Dodaj do ulubionych

Zarabiaj w Necie

19.02.06, 11:07
Zarabianie z EuroBarre polega na pracy na komputerze z włączonym niewielkim
paskiem reklamowym (tzw. surfbar). Im dłużej jest on włączony, tym więcej
nalicza nam punktów, a im więcej punktów tym większy nasz zarobek!
Nie zastanawiaj się długo - nie trać szansy nim ubiegnie Cię konkurencja!
Zapisz się do EuroBarre i polecaj firmę innym!
Na naszych stronach znajdziesz całkowity poradnik zarabiania w tym systemie.
Wbrew obawom, jest on bardzo łatwy w obsłudze. Zapraszamy!!!
eurobarrebp.w.interia.pl
Obserwuj wątek
    • ouimet Zarabiaj ??? 19.02.06, 15:56
      wyplata OD 15 EU
      0.065 EU =1000 wyswietlen
      15.00 EU =230 769 wyswietlen...

majac 230tys 768 wyswietlen nie na kaszki...placa OD 15 euro, a tu 14.99992
      oczywiscie podaje watpliwoscie odnosnie "wersji podstawowej" wynikajace z
      zachety ...
      Wszystkie reklamy ponizej oplacanej w/w ilosci ZAISTNIALY-ZAISTNIEJA za
      darmo,nie wliczajac zuzycia energii el.,trudu i czasu "korzystajacych z szansy"

ps.czy Ktos moze mi podac przyblizony czas roboczy takich 230 770
      wyswietlen?/zawyzylem o 1,aby miec pewnosc wplywu 15 euro/.

zycze pierwszych 15-tu euro.Napiszcie kiedys,jak to wychodzi?
      • japoneczka09 Re: Zarabiaj ??? 22.05.13, 11:20
        Strony których używam do dorobienia sobie paru groszy to;

www.neobux.com/?rh=6A61706F6E65637A6B61
        www.clixsense.com/?4766670
        Działają na rynku od pięciu lat,są to strony zagraniczne ale jak ktoś ma problem z językiem angielskim można użyć przeglądarki Google chrome ,tłumaczy ona całe strony.
        Zarabiam tam na wyświetlaniu reklam które trwają od 3 do 15 sekund w zależności od wartości reklamy.
        Ale to nie koniec możliwości zarobku na tych stronach,zarabiać również można na wypełnianiu ankiet w języku polskim,oferty w języku polskim mini pracy we wszystkich możliwych językach.
        Sa to strony gdzie nie ma żadnych opłat,rejestracja jak i wykonywanie zadań, mini prac i tasków są całkowicie darmowe.
        Istnieje również możliwość wynajmowania poleconych ,rozszerzanie członkostwa i wiele innych.
        Jest tez możliwość wygrania pieniędzy jak i złote członkostwo,nagród jest wiele i wygrywa się codziennie o czym świadczą wpisy na polskim forum które tez posiadają te strony.
        Minimalna suma do wypłaty to tylko 2$,kwotę tę można osiągnąć w jeden dzień.
        Przelewy realizowane są natychmiast,od razu po zleceniu mamy na koncie paypal,payza i innych(założenie i prowadzenie konta paypal jest całkowicie darmowe)Z tych kont pieniążki wędrują prosto na nasze konta w Polsce.
        Moje potwierdzenia wypłat znajdują się na moim blogu,nie są to jednak wszystkie wypłaty ponieważ moim celem było pokazanie że są co strony wypłacalne oraz uczciwe.
        praca-zarabiaj-online.blogspot.com/p/blog-page.html
      • berni999 Re: Zarabiaj ??? 07.10.13, 18:55
        Polecam najlepszy WYPŁACALNY polski autosurf www.surf.fenka.pl/polecam,bow.html Można dużo zarabiać, najprostszy sposób żeby zarabiać to mieć włączoną przeglądarkę, reklamy PTC, Youtube, Google+, fenkopaki, lokaty, gry i wiele innych. Nie wiesz jak się poruszać pomogę - po rejestracji z tego reflinku www.surf.fenka.pl/polecam,bow.html napisz do mnie wiadomość ze strony na której się zarejestrowałeś wpisując w polu Login: "bow" a pomogę Ci ogarnąć to szybko. Link do mojej wypłaty www.forum.fenka.pl/index.php?temat=611 Zapraszam
      • sitak1712 Re: Zarabiaj w domu na blogu 25.02.14, 05:09
        Coś dla zainteresowanych dorobieniem nie wychodząc z domu otóż mam do zaoferowania darmowy profesjonalnie przygotowany kurs prowadzący krok po kroku, pokazujący co i jak aby zaistnieć w sieci i dorobić np do pensji .własnie dzięki temu szkoleniu miedzy innymi powstały moje strony: Informacje eBiznesu.com.pl, eBiznes w sieci 24h.pl, motomars.pl,sztuka malowania,pl,hodowanie rybek poradnik.pl info świnoujskie.pl . teraz tworze kolejnego bloga, powiem szczerze ze stało sie to moja pasją,twoją tez może się stać:) jeżeli jesteś zainteresowany to podrzucam tu link do tego kursu,jeszcze raz mówię ze kurs jest całkowicie za darmo!!! zapisz się na szkolenie wpisz imię i email z początku myślałem ze to ściema ale jak weszłem do szkoły marketingu i zarabiania w internecie i po około 2 miesiącach bo tyle trwają szkolenia moja wiedza podrosła o 200% i portfel zgrubiał :)

link na zapisy
        ebizneswsieci24h.com.pl/darmowy-kurs-ebiznes/szkolenie/
        ebizneswsieci24h.com.pl/
    • lemek1 Re: Zarabiaj w Necie 19.02.06, 23:55
      quimet taka zima ze pracy szukasz?
      nie zapomnij zaplacic podatku od tych zarobkow
      hahahahaha kariere zrobisz
      • ouimet Re: Zarabiaj w Necie 20.02.06, 00:50
        lemek1 napisał:
        nie zapomnij zaplacic podatku od tych zarobkow
        hahahahaha kariere zrobisz

ty durny jakis,czy normalnie glupi?
        :(
        • lemek1 Re: Zarabiaj w Necie 20.02.06, 08:38
          cos ty taki nerwowy
          wiosna idzie,sniegi stopnieja i znowu bratki i stokrotki bedziesz sadzil ze
          swoim czarnoskorym przyjacielem,a moze tulipany i roze...
          u mnie wieczna wiosna wiec z robota zawsze dobrze,odsniezac nie musze
        • japoneczka09 Re: Zarabiaj w Necie 22.05.13, 11:22
          Strony których używam do dorobienia sobie paru groszy to;

www.neobux.com/?rh=6A61706F6E65637A6B61
          www.clixsense.com/?4766670
          Działają na rynku od pięciu lat,są to strony zagraniczne ale jak ktoś ma problem z językiem angielskim można użyć przeglądarki Google chrome ,tłumaczy ona całe strony.
          Zarabiam tam na wyświetlaniu reklam które trwają od 3 do 15 sekund w zależności od wartości reklamy.
          Ale to nie koniec możliwości zarobku na tych stronach,zarabiać również można na wypełnianiu ankiet w języku polskim,oferty w języku polskim mini pracy we wszystkich możliwych językach.
          Sa to strony gdzie nie ma żadnych opłat,rejestracja jak i wykonywanie zadań, mini prac i tasków są całkowicie darmowe.
          Istnieje również możliwość wynajmowania poleconych ,rozszerzanie członkostwa i wiele innych.
          Jest tez możliwość wygrania pieniędzy jak i złote członkostwo,nagród jest wiele i wygrywa się codziennie o czym świadczą wpisy na polskim forum które tez posiadają te strony.
          Minimalna suma do wypłaty to tylko 2$,kwotę tę można osiągnąć w jeden dzień.
          Przelewy realizowane są natychmiast,od razu po zleceniu mamy na koncie paypal,payza i innych(założenie i prowadzenie konta paypal jest całkowicie darmowe)Z tych kont pieniążki wędrują prosto na nasze konta w Polsce.
          Moje potwierdzenia wypłat znajdują się na moim blogu,nie są to jednak wszystkie wypłaty ponieważ moim celem było pokazanie że są co strony wypłacalne oraz uczciwe.
          praca-zarabiaj-online.blogspot.com/p/blog-page.html

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka