Dodaj do ulubionych

Wesołe Miasteczko koło Carefura w Pruszkowie

26.08.11, 22:31
Przejeżdżałem ostatnio przez Pruszków i widzialem, że rozkłada sie wesołe miasteczko. Czy ktos kto przejeżdżał może mi powiedzieć co tam będzie i czy już funkjonuje ? Podobno będzie Crazy Dance (wariatka) ? Jak ktos przejechał i widział niech napisze.
Obserwuj wątek
    • zpodpruszkowa Re: Wesołe Miasteczko koło Carefura w Pruszkowie 27.08.11, 15:39
      Ja ostatnio mam codziennie w domu Crazy Dance (wariatkę), więc mi już starczy :-)
      • algaria Re: Wesołe Miasteczko koło Carefura w Pruszkowie 27.08.11, 16:09
        a co na "Wiatce" leżysz by nie wyszła do przedpokoju kiedy zaczyna wirować? ;)

Mój kolega kiedyś skorzystał w Chorzowie z karuzeli "rock and roll" i powiedział że po zejściu z niej błędnik miał w tyłku i nie był w stanie chodzić ani samochodu prowadzić, a jego żona dodała że nigdy ją tak tanio nie wyniosło wesołe miasteczko - 5 zł jedna karuzela i do domu :)
      • zpodpruszkowa Re: Wesołe Miasteczko koło Carefura w Pruszkowie 28.08.11, 11:58
        Wariatka a nie wiatka :-)
        • algaria Re: Wesołe Miasteczko koło Carefura w Pruszkowie 28.08.11, 12:22
          Wiem że wariatka a nie wiatka - ale skoro ktoś ma ją w domu, to tak mi się skojarzyło, bo chyba ten ktoś nie miał na myśli swojej kobiety jako "wariatki" :P
          • biotyt Re: Wesołe Miasteczko koło Carefura w Pruszkowie 28.08.11, 19:55
            algaria napisała:
            > Wiem że wariatka

No i dobrze, ja przesyłam to:
            Ale szum, ale tłum.
            Czarna noc, biały rum złote stosy pomaranczy.
            Dudni nam danada
            Jak zabawa to zaba
            a wariatka jeszcze tańczy.
            Taka to by na stos
            na co jej marny los.
            Dajcie chłopcy tan kagańczyk.
            warkocz jej płonie już
            dookoła zloty kurz,
            a wariatka jeszcze tańczy.

I jeszcze to: www.youtube.com/watch?v=ZNduOILaUEc
    • alabama8 Re: Wesołe Miasteczko koło Carefura w Pruszkowie 29.08.11, 08:06
      varped666 założyłeś tego nicka tylko na potrzeby opowiedzenia nam o tym, że przyjechała karuzela? Cała reszta też jednorazowe nicki? Znowu kryptoreklama?
      • algaria alabama 29.08.11, 09:26
        Coś Ci się pomyliło, może nie umiesz sprawdzać, ja mam swój nick od kilku dobrych lat chyba 7, a varpeda też tu kilkakrotnie widziałam
        • cat_s Re: alabama 30.08.11, 03:01
          Albamo,
          Z szacunkiem całym i sympatią - login "varped666" raczej nie pojawiał sie na FP i chyba w ogóle na necie. Ale chętnie skorzystam z podpowiedzi, gdzie mogę przeczytać jego posty.

Pozdrawiam
          cat_s
          • cat_s Re: alabama 30.08.11, 03:02
            Przepraszam...
            Algario - a nie Albamo rzecz jasna;-)
            • algaria cat_s 30.08.11, 11:25
              Ok może pomyliłam się, przepraszam, ale wydawało mi się że założyciel wątku mignął mi kilka razy Ale Alabama również i mi zarzuciła że mam jednorazowy nick a to nie prawda
              • alabama8 Re: cat_s 30.08.11, 12:54
                Alabama przeprasza.
                • algaria Re: cat_s 30.08.11, 21:26
                  Alabamie - wybaczamy :) Przecież nic takiego się nie stało
      • zpodpruszkowa Re: Wesołe Miasteczko koło Carefura w Pruszkowie 30.08.11, 16:14
        sam jesteś jednorazowy dedektyw
    • ewulka2.2 Re: Wesołe Miasteczko koło Carefura w Pruszkowie 04.09.11, 17:40
      Ja nie polecam tego pociągu - największego, który jeżdzi po torze, tzw. ósemkach. Myślałam, ze spadniemy i do tego szarpie na wszystkie strony... nie polecam:(
      Z kolei na własne oczy widziałam, jak Pan, który zamyka dzieci w "bańkach na wodzie", celowo szarpnął tak balonem, żeby dziecko tak nie skakało (zrobił to w momencie napełniania bańki powietrzem), że Maluszek chyba doznał urazu nóżki:( Strasznie płakał:(
      Także również baniek nie polecam, ze względu na Pana, który to obsługuje. A cena - aż 10 zł.
      Pozdrawiam
    • ewulka2.2 Re: Wesołe Miasteczko koło Carefura w Pruszkowie 07.09.11, 16:10
      Żle mnie Pan zrozumiał, ponieważ to nie było moje dziecko. Ja również mam nadzieję, że nic się poważnego nie stało temu chłopcu.
      pozdrawiam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka