyd? albo rzymianin? ty dzien w dzien wymyslasz takie bajeczki? Odpowiedz Link Zgłoś
wkkr Re: I co, dumny jestes? 30.08.09, 15:35 dana33 napisała: > znow zly dzien, danutko??? > a dlaczego to marudzinski ma byc dumny z masady? on zyd? albo rzymianin? ================ To człowiek bez ojczyzny jest.... On nie jest w stanie pojąć czym dla Żydów jest Massada, Powstanie w Gettcie czy wojna 1948 tak jak nie jest w stanie pojąć czym dla Polaków jest cała seria powstań oraz buntów przeciw komunizmowi. Odpowiedz Link Zgłoś
vicky17 Re: I co, dumny jestes? 29.08.09, 14:36 marouder.eu napisał: > Mnie dla przykladu bierze nielichy wqrw. 200 tys. ludzi w 2 miesiace do piachu, > nie liczac zabitych po stronie niemieckiej...nie czujesz, jakie to chore? no najbardziej cie bola chyba te trupy niemieckie..faktycznie straszne. ciekawe,ze powstanie bylo chore a wojny izraelskie juz chore nie sa. Odpowiedz Link Zgłoś
pozarski Re: I co, dumny jestes? 29.08.09, 14:40 Ty jestes chory poyeb,rachcia. Powinnas sie leczyc. Odpowiedz Link Zgłoś
marouder.eu Re: I co, dumny jestes? 29.08.09, 14:40 Powiedz mi Vicky, na co liczyl rzad londynski i dowodztwo AK? jakie byly szanse na realizacje tych celow? Co w sumie osiagnieto? Odpowiedz Link Zgłoś
pozarski Re: przy okazji: 29.08.09, 14:43 www.powstanie.pl/index.php?ktory=13&class=text Odpowiedz Link Zgłoś
vicky17 Re: I co, dumny jestes? 29.08.09, 14:46 marouder.eu napisał: > Powiedz mi Vicky, na co liczyl rzad londynski i dowodztwo AK? jakie byly szanse > na realizacje tych celow? Co w sumie osiagnieto? latwo hanbic tych prawdziwych POLSKICH patriotow 60 lat pozniej,siedzac w miekkim fotelu i wygarbiajac plecy nad kompem. tia to jest prawdziwy,polski patriotyzm,wspolczesny i postepowy ma sie rozumiec. ty bys niemcowi grochowe gotowal,bo po co z okupantem walczyc..po kiego polacy zydow chowali po katach,bylo byc rozsadnym i nie ryzykowac zyciem, wszak to twoj ideal czleka patriotycznego. Odpowiedz Link Zgłoś
marouder.eu Re: I co, dumny jestes? 29.08.09, 14:51 Patriotyzm rzecz jasna, wg ciebie wyklucza rozsadek, nie? Byl taki rysunek Mrozka..facet w czapce krakusce opedza sie szabla kilkorgu nieprzyjaciol..i podpis.."Najulubiensza taktyka Polakow byla walka z przewazajacymi silami wroga!" Odpowiedz Link Zgłoś
d_nutki Re: I co, dumny jestes? 29.08.09, 14:54 marouder.eu napisał: >Co w sumie osiagnieto? co osiagnieta? w sumie? przy stratach 200tys ludzi? w tym bylo wszystkich 40 tys AKowcow.Pytasz co osiagnieto.Militarnie przegrana.Straty niepowetowane,ale...Polacy osiagneli najwyzsza kolejna K R W A W A lekcje patriotyzmu w kolejnym POkoleniu.zapytaj sie za 100 lat,a wtedy...czy POLacy zaluja ofiar wczesniejszych zrywow patriotycznych? Powstania styczniowego? powstania listopadowego? obrony Czestochowy? Psiego Pola? obrony Wiednia? wszedzie tam byly ofiary,gwalty,zniszczenia...to sa wydarzenia budujace spojnosc Narodu.SPOJNOSC POzareligijna,spojnosc obywatelska,spojnosc plemienna...itd. Odpowiedz Link Zgłoś
marouder.eu Re: I co, dumny jestes? 29.08.09, 15:00 Wojny prowadzi sie w dwu wypadkach, by komus dolozyc i go okrasc i/lub by sie przed napastnikiem obronic. Nie prowadzi sie ich dla liczby ofiar Danutko! Odpowiedz Link Zgłoś
d_nutki Re: I co, dumny jestes? 29.08.09, 15:08 marouder.eu napisał: > Wojny prowadzi sie w dwu wypadkach, by komus dolozyc i go okrasc i/lub by sie przed napastnikiem obronic. to teoria,ktora nie zawsze przyswieca wszystkim.vide wojny 'terrorystyczne' palestynian i alkaidy >nie prowadzi sie ich dla liczby ofiar Danutko! zapytaj terrorystow czy tak jest w istocie Odpowiedz Link Zgłoś
marouder.eu Re: I co, dumny jestes? 29.08.09, 15:13 Niechcacy zestawiasz Powstancow z jakimcis terrorystami Danutko Moze jednak napij sie tej meliski Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: I co, dumny jestes? 29.08.09, 15:16 co znaczy "niechcacy" marudzinski???? ona po prostu nie widzi roznicy miedzy zolnierzem, powstancem i terrorysta... babie padlo na mozg juz dawno.... Odpowiedz Link Zgłoś
