22.07.05, 13:59
Drogie rowerzystki, slonce dzis swieci az milo, dlatego przywoluje Was do
porzadku. Naprawde, troszke wiekszy dekolcik nie sprawi ze odrazu sie
przeziebicie. Prosze, nie odbierajcie Nam, rowerzystom, przyjemnosci z jazdy
deptakami ;)
A lato zapowiadalo sie tak dobrze, ech, wspomnienia, tylko to mi narazie
pozostaje :(
Obserwuj wątek
    • aleks44 Re: Apel! 22.07.05, 14:08
      no tak,Masz racje,ale jak sie potem skupic na jezdzie,tu dekolcik, tam dekolcik
      iiiiiiii za chwilke,o Jezu ale wydzwonilem w drzewo,a wiec ??? cos za cos ??
      • ciupazka Re: Apel! 22.07.05, 14:15
        A w rzyci ocu ni ma, hehe, choćbyś i na nogak sed, hehe (głośniki)

www.onlinewahn.de/b36.htm
      • rilian Re: Apel! 22.07.05, 14:16
        to ja już bym zaapelował, żeby w obcisłe legginsy ubierać tylko pupki nie
        obfitujące w kaskady tłuszczu i wałeczków...
        • aleks44 Re: Apel! 22.07.05, 14:28
          mnie nie przeszkadzaja,tez maja prawo chciec wygladac atrakcyjnie,a kto bedzie
          sie za nimi ogladal, to tez jego sprawa,mamy jednakowe prawa
          kochanego cialka nigdy za wiele
          • maladanka Re: Apel! 22.07.05, 15:50
            aleksie! ale fajnie powiedziałeś- przewiozę Cię przy okazji na bagazniku -
            • ellenai Re: Apel! 22.07.05, 16:08
              o tak aleks ma wielkego plusa!
              • aleks44 Re: Apel! 22.07.05, 19:00
                OK,tylko jak ja wyjde na ten bagaznik ????,ale czego sie nie robi dla dziewczyn
                • ellenai Re: Apel! 22.07.05, 19:07
                  jakos sobie3 poradzisz! hehhe
                  • aleks44 Re: Apel! 22.07.05, 19:18
                    postaram sie
                    • ellenai Re: Apel! 22.07.05, 19:23
                      heheh no to gites!
                      • maladanka Re: Apel!-do aleksa 24.07.05, 16:56
                        a Ty mnie na rurce?:)
                        • ciupazka Re: Ach te Wasze oczy dobre i niedobre... 24.07.05, 17:09
                          .... i czasami straszne.... jak tych ludobojców z Al-Kaidy

www.gehirnlos.de/pervers/augen.jpg
                          • ellenai Re: Ach te Wasze oczy dobre i niedobre... 24.07.05, 18:46
                            no niestety ciupazko!
                            ale maladanka ma swietna propozycje dla
                            aleksa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
                            • ciupazka Re: Ach te Wasze oczy dobre i niedobre... 24.07.05, 18:52
                              Hehe... ciekawe co na tę propozycję szanowny alex? Chyba nie odmówi...
                              • ellenai Re: Ach te Wasze oczy dobre i niedobre... 24.07.05, 18:57
                                hehe mysle ze nie,ale strasznie ciekawa jestem co powie ehheheh
                                • maladanka Re: Ach te Wasze oczy dobre i niedobre... 24.07.05, 19:27
                                  zalezy czy ma 44 lata czy urodzony w 44.?
                                  • aleks44 Re: Ach te Wasze oczy dobre i niedobre... 24.07.05, 19:40
                                    nie ma sprawy,tylko ze ja mam duuuuzy brzuch i sie nie zmiescisz,ale zawsze
                                    mozna sprobowac,szkoda ze nie powiedzialas wczesniej,dzisiaj moglismy to
                                    naocznie stwierdzic,bylem w Radocynie i Wolowcu,fajnie bylo hehe,a ludziow jak
                                    mrowkow
                                    • maladanka Re: Ach te Wasze oczy dobre i niedobre... 24.07.05, 20:05
                                      dziś to ja po weselisku nogi moczę - tańce lubie nadzwyczaj, ale rozumiem,że
                                      rurka aktualna? :)
                                      • ellenai o galicyjskie wesele to jest to! 24.07.05, 20:22
                                        a co do rury to aleks cos sie probuje wykrecac ale ja juz pracuje nad tym zeby
                                        zmienil zdanie i cie wzial na te rure heheh
                                  • ellenai Re: Ach te Wasze oczy dobre i niedobre... 24.07.05, 19:40
                                    heheh to ci pewno sam powie!cmok maladanka fajnie ze tu jestes!,robisz jakie
                                    fajne zdjecia ostatnio?
                                    • aleks44 Re: Ach te Wasze oczy dobre i niedobre... 24.07.05, 20:04
                                      mialem kiedys 44,ale to bylo daaaaaawno,w tedy bylem chlopczyk jak walczyk hehe
                                      • ellenai Re: Ach te Wasze oczy dobre i niedobre... 24.07.05, 20:05
                                        hej a bierzesz maladanke na te rure czy nie??????????????
                                        • aleks44 Re: Ach te Wasze oczy dobre i niedobre... 24.07.05, 20:11
                                          glosno nie powiem,w sumie jestesmy sasiadami,a jakies wscipskie oko mogloby
                                          narozrabiac hehe
                                          • ellenai Re: Ach te Wasze oczy dobre i niedobre... 24.07.05, 20:19
                                            czyli nie bierzesz,bo mnie to tak zafrapowalo ze az w innym watku o tym
                                            chrzanie ,calkiem mi to na glowe uderzylo heheh
    • ellenai Re: Ach te Wasze oczy do ellenai 24.07.05, 20:50
      o matko,to zdjecie jest piekne!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! strasznie mi sie
      podoba:)))i na dodatek tego dzieciaka spotkalas podczas wedrowki???????????
      zdjecia twoje utknely mi w pamieci poniewaz oddaja urok tego co bardzo tak mi
      sie podobalo w beskidzie,a to zdjecie dzieciaka jest the best!!!!!!!!!!!!
      podsylaj rozne zdjecia koniecznie prosze! a ze nie zawsze wychodza takie jakby
      czlowiek chcial to naturalna sprawa moim zdaniem.
      aleksowe zdjecia tez bardzo lubie,bo on jezdzi po roznych beskidzkich zakatkach
      robi zdjecia i pozniej mi wysyla na skrzynke emailowa,ja je wywoluje za jego
      zgoda oczywiscie,mam caly album z jego zdjeciami!
      jestescie kochani,dziekuje wam za dzielenie sie tym co piekne a dla mnie tak
      bliskie jednoczesnie!
    • ellenai Re: Ach te Wasze oczy do ellenai 24.07.05, 21:17
      cudne sa te wieelkie klapki na malych stopkach! sliczne galicyjskie rodzenstwo!
      a slup?dla mnie bardzo swojski ale ja nie jestem
      ekspertem "zdjeciowym"ja "widze" na zdjeciach zupelnie co innego:) a czy moge
      zapytac w jakiej miejscowosci zostalo to zdjecie zrobione i kiedy dokladniej?bo
      znajome mi sie wydaja te buzki i okolice ale galicyjskie dzieci sa przeciez
      takie podobne do siebie..........................
      • maladanka Re: Ach te Wasze oczy do ellenai 24.07.05, 21:30
        To Przysłup - teraz z Przełęczy Małastowskiej przez Przysłup i Nowicę do
        Bielanki prowadzi porządna droga - dzieciaki były umorusane bo oderwały się od
        truskawek -
        • aleks44 Re: Ach te Wasze oczy do ellenai 24.07.05, 21:42
          a jak w Nowicy skrecisz w lewo to bedziesz jechac,obok domu Ellen hehe ,wiem
          jaka tam jest droga, jezdze tam kilkanscie lat
          • ellenai no cholercia ale mam nosa! hehe 24.07.05, 22:01
            tak myslalam ze to gdzies tam jest,prawde powiedziawszy ten dom na jedym ze
            zdjec mnie na to naprowadzil !przyslup jest fajny:)i faktycznie do mnie
            niedaleko ,za gorke tylko w strone uscia heheh
    • aleks44 Re: Ach te Wasze oczy do ellenai 24.07.05, 21:24
      kiedy je robilas ????? bylem wczoraj na Magurze przy schronisku,jechalem
      rowerkiem od strony Owczar,potem na Przelecz,Banica i Bartne
      • ellenai aleks a zdjecia jakies robiles n/t? 24.07.05, 21:31

