Dodaj do ulubionych

Co was wkurza ?

25.03.02, 09:28
Witam - wszystkich - właśnie wczoraj się dowiedziałem że jest jasielskie forum
ale miło... :)
Co was wkurza w Jasełku ? co chcielibyście zmienić na lepsze ?
Mam do Was prośbę - czy wiecie kto jest odpowiedzialny za sprzątanie ogórdka
jordanowskiego i utrzymanie tam w miarę bezpiecznych warunków dla dzieciaków?
Stajnia Augiasza to przy naszym ogródku przytulne i zaciszne apartamenty.

Obserwuj wątek
    • georghe Re: Co was wkurza ? 25.03.02, 12:44
      Hej, hej, Gadacz - czy to TY czy nie TY ? :))))))))

O tym "wkurzaniu" to już troszkę było. M.in. słynne już rondo, nowy śliczny
      rynek, park z "atrakcjami" w postaci ptasich gówienek spadających na
      przechodniów. Ogródka jordanowskiego jeszcze nie było na tapecie, ale ciężko mi
      coś na ten temat powiedzieć bo ostatnio przechodziłem przezeń jakieś 10 lat
      temu. Wtedy nie było z nim najgorzej. Zresztą wogóle jeśli idzie o czystość w
      naszym mieście to chyba nie jest najgorzej.
      • gadacz Re: Co was wkurza ? 25.03.02, 14:11
        George znowu mnie rozpoznałeś :)) - jeśli byłeś wczoraj na meczu i gadałeś z
        inteligentnym i elekwentnym aczkolwiek bardzo skromnym kolesiem po Twojej lewej
        ręce to ja..:)) A ogórdek lepiej tam nie chodź - ale jakbyśm faktycznie
        wiedział kto finansuje to sprzątanie to go zabij... ogłoś to na forum... i
        zgłoś się po nagrodę - wiesz gdzie i jaką :).
        Ps. Fajnie tu.
        • georghe Re: Co was wkurza ? 25.03.02, 14:30
          No, wreszcie tu trafiłeś skubańcu ! I PISZ COŚ !!!!!!!!!!!!!!!!
          :))))))

• gadacz Re: Co was wkurza ? 25.03.02, 14:51
      Na razie czytam sobie wypowiedzi by nie dublować przerabianych temacików -
      zresztą poniedziałek nigdy nie sprzyjał twórczości intelektualnej większości
      naszego dzielnego narodu :)
    • shadok Re: Co was wkurza ? 25.03.02, 19:55
      Mnie w zasadzie nic nie wkurza. Porównując nasz miasto z sąsiednimi wydaje mi
      się, że mamy najlepiej. Oby tak dalej.
      • m.a.r.y.s.i.a Re: Co was wkurza ? 26.03.02, 19:39
        shadok napisał(a):

> Mnie w zasadzie nic nie wkurza. Porównując nasz miasto z sąsiednimi wydaje mi
        > się, że mamy najlepiej. Oby tak dalej.
        Też tak uważam i wciąż (upierdliwie) podtrzymuję twierdzenie, że nasze Jasło to
        najpiękniejsze miejsce na świecie.

• shadok Re: Co was wkurza ? 26.03.02, 21:38
          Jasło jest ładnym miastem, ale żeby od razu najpiękniejszym na świecie to
          lekka przesada. Na pewno jest najładniejsze w całym powiecie. Powiem więcej!
          Jest najładniejsze w całym byłym województwie krośnieńskim. I to właściwie
          koniec. Dalej są już ładniejsze miasta. Np. taki Przemyśl, Jarosław, że o
          Krakowie nie wspomnę. Jednak mimo wszystko jest mi tu dobrze i nie przewiduję
          zmiany miejsca zamieszkania.
          • georghe Re: Co was wkurza ? 27.03.02, 09:05
            Napewno nasze misto jest najczystsze, przynajmniej jeżeli idzie o byłe woj.
            krośnieńskie. (Zaznaczam, że na Ogródku Jordanowskim dawno nie byłem:)))))
            • gadacz Re: Co was wkurza ? 27.03.02, 10:00
              Przepraszam, że psuję ten sielankowy obrazek - ale bajzel na ogródku wkurza
              mnie bo bawi się tam sporo dzieciaków. Pourywane huśtawki, porozwalane ławki,
              szkła z butelek - i generalnie syf. A to przecież jedyne mniejsce w centrum
              gdzie można przyjść z dzieciakiem. Pewnie zacznie się raban jak się komuś coś
              stanie.
    • Gość: xyz Re: Co was wkurza ? IP: *.krosno.cvx.ppp.tpnet.pl 01.04.02, 20:33
      Wkurza mnie bezrobocie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka