Dodaj do ulubionych

Cytacik ;)

IP: *.mmj.pl / 192.168.0.* 03.10.03, 13:50
Cytat będzie z mojego ulubionego "dziennikarza" ;)

"Siemianowicki browar zaprzestał produkcji piwa 28 lutego 1999 roku to data."

www.siemianowice.pl/isi/index.php?op=show&cat=2&nid=849
Panie Kempa, jak dobrze, że pan oświecił wszystkich internautów i napisał, iż
28 lutego 1999 to jest data. Ja myślałem, że to jakieś nazwisko ;)
Obserwuj wątek
    • kawa122 Będzie siemianowickie piwko! 03.10.03, 15:16
      To super wiadomość. Jako piwosz cieszę zwłaszcza na piwo ciemne, było zawsze
      dobre z siemianowckiego browarku. Zwłaszcza lane do takich małych, zgrabnych
      butelek. Oby tylko nie skończyło się na obietnicach. Na zachodzie zwłaszcza w
      Niemczech ,każda mała, porzadna gmina ma mini-browar. W Siemianowicach był przez
      tyle lat, to niech znowu będzie. Oby tylko piwo można było wypić w godziwych
      warunkach. Do zobaczenieza rok na siemianowickim oktoberfest
      • Gość: greg Re: Będzie siemianowickie piwko! IP: *.altec.pl 03.10.03, 15:25
        Tez sie bardzo ciesze i mam tylko nadzieje, ze bedzie to naprawde lokalny
        browar z jakimis ciekawymi gatunkami piwa, a nie filia jakiegos ktorejs z
        wielkich firm.
        • Gość: poprawka Re: Będzie siemianowickie piwko! IP: *.altec.pl 03.10.03, 15:26
          Gość portalu: greg napisał(a):

chcialem napisac : 'a nie filia ktorejs z wielkich firm.' oczywiscie

• stef_ko Re: Będzie siemianowickie piwko! 03.10.03, 15:31
            Siemianowickie piwo? To jest wreszcie jakaś nadzieja. Może będzie normalniej
            Ciekawe czy ten "pod muszką" pije piwo. Wygląda na faceta na diecie...
            • Gość: szpieg Re: Będzie siemianowickie piwko! IP: *.mmj.pl / 192.168.0.* 03.10.03, 16:21
              Ten pod muszką jest wrogiem wszelkich procentów ;)
    • Gość: P@CO Re: Cytacik ;) IP: *.acn.waw.pl 03.10.03, 20:23
      Widze, że szpiegu wziął się ostro do roboty... te krytyki momentami naprawde
      są niezłe. Tylko tak dalej. 3majcie się

Pozdrowienia
      P@CO
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka