eliseu 06.03.08, 17:30 Jak nie mogę spać w nocy mam straszne wiatry, głośne i długie, kolacja ok. 20. Też tak macie? Po przespanej nocy wiaterki są po wstaniu z łóżka, ale mniejsze. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
funstein Re: Nocne wiatry 06.03.08, 17:51 Odyseusz tez walczyl z wiatrami, ale w koncu wpadl na to, ze przyczyna nieprzychylnych wiatrow jest on sam. Pare lat mu zajelo zwalczenie seksoholizmu i w koncu mogl wrocic do domu :) Przyczyna wiatro jest zakwaszenie, a zakwaszenie bierze sie z masturbacji. Stad te Twoje wiatry. Odpowiedz Link
eliseu Re: Nocne wiatry 06.03.08, 18:37 Od wielu lat się onanizuję a IBS mam od dwóch lat. Nie sądzę, aby powodem choroby była masturbacja. To stres, pośpiech, lęki i zyciowe niepowiodzenia są przyczyną mojej choroby. Odpowiedz Link
funstein Re: Nocne wiatry 06.03.08, 22:23 trzepanie mozgu masturbacja nie od razu powoduje zakwaszenie. Trzea to robic pare lat, zeby rozregulowac sobie uklad hormonalny odpowiedzialny za rownowage zasadowa ciala. Zrob eksperyment i poposc pare tygodni - wiatry ucichna ;) Odpowiedz Link