05.02.07, 01:55
Czy mozecie mi pomoc podajac adres albo adresy projektantow domow na Waszym
terenie.Problem w tym ze nie mieszkam w Polsce.
Obserwuj wątek
    • hemafrodyta Re: dom 17.02.07, 20:39
      Trzeba przyznac ze jaslanie to niezwykle goscinny i pomocny "narod".Jakis zagraniczniak chce sie pobudowac w ich sasiedztwie ,prosil o pomoc a ci zwyczajne go olali.Czyzby zazdrosc,niechec do obcych,zawisc ze przywiezie "dulary" i postawi kolejna szkarade gdzies na stoku widocznym z oddali.
      • ouimet hemafrodyto 17.02.07, 22:22
        podalas jakies info ktorego nie zauwazylem?
        Uszczypliwosc zostaw sobie na pozniej...
        Sformulowanie typu:jakis -bynajmniej nie swiadczy o Twoim poszanowaniu
        pytajacego i proszacego o pomoc.
        Milego samopoczucia.:)
      • georghe dom 25.02.07, 03:49
        Trzeba przyznać, że masz pojęcie o budowie jak świnia o gwiazdach, (podobnie
        jak założycielka tematu), a nie ma nic gorszego jak świnia, która się
        szarogęsi...

Żeby kupić projekt nie potrzeba forum GW, w szczerze mówiąć to totalna
        porażka....
        Wydaje mi się, że jest to na tyle istotna decyzja, że kupowanie projektów czy
        poszukiwanie takiego na lokalnym forum jest co najmniej przestępstwem względem
        siebie, no głupich nie sieją..

Ja pierdzielę, jestem w szoku, co za ludzie głupie....
        • georghe Re: dom 25.02.07, 03:55
          I żeby jasność była to mój tekst był do Hemafrodyty.
        • hemafrodyta Re: dom georghe 25.02.07, 22:28
          Powiedzmy tak;jestes prostakiem,takie sobie, nieuzyte malutkie chamiatko gdzies
          z peryferii Podkarpacia, uzurpujace sobie prawo do decydowania o tym co i jak
          inni powinni robic.Inna sprawa ze masz problem ze zrozumieniem prostych tekstow
          pisanych w twoim jezyku ojczystym.Autorka prosila o kontakt z architektem a nie
          z biurem sprzedajacym projekty, nie prosila tez o rady i porady .Wyrazila sie
          precyzyjnie natomiast ty probujesz byc bardziej cesarski niz swietej pamieci
          cesarzowa tego forum.A szczerze mowiac jawisz mi sie jako kawal prymitywnego
          buca.Milego wieczoru.
          • niro7 Re: dom georghe 25.02.07, 22:42
            Miłego dnia
          • georghe hema.. 02.03.07, 14:17
            Oooo… jakże mnie cieszy, że wielkomiejskie i w dodatku światowe - nie
            mieszkajace „coś” - nie wiadomo skąd, dostrzegło moją alergię. Alergię na
            głupotę… Zabolało ? I dobrze bo miało.
            Na głupotę lekarstwa nie ma - niestety. Gdybyś miała jakiekolwiek pojęcie o
            temacie to byś nie szczekała.
            Nie wsadzaj nochala miedzy wódke, a zakaskę bo go pokrzywisz jeszcze bardziej
            niż tutaj na forum Jak się nie znasz na przedmiocie to papula w kubeł -
            obrończyni uciśnionych za pięć groszy.
            Szczerze wątpię, że cokolwiek może ci się „jawić”, poza rozstępami na łepetynie
            i pamięcią o zwieraniu kolan, celem chronienia kilku organów, które ci jeszcze
            zostały i być może nawet funkcjonują..…
            Nie pojęła ? To przeczytać jeszcze kilka razy od początku…
            Aha i masz rację to rzeczywiście jest mój język, twój nie, bo ewidentnie masz
            problemy nie tylko logiką ale i z ortografią.

----------
            www.czarnijaslo.com
            www.czarnijaslo.pl
            • marywita Re: hema.. 02.03.07, 16:41
              Powiem tak .... wpierw miałam ochotę zajrzeć do książki telefoniczej i podać
              pytającej kontakty do jasielskich architektów.Ale zobaczyłam iż to pytanie
              zadane przez tę samą osobę pojawiło się na wielu forach podkarpackih...........
              pytająca nie wie gdzie chciałaby zamieszkać.
              Sprawa jest dziwna a podbijanie tego wątku przez hemafrodytę (na tym na innych
              forach) tym bardziej zastanawiająca.Hemoafrodyta na starość chce mieć chłupkę na
              tym zadupiu ?

Wielkie dzięki Hemafrodyto za nazwanie mnie cesarzową.
              Byłam tu już królową ale i pedałem , komunistą......... nic mnie nie zdziwi ani
              nie zaskoczy.

A Ty się Żorż nie wkurzaj.........
              • marywita Re: hema.. 02.03.07, 16:57
                Hermafrodyta, Hermafrodyt (gr. Ἑρμαφρόδιτος Hermaphroditos) – w mitologii
                greckiej dwupłciowe bóstwo

Coś Ci chyba żabciu jakieś literki uciekły ??
                • hemafrodyta Re: hema.. 02.03.07, 21:54
                  jak to jest ze akceptujesz absolutne schamienie swojego pupilka georghe a
                  przypielas sie do autorki(a) watku za to ze osmielila(l) sie zapytac nie tylko
                  na jasielskim forum o architekta czy twoje zlosliwe oswiadczenia ze autorka nie
                  wie gdzie chce mieszkac. Nie pomoglas, twoja sprawa ale skad tyle jadu w tych
                  twoich spostrzezeniach.To ze na jasielskim forum piszacy maja ograniczone
                  horyzonty to rzecz powszechnie znana (moze Tatry zaslaniaja) to ze jestescie
                  zazdrosnie nieuzyci to tez wiadomo, o tym ze jestescie "najmadrzejsi" to nawet
                  wroble na podkarpaciu cwirkaja.Zadalam sobie nieco trudu i coz sie okazuje na
                  wszystkich pozostalych forach autorka(r) uzyskala(l) grzeczne informacje i
                  odpowiedzi na swoje pytania a tylko jasielskie forum potraktowalo ja(go) po
                  chamsku.Wstyd.Powinnas sie wstydzic marywito i nie przyznawac ze bylas patronka
                  tego forum.Wstyd, wiec moze i dobrze ze to forum zdechlo.Rzadko tu zagladam ale
                  mnie tez zebralo sie na mdlosci po przeczytaniu waszych "tekstow".
                  • marywita Re: hema.. 03.03.07, 05:05
                    Że też Ci się chciało tyle stukać w klawiaturę....dziw)
                    I to do mnie ? Czuję się zaszczycona.
                  • ouimet Re: hema.. 03.03.07, 06:30
                    moze i dobrze ze to forum zdechlo.
                    ***lubie takie laski mowiace inaczej..

Rzadko tu zagladam

###dzieki CI Panie...

ale mnie tez zebralo sie na mdlosci

###moze jestes zapylona "niechcaco"?

po przeczytaniu waszych "tekstow".

###widac nikt Cie nie "dziubnal" skutecznie/zapylil/,bo jestes taka
                    napalona...na wszystko.
                    • marywita Re: hema.. 03.03.07, 16:54
                      Zapylona to ona nie jest... przecie to obojnak.
                      A nawet gdyby-ryby to... ono już po klimakterium.
                      Czytałam na innym forum jak onemu przyznawał ktoś wszystkie ordery przynależne
                      staremu dziadowi.
                      Ale w jednym obojnak ma rację. Mnie też obrzydło to forum.
                      Popatrz na ostatnie wątki... każdy wymyśla każdemu.
                      Nawet się nie chce palcem ruszyć by tu coś napisać.

Jedno mnie cieszy.... Harasi zaczął się posługiwać językamy obcymy.
                      Super... jak mi nawymyśla od pedałów w tym swoim narzeczu to nie zrozumiem.
                      • marywita Re: hema.. 03.03.07, 17:09
                        hmmm.... jak to jest ?
                        Ono mi tu coś mówi, że mam być patronką.
                        Nie jestem biegła w tych sprawach ale czy to nie jest tak,że aby być patronką to
                        trzeba najpierw umrzeć ???
                  • georghe Re: hema.. 03.03.07, 23:39
                    Wolę być chamem, niż monotematycznym, jadowitym, obślizłym paszczurem o
                    rozdwojonej jaźni i kilku nickach, któremu się „jawi”.
                    Bez odboru.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka