aleks44 11.06.07, 12:38 Dzis cos dostalem ,dzieki Ci bardzo !!! Tam faktycznie bez sztucera lepiej nie wychodzic,a lasy podobne do naszych. Ja wczoraj w nocy bylbym sarne upolowal,tyle ze zderzakiem.Na szczescie skonczylo sie na strachu. Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dunajec1 Re: Dunajec1 12.06.07, 21:37 Nie ma sprawy Aleks,to miasteczko bardzo malutkie cos do Zakopka podobne,lezy na wysokosci ok 300 npm.a gorki siegaja 2000 m i sa porosniete,wyobraz sobie,jadac z powrotem 30 km przejechalem w 2,5 godz.[w tym i sasiednim miasteczku] szosa po dwa pasy ruchu w jedna strone,tyle narodu bylo.A co do polowania,po drodze widzialem pare ale nic poza tym,tzn.na jednej gorce co bylem widzialem czarne niedzwiedzie,ale zal mi sie zrobilo tych zwierzat,wyobraz sobie betonowa niecke,ani zdzbla trawy,piasku czy ziemi,nic,tylko pare suchych patykow,i troche wody{naturalne srodowisko k....a} no ale,gdyby to bylo gdzies indziej liga obrony zwierzat i przyrody by wrzeszczala.Bylem tez z goscina u Winnetu,hehe,cywilizacja i do nich tez dotarla,pamiatki made in China,ciee!!1 Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: Dunajec1 15.06.07, 12:34 przyznam,ze wole miejsca bardziej odosobnione,lubie cisze.Uwazam ze tam gdzie jest zgielk,nie ma mowy o wypoczynku.Teraz jest coraz mniej takich ,miejsc,ale jak sie poszuka to sie znajdzie.Niedzwiedzi to nie widzialem i lepiej zebym nie widzial,ale inne czworonogi to tak,nawet wskazane hehe pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
elp1 Re: Dunajec1 18.08.07, 21:02 już bardzo dawno nie śpiewałeś. Nie maruduj już dłużej i nie marudź tylko świewaj na góralską nutę! Pozdrawiam serdecznie :-) Odpowiedz Link Zgłoś
dunajec1 Re: Dunajec1 18.08.07, 22:47 Heeej gooorryyyy naaszeee ggoooorryyyy heeejj ggooooorrrrryyy ii ddoooolliiinnyyy hheeej nnaaaajjppiiieeeekknniieeeeejszeeeee w swwieeciieee ttoooo poooolllssskiieeeeee dzieeeeeewwczyyyyynyyyy!!!!!!!!!! Nie bardzo mi to wychodzi choc staram sie jak moge,chyba ze pomozecie? -pomozemy no to nie pic tylko spiewac. Odpowiedz Link Zgłoś
elp1 dziękuje! 18.08.07, 22:59 Widzisz? Od razu się weselej zrobiło. Nie ma to jak góralska nuta na smutki wszelakie i troski - jak nie rozpogodzi to ułagodzi, albo też pary pozwoli upuścić i też lżej się przez to upuszczanie na duszy człowiekowi robi. Dziękuje Odpowiedz Link Zgłoś
dunajec1 Re: dziękuje! 19.08.07, 14:44 Zeby to czlowiek pamietal wszystko.ale gdzie tam. No i ktos by musial pomoc.Moze Ty cos zanucisz? Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: Dunajec1 19.08.07, 16:38 Ty tak glosno nie spiewaj,bo Ci kolegium ktos zrobi a w najgorszym wypadku, bedziesz zagladal w oczy,sedzinie w Sadzie Grodzkim.Dunajec wpadnij mam fajna pedziuszke,bedziemy sie jej smakiem delektowac Odpowiedz Link Zgłoś
dunajec1 Re: Dunajec1 19.08.07, 18:51 O cholera,wczoraj o suchym pysku bylem,dzisiaj tez jeszcze nic,to moze rzeczywiscie polej po jednym? Odpowiedz Link Zgłoś
izs1001 Re: Dunajec1 19.08.07, 19:36 dunajec1 napisał: > O cholera,wczoraj o suchym pysku bylem,dzisiaj tez jeszcze nic,to > moze rzeczywiscie polej po jednym? No cóż. Takie bredzebnie pijanego dunajca są zostawiane bo to NASZ. Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: Dunajec1 19.08.07, 20:32 zazdroscisz Dunajcowi??? Jemu zaproponuje,ale ale tobie nie,a teraz przynaj,ze nie masz wielu przyjaciol,no nie ??? Odpowiedz Link Zgłoś
dunajec1 Re: Dunajec1 15.09.07, 01:56 Czy ja wiem ,jak kazde,drewniano-papierowe,heh. Co u Ciebie tam slychac? Odpowiedz Link Zgłoś
ouimet Re: Dunajec1 -pomoz 22.09.07, 19:38 podaj mi prosze jakies namiary na sposob/y/ "przyrzadzenia kaczek-gesi tutaj latajacych." Moja juz kruszeje ponad 3 miesiace w zamrazalce no i ...czas sie do niej dobrac. Kumpel zrobil mi prezent.Zestrzelil o przywiozl...a ja sie drapie po /.../ i zastanawiam co i jak z ta bestia zrobic. :) Odpowiedz Link Zgłoś
dunajec1 Re: Dunajec1 -pomoz 23.09.07, 00:31 Mialem ges raz,no i zona zrobila po swojemu,a to tak smiedzialo rybami,ze tylko do jednego miejsca sie nadawalo,smietnik. Tak ze przykro mi ze nie pomoge,pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
ouimet Re: Dunajec1 -pomoz 23.09.07, 03:28 dzieki za odpowiedz.Moje gesiatko nadal w zamrazalce.Mam Przyjaciol bawiacych sie przygotowywaniem tego ptactwa,ale chcialem cos niezaleznie zmajstrowac.Widze,ze jednak musze poprosic o "przyprawienie' tego ptaka. :} Odpowiedz Link Zgłoś
dunajec1 Re: Dunajec1 -pomoz 24.09.07, 02:55 Przykro mi ze nie pomoglem,ale wiecej w mojej lodowce gaski nie bedzie,to wiem,podobno mozna przyrzadzic i to dobrze,ale ktos musi to znac,zycze smacznego i powodzenia w "lapaniu" gasek. Odpowiedz Link Zgłoś