marouder.eu Re: I co, dumny jestes? 29.08.09, 15:20 Nu, ja widze, ze u niej jakis taki niedostatek kryteriow przy ocenie roznych zjawisk, ale skad to i dlaczego, nie pojmuje Odpowiedz Link Zgłoś
d_nutki Re: I co, dumny jestes? 29.08.09, 15:26 marouder.eu napisał: > Nu, ja widze, ze u niej jakis taki niedostatek kryteriow przy ocenie roznych zjawisk, ale skad to i dlaczego, nie pojmuje -------------------------------------------------------------------- to,ze nie pojmujesz skad i dlaczego,jak to okresliles-"niedostatek kryteriow" mnie nie dziwi,ale dziwi mnie dlaczego sie do tego 'niedostatku' przyznajesz.liczysz na wsparcie z 'balkonika'? kupa razniej? sila zlego na jednego? uwazaj,bo i ciebie sobie wygasze-ostrzegam po raz ostatni ja nie odczuwam przymusu pisania. Odpowiedz Link Zgłoś
marouder.eu Najlepiej hurtem! 29.08.09, 15:32 Popros Siwa, by ci wygasila wszystkie nicki funkcjonujace obecnie na forum..kod zdaje sie na to pozwala Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: I co, dumny jestes? 29.08.09, 15:35 hahahahahahahahaha.... a tos mnie w koncu danutko rozbawila.... ty nie odczuwasz przymusu pisania?????????????????? ty kobito lazisz z watka na watek, starasz sie w kazdym poscie znalezc cos o tobie, ciagle sie pytasz "to do mnie"?, chociaz ostatni duren wie, ze to nie do ciebie.... czekasz na odpowiedzi, wlazisz w d ostatniemu kretynowi forumowemu, byle ci ktos odpowiedzial, zwrocil na ciebie uwage, poglaskal i moze nawet pochwalil.... nu, nu.... ubaw bede miec z tego postu na pare godzin.... Odpowiedz Link Zgłoś
d_nutki Re: I co, dumny jestes? 29.08.09, 15:21 marouder.eu napisał: > Niechcacy zestawiasz Powstancow z jakimcis terrorystami Danutko Moze jednak napij sie tej meliski --------------------------------- moze jednak ty sie nauczysz zestawiac pewne zdarzenia w celu nie popelniania bledow przy wyciaganiu wnioskow ogolnych. pierwsi Zydzi w tym celowali i stad ludzkosc otrzymala mojzeszowe tablice etyczno-moralne zawarte w 9 punktach.pierwsze celowo pomijam dla ateistow. Odpowiedz Link Zgłoś
d_nutki Re: taa...a meliska stygnie! 29.08.09, 15:27 marouder.eu napisał: jak w temacie ------------- wypij ja sobie melisa nie szkodzi Odpowiedz Link Zgłoś
d_nutki Re: I co, dumny jestes? 30.08.09, 07:35 marouder.eu napisał: > Niechcacy zestawiasz Powstancow z jakimcis terrorystami Danutko nie "niechcacy" a calkiem chcacy,gdyz w ten sposob oddalam perspektywe osobisto osobnicza. >Moze jednak napij sie tej meliski melisa jest dobra 'na spokojnosc' jak mawia gospodyni pewnego wirtualnego ksiedza Odpowiedz Link Zgłoś
d_nutki Re: I co, dumny jestes? 30.08.09, 07:32 marouder.eu napisał: > Wojny prowadzi sie w dwu wypadkach, by komus dolozyc i go okrasc i/lub by sie przed napastnikiem obronic. Nie prowadzi sie ich dla liczby ofiar Danutko! -------------------- tak,ofiary trafiaja sie "przypadkiem",bo wojna i powstania ich nie przewiduja,gdyz przewiduja tylko zwyciestwo...z wyjatkiem upadku Masady oczywiscie Odpowiedz Link Zgłoś
d_nutki Re:a poza tymi wszystkimi patriotycznymi opisami.. 29.08.09, 15:05 kierownictwo powstania powinno stanac przed trybunalem stanu za POlityczny aspekt PW.Oni wiedzieli,a jak nie wiedzieli,to powinni przewidziec,ze armia czerwona i podlegle jej kierownictwu wojsko polskie nie przyjda na pomoc powstancom.a rosjanie nie chcieli niszczyc Polski,co widac po przykladzie Krakowa i innych polskich miast.Starowke Gdanska spalili,ale...za Gdansk tez nie chcieli ginac,a Gdansk mial rozbudowane bardzo podziemia.a byly tez inne powody-jednak wiecej polityczne niz wojskowe.a i tak ofiary przy zdobywaniu Walu Pomorskiego byly ogromne.co wy o tym wiecie? was II Armia Polska gen.Berlinga nie interesowala,bo traktowaliscie ja jak zdrajcow Narodu. Odpowiedz Link Zgłoś
marouder.eu Meliske moze sobie zaparz danutko:/ 29.08.09, 15:12 Skad u ciebie biora te glebokie a niczym nie poparte przekonania? Ja akurat doceniam wysilek Rosjan przy odbijaniu Polski z rak hitlerowcow (zginelo ich na polskiej ziemi ok. 600 tys.), doceniam tez ofiare armii Berlinga..na dodatek wystepuje w jednej osobie, wiec trudno mnie liczyc jako grupe Odpowiedz Link Zgłoś
d_nutki Re: Meliske moze sobie zaparz danutko:/ 29.08.09, 15:54 marouder.eu napisał: > Skad u ciebie biora te glebokie a niczym nie poparte przekonania? niczym nie poparte? skad ta pewnosc,ze 'niczym nie poparte'? Odpowiedz Link Zgłoś
marouder.eu tak szybko zapominasz danutko:( 29.08.09, 15:57 Toz mnie wygasilas niespelna 5 min temu na zawsze! Odpowiedz Link Zgłoś
d_nutki Re: wpisalam do kasacji login bez ' u' 29.08.09, 16:00 juz poprawiam marouder.eu napisał: > Toz mnie wygasilas niespelna 5 min temu na zawsze! Odpowiedz Link Zgłoś
amamit Re: wpisalam do kasacji login bez ' u' 29.08.09, 16:01 mnie tez wygas prosze )) Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: wpisalam do kasacji login bez ' u' 29.08.09, 16:03 ooooo.... to jest pomysl.... mnie tez, danutko..... wygas koniecznie..... i to natychmiast... nie ma problemow z u ou ie..... zwyczajnie: dana33 i klik... Odpowiedz Link Zgłoś
d_nutki Re: wpisalam do kasacji login bez ' u' 29.08.09, 16:10 dana33 napisała: > ooooo.... to jest pomysl.... > mnie tez, danutko..... wygas koniecznie..... i to natychmiast... > nie ma problemow z u ou ie..... zwyczajnie: dana33 i klik... to ja decyduje kogo i kiedy mam sobie wygaszac. ty tez tak mozesz robic. ale nie ty wolisz wyrzucac jak ktos ci sie w pas nie klania i nie chce byc twoim podnozkiem. wiewm,wiem...nie kazdy musi byc podnozkiem,ale dwie dany na jednym zamknietym forum to o jedna za duzo-czyz nie? Odpowiedz Link Zgłoś
amamit Re: wpisalam do kasacji login bez ' u' 29.08.09, 16:13 ale prosby nie rozpatrzysz? ja ci moge dac liste moich nickow za kazdym lazisz... i od kiedy ty masz Dana na imie? Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: wpisalam do kasacji login bez ' u' 29.08.09, 16:19 jasne.... wszyscy sa moim podnozkiem.... codziennie z samego rana wysylam do wszystkich uczestnikow ereca okolnik ze wskazowkami, jak sie maja tego dnia zachowac, o czym pisac i jakie odpowiedzi komu dawac.... jak sie chalercia nie podporzdkowuja, to won z ereca.. Odpowiedz Link Zgłoś
ariadna-enta Re: wpisalam do kasacji login bez ' u' 29.08.09, 17:38 dwie Dany na jednym forum to faktycznie za dużo.))) Odpowiedz Link Zgłoś
d_nutki Re: wpisalam do kasacji login bez ' u' 30.08.09, 07:39 ariadna-enta napisała: > dwie Dany na jednym forum to faktycznie za dużo.))) gwoli przypomnienia to...z waszego forum zrezygnowalam i zostalam skreslona dwa akty jednoczesnie prawie.z tego tez chcecie mnie wyrzucic? teraz jestem z moim prawie pierwotnym loginem,wiec odetnij sie ode mnie-raz na zawsze enta ariadno! Odpowiedz Link Zgłoś
amamit Re: wpisalam do kasacji login bez ' u' 30.08.09, 09:54 zeby byla jasnosc... lubie kiedy sytuacje sa jasne i chce zebys sie odczepila od Dany i innych... wylecialas z Erec przeze mnie... nie moglam "przejsc" twoich tekstow o religijnych Zydach i innosci tego narodu... o innych nie wspomne... w niektorych postach tutaj przyznajesz, ze nic nie wiesz o tradycjach (nie tylko tych zwiazanych z religia), historiii Zydow w Polsce (i nie tylko), ale tam, na forum "robilas za eksperta"... pouczalas Izraelczykow w sprawach o ktorych tez niewiele wiesz... i robilas to w sposob, ktory jest nie do przyjecia... a teraz zakoncz juz temat Forum Erec Israel... Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: wpisalam do kasacji login bez ' u' 30.08.09, 10:55 nu, nie bylas jedyna, amamit... ona tam nic innego nie robila, tylko sklocala i denerwowala prawie wszystkich... ale lubi przedstawiac zawsze wszystko tylko z jej punktu, jako ta biedna i niewinna i wogole "co ode mnie chcecie" Odpowiedz Link Zgłoś
