Dodaj do ulubionych

chce cos powiedziec.....jesli mozna, oczywiscie

07.01.03, 01:56
..czuje sie w obowiazku...chociaz powinnam byc bardziej konsekwentna w
dzialaniu ("kobieto puchu marny...ty nedzna istoto (...)a dusze masz gorsza
anizeli...") - chyba ten wtracony fragmencik nikogo nie zdziwi,
wszak "roznorakie" formy poetyckie na tym forum to codziennosc...
To tytulem wstepu - dalsza czesc bedzie miala swoich adresatow...
Obserwuj wątek
    • handziaa do Gadacza 07.01.03, 02:04
      ...moj terapeuta doradzil mi, ze powinnam zmienic forum, ale jestes tak
      uroczy,ze wolalam zmienic terapeute...
      ....pomiarkuj Gadaczu w tych pochwalach Handzi(bez lizusostwa, prosze!!!!), bo
      moje ego spuchnie tak, ze bedziecie miec ze mna problem analogiczny
      do "problemu" z innym "slynnym" Wypasionym Ego tego forum....
      ...."Stosunek przerywany" to na szczescie nie to samo, co calkowita
      abstynencja... tak wiec jako Niereformowalny Ksenofob i Konserwatysta pozostaje
      przy tej bardzo popularnej w naszych regionach metodzie regulacji ilosci poczec
      (.....postow???)...dzieki niej jest wiecej....nas Polakow!!!
      • gadacz Re: do Gadacza 07.01.03, 13:29
        Jeśli sądzisz, że terapię poprowadzę dalej ja, to już radzę przymierzać
        kaftanik, dobierać kolor obić gąbek na ścianach i odzwyczajać się od
        klamek .
        Jako ksenofobowi i konserwatyście proponuje honorowe członkowstwo w Powiatowym
        Oddziale Klu Klux Klanu "Biały Szczerbiec", gdzie dzierżę prezesurę (odkąd
        zostałem zwyzywany kiedyś przez Norbiego od rasistów i antysemitów moje akcje
        wzrosły a opozycja tkwi w niemym podziwie) . Co do ilości poczęć - spodziewam
        się oglądać całą masę niewinnych, okrąglutkch prawdziwie słowiańskich postów.
        Na Trygława i Swaroga nie zawiedź mnie !
        • handziaa Re: do Gadacza 07.01.03, 13:49
          gadacz napisał:

Co do ilości poczęć - spodziewam
          > się oglądać całą masę niewinnych, okrąglutkch prawdziwie słowiańskich
          postów.
          > Na Trygława i Swaroga nie zawiedź mnie !

jak widzisz - moje posty wysylane juz sa podwojnie!!!! (to nie moja sprawka, to
          sa Obcy...)
        • handziaa Re: do Gadacza 07.01.03, 16:31
          gadacz napisał:

> Jeśli sądzisz, że terapię poprowadzę dalej ja, to już radzę przymierzać
          > kaftanik, dobierać kolor obić gąbek na ścianach i odzwyczajać się od
          > klamek .

...a widok zza okien bede miec w desen szachownicy????
          Gdy mam przed oczami inny mam trudnosci z lokalizacja polozenia sztuccy....

proponuje honorowe członkowstwo w Powiatowym
          > Oddziale Klu Klux Klanu "Biały Szczerbiec", gdzie dzierżę prezesurę

...alez to nepotyzm!!!!!! Nie moge na to pozwolic....
    • handziaa do Kwirynny 07.01.03, 02:08
      Szanowna Kwirynno! Wygralas moj prywatny ranking na " Najbardziej dretwa
      Kwirynne wsrod wszystkich Kwirynn jasielskiego forum"
      Otrzymujesz takze nagrode specjalna za zabieranie glosu tylko w swoim imieniu i
      wylacznie w sprawach Wagi Panstwowej! Plus wyroznienie za patriotyzm lokalny,
      zasadniczosc i polityczna poprawnosc!
      Nagrody wysle poczta.
      • kwirynna Re: do Kwirynny 09.01.03, 16:09
        Do Handzi-Norberta :
        przeczytałam

Do innych uczestników forum :
        Odpowiadać tej istocie nie będę bo takie pajacowanie nie jest tego warte.
        • handziaa DO KWIRYNNY!!!!! 09.01.03, 16:58
          Szanowna Kwirynno! Szara Eminencjo tego Forum!!!!
          A ja ci odpowiem, bo jestem Pajacem.
          .....proponuje Ci wycieczke i dokladne zwiedzenie wszystkich komor Karpackiego
          Zakladu Gazowniczego w Tarnowie...
          .....ulomne geny same powinny sie eliminowac.....bo ludzkosc wyginelaby z
          nudow, jak populacja Dinosaurusow Kwirunnusow z ery przedlodowcowej...
          PS.Sprowokowalas mnie!!!!
          PS.No, chyba z Pajacem dyskusji prowadzic nie bedziesz!!!
          • kwirynna Re: DO KWIRYNNY!!!!! 09.01.03, 17:22
            Mnie sprowokować jest bardzo trudno ale jakoś Ci się udało, istoto bez płci (a
            jak tam u Ciebie z seksem ?). Mam dużo czasu i spokoju. Jestem kobietą na
            e-m-e-r-t-u-r-z-e tak,tak.
            Dyskutować mogę i z Pajacem.Tylko o czym ? Jedyne Twoje tematy to :
            - prymitywizm jasielskiego forum,
            - Twoja wyższość ponad miliony,
            - wspaniałość królowej (najmocniej przepraszam Marysiu)
            • handziaa Re: DO KWIRYNNY!!!!! 09.01.03, 17:25
              Na emeryturze to rzeczywiscie ludziom sie nudzi!!!
              Proponuje Dom Spokojnej Starosci....
              • kwirynna Re: DO KWIRYNNY!!!!! 09.01.03, 17:29
                tak , to bardzo ciekawy temat do dyskusji. Może też dodamy Dom Nieuleczalnie
                Chorych z Rozdwojeniem Jaźni.
                No i co z tym seksem ?????
                • handziaa Re: DO KWIRYNNY!!!!! 09.01.03, 17:33
                  kwirynna napisała:

> No i co z tym seksem ?????

poczytaj w miesieczniku "Seks po zawale" i "Rozowa landrynka-aspirynka"..
                  i duzo cwicz....bo dlugie siedzenie przed komputerem uniemozliwia wykonanie
                  wiekszosci lozkowych akrobacji...Powodzenia!!!!
                  • kwirynna Re: DO KWIRYNNY!!!!! 09.01.03, 17:55
                    O mnie się nie martw ! Nie masz pojęcia co w tym temacie potrafią zrobić
                    kobiety po pięćdziesiątce. Ja pytam o Twój seks. Jest jakiś ? Z jaką płcią ?
                    Czy też "w trakcie" mówisz ......."Twoje teksty są mierne, płytkie, prymitywne.
                    Nie zrobisz mi nic bo ja jestem nestorem, seniorem. Nawet jak walniesz mnie w
                    jaja to ja i tak jestem niepokonanym i najwspanialszym. I rzygać mi się chce
                    gdy na Ciebie patrzę"
                    O to pytam.
                    • handziaa Re: DO KWIRYNNY!!!!! 09.01.03, 18:08
                      Lubie jak mnie ktos wali po jajach. Cos jeszcze???
                      A jedyne jaja , jakie ty masz, to jadra (podkorowe) w mozgu, jesli wiesz o czym
                      mowie.
                      A najgorsze, ze Twoje jadra podkorowe to jedyne siedlisko neuronow w Twoim mozgu
                      PS. Masz duzo czasu, poczytaj "Fizjologie mozgu"
                      • kwirynna Re: DO KWIRYNNY!!!!! 09.01.03, 18:13
                        handziaa napisała:

> Lubie jak mnie ktos wali po jajach. Cos jeszcze???

Masz jaja ??? Niesamowite !!!!!
                        Ale ja też mam. Kupiłam dziś 10. Jutro zrobię jajecznicę.Na boczku.
                        A o Twoim seksie dalej nic nie wiem.
                        • handziaa Re: DO KWIRYNNY!!!!! 09.01.03, 18:16
                          kwirynna napisała:

Jutro zrobię jajecznicę.Na boczku.
                          > A o Twoim seksie dalej nic nie wiem.

Lubie seks na boczku.
                          Wielki Masturbatorze!!! Do muzeum!!!
                          PS.O ile sie dobrze orientujesz, to jest taki obraz Salvatora Dali
                    • kwirynna Re: DO KWIRYNNY!!!!! 09.01.03, 18:08
                      Tak!!! Cisza....... No to już wiemy o co chodzi.
                      • handziaa Re: DO KWIRYNNY!!!!! 09.01.03, 18:10
                        kwirynna napisała:

> Tak!!! Cisza....... No to już wiemy o co chodzi.

Wiedza to potega. Zwlaszcza w siedlisku otepienia wielozawalowego.
                        Przepraszam za okrucienstwo, ale "prawda was wyzwoli"
                      • handziaa Re: DO KWIRYNNY!!!!! 09.01.03, 18:11
                        kwirynna napisała:

> Tak!!! Cisza....... No to już wiemy o co chodzi.
                        ....a umilkalm na chwile, bo musialam sobie przyblizyc wanienke....bo wlasnie
                        wymiotuje!!!!
                        • kwirynna Re: DO KWIRYNNY!!!!! 09.01.03, 18:19
                          handziaa napisała:

> kwirynna napisała:
                          >
                          > > Tak!!! Cisza....... No to już wiemy o co chodzi.
                          > ....a umilkalm na chwile, bo musialam sobie przyblizyc wanienke....bo wlasnie
                          > wymiotuje!!!!

O biedna Handziu chyba jednak bliżej Ci kobietki. Dlatego moje teksty o jajach
                          nie łapią.Ciekawe, u nas tu nie spotykamy istot bez płci. Co prowincja to
                          prowincja!! Walnij coś w tym temacie !! Idzie Ci nieźle pogarda dla innych.
                          • handziaa Re: DO KWIRYNNY!!!!! 09.01.03, 18:21
                            kwirynna napisała:
                            Idzie Ci nieźle pogarda dla innych.

Nie gardze Innymi, gardze Kwirynna....Wypowiadaj sie w wlasnym inieniu, jesli
                            laska oczywiscie.
                            • kwirynna Re: DO KWIRYNNY!!!!! 09.01.03, 18:25
                              spłakałam się ze śmiechu...... Wszystkim za wyjątkiem królowej (najmocniej
                              przepraszam Marysiu) okazujesz pogardę.
                              PS Dlaczego nie pogadamy o seksie wśród nestorów ?
                              • handziaa Re: DO KWIRYNNY!!!!! 09.01.03, 18:27
                                Zamilknij Kwirynno, bo dluzej tego nie zdzierze...tego twojego jeczenia.
                                PS.A wiec jednak wolisz o seksie rozmawiac niz go uprawiac???
                                I kto tu ma braki w genitaliach????
                                • kwirynna Re: DO KWIRYNNY!!!!! 09.01.03, 18:38
                                  handziaa napisała:

> Zamilknij Kwirynno, bo dluzej tego nie zdzierze...tego twojego jeczenia.
                                  > PS.A wiec jednak wolisz o seksie rozmawiac niz go uprawiac???
                                  > I kto tu ma braki w genitaliach????

Zaraz idę uprawiać .
                                  Chciałam tylko wiedzieć jak to jest u Ciebie.Wiadomo, brak seksu rujnuje całą
                                  psychikę. Mój biedaku (moja biedaczko), jak Ci współczuję. Teraz rozumiem Twoją
                                  agresję.
                                  • handziaa Re: DO KWIRYNNY!!!!! 09.01.03, 18:41
                                    Zamilknij, powiedzialam!!!
                                    Jeczysz bardziej niz seniorzy podczas pierwszego orgazmu od dziesieciu lat.
                                    Jezeli chcesz miec ostatnie zdanie w tej "dyskusji" to sobie ulzyj, bo ja tu
                                    juz nie wracam....
                                    • kwirynna Re: DO KWIRYNNY!!!!! 09.01.03, 18:46
                                      Rzuć jeszcze jakieś ostatnie zdanie (mnie nie zależy). Chciałam tylko
                                      powiedzieć .......odchodzisz agresywna istoto ? odchodź !!I nie wracaj !
                                      • handziaa Re: DO KWIRYNNY!!!!! 09.01.03, 19:19
                                        sdrawkcab ti ekat ot ekil yssiM yaw eht hctaW
                                        I'm not a prostitute but I can give you whatchu want
                                        I love your braids and your mouth full of floss
                                        Love the way my ass go ba-bump bump bump
                                        Keep your eyes on my ba-bump bump bump
                                        And think you can handle this ba-dunkey dunk dunk
                                        • kwirynna Re: DO KWIRYNNY!!!!! 09.01.03, 19:24
                                          W antrejce na ryczce stojały pyrki w tytce. Jontek wziął leberkę i redyzki i
                                          zdziamał gzikę.Świntojanki i drzyzgane pyry na drugie.
                                          • kwirynna Re: DO KWIRYNNY!!!!! 09.01.03, 19:44
                                            Dawno się tak nie uśmiałam.Będę zaglądać tu częściej.
                                            Będę oczekiwać na rozmowy z Norbertemhanziąjarmulkazwierzako.. i coś tam.
                              • handziaa Re: DO KWIRYNNY!!!!! 09.01.03, 18:30
                                To co mowisz jest zalosne.
                                Z tej prostej przyczyny, ze nie jestem Norbertem.
                                Przespij sie z tym problemem, potem porozmawiamy. Idz w Pokoju!!!!
            • handziaa Re: DO KWIRYNNY!!!!! 09.01.03, 17:31
              kwirynna napisała:
              >a jak tam u Ciebie z seksem ?

Chcialoby sie chociaz posluchac, no nie...???
    • handziaa do wszystkich, ktorych to interesuje... 07.01.03, 02:15
      ..w chwili, gdy przeczytalam, ze "prywatnie" dyskutowano nad mozliwoscia
      dualizmu bytowego Norberta...ktory pojawia sie w nowym wcieleniu jako Handzia..
      ....moje psyche w owej minucie pokornie ukleklo, zaniemowilo i rozplakalo sie z
      bezsilnosci....a "wzruszylam" sie do tego stopnia i lzy plynace z moich oczu
      byly tak rzesiste, ze pod moimi stopami jest teraz kaluza, a ja sama smialo
      moglabym wystartowac w konkurencji "Miss mokrego podkoszulka"....
      ...ach te Jaslan nocne rozmowy....
      podpisano: Handzia, osoba z krwi i kosci, 172 cm wzrostu, 56kg zywej wagi, oczy
      brazowe, wlosy do pasa, znaki szczegolne: tatuaz w okolicy czwartego kregu
      ledzwiowego....
      • gadacz Pryw@tność 07.01.03, 12:47
        handziaa napisała:

> ..w chwili, gdy przeczytalam, ze "prywatnie" dyskutowano nad mozliwoscia
        > dualizmu bytowego Norberta...ktory pojawia sie w nowym wcieleniu jako
        Handzia..

Jeden z biernych czytelników tego forum w korespondencji, której głównym
        tematem był przepis na rodzaj preferowanego płynu zwalającego pod stół ( i
        nie był to Georghu) powtórzył to co wcześniej napisało kilka osób na forum, że
        Ty to prawdopodobnie Norbi. Wychodzę na naiwniaka, bo jakoś w to nie wierzę
        (chyba dlatego, że nie mogę znaleźć uzasadnienia dla tego rodzaju
        schizoidalnych zabaw ), że ktoś znajudje w tym radoche.
        Raczej dualizm duchowy Norberta jest tematem, który bardzo mi zwisa tudzież
        powiewa, więc nie roztrząsam jego ilości bytów. Raczej podejrzewam go o
        soliptyczne przekonanie że to on jest panem naszego stworzenia niż o jakieś
        transeksualne przeobrażenia. ( wracając do Woody Allena jest tam taki facet
        który się przebiera w damskie ciuszki i ma z tego tytułu spore
        nieprzyjemności, więc lepiej uważać z takimi zabawami).
        Prawdopodobnie podejrzenia co do pomieszania osobowości Norbiego, mogą
        utrudniać innym odpisywanie na Twoje posty wietrząc prowokację ze
        strony "pachnącego żywicą " N. Jeśli znasz Jasło, możesz te wątpliwości łatwo
        rozwiać... jakoś nie wyglada mi na to by Norbi chadzał po placu Bartłomieja
        tudzież Żwirki i Wigury , lub zwalił się pod stół w barze "U Bolka".
        Jak zaglądasz w starsze posty, to widzisz, że niechęć do ujawniania prywatnośi
        jest wielka i nieugięta. To że kryjemy się przed sobą prowadzi do tego typu
        posądzeń . Jakby się z raz na jakimś forum party człowiek porządnie zresetował
        z Marysią, Milenikiem ect. to wiedziałby "who is who" . Podsumowując: równie
        dobrze można powiedzieć że: Norbert jest Gadaczem. Można powiedzieć że Milenik
        to Kwirynna. Gamma to Jepat. Można powiedzieć że Georghu to Marysia i bedzie
        po sprawie. Proponuje nie bawić się w takie posądzenia tylko niezależnie
        traktować każdego nicka. Liberty and justice for all !!!
        • handziaa Re: Pryw@tność 07.01.03, 13:43
          Jeśli znasz Jasło, możesz te wątpliwości łatwo
          > rozwiać...

A co dokladnie powinnam zrobic?????
          Przechadzac sie w godzinach szczytu po ulicy Kosciuszki z transparentem "Zyje i
          mam sie dobrze, chociaz chwilowo nudzi mi sie jak cholera"???????
          ...kiedy uczeszczalam do slynnego liceum przy ul.Czackiego, owczesny dyrektor
          tej wielece zasluzonej dla Podkarpacia instytucji J.J. podczas oficjalnych
          uroczystosci, zwykl byl "przemawiac" do zgromadzonej przed nim
          mlodziezy: "Jestescie elita intelektualna miasta Jasla...", co wywolywalo "na
          tylach" tlumu szczery smiech i buczenie....
          I moja reakcja na wiesc, ze Jaslanie sa wyznawcami "spiskowej teorii dziejow"
          jest podobna....nic dodac - nic ujac...tylko, ze jest to "smiech przez lzy"...
          Ale jednego jestem pewna - Jest tylko jeden, jedyny Gadacz....dzieki, ze
          podjales sie trudu odpisywania na moje posty, mimo sugestii, ze odpowiadasz na
          prowokacje "z zewnatrz"..
          ....chyba przyjdzie mi z rozpaczy utopic sie w Wisloku....
        • handziaa Re: Pryw@tność 07.01.03, 13:47
          gadacz napisał:

Jeśli znasz Jasło, możesz te wątpliwości łatwo
          > rozwiać...

A co dokladnie powinnam zrobic?????
          Przechadzac sie w godzinach szczytu po ulicy Kosciuszki z transparentem "Zyje i
          mam sie dobrze, chociaz chwilowo nudzi mi sie jak cholera"??????? Blagam
          uwierzcie, ze ja to ja????!!!!!!!!!
          ...kiedy uczeszczalam do slynnego liceum przy ul.Czackiego, owczesny dyrektor
          tej wielece zasluzonej dla Podkarpacia instytucji J.J. podczas oficjalnych
          uroczystosci, zwykl byl "przemawiac" do zgromadzonej przed nim
          mlodziezy: "Jestescie elita intelektualna miasta Jasla...", co wywolywalo "na
          tylach" tlumu szczery smiech i buczenie....
          I moja reakcja na wiesc, ze Jaslanie sa wyznawcami "spiskowej teorii dziejow"
          jest podobna....nic dodac - nic ujac...tylko, ze jest to "smiech przez lzy"...
          Ale jednego jestem pewna - Jest tylko jeden, jedyny Gadacz....dzieki, ze
          podjales sie trudu odpisywania na moje posty, mimo sugestii, ze odpowiadasz na
          prowokacje "z zewnatrz"..
          ....chyba przyjdzie mi z rozpaczy utopic sie w Wisloku....
          • georghe Re: Pryw@tność 07.01.03, 14:36
            handziaa napisała:

> ...kiedy uczeszczalam do slynnego liceum przy ul.Czackiego, owczesny dyrektor
            > tej wielece zasluzonej dla Podkarpacia instytucji J.J.

> ....chyba przyjdzie mi z rozpaczy utopic sie w Wisloku....

Również za "moich czasów" w LO dyrektorował J.J. :)
            Żeby się utopić w Wisłoku trzeba by skoczyć do Krosna bo w Jaśle Wisłoka
            płynie. :))
            • handziaa Re: Pryw@tność 07.01.03, 16:00
              georghe napisał:

> Żeby się utopić w Wisłoku trzeba by skoczyć do Krosna bo w Jaśle Wisłoka
              > płynie. :))

..Czy ja kiedykolwiek twierdzilam, ze moim marzeniem jest przeniesienie sie do
              wiecznosci w Jasle???
              ..Krosno nie gorsze, moge umierac i tam ...a dla wszystkich, ktorzy mojego
              trupa chcieliby widziec takze na jasielskim gruncie (wodzie???) mam
              optymistyczna wiadomosc: moze jakis wir zblakany moje zwloki i do Jasla
              przeniesie...????
              • kwirynna Re: Pryw@tność 09.01.03, 19:57
                handziaa napisała:

> georghe napisał:
                >
                > > Żeby się utopić w Wisłoku trzeba by skoczyć do Krosna bo w Jaśle Wisłoka
                > > płynie. :))
                >
                > optymistyczna wiadomosc: moze jakis wir zblakany moje zwloki i do Jasla
                > przeniesie...????

Norbercik !! czytaj lepiej te mapy. Wir zbłąkany słodkiej Handzi z Krosna do
                Jasła nie przeniesie.Chyba, że gruntem.Ale byłoby to dziwne.
        • Gość: Norbert Re: gadacz IP: proxy / *.cpe.net.cable.rogers.com 07.01.03, 14:01
          Ilekroc w swych wypowiedziach ,bardziej lub mniej madrych,bardziej lub mniej
          naukowych odniesiesz sie albo uzyjesz slowa Norbert czy zdziecinniale
          Norbi ,zaczynajac mala czy duza litera co nie ma zadnego znaczenia tyle razy
          podkreslasz zainteresowanie fenomenem tego forum jakim jest
          Norbert;nestor,senior czy jak tam chcesz tego forum.Rzecz jednak w tym ze Ty
          czy kazda inna postac jest "przeciwnikiem " tylko w trakcie wymiany tych
          niejednokrotnie absurdalnych zdan.Ty natomiast poprzez swoje zaawansowane
          wywody dajesz do zrozumienia ze Norbert zaprzata wiekszosc Twego cennego czasu.
          Tak mysle ze Wy poddani Krolowej Marysi powinniscie jednak podazac za
          jej "internetowym"motto- bawmy sie czego zycze Tobie i innym bo Norbertowi nie
          dasz rady z tej prostej przyczyny ze dla niego to zabawa i nec pozatym...chyba
          ze bylby to dialog z jedna osoba a wtedy nic nie wiadomo....Ale ,ale mysle
          Gadacz [uppercase(sic!)] ze Ty adresujesz te slowa nie do mnie ale w sposob
          zakamuflowany prowadzisz intelektualny dialog z Handzia ! ..no ta "wampirzyca"
          czyni spustoszenie w meskiej czesci tego forum a i jasielskie czy swieckie
          kobiety trocha jakby zamilkly....
          • gadacz Re: Norbert 07.01.03, 15:17
            Nie jesteś fenomenem ani nawet fenomenikiem. Mój "cenny czas" trawię na zabawy
            właśnie z Tobą , bo tak samo jak w życiu realnym i netowym bawią mnie
            dyskusje z narcyzami. Każda dyskusja i przekomarzanki poprawiają mi
            samopoczucie i nie zbieram punktów licząć na wygraną, po prostu bawi mnie to i
            dopóki bawić będzie będę Ci pyskował (czyniłem to również przed pojawieniem
            się Handzi). Co do absurdu -uwielbiam go ! i wiem, że może razić ale na razie
            Ty pierwszy zgłaszasz zastrzeżenia. Twoim motto nie jest "bawmy się"
            tylko "kłóćmy się" więc nawet nie próbuj mnie rozśmieszać bo- ja akurat dobrze
            się bawię. Jesteś madrym facetem , tylko w jakiś dziwaczny sposób
            podkurwionym - kilinicznie to może jest i ciekawe, ale tutaj to niestety jest
            tylko zabawne.
            Pozdrawiam.
            • handziaa Re: Norbert 07.01.03, 16:11
              gadacz napisał:

- kilinicznie to może jest i ciekawe....

Polecam inne ciekawe chorobska nekajace panow: zespoly Khoro, Dhat i Latah.
              Fascynujace. Jezeli nie znasz symptomow, to chetnie je przedstawie (to
              moje "ulubione" dolegliwosci..)
              Zapewniam, ze warto!!!!!!! Absurd w czystej postaci...wymyslony przez Stworce.
          • handziaa Re: gadacz 07.01.03, 16:26
            Gość portalu: Norbert napisał(a):

..no ta "wampirzyca"

..wrrrum...wruuuuuu,,, prosze o utworzenie "spolecznej listy kolejkowej"
            chetnych do pogryzienia po szyi....
            PS.Emeryci i rencisci sa przyjmowani poza kolejka.
          • milenik11 Re: gadacz 08.01.03, 21:04
            ...oswiec pare osob...co znaczy:" nestor,senior tego forum"...co
            znaczy:"fenomen tego forum"...oraz w jaki sposob mozesz zaprzatac wiekszosc
            czasu osob ktore maja swoje prywatne zycie...necik to jednak nie wszystko...
        • handziaa do biernych, ale wiernych... 07.01.03, 16:37
          gadacz napisał:

> Jeden z biernych czytelników tego forum

Pozdrowienia dla wszystkich "biernych" ,aczkolwiek zywo zainteresowanych....
          PS. Czytanie tego forum jest lepsze niz lektura "Zycia na goraco"!!!! Nic mu
          takze nie brakuje do "M - jak milosc" i "Na dobre i na zle".
          Czasu wiec nie marnujecie!!!!
          • Gość: SZAK Re: do biernych, ale wiernych... IP: milea:* / 192.168.1.* 08.01.03, 21:28
            JEST PODLE ALE BAJECZNIE:))) POZDROWIONKA SZAK :)))
    • handziaa do Norberta 07.01.03, 02:16
      ...ty juz wiesz, CO....
    • Gość: Artur61 Re: chce cos powiedziec.....jesli mozna, oczywisc IP: *.gimsat.pl 09.01.03, 19:59
      "I to by było chyba na tyle" jak mawiał Profesor Mniemanologi Stosowanej Jan
      Tadeusz Stanisławski.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka