Dodaj do ulubionych

Naprawa Aparatu

06.10.13, 10:48

-Czy ktoś wie gdzie naprawiają aparaty -
Nie podawaj się rozpaczy,życie nie jest lepsze ani gorsze od naszych marzeń,jest tylko zupełnie inne.
Obserwuj wątek
    • taxipruszkow Re: Naprawa Aparatu 07.10.13, 05:51
      na tym forum pomocy się nie doczekasz, tu są tylko obelgi i szyderstwa (temat nie ciekawy), wg. mnie w Pruszkowie nie ma takich usług pozostaje warszawa ja kiedyś naprawiałem swój w punkcie przy alejach jerozolimskich w okolicach credens
      • 3piotr34 Re: Naprawa Aparatu 07.10.13, 08:15
        a co Ci sie popsulo , jaki to model , mogę spróbowac naprawic , za darmo oczywiscie , tylko ewentualne koszty części pokryjesz... bo na tym forum trzeba pomagać sobie jednak:)
      • varsovinn Re: Naprawa Aparatu 07.10.13, 08:17
        Wszystko zależy od tego jaki aparacik chcesz naprawić. Pod tym linkiem masz kilka adresów serwisów firmowych: serwisy foto. Ja swego czasu analoga naprawiałem w Wwie na Winnickiej (na Ochocie) robili aparaty, obiektywy itd. Zawsze możesz również podpytać na stricte fachowym forum fotograficznym: optyczne.pl
        • 3piotr34 Re: Naprawa Aparatu 07.10.13, 08:19
          i juz jest pomoc :) pozdrawiam forumowiczów
          • anna-w Re: Naprawa Aparatu 07.10.13, 08:46
            Dziękuje za podpowiedzi jest to aparat Samsung chciałam zrobić zdjęcie obiektyw stanął zablokował się i nie chciał się schować mimo wyjęcia baterii nic to nie dało zdjęć już nie robił.acha jest to Samsung WB 700.
    • sqh Re: Naprawa Aparatu 07.10.13, 09:13
      Ja kilka lat temu oddałem do naprawy klasycznego Zenita TTL w Warszawie, przy Al. Jerozolimskich 113/115 - usługa była wykonana sprawnie i szybko. Na stronie widzę, że cyfrowe aparaty też tam są naprawiane: LINK
    • m1224 Re: Naprawa Aparatu 18.10.13, 07:57
      Wiem, że już o tym napisałaś w kolejnej wypowiedzi, ale wiesz... z Twojego początkowego posta nie wynikało wcale co się zepsuło. Aparat - ale jaki? Fotograficzny, słuchowy czy od ortodonty? (np.) Jeśli już fotograficzny to czy analogowy, czy cyfrowy. Jeśli cyfrowy, to czy uszkodził się mechanicznie, czy raczej padła elektronika. Na Twój problem polecam serwis firmowy - zapewne można wysłać pocztą.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka