Gość: kóniu IP: *.jaslo.karpaty.pl 27.11.01, 18:50 jak myślicie które miejsce zajmie małysz w końcowej klasyfikACJI PUCHARU świata ja stawiam że drugie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
shadok Re: ADAM MAŁYSZ 27.11.01, 22:30 Więcej optymizmu kóniu :) Nasz orzeł, czy jak kto woli latająca wiewiórka, jak nic będzie pierwszy. Mogę się założyć o piwo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kóniu Re: ADAM MAŁYSZ IP: 195.116.188.* 30.11.01, 20:14 może ibędzie pierwszy w pucharze świata ale w salt lake sity będzie drugi (o żytnią) Odpowiedz Link Zgłoś
shadok Re: ADAM MAŁYSZ 30.11.01, 21:08 Twoje pytanie dotyczyło właśnie Pucharu Świata. Tam bez wątpienia Adaś będzie pierwszy. Olimpiada to całkiem inna sprawa. Tu wszystko zależy od dwóch skoków. Może być i tak, że Małysz w ogóle wyląduje za podium. Ale ja w niego wierzę i przyjmuję Twój zakład. Tylko nie o "Żytnią", bo o ile wiem wódki Ci jeszcze nie sprzedadzą. Przecież jesteś nieletni! Możemy się założyć np. o dużą Colę. Na olimpiadzie mają być trzy konkursy. Myślę, że przynajmniej jedno złoto wpadnie Małyszowi. Typuję, że będzie to na średniej skoczni. Przyjmujesz zakład kóniu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jaślanin Re: ADAM MAŁYSZ IP: *.krosno.cvx.ppp.tpnet.pl 02.12.01, 13:38 Możesz Kóniu już lecieć do sklepu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kóniu Re: ADAM MAŁYSZ IP: 195.116.188.* 02.12.01, 16:38 eeeeeee... musze sie zastanowić Odpowiedz Link Zgłoś
shadok Re: ADAM MAŁYSZ 22.12.01, 20:17 I co? Po tych kilku kankursach dalej twierdzisz, że to będzie drugie miejsce? Odpowiedz Link Zgłoś
malopolanin Re: ADAM MAŁYSZ 22.12.01, 23:17 Niech tylko urzyma tę formę dom Igrzysk. Może Schmidt ternuje z myślą o tym i nas zaskoczy? Odpowiedz Link Zgłoś
shadok Re: ADAM MAŁYSZ 22.12.01, 23:18 Schmit już się nie liczy. Większym zagrożeniem jest szwajcar Ammann. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kóniu Re: ADAM MAŁYSZ IP: 195.116.188.* 23.12.01, 13:37 mogę się założyć o cole ale jak mi ją dasz schmitt teraz skacze cienko ale na olimpiadzie wszyscy zaczną skakać dobrze Odpowiedz Link Zgłoś
shadok Re: ADAM MAŁYSZ 23.12.01, 15:49 Przeczytaj swój pierwszy post. Obstawiałeś nie olimpiadę tylko PŚ. Wg Ciebie Małysz miałby być w końcowej klasyfikacji drugi. Czy dale tak uważasz? A jeśli chodzi o olimpiadę, to tam będzie loteria. Może się okazać, że nasz skoczek w ogóle nie stanie na pudle. Odpowiedz Link Zgłoś
malopolanin Re: ADAM MAŁYSZ 24.12.01, 10:45 Tak, zgadza się, może nie być medalu. Ale co do Schmidta, to nie skazywałbym go na porażkę, może to element taktyki - odpuścić sobie PŚ, nawet Konkurs 4 Skoczni i uśpić czujność przeciwników, by zaatakować na Olimpiadzie. Ale masz racje, w dużej mierze to loteria. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Georghe Re: ADAM MAŁYSZ IP: 195.205.114.* 24.12.01, 11:07 Znając niemców i ich "fuksiarstwo" jestem pewien, że Schmitt coś na olimpiadzie zdobędzie. Oby nie kosztem Adasia! Odpowiedz Link Zgłoś
shadok Re: ADAM MAŁYSZ 27.12.01, 22:18 Robimy zakłądy na T4S? Do tej pory nikt nie wygrał dwa razy z rzędu. Uda się Adasiowi? Ja myślę, że tak. Odpowiedz Link Zgłoś
georghe Re: ADAM MAŁYSZ 04.01.02, 14:03 No i właśnie zaczął się trzeci konkurs, za chwilę skacze Adaś, a tu człowiek - kurna chata - w robocie musi siedzieć. Odpowiedz Link Zgłoś
georghe Re: ADAM MAŁYSZ 04.01.02, 14:53 no.... juz prawie 15.00 trzeba lecieć może jeszcze zdążę na pierwszy skok :-)) narazicho.... ...do wieczora. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kóniu Re: ADAM MAŁYSZ IP: 195.116.188.* 04.01.02, 18:18 dziś adam 2 czyżby powrót formy Odpowiedz Link Zgłoś
georghe Re: ADAM MAŁYSZ 04.01.02, 18:21 Hannavald jest jednak mocarz, ale spokojnie Olimpiada dopiero w lutym, a forma u Adama chyba rośnie. Odpowiedz Link Zgłoś
georghe Re: ADAM MAŁYSZ 04.01.02, 18:27 U Hanniego jest piekielna, ale.... NIEMOŻLIWE ŻEBY JĄ UTRZYMAŁ DO OLIMPIADY ! Odpowiedz Link Zgłoś
shadok Re: ADAM MAŁYSZ 04.01.02, 18:28 Możliwe. W ubiegłym roku Adaś złapał formę i utrzymał ją do lata. Pora przestać myśleć o olimpijskim złocie. Odpowiedz Link Zgłoś
georghe Re: ADAM MAŁYSZ 05.01.02, 18:43 Źle się dzieje w państwie duńskim.... Adaś po dzisiejszym treningu 16 miejsce..... Odpowiedz Link Zgłoś
georghe Re: ADAM MAŁYSZ 05.01.02, 21:03 Zbyt mocne słowo.... chyba że chodzi Ci o pozostałą część ekipy skoczków. Odpowiedz Link Zgłoś
malopolanin Re: ADAM MAŁYSZ 05.01.02, 21:15 Prawie pewme 2 miejsce w TCS to doskonały wynik. Sven jest teraz poza zasięgiem Odpowiedz Link Zgłoś
shadok Re: ADAM MAŁYSZ 05.01.02, 21:19 Oczywiście, że to doskonały wynik. To nie ulega wątpliwości. Jednak oczekiwania były dużo większe. Biednemu Adasiowi nie udało się wygrać ani jednego konkursy T4S. Hanni będzie chyba pierwszym skoczkiem, który wygra wszystkie cztery konkursy. Odpowiedz Link Zgłoś
malopolanin Re: ADAM MAŁYSZ 05.01.02, 21:28 Bezstronnie, to Sven zasłużył na wygraną. Skacze fenomenalnie. Co do Małysza - czy w zeszłym roku przed TCS myślałeś, że stanie na podium i to na 1 miejscu? Bo ja nie. Odpowiedz Link Zgłoś
shadok Re: ADAM MAŁYSZ 05.01.02, 21:35 Nikt nie myślał. Pierwsza dziesiątka wydawała się poza zasięgiem. Ale apety rośnie w miarę jedzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
georghe Re: ADAM MAŁYSZ 06.01.02, 14:56 No dzisiaj jest faktycznie kiepsko, dołek u Małysza się pogłębił.... Warunki były nierówne, ale Adam sam sobie winien. Gdyby skoczył w kwalifikacjach lepiej to dzisiaj skakałby z najlepszymi przy dobrym wietrze. Odpowiedz Link Zgłoś
shadok Re: ADAM MAŁYSZ 06.01.02, 18:16 Teraz będzie miał trochę wolnego. Może odpocznie i wróci do formy. Ciekawe jak się zaprezentuje na Wielkiej Krokwi? A swoją drogą, ciekawa jest ta forma Svena. Jeszcze kilkanaście dni temu był przeciętnym skoczkiem. Odpowiedz Link Zgłoś
georghe Re: ADAM MAŁYSZ 06.01.02, 23:19 Najgorsze jest to, że Adaś nie jedzie do Japonii i Niemiec może go dogonic w punktacji Pucharu Świata :-(((((( Odpowiedz Link Zgłoś
georghe Re: ADAM MAŁYSZ 11.01.02, 15:30 Na dzisiejszym treningu w Wilingen Małysz skoczył o 19 m krócej od Hanawalda ! Odpowiedz Link Zgłoś
malopolanin Re: ADAM MAŁYSZ 11.01.02, 15:33 Pal licho PŚ. ważniejsza w tym roku jest olimpiada. Odpowiedz Link Zgłoś
georghe Re: ADAM MAŁYSZ 11.01.02, 15:35 Pewnie jestem w błędzie, ale dla mnie jako kibica bardziej liczy sie Puchar Świata. Na Olimpiadzie może zadecydować przypadek, a PŚ zdobywa naprawdę najlepszy zawodnik w sezonie. Odpowiedz Link Zgłoś
malopolanin Re: ADAM MAŁYSZ 11.01.02, 15:37 Tak, tylko, że dka mnie cenniejszy jest jednak medal. Co do przypadku - niestety masz rację. Im więcej startów, tym mniejsze prawdopodobie ństwo przypadku w zdobyciu nagrody. Odpowiedz Link Zgłoś
georghe Re: ADAM MAŁYSZ 11.01.02, 15:40 Tylko, że w przypadku zdobycia PŚ kto będzie pamiętał o Małyszu? Medal olimpijski to wejście do historii. Ja jednak wolę PŚ ! Odpowiedz Link Zgłoś