11.03.05, 10:15
dzisiaj ladies night:)po 5 latach od skonczenia naszej szkoły spotykamy się
wszystkie na piwku:)mam nadzieje,że obędzie bez wyciągania brudów:))
buziaki dla wszystkich:)
Obserwuj wątek
    • majak_m Łączę się w bólu i smutku ;) 11.03.05, 10:47
      Tak się bowiem składa, że też jakoś w maju mija pięć lat,
      zatem też się coś szykuje. Iść czy nie iść, oto jest pytanie.
      • ellenai Re: Łączę się w bólu i smutku ;) 11.03.05, 16:05
        idz majak,mysle ze warto,u mnie nigdy takiego spotkania klasowego nie
        bedzie,bo trafila mi sie niefortunna i niezgrana klasa i troche mi tego
        zal,tutaj w usa,takie reunion sa niezwykle popularne,a to jest fajnie tak
        powspominac,zobaczyc ludzi z ktorymi spedzalo sie tyle czasu
        asek napisz jak bylo!!!!!!!
        • aleks44 Re. idz,idz bedzie fajnie.... 11.03.05, 17:58
          to zalezy z jakimi sie ludzmi zylo przez te lata,ja mam kumpla jeszcze z czasow
          podstawowki,do dzis utrzymujemy kontakt,choc nie mieszka w Polsce tylko w
          Niemczech,ile razy przyjedzie zawsze sie spotykamy i pogadamy przy
          kielichu.Odnalazlem jeszcze jednego w Kanadzie ,tez jest OK,czasem do mnie
          dzwoni.Natomiast koledzy i kolezaki ci pozniejsi, to hehe szkoda zachodu.Moze
          dwie trzy osoby,a reszta ??Pamietam jedno takie nie oficjalne spotkanie i
          przechwalki,czego sie kto dorobil ,co ma, jaki samochod .....
          idz i sie dobrze baw!!!!!!
          • ellenai Re: Re. idz,idz bedzie fajnie.... 11.03.05, 18:16
            ja wlasnie z podstawowki mam dwie znajomosci,natomiast ze szkoly sredniej
            nie,dobrze ze choc tyle z wczesnych lat mam,lubie sie spotkac i powspominac!
            • assasin76 bylo... 11.03.05, 23:12
              z jedną z dziewczyn byłam bardzo żzyta i z nią się dało pogadać:)ale reszta:)
              dwie miały do siebie skrywane pretensje w powietrzu zanosiło się na kłotnie a
              ja na ten czas zapomniałam o wszystkic urazach i bawiłam się przednio:)tyle,że
              mojego Reddsa nie bylo;)
              buziaki miłego weekendu
              P.S Majak to się nie ma co zastanawiać tylko w te pędy walić na spotkanko;)
              • ellenai Re: bylo... 12.03.05, 00:17
                zazdroscze ci tego ze jednak twoja klasa byla na tyle zzyta ze mogliscie sie
                spotkac~!!
                • assasin76 ell 12.03.05, 09:09
                  to była typowo męska szkoła więc my kobiety musiałyśmy się trzymać razem na 31
                  osób w klasie było 6dziewczyn:)ale masz racje fajnie się spotkać po latach i
                  powspominać...buziaki na weekend
                  • ellenai Re: ell 12.03.05, 17:19
                    eh asku ja tez bylam w typowo meskiej szkole,na 18 osob w klasie byly tylko 3
                    dziewczyny,niestety meska czesc nas nie zaakceptowala,chyba ze wzgledu na to ze
                    wsrod dziewczyn byla corka profesora,no i same miedzy soba absolutnie nie
                    potrafilismy sie dogadac,tak wiec o spotkaniu nie moze byc mowy,szkoda,niesty
                    to byl najgorszy czas w moim zyciu-szkola srednia!
                    • assasin76 a to szkoda 12.03.05, 20:26
                      ell wprawdzie to nie była średnia ale szkoda,że nie potrafiłyście się zgrać:
                      (pomiędzy nami była rywalizacja ale jednak trzymałyśmy się razem...

KRÓLESTWO ZA MICHAŁKI!!!
                      • ellenai Re: a to szkoda 13.03.05, 04:38
                        no wlasnie,ta rywalizacja byla paskudna, to nas rozlozylo eh
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka