30.07.07, 17:37
kogo polecacie? gdzie i za ile?

dzięki za info
Obserwuj wątek
    • leo48 Re: jaki gin 30.07.07, 21:30
      Gdyby przyjąć dosłownie to Seagram ewentualnie Gordon plus oczywiście tonic.
      Ale to tylko jeśli dosłownie...
    • mamakrzysia4 GINEKOLOG 30.07.07, 22:43

• leo48 Re: GINEKOLOG 31.07.07, 04:39
        Tak też sobie myślałem. Ale to nie stoi w sprzeczności z Gordon's Ginem.
        • zmijka76 Re: GINEKOLOG 31.07.07, 09:04
          mamoKrzysia!
          Założyłas juz taki wątek:
          forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=132&w=56289407&a=56289407
          • mamakrzysia4 Re: GINEKOLOG 31.07.07, 10:51
            ok a wiec nie pisze na tym forumie tu jest beznadziuejnie i nudno jak w calym
            pruszkowie
            • mysza63 Re: GINEKOLOG 31.07.07, 13:43
              oooooooooo ... obraza majestatu
              • cat_s Re: GINEKOLOG 31.07.07, 14:16
                > oooooooooo ... obraza majestatu

:-)
                Eno... zaraz tam obraza...
                Po prostu niezrozumienie "intencji Nadawcy".

A jakby ktoś zapytał, dla 'naprzykładu': "Gdzie w Pruszkowie psy"...?

To co - miałbym opowiadać o różnych psach, które mozna znaleźć w Pruszkowie, czy czy dociekać, o co chodzi pytającemu... że na przykład o psychologa?

Prawda jest taka - im jaśniejsze pytanie - tym bardziej konkretna odpowiedź. Nikt nie siedzi w głowie pytającego, więc nie zna do końca kontekstów i intencji.

Zatem: wniosek - chcesz jasnej odpowiedzi - pytaj w jasny i zrozumiały sposób a być może zostanie Ci udzielona jasna wykładnia.

Pozdrawiam
                cat_s
                • cat_s Re: GINEKOLOG 31.07.07, 14:26
                  mamakrzysia4 napisała:

> ok a wiec nie pisze na tym forumie tu jest beznadziuejnie i nudno jak w calym
                  > pruszkowie

I jeszcze jedna niewinna uwaga...

Nigdy nie potrafiłem zrozumieć osób, które rzekomo nie mają ochoty pisywać na jakimś beznadziejnym forum netowym... ale piszą - że nie mają ochoty... ;-)

Nie masz ochoty - nie pisuj po prostu.

O co chodzi - czy uważasz, że jak napiszesz, że nie masz ochoty, to wszyscy się "rzucą", żeby Cię przekonywać, że masz ochotę?

Nie, nie będą... - nie masz ochoty - nie pisujesz.
                  Wszyscy zainteresowani fakt ten zauważą.

;-)
            • zerozeroseven Re: GINEKOLOG 31.07.07, 15:37
              mamakrzysia4 napisała:

> tu jest beznadziuejnie i nudno jak w calym
              > pruszkowie

Proponuję wyemigrować do Iraku. Nie jest nudno i gina można znaleźć.
            • piastovka Re: GINEKOLOG 31.07.07, 16:24
              mamakrzysia4 napisała:

> ok a wiec nie pisze na tym forumie tu jest beznadziuejnie i nudno jak w calym
              > pruszkowie

nie obrażaj forumowiczów i tym samym samej siebie.
              pa, piastovka
              • leo48 Re: GINEKOLOG 31.07.07, 21:15
                A może warto tej opinii poświęcić odrobinę refleksji. Bo tak niby coś tam
                jeszcze piszemy, ale buzie do ziewania strasznie się otwierają. Gdzie te
                zażarte dysputy choćby sprzed roku czy dwóch ? Gdzie ta dająca się zauważyć
                silna grupa "żelaznych" zawsze obecnych ?

Być może, jeśli faktycznie nadejdą przyśpieszone wybory, ponownie
                zmaterializują się i zaktywizują polityczni harcownicy. Znów zacznie pisać
                Kinga, Sebastian, Tomasz, Bagradian itp ale potem znów zapadniemy w błogi
                półsen. Cat'sie oraz inni forumowicze wyciągnijcie swoje wpisy wyszukiwarką i
                porównajcie ich częstotliwość niegdysiejszą i dzisiejszą. Zróbmy może też apel
                całkowicie nieobecnych.

Wnioski wypłyną same.
    • soemi Re: jaki gin 01.08.07, 17:53
      Shit, tyle odpowiedzi a żadnej konkretnej!!!
      • sqz Re: jaki gin 01.08.07, 18:09
        Była jak mi sie wydaje konkretna z linkiem do takiego samego pytania gdzie
        padly konkretne odpowiedzi . Zauwazylem ze praktycznie zawsze otrzymuje sie
        odpowiedz na zadne pytanie . Jeszcze sa ludzie w tym swiecie kaczorow i innych
        burakow ktorzy potrafia uprzejmie odpowiedziec na zadane pytanie i pomoc
        blizniemu w potrzebie , ale powtarzanie watku co pare miesiecy powoduje ze
        nikomu nie chce sie powtarzac tego co napisali wczesniej .
        • soemi Re: jaki gin 01.08.07, 19:04
          Więc jak się komuś nie chce powtarzać to niech nie wsadza swoich złośliwości. A
          szukanie tego typu informacji w wwyszukiwarce, sprzed kilku miesięcy to tez
          strata czasu. Chodziło o aktualne informacje.
          • alewsensieze Re: jaki gin 01.08.07, 19:22
            Należy też wziąć pod uwagę inną kwestię.Gin,który był rok temu dobrym
            lekarzem,mógł się okazać w ostatnim czasie lekarzem goniącym za kasą,a
            olewającym pacjentki,co w teraźniejszym rankingu daje mu inne miejsce na
            liście.A tak na marginesie,rzeczywiście forum upada...
          • zmijka76 Re: jaki gin 02.08.07, 08:30
            Soemi - a kto wsadza złosliwosci??
            Wkleiłam link, bo odpowiedziałam kiedyś mamie Krzysia na zadane pytanie.
            Zrobiło to równiez kilka innych osób. Pomyslałam jednak, ze może zwyczajnie po
            ludzku zapomniała, ze juz takie pytanie zadała na tym forum.
            Poza tym uwazasz, ze informacje w tamtym linku naprawdę są nieaktuane?
            Zmieniasz ginekologa co miesiąc??

Poza tym wydaje mi się, ze mamaKrzysia ma dosc dobre rozeznanie, ponieważ
            spotykam się często z tym loginem na forach dla mam, gdzie radzi innym własnie
            n.t. lekarzy.
            Widać tamte fora są mniej nudne i mniej głupie.
    • paca57 Merytorycznie - idż do Rogiewicza 01.08.07, 22:18
      Za kasą goni ale jest dobry. Tanio to mogę ja - amator.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka