Dodaj do ulubionych

co wolno na tym forum

19.05.07, 00:41
na forum pruszkowskim wolno wyrazac jedyna sluszna teorie, ktora w praktyce
nie musi miec pokrycia.
na forum pruszkowskim nalezy uzywac zwrotow, per pan, per madam, gdyz
nazwanie kogos baranem lub cipcia grozi otrzymanie bana, nie banana
przypomina mi to isc minionom epoke, w ktorej rzadzila jedyna sluszna partia,
a wszelkie inne poglady byly usuwane przy pomocy cenzury
myslalem ze jedynym przejawem powrotu do minionej epoki jest nieobecnosc co
lepszych kabaretow na tegorocznym festiwalu w opolu, jednak widze ze to forum
nie chce byc gorsze, brawo, gratuluje
polecam zapoznanie sie z innymi forami, zwlaszcza polecam forum bankiera
(www.bankier.pl) oraz parkietu (www.parkiet.com), tam tez sa moderatorzy,
ktorzy czasami wkraczaja do akcji, jednak nie sa tak nadgorliwi jak tutejsi,
moze warto panowie wziac przyklad
Obserwuj wątek
    • sqh Re: co wolno na tym forum 19.05.07, 01:11
      z.bednarek napisał:

> na forum pruszkowskim nalezy uzywac zwrotow, per pan, per madam, gdyz
      > nazwanie kogos baranem lub cipcia grozi otrzymanie bana, nie banana

Kiedy potrzebne było 1000 podpisów, aby mieć szansę sięgnąć po władzę,
      potrafiłeś prowadzić kulturalną dyskusję i zwracać się do inaczej myślących
      forumowiczów przy pomocy argumentów, a nie wyzwisk - nieprawdaż?

Przypomnę wszystkim na wszelki wypadek, aby zawsze zastanowili się dziesięć
      razy, zanim złożą podpis pod jakąkolwiek kandydaturą wyborczą:

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=132&w=30862625&v=2&s=0
      > polecam zapoznanie sie z innymi forami, zwlaszcza polecam forum bankiera
      > (www.bankier.pl) oraz parkietu (www.parkiet.com)

Jeśli tam Ci się bardziej podoba, to droga wolna - nie musisz robić za
      męczennika, zmuszanego do pisania na paskudnym i niesprawiedliwym forum
      pruszkowskim.
      • valczak Re: co wolno na tym forum 19.05.07, 01:14
        sqh - nie ma sensu wdawac sie w ta durna pseudo-dyskusje. Ja naprawde nie widze sensu tlumaczenia sie z tego ze mi nie podoba sie co pisze bednarek! Sprawa jest prosta, ban i tyle. Albo to jest skupianie uwagi na sobie? Nie wiem, nawet mnie to nie obchodzi. To co bednarek wypisuje ostatnimi czasy twierdzac ze jest to 'ozywianie forum po jego dluzszej nieobecnosci' to po prostu bezczelnosc. Zwracam sie z oficjalna prosba do moderatorow o usuniecie wulgarnych postow bednarka, oraz w wypadku braku reakcji zablokowanie uzytkownika.
        • cat_s Re: co wolno na tym forum 19.05.07, 01:47
          Witam,
          Ja nie jestem co prawda SQH, ale akurat siedzę przy kompie... ;-)

Nienotarialna co prawda umowa, jaka obowiązuje na forum Pruszków, ale obowiązująca i często artykułowana, w najprostszej postaci brzmi mniej więcej tak:

"Nie obrażamy się indywidualnie; nie angażujemy się w politykę (przynajmniej lokalną a najchętniej w ogóle - to jest forum miasta Pruszków a nie Forum Polityka); nie agitujemy; nie używamy wulgaryzmów, chyba, że w dowcipach cytowanych; staramy się nie reklamować konkretnych sklepów, produktów czy zakładów usługowych - chyba, ze nas coś urzekło i chcemy polecić, bo jest "to" świetne... ;-)

Wszelkie "wpisy obrażające" - z mojej strony będą w przyszłości kasowane.
          Reklamy - mają swoje miejsce w "komercyjnym" linku.

Ot, po prostu, niech FPruszków będzie o Pruszkowie a nie o czyichś własnych frustracjach albo "interesach".
          A jeśli ma kto jakieś odmienne poczucie humoru - zapraszam do "Może żarcik" albo na Forum Humorum.

Pozdrawiam
          cat_s
          • kristov_v Re: co wolno na tym forum 19.05.07, 01:56
            z.bednarek! jeżeli chcesz się twórczo popisać to kieruję cię do Forum Vulgarum.
          • z.bednarek Re: co wolno na tym forum 19.05.07, 07:47
            no dobra panowie, moze troszke z ten poziom zanizylem
            sorka, ale personalnie nie mam zamiaru nikogo przepraszac
            troszke napieta mamy sytuacje, ale nic nie trwa wiecznie, na dniach sie wyjasni
            czy to miasto ma szanse na rozwoj czy nie, o czym wszystkich szczegolowo
            poinformuje i to bez 1000 podpisow.
            i tak juz na marginesie, tu nie chodzi o sreptak :)
            • z.bednarek Re: co wolno na tym forum 19.05.07, 07:50
              wiec sytuacje macie jasna, chcecie cos wiedziec nie mozecie mnie wywalic, no
              chyba ze chcecie ograniczyc forumowicza dostep do informacji :)
              • zerozeroseven Re: co wolno na tym forum 19.05.07, 08:46
                Ha, ha! :-D
                Bednarek! Widzę, że powróciłeś do dawnej formy oraz roli złego i obleśnego trola, na którego wszyscy
                plują, łącznie z adminem, ale nie kopną porządnie w tyłek ze strachu, że byłoby to podobne do
                pozbycia się z zoo złośliwego, bekającego i pierdzącego osła - podniesie się lament: "Ach...jaki to był
                wspaniały, dobry i mądry osioł - profesor prawie".

Dziwię się trochę, że odpowiada Ci taka rola, chociaż z drugiej strony to tak jakby dziwić się żukowi
                gnojarzowi, że miłuje się w oborniku. Taka jego natura i nie on jest temu winien. Ja to rozumiem i
                nawet lubię sobie czasem popatrzeć na takiego żuka, bo to pouczające jest do pewnego stopnia.

Życzę Bednarku sukcesów w dalszym mozolnym toczeniu kulki. Adminowi proponuję przemyślenie czy
                na FP jest miejsce dla żuczków rozrzucających (w dobrej wierze i absolutnie naturalnie) gnój na lewo i
                prawo, a pozostałym forumowiczom zalecam ostrożność i nie zbliżanie sie zbytnio do naszego żuczka,
                bo ... no, wiadomo co.

pozdrawiam :-D
                • z.bednarek Re: co wolno na tym forum 19.05.07, 09:39
                  rozumiem, ze obroncom sreptaka argumenty sie skonczyly i szukaja tematu
                  zastepczego, ani mnie to grzeje, ani mnie to ziebi
            • valczak Re: co wolno na tym forum 19.05.07, 13:35
              No tak, jak cie wyrzuca to wszystko utrzymasz wszystko w tajemnicy, ty jako jedyny wiesz co w Pruszkowie moze sie dziac i jak tobie nie pozwolimy tego powiedziec to nikt, ale to nikt, nie dowie sie co sie stanie - Boze, jak w przedszkolu :)
              • z.bednarek Re: co wolno na tym forum 19.05.07, 15:28
                pozyjemy zobaczymy
    • prusz01 Re: co wolno na tym forum 25.05.07, 20:59
      ban na bednara.
      Przecież to takie proste.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka