inny.obserwator 06.02.05, 10:18 Jak wstałem dzisiaj rano (około 9:00) to na termometrze było - 20 stopni. Trochę zimno, a w nocy pewnie było jeszcze mniej. Wiecie może przy jakiej temperaturze szkoły zamykają? :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ellenai Re: Zimno :) 06.02.05, 17:21 nie wiem przy jakiej temp szkoly zamykaja ale u mnie tez zimno jak fiks Odpowiedz Link Zgłoś
georghe Re: Zimno :) 07.02.05, 08:39 Dzisiaj o 6.00 rano natermometrze -24 st. :) Odpowiedz Link Zgłoś
adas49 Re: Zimno :) 09.02.05, 18:10 Nie zapomnijcie zalozyc watku pt "Cieplej" jak tylko temperatura zbizy sie w okolice zera, watku "ale wieje" podczas wichury oraz poruszyc tematu "pada" w odpowiednim do tego czasie... Chetnie poczytam, bo nic nie sprawia mi takiej satysfakcji, jak uprzejma i kulturalna wymiana trafnych spostrzezen meteorologicznych... Odpowiedz Link Zgłoś
0kowita Re: Zimno :) 09.02.05, 19:49 Wybrzydzasz Adasiu ! Wątki o pogodzie uwielbiam gdyż działają one jak balsam na moje skołatane nerwy. Wątek "cieplej" z ochotą sama założę bo już mam dość tego zimna.....wrrrrrrrr A Ty..........zamiast wybrzydzać i marudzić(niczym koleżanka Maga) lepiej sam wymyśl temat, który wprawi wszystkich w osłupienie i zwali nas z wrażenia na podłogę ....hehe. Odpowiedz Link Zgłoś
adas49 Re: Zimno :) 10.02.05, 17:57 0kowita napisała: > Wybrzydzasz Adasiu ! Nie wybrzydzam droga Pani Okowito. Nie smialbym zreszta. Zadumalem sie jedynie nad urokami i trudami zycia w malym podkarpackim miasteczku oraz obcowaniem z jego mieszkancami... Rano zimno tak, ze rzesy przymarzaja do powiek, bankomat nie wyplaca pieniedzy a do Urzedu Pocztowego nie wpuszczaja w towarzystwie psow... Odpowiedz Link Zgłoś
0kowita Re: Zimno :) 10.02.05, 18:08 Drogi Panie Adasiu............. Zimno, bankomat milczy,nie chce się wyjść przed dom ale.............. hmmmmmmmmmmmmmm.......... może nie dokończę... Odpowiedz Link Zgłoś
adas49 Re: Zimno :) 10.02.05, 18:15 Rownie Droga Pani Okowito! Przebywajaz w towarzystwie bardzo niekulturalnym jest nagle przerwac rozmowe, chrzaknac znaczaco i ...zamilknac! Odpowiedz Link Zgłoś
0kowita Re: Zimno :) 10.02.05, 18:26 Wielce Szanowny Panie Adasiu ! Nic nie kumam.......hmmmmm. jako stara palaczka zawsze chrząkam..... Tiaaaaaaaaaaaaa Rozmowy z Tobą zawsze przedłużałam do nieskończoności (co jest do sprawdzenia na forum) No tak..... może już nie o pogodzie........... No to o czym ? O czym gadać bo ja już się wyekspletowałam jako twórca tematów. Odpowiedz Link Zgłoś
adas49 Re: Zimno :) 10.02.05, 18:35 Szanowna Pani Okowito! Porozmawiajmy zatem o trendach w modzie na sezon wiosna/lato 2005! Czy wie Pani, ze nosic sie bedzie blyszczacy jasny krawat(to dla Panow), azurowa dzianine oraz sandlaki na koturnie z polyskujacymi skarpetkami z falbanka(propozycja dla Pan)? Odpowiedz Link Zgłoś
0kowita Re: Zimno :) 10.02.05, 18:40 O kurde ........... nie wiedziałam. Jasny gwint... w ażurowej dzianinie będę wyglądać tragicznie !!!!!!!!!!!!!! Falbanek nie trawię.... Jest dla mnie jakiś ratunek czy mam już z honorem lec ? Odpowiedz Link Zgłoś
adas49 Re: Zimno :) 10.02.05, 19:14 Pani Okowito! Jesli neoromantyczne przewiewne azury nie sa w Pani stylu proponuje zatem skupic sie na garderobie rodem z lat 70tych: dzinsy, wielki kapelusz, dopasowana koszula i buty na koturnie(najlepiej malowane w kwiatki)... Wedlug mnie niepokojaco brzmi ten" blyszczacy jasny krawat" - czyzby wielki powrot slynnych bialych "sledzikow" noszonych z czarnymi koszulami i mokasynkami ozdobionymi fredzelkami? Odpowiedz Link Zgłoś
0kowita Re: Zimno :) 10.02.05, 19:32 Wielce Szanowny Panie Adasiu !!!!!!!!!! Łomatkoboskoelektryczno !!!! W żadne dżinsy się nie mieszczę, kapelusz mnie przytłacza, ażury zbyt wiele odkrywają...........zostanę przy swoim niemodnym wyglądzie...tiaaaa. A jeśli chodzi o błyszczace krawaty................... Facet musi pachnieć swoim potem a nie krawatami czy perfumami......... wtedy jest pociągający..... tak uważam Panie Adasiu........to tak w skrócie....bo po cóż mi się na ten temat wymadrzać............hej. Odpowiedz Link Zgłoś
adas49 Re: Zimno :) 10.02.05, 20:12 0kowita napisała: > Facet musi pachnieć swoim potem a nie krawatami czy perfumami......... Czcigodna Pani Okowito! Otoz pozwole sie nie zgodzic w kwestii meskiego zapachu. Ludzie z grubsza rzecz biorac dziela sie na dwie kategorie: tych, ktorzych pot smierdzi i cala, bezwonna reszte. Ci, ktorzy zostawiaja za soba smuge naturalnego zapachu (a pot jak wiadomo ma chemiczny sklad podobny do moczu i podobnie cuchnie) sa dla mnie nie do zniesienia. I chociaz z zasady myje sie tylko od wielkiego swieta (3 maja i 11 listopada) a i to pobieznie, bez zdejmowania odziezy, bo moj lekarz zalecil mi umiarkowanie w kontaktach z cieczami, to darze niezwyklym szacunkiem osoby, ktore systematycznie, polskim zwyczajem raz na tydzien w sobote biora kapiel. Odpowiedz Link Zgłoś
0kowita Re: Zimno :) 10.02.05, 20:43 Wielce Szanowny Panie Adasiu ! Pozwolę sobie nie zgodzić się z Pańskim wywodem. Jesli się kogoś kocha to jego pot jest najpiękniejszym zapachem na świecie.Jeśli się kocha to i jego woń zepsutych zębów i (za przeproszeniem) pierdzenie..........jest wspaniałe. Masz dzieci ? Jeśli masz to wiesz, że nie można brzydzić się kupki zrobionej przez niemowle. Kupki zrobinej przez własne ukochane dziecko. To samo z innym kimś kogo kochamy....... jesli kochamy to kochamy wszystko. kochamy całą jego cielesność ze wszystkimi smrodami jaka ona wydziela.............. .............tak myślę. Odpowiedz Link Zgłoś
georghe Re: Zimno :) 11.02.05, 08:21 No Maryś, z tym smrodem z zęba to jednak przesadziłaś.... łe... :( Odpowiedz Link Zgłoś
0kowita Re: Zimno :) 11.02.05, 09:13 georghe napisał: > No Maryś, z tym smrodem z zęba to jednak przesadziłaś.... > łe... > :( > > > No tak......... masz rację, przesadziłam. Przesadziłam bo jednak ten "jeden jedyny" powinien chodzić do dentysty i powinien myć się co dzień. Przesadziłam ale nie bezmyślnie.....lubię sobie potereotyzować .. ot, tak. Odpowiedz Link Zgłoś
monhen Re: Zimno :) 11.02.05, 06:31 ha! ha! ha! jak zwykle adasiu jestes w top form, nawet kiedy zimno he he Odpowiedz Link Zgłoś
0kowita Re: Zimno :) 11.02.05, 07:24 monhen napisała: > ha! ha! ha! > jak zwykle adasiu jestes w top form, nawet kiedy zimno he he W tym zrzeszeniu niezwykle imperatywnie skoordynowanym to Adaś jest zapewne tym panującym a niewielka reszta forumowiczów tak zwanych walczy z nim o władzę.. .................że też bladym świtem mam takie naukowe myśli. Sama się sobie dziwię. Odpowiedz Link Zgłoś