Dodaj do ulubionych

Nowy Glaz???

13.12.05, 01:25
Jade sobie dzisiaj Pilsudskiego a tu przy moscie 700-lecia stawiaja nowy kamien!
Tym razem na rocznice Solidarnosci czy cos.
Co jest? Za malo Nam glazow i pomnikow?
Zrobiliby za to np. sciezki rowerowe. Niech sie nazywaja sciezki Solidarnosci.
Przeciez to 100 razy lepiej wydana kasiora.
Ile jeszcze takich pseudo pomnikow zafunduja Nam wladze?
Obserwuj wątek
    • aktsieta Re: Nowy Glaz??? 13.12.05, 10:50
      Oj dużo!!!!!!!!! :)
      • aleks44 Re: Nowy Glaz??? 13.12.05, 17:01
        troche racji Masz,ale taniej im kamien polozyc, niz 100 m drogi rowerowej zrobic
        • aktsieta Re: Nowy Glaz??? 13.12.05, 17:04
          to niech drzewa sadzą im."kogoś tam" też tanio a o ile zdrowiej.
          • aleks44 Re: Nowy Glaz??? 13.12.05, 17:40
            tez nie do konca,mam na przeciw bloku kilka starych lip ,zadna nie ma nazwy i
            pomniakami nie sa ale tez nie mozna sie doprosic o przyciecie konarow ,bo
            zaslaniaja slonce ,niestety rosna na prywatnej dzialce wiec nie ma szans,a
            wlascicielka nie da sie tknac,choc nie mieszka tutaj tylko we Wroclawiu.
            Dlatego drzewa sadzic to tak !!!! ale z glowa,zeby kiedys nikt z tym nie mial
            problemow
            • aktsieta Re: Nowy Glaz??? 13.12.05, 17:43
              wszystko należy robić z głową.Tylko że niektórzy zadowoleni są z jej posiadania nie używając jej :)
            • majak_m Re: Nowy Glaz??? 13.12.05, 17:47
              Sciezka to oczywiscie byl tylko przyklad.
              Ale poprostu niedlugo w Saczu bedzie kamien na kamieniu.
              Pardon, juz tak jest jesli spojrzec na sadeckie planty.
              A wracajac do sciezek to mozna tylko pomarzyc o takich jakie sa np. w Krakowie.
              • aktsieta Re: Nowy Glaz??? 13.12.05, 17:55
                Szcerze mówiąc wolę jeździc po lesie niż po takich ścieszkach jak np. w Sopocie
                Czułam się tam głupio.
                • majak_m Re: Nowy Glaz??? 13.12.05, 18:19
                  Ja rowniez wole nie wyjezdzac na miasto, ale czasem trzeba.
                  A jezdzilas np. w Krakowie? Trase z Czyzyn do lasku Wolskiego pokonalem w 50 %
                  po sciezkach. Gorzej bylo coprawda jak musialem potem jechac na Piaski Nowe, ale
                  dalo rade. Po Saczu tak pojezdzic naprawde nie ma szans. A szkoda.
                  Ale to jest temat woda. Moznaby gadac w nieskonczonosc a przeciez zima przyszla ;)
                  • aleks44 Re: Nowy Glaz??? 13.12.05, 18:40
                    w Sopocie nie jezdzilem,ale bardzo zalowalem ze nie zabralem rowerow jak bylem
                    w sierpniu na morzem,wszyscy jezdzili,tylko ja nie.Slonca jak na
                    lekarstwo,plaze puste i ... tylko mojego roweru brakowalo.
                    • aktsieta Re: Nowy Glaz??? 13.12.05, 18:54
                      Nie ma czego żałować.Z Gdyni do Sopotu ok. potem parada szpanerstwa.
                      Ale rowerkiem zrobiłam trase na ruchome wydmy plażą rewelacja.
                      • aleks44 Re: Nowy Glaz??? 13.12.05, 19:28
                        niestety tylko chodzilem i jod wdychalem,nawet muszelek nie bylo hehe
                        a dlaczego parada szpanerstwa,czyzby rowery z metkami ????
                        • aktsieta Re: Nowy Glaz??? 13.12.05, 20:32
                          metki byłyby w złym guście ale jakby mogli oczywiście co po niektórzy to cene przykleili by sobie chyba na......
                          • aleks44 Re: Nowy Glaz??? 13.12.05, 20:39
                            "to "tez ma cene ?? ciekaw jaka hehe
                  • aktsieta Re: Nowy Glaz??? 13.12.05, 18:57
                    Po Krakowie niestety nie jeździłam.Aż żal siodełko mi ścisnął :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka