antyma 28.04.06, 08:16 www.jaslo24.pl/strona_glowna/poezja?sid=366572d84d005c925649f6ac3b754f4f forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28897&w=40038909&v=2&s=0 Mój Boże. Papież się w grobie przewraca widząc taką grafomanie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
georghe Re: Znacie takiego "poetę" ? 28.04.06, 10:14 Dyzio wieeelgim poetą był... tfu...jest oczywiście.. :))))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
antycham Re: Znacie takiego "poetę" ? 28.04.06, 14:43 To było jak świeży powiew z Niegłowic. Jak wielka improwizacja na szczycie Gorajowic. Jak list do przyjaciół z Ligi. Trafił nam się polityk, wizjoner, poeta. Marnuje się chłopak w tej diurze. Może by go tak improtować gdzieś ? Co tu będzie sobie tak sam siedział ? Odpowiedz Link Zgłoś
antycham Re: Znacie takiego "poetę" ? 28.04.06, 14:45 antycham napisał: > To było jak świeży powiew z Niegłowic. Jak wielka improwizacja na szczycie > Gorajowic. Jak list do przyjaciół z Ligi. Trafił nam się polityk, wizjoner, > poeta. Marnuje się chłopak w tej diurze. Może by go tak improtować gdzieś ? Co > tu będzie sobie tak sam siedział ? Freudowskie przejęzyczenie... pewnie podświadomie chce żeby został. Eksportować oczywiście Go. Odpowiedz Link Zgłoś
0kowita Re: Znacie takiego "poetę" ? 29.04.06, 06:07 Nasz Krzysio zawsze miał lekkie pióro. Czy to proza, czy to poezja...... majstersztyk!! Odpowiedz Link Zgłoś
cuski Papieza w takie rzeczy nie mieszaj ! 29.04.06, 03:32 Papieza w takie rzeczy nie mieszaj ! PS. Gdzie sie takie "cos" uchowalo ? Odpowiedz Link Zgłoś
antyma Re: Papieza w takie rzeczy nie mieszaj ! 29.04.06, 16:49 To Twój przyjaciel obraża pamięć Papieża taką "tfurczością". Poradź mu lepiej aby nie pisał po prochach. Gdzie się uchowałam ? a gdzieś. Zadowolony ? Odpowiedz Link Zgłoś
homerowy_beret1 Re: Papieza w takie rzeczy nie mieszaj ! 29.04.06, 20:39 Cuski chcial obwolac naszego Papieza patronem swojego forum. Ha Ha Narazie sakramentu spowiedzi swoim owieczkom udziela i cieszy sie jak cholera z sukcesow na polu wiary i wiarygodnodnosci slowa. Ha ha he he he - to po cuskiemu bylo :)) Odpowiedz Link Zgłoś
adas49 Re: Znacie takiego "poetę" ? 09.05.06, 20:30 Wstrzasniety okazala fraza jasielskiego wieszcza postanowilem dokonac tego skromnego wpisu, ktory jest dowodem na to, iz wiosna przyszla, snieg z Adasiowej chalupy spelz do rowu a zmizernialy po przdenowku autor tych slow na nowo zajac sie moze zbieractwem,klusownictwem oraz przemytem. Odpowiedz Link Zgłoś
georghe Re: Znacie takiego "poetę" ? 09.05.06, 21:33 Jakem był zobaczył Twojego nicka od razu pomyślałem, że i w Bieszczady wiosna przyjść musiała :) Odpowiedz Link Zgłoś
ouimet Re: Znacie takiego "poetę" ? 10.05.06, 01:46 georghe napisał: > Jakem był zobaczył Twojego nicka od razu pomyślałem, że i w Bieszczady wiosna > przyjść musiała :) Adas w Bieszczadach zobaczyl wiosne?To tak samo jak Hemingway "widzial"zadymki sniezne piszac w Hawanie ksiazki...np.Komu bije dzwon... :) tez sie ciesze,ze Adasiowi wrocila dusza... Odpowiedz Link Zgłoś
selma33 Re: Znacie takiego "poetę" ? 01.07.06, 20:39 nie ten głupi kto pisze, ale ten kto czyta :):):)a marnych poecinów ci u nas dostatek :):) Odpowiedz Link Zgłoś