zbycho71 23.09.05, 00:07 MAM PASSTA 1,8 TURBO I NIE WIEM JAKĄ GAZOWNIE ZAŁOŻYĆ CZY PRINSA CZY BRC I GDZIE NAJLEPIEJ ZAKŁADAĆ W OKOLICACH SŁUPSKA PROSZĘ O POMOC DZIĘKI Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dadun Re: PRINS CZY BRC 23.09.05, 15:24 czytaj archiwum ;-) mialem ten sam dylemat i wybralem BRC seqent - dluzsza gwarncja - tansze przeglady - 2-letni assistance spowodowaly o 300 zlotowej roznicy w cenie niewspomne, ale tez jest wazna ;-) zetem bralem BRC Seqent ;-) pozatym mniejszy reduktor te same wtryski... ja na poczatku trosze zalowalem, bo; wiadomo inaczej sie czujesz jak zalozysz "cos" drozszego i w dodatku holenderskiego, a nie wloska tandete ale juz mam ca. 13.000 km w 4 miesiacae i jest zajefajnie, BRC smiga tak, ze niewiesz ze jezdzisz na LPG od zera do odciecia zaplonu ;-) kopa ma takiego samego, ciszej chodzi ;-) wybierz to co Ty uwazasz za sluszne ja bym wybral drugi raz BRC ;-) Odpowiedz Link
mike68 Re: PRINS CZY BRC 23.09.05, 20:26 Jezeli masz ponad 100 KM z litra wybierz Prinsa - jest wydajniejszy Ja dalej jednak obstawiam ICOM V gen. może ceny nie podniosą :) Odpowiedz Link
dmnkp Re: PRINS CZY BRC 26.09.05, 01:28 Mam T.Corolle1.6GtSi wybralem BRCJump i jest bez zastrzezen. Byc moze kilku procentowa utrata mocy wzgledem benzyny... Odpowiedz Link