• maladanka Re: Ach te Wasze oczy do ellenai 24.07.05, 21:33
        Robione 28 czerwca 12.42 -
        • ellenai Re: Ach te Wasze oczy do ellenai 24.07.05, 21:59
          no to jeden z najpiekniejszych okresow w beskidzie!
          • ellenai wyjasnienie:) 25.07.05, 16:18
            watki ze zdjeciami kochani usunelam na prosbe malejdanki ktora slusznie
            zauwazyla ze lepiej zdjec z nieznanymi dziecmi nie zamieszczac w necie:)mam
            nadzieje,ze jest to ok z wami:)cmok
            • aleks44 Re: wyjasnienie:) 25.07.05, 16:57
              popieram,Ma racje
              ale dzieciaki fajowe,"starsza siostra" opiekujaca sie mlodszym
              rodzenstwem,usmiechniete,ale zaklopotane,paluszki raczek zaplatane,ze soba.
              ciekawe ujecie
              • ellenai Re: wyjasnienie:) 25.07.05, 17:13
                tez mi sie bardzo podoba zdjecie,ale zawsze mozna podeslac na priv i bedzie ok!
                • majak_m Re: wyjasnienie:) 25.07.05, 17:38
                  Bardzo sie ciesze, ze udalo mi sie zdjatka jeszcze ogladnac. Ale i owszem,
                  zawsze mozna na maila przeslac.
                  • ellenai Re: wyjasnienie:) 25.07.05, 17:42
                    ciesze sie ze jestescie wyrozumiali! na was zawsze mozna liczyc!
                    • maladanka Re: wyjasnienie:) 25.07.05, 18:15
                      popierniczył się ten świat dokładnie - a ja ciągle naiwna,nie nadążam czasem,
                      dzieciom zawiozę cukierki i odbitki.
                      Dziekuję ellenai - ale tak mnie otrzymany e-mail przestraszył,że dlatego
                      prosiłam o zdjęcie zdjęć.
                      • ellenai Re: wyjasnienie:) 25.07.05, 18:20
                        ano swiat jest durny jak cholera! niestety!ja tez czasem zbyt naiwna jestem a
                        chyba nie powinnam!
                        a dzieciaki sie napewno bardzo uciesza!
                        powiedz mi gdzie robisz odbitki cyfrowe w gorlicach i ile one kosztuja?
                        • maladanka Re: wyjasnienie:) 25.07.05, 18:33
                          a nie będzie znowu,że reklamę robię ?- ale niech tam - robie w Kodaku na 3 Maja
                          w budynku dawnego hotelu Victoria i bardzo sobie chwale jakośc i obsługę, a
                          ceny między 0.80 - a 1 zł - dokładnie nie pamietam - format zblizony do 15x10
                          bo cyfrowy to troszke inny
                          • ellenai e ja mysle ze takie informacje mozna 25.07.05, 18:36
                            podawac na forach regionalnych ,w koncu mozna wymieniac info!
                            pytalam bo jestem ciekawa gdzie i jakie ceny,zeby mojej rodzince dac namiar na
                            jakis fajny zaklad!dziekuje ci ogromnie!ale zdjecia drogie,ja place za 100
                            zdjec cyfrowych 12 dolarow:)12 centow jedno!
                            • aleks44 Re: e ja mysle ze takie informacje mozna 25.07.05, 19:01
                              szukalem mojej wierzby,z Nieznajowej,ktora kiedys zrobilem,ale gdzies
                              przepadla,tak mam te fotki pomieszane ze nie wiem gdzie mam
                              ale kiedy pojade popatrzec
                              • ellenai Re: e ja mysle ze takie informacje mozna 25.07.05, 19:04
                                sortuj do folderow zgodnie z data ,mowie o zdjeciach! a wierzbe na twojej fotce
                                chcialabym zobaczyc!
                                • aleks44 Re: e ja mysle ze takie informacje mozna 25.07.05, 19:40
                                  tez bym chcial hehe,tylko gdzie ona jest,przyznam ze ze nie wiem
                                  • ellenai Re: e ja mysle ze takie informacje mozna 25.07.05, 19:42
                                    e jak poszukasz to znajdziesz!
                      • maladanka Re: moja ulubiona 25.07.05, 18:23
                        a to moja ulubiona wierzba - aleks jak pojedziesz nad Ropą na Blich to za
                        mostkiem na lewo przed kapliczką sie rozglądaj - jak zrobisz fotke to przyslij
                        img260.imageshack.us/my.php?image=wp35jw.jpg
                        • ellenai Re: moja ulubiona 25.07.05, 18:34
                          REWELACJA!!!!!!!!!!! to zjecie jest niesamowite, jak ty wypatrzylas te
                          wierzbe????????????????????????
                          • zuzanna6 Re: moja ulubiona 26.07.05, 00:07
                            yhy, piekna

ale taka wirzba o północy to moze sie wydawac ze krzyczy na nas

rowerzysto nie jeżdzij nocą, wyobraznie moze zabic i kask nie pomoze
                            • ellenai Re: moja ulubiona 26.07.05, 00:25
                              jak duch wyglada,mozesz sie uczyc zuzanno!
                              • zuzanna6 Re: moja ulubiona 26.07.05, 00:35
                                hi hi hi, a wyobrazasz sobie o północy obok niej przejeżdzac rowerem?

kiedys tak mi przyszło koło starego cmentarza przejeżdżac, tak szybko
                                pedałowałam ze strachu, ze myslałam ze mi serce wysiądzie
                                • ellenai Re: moja ulubiona 26.07.05, 00:37
                                  ja sie nie nadaje na nocne cmentarne wyprawy! absolutnie ,slabe nerwy mam!
                                  • zuzanna6 Re: moja ulubiona 26.07.05, 00:41
                                    ja tez sie okropnie boje, tak wtedy wyszło, piwko, miłe towarzystwo i nie
                                    zauwazyłam ze tak ciemno, kurde, nigdy wiecej
                                    • ellenai Re: moja ulubiona 26.07.05, 02:04
                                      a mnie raz tak brat porzadnie nastraszyl! wybralam sie z kolezanka wieczorem 1
                                      listopada na cmentarz zapalac swieczki ,no i zapalamy sobie tak te swieczki a
                                      tu nagle moj brat wyskakuje z wrzaskiem zza nagrobka,no ale zesmy sie wtedy
                                      wystraszly!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka