ala75 23.04.05, 10:42 Jakie macie opinie?Ile pkt.trzeba mieć żeby się tam dostać? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
luciaster Re: 6 liceum 23.04.05, 14:20 jeste to zle liceum. Niby maja dobre klasy jezykowe ale nie sadze. Duzo moich "niefajnych" znajomych dostalo sie tam po protekcjach. Dziekuje abrdzo za cos takiego! Zastanow sie nad pojsciem tam. Wstepnie trzeba miec tam 130pkt. ale podczas rekrutacji ni stad ni owoad podnosza prog punktowy do ponad 150. Pusza sie jakby byli niewiadomojaka dobra szkola. Odpowiedz Link
vampirka666 Re: 6 liceum 24.04.05, 11:06 dziewczyno! zastanów sie co robisz, własnie pisze mature w VI!! po proostu tragedia. nauczyciele...masakra..., zdanie ucznia sie nie liczy, lekcje są na barakach( zima, deszcz..upał..etc) budowlanka śmierdzi, smaruja klamki cementem, hamstwo...zachowują sie gorzej niz zwierzęta, dyro zbiera kase tylko dla siebie, na mature płacilismy 60 zł, i co z tego mamy? całe gówno, bedzie miał nowe auto znowu- pierdolone złodzieje! koleś od religii zboczeniec( ten najstarszy) chodzi na kurwy do Prince Motel, i zorbierwa wszystkie laski w szkole wzrokiem, zbok jebany, jedynie higienistka jest wporzo. Jak trafisz na Renie Kalandyk (biologia) to lepi9ej sie powieś albo zmień szkołe....bo skonczysz w psychiatryku. A jak trafisz na Swoistą( Ula Łubgan-polski) to bedzie non stop gratulować i mówić o nieudolności! Woźny cały zcas lata po szkole za ludzmi ktorzy nie maja zmiennych butów, babkiod wfu robią Aushwitz jak jest cieplo(nawet zimno) na polu...Załozyły 2 osobową grupę cheerleaderek i myślą ze sa fajne. nie ma dnia wagarowicza, kazda nieobecnosc musi rodzic przychodzis i uspr. nikt ci nie wierzy w nic. lekcje skrócone sa raz na rok. idz lepiej do II albo do VIII....nawet tam nie swkładaj papierów!!!! pozdro;] Odpowiedz Link
looxie Re: 6 liceum 24.04.05, 19:09 vampirka666 chyba nie do szóstki chodzi... Spędziłam tam trzy lata i o żadnej Reni nie słyszałam, o Swoistej nie wspominając! Tak się składa, że ja piszę maturę w szóstce i: - dyrektor to uroczy facet zawsze w muszce, zawsze miły dla uczniów - religii uczy Katechetka, czasem przemknie się też ksiądz - butów nikt nie zmienia!! nie ma takiego obowiązku po prostu - A ludzie są różni, sporo spoza Krakowa, trochę oryginałów, ogólnie fajni Ja nie żałuję!! Szczególnie godne polecenia są wykładówki: hiszpańska i angielska. Pozdrawiam! Odpowiedz Link