lemek1 10.10.05, 00:13 o pogodzie nie ma co pisac,o zwierzetach tez niev ,o dupie marynie nie wypada jalmilko,adasiu zacznijcie dzialac Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zuzanna6 Re: forum aktywne 10.10.05, 19:41 jaki wybredny nic mu sie nie podoba to sam cos fajnego wymyśl trudno, a dla mnie tematem numer jeden jest ten cudowny pażdziernik, taka cudowna jesień nie szybko może nam się trafić, całą niedzielę ( rano zagłosowałam )spędziłam w cudownym lesie, jak kolorowo, jak tajemniczo i przytulnie...ech, ile wokół na piekna, zrobiłam fajne zdjęcia i nie moge się nimi nacieszyć Odpowiedz Link Zgłoś
0kowita Re: forum aktywne 11.10.05, 10:18 zuzanna6 napisała: > jaki wybredny > > nic mu sie nie podoba > > to sam cos fajnego wymyśl > > Zuzanno jako miejscowy tłumacz postów wyjasniam, że Lemek swoim tekstem chciał wyrazic niezadowolenie iż to właśnie on był krytykowany za to, że gada tylko o pogodzie, zwierzętach (zapomniał o pieniądzach) natomiast ci co go krytykowali dawno nic nowego nie wymyslili. I tu się z nim zgadzam. Adaś kiedyś twierdził, że w ilości tematów może nawet dogonic Cuskiego i co ? I gdzie te tematy są? Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna6 Re: forum aktywne 11.10.05, 22:47 hi hi hi dziekue ci bardzo serdecznie Okowitko cieszę się, że jestes gorącym sercem tego forum juak napisałam na innym wątku i tak trzymaj i badź czujna bo ja znowu wpadłam by popisac troszkę, a najwięcej u was o pogodzie piszę i ja...i tak widzisz, hi hi hi na złodzieju czapka z norek Okowitko, cmok ! Bądź czujna! lemek cmok!!!!!!!!! to o czym piszemy? Odpowiedz Link Zgłoś
0kowita Re: forum aktywne 13.10.05, 06:40 zuzanna6 napisała: > > tak trzymaj i badź czujna > > Okowitko, cmok ! Bądź czujna! > > lemek cmok!!!!!!!!! > "Czuj, czuj czuwaaaaaaaaaaj najstarszy druh zawołał Czuj, czuj czuwaaaaaaaaaaaaaaaaaaj rozlega się dokoła." Był ktos z tu obecnych harcerzem ??? Ja byłam i ho,ho jakie miałam zdobyte "sprawności", na iluż to obozach twardych i zimnych nie byłam.....ech, kiedy to było ? W tamtym wieku, w tamtym tysiącleciu to było. Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna6 Re: forum aktywne 11.10.05, 22:49 jakich cech charakteru u siebie samych nie lubicie? hmmm ja 1. pośpiech 2. roztrzepanie Odpowiedz Link Zgłoś
0kowita Re: forum aktywne 12.10.05, 18:43 zuzanna6 napisała: > jakich cech charakteru u siebie samych nie lubicie? > > hmmm ja > 1. pośpiech > 2. roztrzepanie A co to znaczy "byc roztrzepaną" ? gubisz klucze ? zapominasz o spotkaniach ? a czego u siebie nie lubię ????......................wszystkiego Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna6 Re: forum aktywne 11.10.05, 22:57 i nikt mnie nie chwali puk puk a wy gdzie wszyscy, co? Odpowiedz Link Zgłoś
adas49 Re: forum aktywne 12.10.05, 16:14 lemek1 napisała: > jalmilko Raczka Ci skacze po alkoholu, sparalizowalo Cie czy moze Twoje nieskoordynowane pisanie to po prostu pierwszy objaw nadchodzacego nieuchronnie przytepienia? Odpowiedz Link Zgłoś
0kowita Re: forum aktywne 12.10.05, 19:50 adas49 napisał: > lemek1 napisała: > > jalmilko > > Raczka Ci skacze po alkoholu, sparalizowalo Cie czy moze Twoje nieskoordynowane > pisanie to po prostu pierwszy objaw nadchodzacego nieuchronnie przytepienia? A mnie się nie podoba to, że gdy się cytuje Lemka to zawsze się samo robi "napisała". Nie lubię. Baba to baba, chłop to chłop. Każdy człowiek powinien byc swojej, jedynej płci. Mówiłam Ci Lemek... jajkonamięko znacznie bardziej do Ciebie pasuje i może wyrzucało by wtedy "napisał". Odpowiedz Link Zgłoś
jajkonamiekko Re: forum aktywne 13.10.05, 05:17 a mnie jest szkoda lataaaaaaaaaa na stole gnije szmata juz nikt tu nie zamiata a w oknie gruba krataaaaaa Odpowiedz Link Zgłoś
0kowita Re: forum aktywne 13.10.05, 06:26 jajkonamiekko napisała: > a mnie jest szkoda lataaaaaaaaaa > na stole gnije szmata > juz nikt tu nie zamiata > a w oknie gruba krataaaaaa .. tratatata brudna chata kto mi tutaj pozamiata ? nie mam brata ani swata, ciężki żywot mój (!) PS. Hmmmm.... znowu ta maszyna pokazała "napisała" (((( Ale nic to. Stanowczo wolę jajkonamiękko od Lemka. Lemek kojarzy mi się z kimś takim co nie może o własnych siłach przejśc trzech kroków............... .............. - Siostro, siostro !!!!!!!! PCHŁA !!!!!!!!!!! - Ależ Lemku co ci jedna pchła przeszkadza. Tu w szpitalu mamy ich tysiące. - Ale ona mnie spycha z łóżka !!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
lemek1 Re: forum aktywne 14.10.05, 02:55 adas49 napisał: > lemek1 napisała: > > jalmilko > > Raczka Ci skacze po alkoholu, sparalizowalo Cie czy moze Twoje nieskoordynowane > pisanie to po prostu pierwszy objaw nadchodzacego nieuchronnie przytepienia? Bog ci wynagrodzi dobry czlowieku ,predzej niz sie spodziewasz te dobre slowa Odpowiedz Link Zgłoś