aleks44 Re: josef ratzinger!!!!!!!!! is a pope! 19.04.05, 19:59 bardzo ceniony przez Jana Pawla II,wiec bedzie mial wieksze szanse byc doceniony i polubiony przez nas Polakow,ja z tego bardzo sie ciesze Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: josef ratzinger!!!!!!!!! is a pope! 19.04.05, 20:58 ja tez ogromnie sie ciesze, bo dla mnie to tak jakby epoka pontyfikatu jana pawla ciagle trwala! znkomity wybor!bardzo mi sie podobaly jego pierwsze ,skromne slowa skierowane do wiernych!teraz ciekawe co bedzie dalej! Odpowiedz Link Zgłoś
majak_m Benedykt XVI 19.04.05, 23:41 Wszystko sie okaze. Ale wyglada obiecujaco. Szkoda tylko, ze wczesniej zostal przez media tak przereklamowany. Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: Benedykt XVI 20.04.05, 00:18 tak to prawda,media bardzo duzo uwagi poswiecily ratzingerowi,ale jako papiez moze byc przeciez zmienic swoja polityke,nie mowie o podstawowych zasadach ale o np o zachowaniu:)czas wlasnie okaze jak naprawde bedzie,ale z mniejsza obawa spogladam w przyszlosc kosciola:) Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: Benedykt XVI 21.04.05, 22:30 tak,to prawda media maja bardzo wplyw na wszystko co nas otacza,niestety moga tez wielu zaszkodzic.Teraz po smierci naszego Papieza tyle o Nim mowia ,tyle jest programow,a gdzie przedtem to bylo,a moze teraz sie lepiej pisze bo wiedza ze i tak wszystko sie kupi Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: Benedykt XVI 21.04.05, 22:48 no tak media to potezna sila,faktycznie o papiezu sie az tak wiele nie mowilo,ale teraz byl czas wyjatkowy ku temu. Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: Benedykt XVI 21.04.05, 23:00 tylo ze ja widze w tym wszystim po prostu chec zrobienia interesu,moze tak powinno byc ale to juz inna sprawa,czy wypada,kazdy sam musi sobie odpowiedziec Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: Benedykt XVI 21.04.05, 23:02 no to fakt,pieniadz ma wielkie odzialywanie na ludzi,wszystko zalezy od czlowieka i sytuacji,ale jak papiez odchodzil to media przynajmniej tutaj zrobily dobra robote!bez tego nie moglabym tego wszystkiego przezyc tak jak trzeba:) Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: Benedykt XVI 21.04.05, 23:08 masz racje ,to prawda,chyba nie ma stacji tel,ktora by nie podawala wiadomosci z ostatniej chwili to ladnie z ich strony ,ja tez uwazam ze staneli na wysokosci zadania Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: Benedykt XVI 22.04.05, 04:47 no wlasnie,mam nadzieje,ze w kraju tez bylo ok z mediami! Odpowiedz Link Zgłoś
majak_m Re: Benedykt XVI 22.04.05, 07:50 Oj, roznie bylo. Ale takie juz sa Nasze polskie media. Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: Benedykt XVI 22.04.05, 14:48 no wlasnie,takie sobie opinie slyszalam o polskich mediach!e szkoda, Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: Benedykt XVI 22.04.05, 16:48 heheh dlatego nie wykupuje kanalow pl tv tutaj:( Odpowiedz Link Zgłoś