Gość: kier1 IP: *.inter / 192.168.0.* 23.07.02, 15:29 czy ktoś coś wie o telefoni voip na jasle Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kier1 Re: telefonia voip 25.07.02, 14:14 co to ludzie w jaśle nie wiedza o telefoni voip ale wioha Odpowiedz Link Zgłoś
gadacz Re: telefonia voip 26.07.02, 07:48 kier1 napisał: > co to ludzie w jaśle nie wiedza o telefoni voip ale wioha "wioha" się pisze "wiocha" tam gdzie Ty miekszasz nie wiedzą tego ludzie ? Odpowiedz Link Zgłoś
wook Re: telefonia voip 27.07.02, 08:28 kier1 to dla Ciebie : voip.onet.pl/, a wiocha pisze się tak jak napisał gadacz:) Odpowiedz Link Zgłoś
jepat Re: telefonia voip 28.07.02, 19:32 Każdy kto ma kase wyprowadza się na wiochę . Odpowiedz Link Zgłoś
kier1 Re: telefonia voip 28.07.02, 22:19 wioha napisałem prowokacyjnie aby ktoś coś odpisał a ty czepiłeś sie wiohy a sam napisałeś miekszasz jak chcesz kogoś poprawiac to samemu trzeba poprawnie pisać było pytanie czy jest telefonia voip w jasle czy jest firma która udostepnia ta usługę bo chciąłbym skorzystać Odpowiedz Link Zgłoś
gadacz Re: telefonia voip 29.07.02, 08:43 Uważaj bo prowokator to niebezpieczny zawód :D ! "miekszkasz" napisałem by sprawić Ci przyjemność ;) i dlatego nie zareaguje na Twoje "chciąłbym" - bo (jak powiedzial pewien milicjant do tłumu) "nie zmuszajcie mnie do prowokacji" Zresztą nie mam zamiaru Cię poprawiać - od poprawiania jest tu przecież Norbert. Odpowiedz Link Zgłoś