d_nutki Re: wpisalam do kasacji login bez ' u' 30.08.09, 11:12 dana33 napisała: > nu, nie bylas jedyna, amamit... > ona tam nic innego nie robila, tylko sklocala i denerwowala prawie wszystkich. ale lubi przedstawiac zawsze wszystko tylko z jej punktu, jako ta biedna i niewinna i wogole "co ode mnie chcecie" to o mnie te pustoslowia bez dowodow? aha, nie dotarlo,ze moglam cos tam w miedzyczasie w sobie poprawic,czyli ze...krytyka nie idzie w las... Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: wpisalam do kasacji login bez ' u' 30.08.09, 10:53 nie bujaj.... nie zrezygnowalas.... drzwi ci zamknelismy.... powtarzasz ta bujda ciagle od nowa.... ty mi tu o wzywaniu imienia boskiego, ale klamac, czego ten bo zakazal, nie przestajesz.... ot, hipokrytka.... Odpowiedz Link Zgłoś
d_nutki Re: wpisalam do kasacji login bez ' u' 30.08.09, 11:10 dana33 napisała: > nie bujaj.... nie zrezygnowalas.... drzwi ci zamknelismy.... napisalam przeciez-wroc do orginalu-ze odbylo sie to prawie rownoczesnie z moim wyprzedzeniem nieuniknionego faktu po konwersacji na privie z absztyfikantem. > powtarzasz ta bujda ciagle od nowa.... i bede powtarzac. fakty moga udowodnic daty i godziny rozwoju zdarzenia > ty mi tu o wzywaniu imienia boskiego, ale klamac, czego ten bo zakazal, nie przestajesz.... ot, hipokrytka.... ja NIGDY nie klamie,co najwyzej nie od razu wszystko napisze(powiem) oraz czasem pokoloryzuje swoim slownictwem. udowodnij mi choc JEDNO klamstwo,ktorego bym nie uznala,ze sie przypadkiem trafilo 'przeklamanie' co najwyzej. przyznaje,ze nie od razu nieraz chwytam fakty za fakty a przeklamania za klamstwa Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: wpisalam do kasacji login bez ' u' 30.08.09, 11:24 po tym, jak ci zamknelam drzwi, to nie moglas juz sama "zrezygnowac", nie dociera to do ciebie? jakbys chciala zrezygnowac, moglas to zrobic wczesniej... jak wykreslilam twoj nick z listy uczestnikow ereca, to moglas najwyzej jeszcze podskoczyc... mam zamiescic moj list do ciebie, idiotko?????? Odpowiedz Link Zgłoś
d_nutki Re: wpisalam do kasacji login bez ' u' 30.08.09, 11:31 dana33 napisała: > po tym, jak ci zamknelam drzwi, to nie moglas juz sama "zrezygnowac", zabraniasz mi miec swoja wole? to ja sama ZADECYDOWALAM,ze was opuszczam,a ty tylko do mojej woli sie dopasowalas-TAKA JEST PRAWDA! mam podac przyczyny mojej rezygnacji z waszego forum? chcesz zebym TO opisala i wywolala jeszcze wieksze zgorszenie wami? Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: wpisalam do kasacji login bez ' u' 30.08.09, 11:40 o jezuuuuuuuuuuuuu...... do ciebie nic nie dociera, nie????? co ty mialas zamiar zrobic, to twoj interes.... moglas miec ten zamiar, o ktorym ja nie wiedzialam oczywiscie... bo pisalas na forum pare razy "wykresl mnie" albo "wyrzuc mnie", ale sama tego nie zrobilas, mimo wielokrotnych ostrzezen tak na forum jak i w mailach prywatnie.... jak ciebie wywalilam, to twoj nick ladnie wisial na liscie uczestnikow erec.... tak ze co chcialas, jakie zamiary mialas, nie mialy juz znaczenia w momencie, jak ja cie wykreslilam z listy. teraz doszlo???? nic ci idiotko nie zabraniam.... kazdy ma swoja wole... ty moze mialas zamiar, ale go nie wykonalas.... doszlo teraz? opisz co chcesz, danutko... tylko nie zapomnij, ze zazadam dowodow na wszystko, co napiszesz... tak juz mam.... Odpowiedz Link Zgłoś
d_nutki Re: wpisalam do kasacji login bez ' u' 30.08.09, 11:51 dana33 napisała: > opisz co chcesz, danutko... tylko nie zapomnij, ze zazadam dowodow na wszystko, co napiszesz... tak juz mam.... nie ma problemu-mam odpowiednie dowody na pismie-te z pogotowia ratunkowego tez. chcesz wkopac swoich przyjaciol? za nie udzielenie pomocy? Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: wpisalam do kasacji login bez ' u' 30.08.09, 11:58 nu, nie moge......... pogotowie cie musialo zabrac po wyrzuceniu ciebie z ereca???? ataku serca dostalas? skretynialas do reszty??? napisalas wyzej czarno na bialym: "mam podac przyczyny mojej rezygnacji z waszego forum? chcesz zebym TO opisala i wywolala jeszcze wieksze zgorszenie wami?" ja wiem dokladnie, o czym ty piszesz.... lzesz i to bezczelnie, bo pomoc zostala ci zaofiarowana wtedy i nie chcialas jej... wolalas, zeby zadzwonic po czlonka rodziny, prawda? i to bylo jakies dwa lata przed wyrzuceniem cie z ereca.... albo manipulujesz i klamiesz bezczelnie, albo nie jestes przy zdrowych zmyslach i w takim przypadku radze ci udac sie do lekarza... Odpowiedz Link Zgłoś
pozarski Re: wpisalam do kasacji login bez ' u' 30.08.09, 12:01 A co sie stalo? Tez chce wiedziec! To nieobliczalna kobitka,ta nutka.pl.) Odpowiedz Link Zgłoś
d_nutki Re: wpisalam do kasacji login bez ' u' 30.08.09, 12:02 dana33 napisała: > ja wiem dokladnie, o czym ty piszesz.... lzesz i to bezczelnie, bo pomoc zostala ci zaofiarowana wtedy i nie chcialas jej... wolalas, zeby zadzwonic po czlonka rodziny, prawda? znasz relacje z jednej strony...a polprawda to-jak mawial prof.Tichsner-polprawda to g*no prawda Odpowiedz Link Zgłoś
pozarski Re: wpisalam do kasacji login bez ' u' 30.08.09, 11:53 Dana, ja mialem z nia takie gadki pare lat temu. Do niej nic nie dociera. Jej nikt nie bedzie mowil,ze czarne jest czarne i biale - biale. Ona wie swoje. A ze wie swoje,bedzie ci wiercila dziure w brzuchu swoim belkotem az do kompletnego zanudzenia cie. I wtedy uzna,ze pojedynek wygrala. Odpusc sobie. Dobrze ci radze.)) Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: wpisalam do kasacji login bez ' u' 30.08.09, 12:06 ona jest naprawde szurnieta, pozarski.... po prostu szurnieta.... Odpowiedz Link Zgłoś
pozarski Re: wpisalam do kasacji login bez ' u' 30.08.09, 12:17 To ja wiem od dawna,ale co z tym wypadkiem? Chcem wiedziec. Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: wpisalam do kasacji login bez ' u' 30.08.09, 12:19 nu nieeeee..... tego napewno nie zamieszcze na forum publicznym... to jej prywatna sprawa.... natomiast jak klamie co do ereca, to juz insza inszosc... ale chyba w koncu dotarlo, ze posunela sie za daleko i zamilkla... Odpowiedz Link Zgłoś
pozarski Re: wpisalam do kasacji login bez ' u' 30.08.09, 12:22 Na mnie tez kiedys napadla forum za cos,co sobie wymyslila,ze sie zdarzylo prywatnie. To stara figlara ta nutka.pl. Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: wpisalam do kasacji login bez ' u' 30.08.09, 12:27 figlara????? nu, pozarski..... kandelabr to tez ladne slowo... Odpowiedz Link Zgłoś
pozarski Re: wpisalam do kasacji login bez ' u' 30.08.09, 12:32 Moze byc kandelabr. Nie bede sie klocil.) Odpowiedz Link Zgłoś
d_nutki Re: wpisalam do kasacji login bez ' u' 30.08.09, 12:36 dana33 napisała: > ale chyba w koncu dotarlo, ze posunela sie za daleko i zamilkla... nie posunelam sie za daleko,uzywajac twojego opisu. zamilklam gdyz...uznalam i twoje granice do prywatnosci . ot i cala przyczyna mojego zamilkniecia w tym temacie twoich przyjaciol Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: wpisalam do kasacji login bez ' u' 30.08.09, 12:50 moje granice do prywatnosci??????? erec nie jest prywatny.... i sprawe twojego wyrzucenia z ereca to ty wynioslas na aque.... skoncz wreszcie danutko.... nawet jak ty tego nie rozumiesz, to skoncz robic z siebie idiotke.... Odpowiedz Link Zgłoś
ariadna-enta Re: wpisalam do kasacji login bez ' u' 30.08.09, 15:16 raz odeszłaś zereca z powodu mnie szanowna danutko jako,że jestem ukrytą antysemitką to mnie wtedy utwirdziło,że masz kuku na muniu i z każdym dniem utwierdzam sie w tym coraz bardziej ale pisz,pisz psajami lubię Cię czytać.)) Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 marudzinski...... 29.08.09, 16:01 jesli ci zabraknie chusteczek do otarcia lez z powodu wygaszenia cie przez danutke, to tylko daj znac i podesle od razu caly container.. Odpowiedz Link Zgłoś
pozarski Re: marudzinski...... 29.08.09, 16:08 Ja ta wariatke mam juz dawno wygaszona. Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: marudzinski...... 29.08.09, 16:20 okolnika dzisiejeszego nie przeczytales, pozarski???? do danutki tylko per your highness... Odpowiedz Link Zgłoś
d_nutki Re: marudzinski...... 29.08.09, 16:35 pozarski napisał: > Ja ta wariatke mam juz dawno wygaszona. no fajnie 20 wpisow bez odpowiedzi,a raczej oplucia Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: Juz mnie zabraklo, gdyz tak rzewnie placze!/n 29.08.09, 16:22 juz hercules zaladowany chusteczkami w drodze do ciebie, marudzinski... na nastepne 2 dni powinno ci wystarczyc... Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: I co, dumny jestes? 29.08.09, 15:14 ale ty bredzisz, danutko.... i jeszcze te twoje zaznaczania ciagle "po" w kazdym slowie.... co za idiotyzm.... i co? spoilo to powstanie narod polski????? bo ja niestety tego spojenia nie widze... wrecz odwrotnie.... Odpowiedz Link Zgłoś
off_nick Re: I co, dumny jestes? 29.08.09, 15:26 dana33 napisała: > i co? spoilo to powstanie narod polski????? bo ja niestety tego spojenia nie > widze... wrecz odwrotnie.... Nie spoiło,bo lud pracujący miast i wsi uwierzył władzy,że AK to zapluty karzeł reakcji. Ta wiara w niektórych środowiskach jeszcze dzisiaj ma swoich wyznawców. Odpowiedz Link Zgłoś
marouder.eu Nie spoilo, bo nie moglo! 29.08.09, 15:34 Daremna ofiara nigdy nie spaja, zawsze dzieli..niech bedzie, ze tylko moim zdaniem. Odpowiedz Link Zgłoś
wkkr Re: Nie spoilo, bo nie moglo! 29.08.09, 19:42 marouder.eu napisał: > Daremna ofiara nigdy nie spaja, zawsze dzieli..niech bedzie, ze tylko moim zdan > iem. ===================== Co ty pie...sz człowieku? Nikt nie potrafi odpowiedzieć czy ofiara była daremna! Stosunek (pozytywny) do PW jak żadne wydarzenie jednoczy Polaków! Nie bez powodu Kaczyński wypromował się na Muzeum Postania właśnie! Zresztą muzeum od poczatku jest praktycznie non stop oblężone! PS Marudziński ty się zajmij sensem powstania w gettcie! Niech cię głowa o Powstanie Warszawskie nie szczypie! Odpowiedz Link Zgłoś
pozarski Re: Nie spoilo, bo nie moglo! 29.08.09, 19:51 Ty abs(t)srakcyjny kutasie. Zajmij sie swoja glowa,palancie. Odpowiedz Link Zgłoś
wkkr Re: Nie spoilo, bo nie moglo! 29.08.09, 19:54 pozarski napisał: > Ty abs(t)srakcyjny kutasie. Zajmij sie swoja glowa,palancie. =============================================================== To co napisałeś mówie wiele o tobie. Twoja wulgarność wywołuje jedynie obrzydzenie. Odpowiedz Link Zgłoś
marouder.eu Ty abstarakt odczmuchaj sie od Pozarskiego.. 29.08.09, 22:06 ..becwale jeden dla siebie nielitosciwy a skup sie na mnie Odpowiedz Link Zgłoś
pozarski Re: Ty abstarakt odczmuchaj sie od Pozarskiego.. 29.08.09, 23:05 Panie M.! Czy my nie mozemy sie bawic wspolnie? Ten dziubasek na FF pisze same komplementy o aqua,wiec trzeba go troszke potarmosic.)) Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: bez re: 29.08.09, 16:00 jasne, ze bez re..... nawet nie oczekiwalam.... bo co mozna napisac re do bredni, jakie tutaj wypisujesz? Odpowiedz Link Zgłoś
d_nutki Re: bez re: za to z ups...do gory 30.08.09, 07:41 dana33 napisała: > jasne, ze bez re..... nawet nie oczekiwalam.... bo co mozna napisac re do bredni, jakie tutaj wypisujesz? Odpowiedz Link Zgłoś
wkkr Re: I co, dumny jestes? 29.08.09, 19:47 dana33 napisała: > i co? spoilo to powstanie narod polski????? bo ja niestety tego spojenia nie > widze... wrecz odwrotnie.... =================================== Trudno się dziwić skoro spogladasz z nad Jordanu! Powstanie Warszawskie to nie twoja rzecz. Może byś tak coś napisała na temat okupacji Zachodniego Brzegu lub Strefy Gazy? Ciekawe dlaczego ci cholerni Arabowie bezprzerwy się buntują? Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: I co, dumny jestes? 29.08.09, 19:56 jak najbardziej moja rzecz, abstrakcie.... - polska to tez moj kraj - moja babcia zginela w tym powstaniu - jesli ty mozesz przez lata wtracac sie do mojego panstwa znad wisly, to ja tak samo moge w sprawy polskie z jerozolimy, ktora jak wiem, nie lezy nad jordanem.... Odpowiedz Link Zgłoś
wkkr Re: I co, dumny jestes? 29.08.09, 20:03 gdybym zaczął wypisywać teksty o bezsensie powstania w gettcie pewnie został bym zadziobany... Ja się na temat waszego powstania nie wypowiada, wy też mozecie milczeć na temat naszego powstania - choćby przez grzeczność. Odpowiedz Link Zgłoś
pozarski Re: I co, dumny jestes? 29.08.09, 20:05 I dobrze by ci to zrobilo abs(t)rakcie, takie zadziobanie. Odpowiedz Link Zgłoś
wkkr Re: I co, dumny jestes? 29.08.09, 20:07 pozarski napisał: > I dobrze by ci to zrobilo abs(t)rakcie, takie zadziobanie. =================== Brak ci elementarnej kultury. Najwyraźniej zaniedbano pierwsze lata twojego wychowania. Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: I co, dumny jestes? 29.08.09, 21:08 glupoty piszesz, abstrakt... ludzie w getcie wiedzieli dobrze, ze jedyne co ich czeka to smierc... nie mieli najmniejszych watpliwosci i najmniejszej tez nadzieji, ze przezyja... woleli wiec zginac w ten sposob, zabijajac przy tym jeszcze paru hitlerowcow, niz umrzec zagazowani... natomiast te 200 000 moglo przezyc... nie musieli umierac wlasnie za jakas idee bez zadnej, ale to najmniejszej szansy na wygrana... nie ma watpliwosci, ze nalezy im sie szacunek i pamiec... ale o ile bardziej przydaliby sie polsce zyjac? Odpowiedz Link Zgłoś
off_nick Re: I co, dumny jestes? 29.08.09, 21:20 dana33 napisała: > natomiast te 200 000 moglo przezyc... nie musieli umierac wlasnie za > jakas idee bez zadnej, ale to najmniejszej szansy na wygrana... Ci,którzy przeżyli dzisiaj mówią,że postąpiliby powtórnie tak samo. Oni przez 5 lat czekali na ten czas przygotowując się do Powstania. Ideę mieli i szansę na wygraną też. Czy przydaliby się Polsce żyjąc? Wątpliwe,wszak znamy powojenne losy AKowców. Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: I co, dumny jestes? 29.08.09, 21:23 myslisz ze mieli???? ja tak nie mysle.... nie z rosjanami stojacymi za wisla... ci czekali spokojnie, az sie powstancy wykrwawia.... Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: I co, dumny jestes? 29.08.09, 21:14 i jeszcze jedno abstrakt.... co to za historia z tym "waszym" powstaniem???? wylazi tutaj antysemita...... jak wiem, to powstancy w getcie warszawskim powiesili dwie flagi... ta z dwoma niebieskimi pasami i ta z polskim orlem... z cala pogarda dla ciebie, abstrakt.... Odpowiedz Link Zgłoś
wkkr Re: I co, dumny jestes? 30.08.09, 15:39 dana33 napisała: > i jeszcze jedno abstrakt.... > co to za historia z tym "waszym" powstaniem???? > wylazi tutaj antysemita...... ==================================================== Ty chyba oszalałaś... Mam ci przypomnieć kto zorganizował powstanie w Gettcie? Kto przygotował i wywołał Powstanie Warszawskie? O faktach sie nie dyskutuje. Odpowiedz Link Zgłoś
pozarski Re: I co, dumny jestes? 30.08.09, 15:41 wkkr napisał: > dana33 napisała: > > > i jeszcze jedno abstrakt.... > > co to za historia z tym "waszym" powstaniem???? > > wylazi tutaj antysemita...... > ==================================================== > Ty chyba oszalałaś... > Mam ci przypomnieć kto zorganizował powstanie w Gettcie? Kto > przygotował i wywołał Powstanie Warszawskie? > O faktach sie nie dyskutuje. Opowiedz miejscowy kretynku wszystko jak na spowiedzi! I faktow tez nie omijaj. Odpowiedz Link Zgłoś
wkkr Re: I co, dumny jestes? 30.08.09, 15:43 Co sądzisz o historii Massady? Czy potępiasz dowódców którzy podjęli takie a nie inne decyzje? Widzisz jakie sens w tej historii? Powiedz czym jest obrona Massady dla dzisiejszego Izraela? Jakie ma znaczenie ta twierdza i historia jej obrony dla IDF? Odpowiedz na te pytania a potem zastanów się nad sensem PW. Odpowiedz Link Zgłoś
pozarski Re: I co, dumny jestes? 30.08.09, 15:44 Ty to opowiedz,ale wlasnymi slowami,tutejszy idioto. Odpowiedz Link Zgłoś
wkkr Zadziwiające 29.08.09, 20:00 Nikt z dyskutantów nie ma pojęcia czego dotyczy ten wątek. Dlaczego taka a nie inna data.... Taka a nie inna piosenka.... Więcej nawet! Nikt nie wykazał chęci zrozumienia! ======================================== Odpowiedz Link Zgłoś
pozarski Re: Zadziwiające 29.08.09, 20:21 Widac slabo sie starasz, abs(t)rakcie, malo zrozumialy dziobaku.)) Odpowiedz Link Zgłoś
d_nutki Re: Zadziwiające 30.08.09, 07:55 wkkr napisał: > Nikt z dyskutantów nie ma pojęcia czego dotyczy ten wątek. o tym najlepiej wie jego zalozyciel. a ze dyskusja zboczyla na prywatne docinki...tak niestety tu jest najczesciej. > Dlaczego taka a nie inna data.... Taka a nie inna piosenka.... przesluchalam jeszcze raz,i jeszcze...co komu w duszy gra...mnie zagralo,ze jednak mala grupka przedarla sie ze Starego Miasta do Srodmiescia > Więcej nawet! > Nikt nie wykazał chęci zrozumienia! > ======================================== staram sie,ale o Powstaniach wiem niewiele gdyz...boli mnie gleboko smierc i upadek takich zrywow narodowych.wiem,ze zaraz beda pomyje na moja glowe z powodow konotacji ze wspolczesna wersja BW,ale to N I E PRZYSTAJACE w zadnym przypadku!!! Odpowiedz Link Zgłoś
d_nutki Re: 30/31.08.44 30.08.09, 10:04 najbardziej czytelna byla dla mnie dolaczona mapka z obrysami i strzalkami.tomoje takie skrzywienie zawodowe,ze najwiecej widze na dolaczonym rysunku z opisem ze strzalkami. to sie nazywa pamiec wzrokowa? Odpowiedz Link Zgłoś
wkkr Re: 30/31.08.44 30.08.09, 15:06 d_nutki napisała: > najbardziej czytelna byla dla mnie dolaczona mapka z obrysami i > strzalkami.tomoje takie skrzywienie zawodowe,ze najwiecej widze na > dolaczonym rysunku z opisem ze strzalkami. > to sie nazywa pamiec wzrokowa? ====== owszem PS Wreszcie jakieś merytoryczne posty.... Odpowiedz Link Zgłoś
pozarski Re: 30/31.08.44 30.08.09, 15:38 wkkr napisał: > d_nutki napisała: > PS > Wreszcie jakieś merytoryczne posty.... No, abs(t)rakt, nareszcie godny ciebie interlokutor. Jest i wierszyk wam poswiecony, przez naszego (wiadomo!) kochanego J.Tuwima. "Spotkali się w święto o piątej przed kinem miejscowa idiotka z tutejszym kretynem. Tutejsza idiotko - rzekł kretyn miejscowy - Czy pragniesz pojsc ze mna na film przebojowy? Miejscowa kretynka odrzekła: - Z ochotą. Albowiem Cię kocham, tutejszy idioto. Więc kretyn miejscowy uśmiechnął się słodko i poszedł do kina z tutejszą idiotką. Na miłym macaniu spłynęła godzinka i była szczęśliwa miejscowa kretynka. Aż wreszcie szepnęła: Kretynie tutejszy! Ten film, mam wrazenie, jest coraz nudniejszy. Więc poszli na sznycel, na melbę, na winko, miejscowy idiota z tutejszą kretynką. Następnie się zwarli w uścisku zmysłowym tutejsza idiotka z kretynem miejscowym. W ten sposob dorobią się córki lub syna: idioty, idiotki, kretynki, kretyna, by znowu sie mogli spotykac przed kinem tutejsza idiotka z miejscowym kretynem" Odpowiedz Link Zgłoś
szach0 ________losowo z ciekaw. przeczytałem 2 posty! 30.08.09, 15:46 Re: M nie jest w stanie zrozumieć Autor: amamit 29.08.09, 15:12 Dodaj do ulubionych Skasujcie Odpowiedz cytując Odpowiedz wkkr napisał: > amamit napisała: > > > oj jaki ty durny! > ====================== > Widzę że trafiłem w sedno. tak... jak kula w plot. durak. ________________________####################_____________________ Re: Nie spoilo, bo nie moglo! Autor: wkkr 29.08.09, 19:54 Dodaj do ulubionych Skasujcie Odpowiedz cytując Odpowiedz pozarski napisał: > Ty abs(t)srakcyjny kutasie. Zajmij sie swoja glowa,palancie. =============================================================== To co napisałeś mówie wiele o tobie. Twoja wulgarność wywołuje jedynie obrzydzenie. Odpowiedz Link Zgłoś