Dodaj do ulubionych

zęby i ortodonta

06.09.10, 21:20
MAM PYTANIE KIEDY DO ORTODONTY? MY CZEKAMY AŻ WYJDĄ PIĄTKI WTEDY PRZESZCEP KOŚCI, ALE MAŁEJ ZĄBKI ROSNĄ KRZYWO I NIE WIEM CZY MA 4 CZY JUZ 5-TKI. CZY OGLĘDZINY MOŻEMY IŚĆ DO ZWYKŁEGO STOMATOLOGA, KTÓRY POWIE JAKIE ŻEBY WYSZŁY?
Obserwuj wątek
    • abcde-25 Re: zęby i ortodonta 07.09.10, 09:38
      My u ortodonty otrzymaliśmy decyzję o przeszczepie jak mała miała 18 mies. Do stomatologa owszem, możesz, ale często jak u nas nawet boją się zajrzeć do buzi, może jest u Was pedodonta - czyli dentysta dziecięcy.
      • jowitka345 Re: zęby i ortodonta 07.09.10, 12:25
        dziewczyny kiedy pierwsza wizyta u ortodonty? my jestesmy 6 tyg po operacji i wczoraj bylismy na kontroli ale zapomnaiłam dr zapytac kiedy
        • agneesi Re: zęby i ortodonta 07.09.10, 22:39
          Witam,

nam powiedział chirurg, że mamy do niego zgłosic sie rok po operacji i wówczas możemy udać się do ortodonty.
          Pozdr
      • 1981cicha Re: zęby i ortodonta 08.09.10, 21:49
        ok dzięki za odpowiedzi, i jeszcze jedno w imidzie pewnie jest kilku ortodontów , kogo polecacie?
        • agniery2 Re: zęby i ortodonta 09.09.10, 17:43
          ja też jestem ciekawa jaki ortodonta najlepszy ponieważ niedługo się musimy wybrać do niego????
          • abcde-25 Re: zęby i ortodonta 10.09.10, 07:13
            Polecam dr Obłoj, tutaj jest link:
            www.odent.pl/index.php/witamy.html
            Pani dr współpracuje z Panią Profesor.
            • afiko Re: zęby i ortodonta 17.09.10, 12:48
              A ja nie polecam tego lekarza.
              • macca4 Re: zęby i ortodonta 17.09.10, 16:49
                Ja byłam w IMID raz u pana dr Przylipiaka, teraz chodzę do pani dr Cudziło. Obydwoje mili choć wizyty trwają krótko. Bo na początku tylko zaglądają do buzi. Najpierw mieliśmy zgodę od pana dr na przeszczep, potem zgryz się pogorszył i nie mieliśmy, teraz znów wstępnie mamy zgodę i czekamy czy nic się nie zmieni.
                U pani dr Obłoj byłam prywatnie i nie zauważyłam aby cokolwiek było lepiej niż w IMID - mimo, że umówieni byliśmy na godzinę i gnaliśmy z daleka, żeby się nie spóźnić - na miejscu musieliśmy czekać prawie godzinę. Dodam, że wizyta trwała 2-3minuty.
                • bezwodna Re: zęby i ortodonta 16.11.17, 10:19
                  A znacie kogoś godnego polecenia ze Śląska lub Małopolski? Jesteśmy z Bielska wiec ciężko z dojazdem do Wawy. Może ktoś jest bliżej. ..

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka