sophie.weitz 01.06.03, 14:07 Napiszcie, na co najchętniej albo na co w ogóle mielibyście ochotę pójść do teatru! Pozdrawiam! Sophie.weitz Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
deithwen777 Re: Czy ktoś tu lubi Teatr? 01.06.03, 14:47 Chciałbym pójść na Hamleta lub Zbrodnie i Kare Odpowiedz Link
xavier11 Re: Czy ktoś tu lubi Teatr? 01.06.03, 14:47 sophie.weitz napisała: > Napiszcie, na co najchętniej albo na co w ogóle mielibyście ochotę pójść do > teatru! Pozdrawiam! Sophie.weitz Polecam Teatr Ludowy Przy okazji zachęcam wszystkich do zobaczenia forum administrowanego przez obecną tu sophie.weitz: Odpowiedz Link
bonk_ts Re: Czy ktoś tu lubi Teatr? 01.06.03, 16:57 Tak.... ostatnio nawet byłem w teatrze..... w czasie matur chyba.....tylko nie bardzo kojarze jaki był tego przedstawienia tytuł...... Alem w pierwszym rzędzie siedział - nie żebym sie chwalił....;) Faajniee byłoo.... Odpowiedz Link
kewi Re: Czy ktoś tu lubi Teatr? 01.06.03, 16:15 chetnie obejrzalbym jakos nowoczesna, zaskakujaca aranzacje jakies dobrze znanej sztuki Odpowiedz Link
pstosia Re: Czy ktoś tu lubi Teatr? 02.06.03, 13:06 ja uwielbiam teatr! dzis wrocilam z Krakowa (pozdrowienia dla deithwen:)) i tam bylam na trzech sztukach: "Jak Piaff", "Pieszo" & "Królowa i Szekspir" wszystkie na swoj sposob mi sie podobaly. gdybym mogla to bym czesciej odwiedzala teatry, ale niestety w moim miescie nie ma takiej instytucji:( zostaja mi tylko wyjazdy do innych miast pozdrawiam gosia Odpowiedz Link
sophie.weitz Re: Czy ktoś tu lubi Teatr? 02.06.03, 16:07 pstosia napisała: > ja uwielbiam teatr! dzis wrocilam z Krakowa (pozdrowienia dla deithwen:)) i tam > > bylam na trzech sztukach: "Jak Piaff", "Pieszo" & "Królowa i Szekspir" > wszystkie na swoj sposob mi sie podobaly. gdybym mogla to bym czesciej > odwiedzala teatry, ale niestety w moim miescie nie ma takiej instytucji:( Pstosieńko, cudownie, że jesteś!!! Gdyby takich jak Ty było więcej, ludzie teatru nabraliby wiary w sens tego co robią i z czego marniutko żyją. Powiedz mi, w jaki sposób najcześciej się dowiadujesz o ciekawych spektaklach i na jakiej podstwie wybierasz to, co chcesz zobaczyć. To bardzo ważne - jak i gdzie pokazać spektakl, żeby żeby takie osoby jak Ty otrzymały kompetentną informację. > > zostaja mi tylko wyjazdy do innych miast zapraszam w Krakowie na "Pod Mocnym Aniołem" wg Pilcha - zobacz to kiedyś koniecznie. Dla wszystkich młodych ludzi - norwaj.today!!! Dla tych, co nie mogą znaleźć w sobie respektu dla literatury romantycznej - koniecznie "DZIADY.REAKTYWACJA" - Maćka Sobocińskiego. Pozdrawiam, sw > > pozdrawiam > gosia Odpowiedz Link
pstosia Re: Czy ktoś tu lubi Teatr? 03.06.03, 09:18 sophie.weitz napisała: > Pstosieńko, cudownie, że jesteś!!! > Gdyby takich jak Ty było więcej, ludzie teatru nabraliby wiary w sens tego co > robią i z czego marniutko żyją. Powiedz mi, w jaki sposób najcześciej się > dowiadujesz o ciekawych spektaklach i na jakiej podstwie wybierasz to, co > chcesz zobaczyć. To bardzo ważne - jak i gdzie pokazać spektakl, żeby żeby > takie osoby jak Ty otrzymały kompetentną informację. > zapraszam w Krakowie na "Pod Mocnym Aniołem" wg Pilcha - zobacz to kiedyś > koniecznie. Dla wszystkich młodych ludzi - norwaj.today!!! Dla tych, co nie > mogą znaleźć w sobie respektu dla literatury romantycznej - > koniecznie "DZIADY.REAKTYWACJA" - Maćka Sobocińskiego. > > Pozdrawiam, > sw > droga sophie, o spektaklach najczesciej dowiaduje sie z internetu badz z lokalnych gazet, plakatow, czasami z telewizji i od znajomych. chetnie zobaczylabym "pod nocnym aniołem" i to jeszcze w krakowie, ale niestety do krakowa mam ok 600 km:((( moze uda mi sie tam wyskoczyc w wakacje?? pozdrawiam Odpowiedz Link
witoldyna Re: Czy ktoś tu lubi Teatr? 03.06.03, 18:33 Ja bym się chętnie wybrała na "Zbrodnie i karę", "Męża i żonę", ale ogólnie wolę przedstawienia angielskie. Maybe Theatre Company wystawia naprawdę świetne sztuki i jeśli będziecie mieli okazję, to naprawdę warto się wybrać na sztukę przez nich wystawianą :-) Odpowiedz Link
deithwen777 Re: Czy ktoś tu lubi Teatr? 03.06.03, 19:14 Dzieki za wskazowke Witoldyna. Teraz mi nie pozostaje nic innego tylko kupic jakas wycieczke do Anglii i sie wybrac do tego teatru (pewnie niezrozumialbym okolo 50% kwestii no ale coz zawsze to cos :) Moze w przyszlosci w kazdym razie jesli bede w GB to skorzystam z porady :) Odpowiedz Link
witoldyna Re: Czy ktoś tu lubi Teatr? 06.06.03, 22:55 Czemu zaraz Wielka Brytania? ;-) Wystarczy wycieczka do Trójmiasta ;-) To jest grupa studentów anglistyki z Uniwersytetu Gdańskiego. Odpowiedz Link
deithwen777 Re:Witoldyna 07.06.03, 07:52 aha ups mała pomyłka. Jest tylko ten mały problem że mieszkam w Krakowie. No ale może w następne wakacje pojade ale wątpie by wtedy to jeszcze wystawiali na scenie. Mimo wszystko dziekuje za informacje. :) Odpowiedz Link
witoldyna Re:Witoldyna 07.06.03, 10:00 Z tego co wiem w wakacje chyba nie wystawiają niczego, bo w końcy też mają wakacje. A ja niestety (choć mam nadzieję, że tak) za rok też będę w Krakowie i nie będę miała ich okazji oglądć ;-) Odpowiedz Link
sophie.weitz Re:Witoldyna 07.06.03, 23:44 witoldyna napisała: > Z tego co wiem w wakacje chyba nie wystawiają niczego, bo w końcy też mają > wakacje. A ja niestety (choć mam nadzieję, że tak) za rok też będę w Krakowie i > > nie będę miała ich okazji oglądć ;-) No to, Witoldyno, krakowskie teatry staną przed Tobą otworem!!! Mam nadzieję, że Cię tak do końca nie zawiodą. Podejrzewam, że wybierasz się do Krakowa na studia, tak? Jaki kierunek? Odpowiedz Link
witoldyna Re:Witoldyna 09.06.03, 18:43 Studia, studia... Pewnie się nie dostanę ;-) Prawo. Straszne i bez przyszłości bez znajomości, których nie mam. Wiem. Ale wolę zarabiać 900zł i robić to co lubię niż codziennie marudzić przed wyjściem do pracy ;-) A co do teatrów- byłam w zeszłym roku całe wakacje w Krakowie, ferie zimowe i dwa lata temu też, a jakoś nie miałam okazji wstąpić na żaden spektakl. Mam nadzieję, że za rok będę miała więcej czasu ;-) Odpowiedz Link
r.ania Re: Czy ktoś tu lubi Teatr? 26.06.03, 14:13 Ja lubię teatr, ale jestem niezorganizowana i rzadko znajduję na to czas. Najchętniej poszłabym na coś... historycznego, lub znanego, coś filozoficznego. Ale najbardziej lubię filharmonię!!! Odpowiedz Link
deithwen777 Re: Czy ktoś tu lubi Teatr? 29.06.03, 12:23 kasztann44 napisał: > a czy ktos lubi TATU :))) :> TAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAK UWIELBIAM KOCHAM TE "INTELIGENTNE" TEKSTY (np. uwazaj patrz nie dogonia nas) jaki to gleboki przekaz niesie-zycie ludzkie jako ucieczka ciezarowka cudowne :P Odpowiedz Link