Dodaj do ulubionych

NASTĘPNY TERMIN :(((

07.10.05, 09:17
Dzisiaj dzwoniłam do Instytutu okazało sie a bardziej potwierdziło się to co
czytałam na forum wcześniej że na oddziale panuje ospa nio i niestety nie
zostaniemy przyjęte na odział wyznaczono nam nowy termin , jestem strasznie
zła dlatego ze przez ostatnie 4 tygodnie "chuchałam " na Oliwke żeby nic nie
załapała pozatym mała ma już 8,5 miesiąca i uważam że operacja powinna być na
dniach a następny termin dostaliśmy na 8 listopada mam tylko nadzieje że nic
nam nie przeszkodzi.Tak swoją drogą to ciekawa jestem co to za mama która
przywiozła dziecko na odział z ospą a potem jeszcze sama ją załapała (tak mi
tłumaczyła pielęgniarka z którą rozmawiałam) nio nic przeskoczyc tego nie
przeskocze musimy czekać chociaż chciała bym zeby było juz po wszystkim.
Pozdrawiam Anna z Oliwką
Obserwuj wątek
    • niniwa Re: NASTĘPNY TERMIN :((( 07.10.05, 11:49
      my podobnie tyle ze nie mamy wyznaczonego kolejnego terminu kazano nam sie
      zgłosić za 2 tyg by go ustalić.
      staś tez miał robiona operację zamnknięcia podniebienia tak późno -przeszedł ja
      bardzo dobrze więc nie było tragedii
      najtrudniej utrzymac dziecko w idealnym zdrowiu , właszcza jesli musi chodzić
      do żlobka jak staś
    • hubcio14 Re: NASTĘPNY TERMIN :((( 07.10.05, 12:09
      To sprawdza się czarny scenariusz. tak jak przypuszczałam ospa nadal panuje.
      Nam kazali dzwonić 17 października i wtedy powiedzą nam czy możemy przyjechać
      czy nie. Tez jestem zła, bo my jedziemy na operacje naprawy podniebienia już od
      listopada zeszłego roku. Dziwni mnie też fakt, że wiedzieli że maja ospę na
      oddziale a mimo tego kazali nam przyjechać. My przyjechaliśmy na oddziale w
      miniony czwartek a wyjechaliśmy w sobotę. Teraz bacznie obserwuje mojego Hubcia
      czy zaraził się czy nie. A dla niego ospa może być o wiele groźniejsza niż dal
      innych dzieci.
      Pozdrawiamy Dorota z Hubciem.
    • tmq Re: NASTĘPNY TERMIN :((( 09.10.05, 21:38
      nam tez tak powiedzieli, ostatecznie zdecydowalismy sie na prywatna operacje na Koziej, mamy termin
      ustalony na najblizszy czwartek.
      • r2r3 Re: NASTĘPNY TERMIN :((( 10.10.05, 13:46
        Czy na terminy na koziej sie czeka, czy sa z tygodnia na tydzien? I jeszcze
        jedno: ile na koziej kosztuje operacja?
        • mamaadika Re: NASTĘPNY TERMIN :((( 10.10.05, 21:39
          na wyznaczenie terminu na Koziej czeka sie 4-5 tyg.,operacja kosztuje 3.5-4 tyś
          zł,na ten temat było już dużo pisane .
          Pozdrawiam.
          • r2r3 Re: NASTĘPNY TERMIN :((( 11.10.05, 10:40
            mamaadika napisała:

> na wyznaczenie terminu na Koziej czeka sie 4-5 tyg.,operacja kosztuje 3.5-4
            tyś
            >
            > zł,na ten temat było już dużo pisane .
            > Pozdrawiam.

Dzieki wielkie. Wiem, że zachowałem sie troche egoistycznie prosząc o odpowiedź
            na pytanie, która została już na forum napisana, ale dziennie powstaje kilka
            nowych wątków i trudno mi było wszystkie preczytać. Szczególnie, że tytuły są
            dość mało mówiące. Ale nowego wątku nie zakładałem. :)
            Jeszcze raz dziękuje.
            Pozdrawiam i zycze miłego dnia.
            • tmq Re: NASTĘPNY TERMIN :((( 11.10.05, 23:13
              dlaczego egoistycznie? po prostu chcesz wiedziec, co z tego ze byla odpowiedz...
              kosztuje 4,5 tys., dzidzia wychodzi w ciagu 18 godz. po operacji - za kazda nastepna noc trzeba
              doplacic 300 zeta.
              czeka sie chyba roznie, w zaleznosci od szczescia - nam dopisalo - 8 dni od wizyty, bo ktos
              zrezygnowal, na wizyte tez nam sie udalo jakos wkrecic. Probuj!!!
              kasa dosc znaczna, ale warto probowac w pracy dogadywac sie w sprawie zapomogi z funduszu
              socjalnego. nam sie udalo w 1/3 :-)
              mozna sie tez dogadywac z fundacjami, zeby przez nie "przepuscic" oplate na operacje, wtedy mozesz
              miec zwrot podatku, my niestety juz chyba nie zdazymy zalatwic (w czwartek mamy termin)
              pozdrawiam, zycze szczescia
              tom
    • niunia102 Re: NASTĘPNY TERMIN :((( 17.10.05, 10:34
      Mam pytanie a zarazem małą proźbe może kotoś z was nie bedzie mógł z jakiś tam
      przyczyn pojechać do Instytutu we wcześniejszym terminie niż wyzanaczona jest
      operacja Oliwki czyli 8 listopada prosiła bym bardzo o informacje ,niema żadnych
      przeciw wskazań żeby mała była operowana nawet dzisiaj (oprócz tej ospy na
      odziale ale mam cicha nadzieje ze już po wszystkim mineło przecież 3 tygodnie a
      tle rozwija się choroba ) .Za ta informacje będe bardzo wdzięczna.Życze
      wszystkim dzieciaczkom jak najwięcej zdrówka a ich rodzicom dużo cierpilowości.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka