katie-1981
08.03.08, 16:11
Kochani rodzice, mam do Was pytanie. Mój aktualnie 5-miesięczny synek ma wyznaczony termin operacji (obustronny rozszczep podniebienia miękkiego) na początek czerwca '08r w IMIDz, natomiast pod koniec miesiąca maja, mamy dzwonić o potwierdzenie terminu. Proszę napiszcie, czy mogę jakoś wcześniej dowiedzieć się, kto będzie operował mojego synka.... Bardzo chciałabym żeby była to Prof Dutkiewicz. Ale to tylko jak narazie moje marzenie. Czy Ktoś jeszcze oprócz Dr Dutkiewicz tam operuje takie wady??? Mieszkamy 400km od Warszawy w woj. małopolskim, także nie jestem w stanie na dniach podejść do szpitala i zapytać co i jak. Na ustalenie terminu byliśmy w listopadzie '07r --> wówczas zostaliśmy przyjęci przez Pana doktora (nie pamiętam nazwiska), obejrzał i podał termin zabiegu. Nic więcej nie powiedział. Była dość spora kolejka za nami, dlatego też nie chciałam zawracać dłużej głowy. A o najważniejszą rzecz nie zapytałam :-(( Zawsze wyleci z głowy to co ważne. Hmmm..... Pytam z ciekawości - może Ktoś z Was załatwiał to w podobny sposób jak ja i jest już po zabiegu swojego dzieciaczka. Będę bardzo wdzięczna za jakiekolwiek wskazówki. Bardzo dziękuję. POZDRAWIAM.