Gość: turystka IP: *.gv.shawcable.net 12.01.04, 08:02 Weszlam na ich stone ale nie widze tam zadnych ofert. Albo ich strona internetowa jest kiepska albo ja jestem na niewlasciwej stronie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: NEW Re: Fisher IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.04, 17:34 Hej, z tego co wiem, to oni upadli w zeszłym roku!!! Głośno było o tym Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GH Re: Fisher IP: 213.25.43.* 13.01.04, 08:22 Nie wiem o jakiej stronie mówisz bo ich strona "fischer.com.pl" funkcjonuje i ma oferty jak zawsze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: turystka Re: Fisher IP: 5.5D* / *.gv.shawcable.net 06.03.04, 06:33 Nie wiem co mowisz poniewaz ja otrzymuje taka wiadomosc: We can't find "fischer.com.pl" co znaczy ze "my nie mozemy znalezc tego adresu wiec nie wiem co ja robie zle ze nie moge wejsc na ich strone Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marzena Re: Fisher IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.01.04, 16:40 Nie wydaje mi sie, zeby to biuro upadlo, bo pare dni temu moja kuzynka wrocila z Gran Canarii wlasnie z tego biura. Ja wybieram sie na Gran Canarie w lutym rowniez z tego biura. pa pa pa Odpowiedz Link Zgłoś