zmrocznik 03.08.05, 16:43 Witam, powiedzcie mi czy jest sens robić rtg na dwa miesiące przed wizytą? Mamy teraz okazję, ale wiem, że Mały ciągle rośnie i może w październiku zdjęcie będzie już nieaktualne? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
asia.mamaizy Re: JESZCZE RAZ RTG 03.08.05, 19:32 Witam Najlepiej zróbcie zdjęcie do 2 tyg przed wizytą U dziecka obraz szczeliny rozszczepu zmienia się więc najlepiej przyjść do lekarza z akyualnym zdjęciem Pozdrawiam Odpowiedz Link
agunek1 Re: JESZCZE RAZ RTG 03.08.05, 21:04 Dzwoniłam tydzień temu do IMiDu i dr Piwowar powiedział że nie ma sensu, bo i tak przed zabiegiem trzeba wykonać prześwietlanie, a w czasie pomiędzy wizytą kontrolną a wyznaczonym terminem operacji jeszcze wszystko może się zmienić. Więc taraz dajemy sobie spokój i jutro dzwonię wyznaczyć termin zabiegu. Odpowiedz Link
agunia33 Re: JESZCZE RAZ RTG 04.08.05, 09:03 No właśnie się martwiłam bo ja nie robiłam Bartusiowi żadnego prześwietlenia przed wyznaczonym terminem operacji.Wogóle o tym nie wiedziałam.A termin mieliśmy na dzisiaj i niestety nici z tego.Bartuś chory.Za tydzień dzwonimy po następny termin.Tylko czy się uda następnym razem nie wiadomo bo Bartuś częściej jest chory niż zdrowy. Odpowiedz Link
agunek1 Re: JESZCZE RAZ RTG 04.08.05, 11:36 Dzisiaj dzwoniłam i wstępny termin zabiegu wyznaczony jest na 22.02.06. Mam cichą nadzieję, że nie będzie wtedy żadnych rota wirusów itp. Odpowiedz Link