20.09.04, 13:44

www.siemianowice.pl/isi/index.php?op=show&cat=5&nid=1896
www.90minut.pl/liga.php?id=1413
Nie znam się na piłce, ale ŁUBU DUBU NIECH ŻYJE KIEROWNIK NASZEGO KLUBU
Obserwuj wątek
    • vanderer Re: Zapora 21.09.04, 16:03
      ??????
      • ewa1d Re: Zapora 21.09.04, 20:40
        Nie trzeba być geniuszem, aby wiedzieć że chodzi o pieniądze. To dla niektórych
        jedyna kura, znosząca niekoniecznie złote jaja. Bez tej kury niektórzy
        uprawialiby zawód zbieracza surowców wtórnych. Nie ważne są kompetencje. Nie
        ważne są wyniki. Tu rządzi mafia! Nazwisk nie wymienię. I niech nikt mi nie
        zarzuca, że nie byłem na wyborach do władz Miejskiego Klubu Sportowego.
        Głosowanie było jawne, bo niektórzy obawiali się tajnych. Najliczniej
        reprezentowaną dyscypliną na tym zebraniu była piłka nożna. Wystarczy aby na
        zebranie przyszło przynajmniej trzy drużyny i wszystkie inne dyscypliny nie
        mają siły przebicia. Po wyborach wszyscy koledzy udali się do „Kaczora”.
        Z wypowiedzi znajomych wiem, że nikt nie chce grać u Czerwionki bo później
        będzie miał problem aby zmienić klub na inny, bo ten mu nie da karty
        zawodniczej itd.
        Czy można zamykać komuś drogę do kariery, uniemożliwiać dalszy rozwój? Czy
        ponadto klub ten dysponuje odpowiednią kadrą trenerską? Czy szuka się nowych
        talentów? Czy odkrywaniem, szlifowaniem i pomocą dla młodych talentów nie
        powinien się zajmować właśnie MOSiR? Pieniądze, które idą na wszystkie sekcje
        wcale nie są małe. Gdyby ludzie odpowiedzialni byli bardziej kompetentni to i
        wyniki byłyby lepsze.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka